Duben
ohodnotit

Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon

Další název:
Transformers - Temná strana Mesiaca (SK)
Rok:
2011
Délka:
154 minut
Premiéra v ČR:
30.6.2011
„Bude lidstvo zachráněno před zotročením mimozemskými roboty?“

Komentáře k filmu Transformers 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Třetí Transformers už   víceméně parodují samy   sebe, navíc už jsem se   definitivně ztratila v tom,   který je který. Shia   zůstává, navíc dospěl a   umí hrát, tu slzu za Beeho   jsem mu věřila. Jeho   doplňková kočička byla   nahrazena ještě   otřesnější kočičkou,   docela jsem jí přála, když   musela běhat v jehlových   podpatcích v sutinách domů.   V dalších rolích si hráli   hvězdy jako Malkovich,   Turturro, McDormand, výborný   byl Alan Tudyk. Technicky   opět velmi dobré, líbil se   mi hlavně začátek v kosmu a   jeho propojení s historií,   dobrý nápad. Vtipné   postavičky robůtků, no   budiž. Jenom prosím,   třikrát a dost!
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Tak a je tu závěrečné   rozloučení s roboty ve   velkolepé bitvě o to zda   lidstvo přežije a s nimy ti   hodní roboti.Oproti druhému   dílu,kde se více kecalo a   byl tam pokus o více   humoru,který na mně   nefungoval zde je vidět   spíše návrat k prvnímu   dílu.Některé vtipy   dobré,jiné méně,zvraty a   určité scény byly kolikrát   za hranou,ale akční/sci-fi   se dá ledasco   odpustit.Souboje a akční   scény+triky opět na   špičkové úrovni!Lehounce   nadsazených 7/10.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2013
Monstrózní akce pokračuje,   tentokrát však v jiném   kabátku. Michael Bay si dal   veliký pozor, aby se   nedopustil sebevykrádání a   výsledek je poněkud   přímočarý. První hodinka   se změnila v rodinou chvilku,   kdy se dohromady nic neděje.   Alespoň jsme se dozvěděli   jak to bylo ve skutečnosti se   slavným přistáním na   měsíci. Děj se trošičku   vyvíjel a seznámily jsme se   s novými druhy robotů. To   vše do monstrózního   napadení Země, a tak teprve   teď se začali dít věci.   Téměř apokalyptická bitva   dává naším hrdinům opět   zabrat. Scéna s bortící se   budovou je neskutečně   adrenalinová jízda. Megan   Fox vystřídala Rosie   Huntington-Whiteley, což   nebylo na škodu. Ani to   vlastně není poznat, dokud   si nevšimneme jiné barvy   vlasů. Příběh a bitevní   scény už nejsou tak   roztříštěné a zmatečné   jako ve druhém díle a tak si   lze dokonale vše vychutnat.   Trochu vadí dlouhý rozjezd,   ale jinak tento díl považuji   za výborný a záživný.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2018
Tvůrcům pořád   nedocházejí nápady a je o   čem točit. Na tom Měsíci   to byl výborný nápad. Tak   už víme, proč tam to   slavné Apollo letělo :-). A   dokonce do toho zapojili i   Černobyl :-).
Někdy   si tak říkám, co člověk   ještě nevymyslí. Jak se ve   filmech dají využít   události z historie naší   planety a pak z toho udělat   takový trhák.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Na druhe strane mesiaca
Ešte výraznejšie ako   minule, čiže, ak sa mlátia   medzi sebou stroje, je to aj   ok, i keď už aj pri ich   súbojoch niekedy cítiť, že   tie scény sú dosť hluché,   ak prídu na rad ľudia a   ostatné deje, je to nuda,   nuda, nuda. Absencia Megan   Fox, poslabšia charizma   Megatrona, kecy o slobode,   čoraz radikálnejší   americký patriot Bay a   americká vlajka ako vzor   slobody a samozrejme musíme   sa obuť do Iránu, radšej   nech sa starajú o svojich   spojencov Saudskú Arábiu,   výkvet demokracie (irónia).   Oveľa slabšie ako   predchádzajúce diely a len   niektoré akčné momenty sa   dali skuknúť, plus niektoré   skvelé vizionárske preslovy   Sentinela. Inak slabota a   niekedy s tou deštrukciou   miest sa to preháňa, viac   škody ako úžitku z tých   Autobotov, aspoň to   chvíľami tak vyzerá
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2013
S těch tří dílů je tenhle   nejakčnější ale pořád   jsou ve filmu místa kdy to   připomíná dětinskou   pohádku.Akční scény až   moc přeplácaný občas není   poznat který robot kam   patří ,jestli na stranu   dobra nebo zla.Docela dobré   efekty.Pokusy o vtipy jsou   spíše trapný.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Michael Bay netočí své   snímky pro diváky, ale   natáčí to, co chce vidět   na plátně on.A mně se jeho   vize vždy líbily.Řadím ho   na post akčního režiséra,   který mne vždy dokáže   pobavit i zaujmout svým   přístupem k akci.Jistě,   většina jeho scénářů   postrádá inteligenci, ale   Bay je megaloman a točí   stylovou podívanou.Zde je   již ale vidět   postrádající inovace   akčních sekvencí a   nastává rutina.Ehren Kruger   tentokrát scénář sepsal   plně sám bez dua   Kurtzman-Orci a vnesl do děje   i lidského záporáka, což   byl skvělý tah.Je zde plno   bezva herců počínaje od   Malkoviche a po Tudyka   konče.Humor se opět objevuje   a vyřazení robodvojčat z   dvojky bylo moudré   rozhodnutí.Kruger zatlačil o   trošku více na temnější   notu, což filmu sluší.I   když chvílemi, kdy se děj   přesunul do Chicaga jsem měl   pocit, že sleduji čtyřku   Terminátora.Příliš nadšen   jsem nebyl, že se ve trojce   neobjeví Megan (dobře se na   ní koukalo).Její nástupnice   Rosie nebyla vyloženě   špatná a v bílé jí to   seklo.Když se vrátím   ještě k akční složce,   režisér již akci dokládá   přehledněji, než v   předchozích   dílech.Zpomalovací scény   plní svou funkci na výbornou   a má to švih.Radši bych byl   ale toho názoru další   pokračování netočit.Tohle   plně stačí, jenže pánové   z Hollywoodu mají zase jiné   plány.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2011
snímek vlastně nenabízí   nic nového. Sice je akční,   ale děj je prakticky stejný   jako ve dvojce, akorát   filmaři trošku předělali   historii Neila Armstronga,   jinak nic nového. To že ve   filmu už nehraje   přítelkyně Witwickyho z   předchozích dílů mi vůbec   nevadilo, naopak, byla   pozitivní změna.

Děj nesmyslný (prakticky   stejný), akce je někdy   nesmyslná. Třetí díl o   mimozemských robotech fakt   už nudí.

Efekty jsou vynikající,   ale film to rozhodně   nezachrání.
thejduk
Hodnocení:
Přidáno: 8.12.2013
í
Autoboti a Deceptikoni dále   bojují o panství nad Zemí.   Co v prvním díle bylo novum,   v dalších dílech by chtělo   něco nového a to chybí a ve   čtvrtém chystaném dílu to   asi nebude lepší. Jen triky   bez příběhu ke sledování   a vyššímu hodnocení   nestačí.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Firm trošku ztrácí na   originalitě děje nicméně   grafika a efekty jsou opravdu   vychytané a zaslouží obdiv.   Přijít s něčím takhle   propracovaným i přesto, že   na tom stojí celá trilogie   dodává to příběhu tu   hlavní šťávu a to se musí   všem líbit=)
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $195miliónov║Tržby USA   $352,390,543║Tržby   Celosvetovo $1,123,794,076▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $70,083,052 //počet   predaných kusov 3,264,720║   Tržby za predaj DVD v USA   $56,461,017 //počet   predaných kusov 3,439,010║   Úvodných asi 20minút malo   veľmi dobrý nábeh, skvelo   to vtiahlo do deja, rovnako   tak kostra príbehu by nebola   zlá ale Michael Bay doslova   rutinérsky a bez inšpirácie   len recykluje to čo sme od   neho videli v jeho   predošlích filmoch, dejovo   to je strašne pasívne,   neskutočne vatové a   niektoré scény moc   vyumelkované, škoda, lebo   technická stránka bolo   opäť dokonalá, triky   famózne, akcia slušná,   hudba fajn aj keď sa občas   nevyhla podobnosťou   trendových motívov z   Počiatku a Temného rytiera,   obsadenie nových   tvári(Malkovich, McDormand,   Tudyk, Dempsey) sa dalo   zniesť, nekazili súhru,   niekoľko vydarených gagov, +   takým prim bonbónikom bolo   plachtenie špeciálnej   jednotky pomedzi mrakodrapy,   takže suma sumáru = len   priemer. /videl v kine 3D   verziu: 65%/ __P.S.: chce to   zmenu na režisérskej   stoličke, nedá sa nič   robiť :(( ((adept: J.J.   Abrams))
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Rozporuplné pocity
Tolik smíšených pocitů už   jsem dlouho neměl. Na jedné   straně masivní střihové   orgie které nevidíti ani za   5 filmů, pár velmi   povedených hlášek a   masivní akční finále. Na   straně druhé utrpná   minutáž se spoustou   zbytečných scén a težce   nahlouplý scénář. To že   Transformeři vypadají   megalomanski neberu při   rozpočtu 200 milionu jako   plus. Největší problém ale   mám od druhého dílu se   značnou nepřehledností   právě těch nej nej scén.   Stále mám u nich pocit to   už tady bylo, a vaříme   stejný recept pouze s jiným   přikrášleným. Rozhodně to   dopadlo lépe než chaotický   druhý díl, ale snad poprvé   v životě jsem se cítil u   filmu totálně vyčerpán a   přál si závěrečnou   scénu. Líbila se mi   částečně   postapokaliptická atmosféra   v momentě kdy lidstvo opustí   Autoboti. Prostě na pár   silnějších momentů je tu   až příliš balastu. Fast   Five je pro mě lepší   akční film roku tedy zatím.   60%
dobes.pavel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Transformers 3
Tohle byl můj vůbec první   film, který jsem měl   možnost vidět v 3D, takže   pro mě nepopsatelně   fantastický zážitek. Celý   film jsem sledoval s   otevřenou hubou a užíval si   tuhle 3D chuťovku plnými   doušky. Vše je hodně živé   a velice efektní. Dalším   výhodou je bezpochyby   vynikající akce, jež   doslova bere dech. No a když   pominu 3D, pokud to v mém   případě vůbec jde, tak i   dějově se mi film velice   líbil.
Yontalcar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Tak jsem tuhle trilogii   úspěšně dokoukal a   doufám, že opravdu zůstane   jen u trilogie. Ačkoliv   nedošlo k žádnému   zhoršení, ale i tak myslím,   že plecháči už odvedli   toho víc než mohli. Třetí   díl nese v sobě zajímavou   teorii o přistání na   Měsíci. Rovněž se mi   líbilo, jak se tvůrci   tentokrát zhostili děje.   Konec je nadále   předvídatelný, ale aspoň   se zmohli na pár zajímavých   zvratů. Náhradnice za Megan   Fox a zároveň nová   "Sam-Girl" je o   něco sympatičtější a   nové nápady film výrazně   oživily, jako například   spojenectví některých lidí   s deceptikony, zničení   všech autobotů nebo jak se   naši hrdinové bez robotí   pomoci postavili   utlačovatelům na odpor. Tady   byl obzvlášť velký   potenciál, ale bohužel   návratem autobotů se vše   zase vrátilo do starých a   ojetých kolejí. Ve   zdevastovaném Chicagu by bylo   mnohem zajímavější   sledovat, jak by si lidé sami   poradili v bitvě s   deceptikony. Určitě by šlo   o mnohem lepší podívanou,   ale chápu, že tohle by   tvůrcům fanoušci   plechových hrdinů nikdy   neodpustili. Takže opět   živí a zdraví a opět   triumfující nad vesmírným   zlem - jaká to škoda. Když   k tomu připočteme ne nějak   extra zvládnutý scénář a   občas kostrbaté vtípky, tak   se vrátíme tam, kde jsme   byli u dvojky. Jediný rozdíl   je v tom, že třetí díl   nese v sobě o něco   uvěřitelnější atmosféru   a především snahu napravit,   co bylo dříve zpackáno. O   hereckém obsazení nemluvě!   Kdepak, pokud se budu chtít   podívat na film s plechovými   hrdiny, tak raději sáhnu po   Ironmanovi. Ten je aspoň z   planety Země a nechová se   tolik křečovitě.
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2012
O kus lepsie nez dvojka a   trochu horsie nez jednotka.   Efekty a hudba zase na dobrej   urovni, pribeh inteligentnejsi   nez posledne aj ked tiez   zahrna blbost v podobe   "zostarleho"?!   robota.

/1.7.11/ cz dab LS   Productions dabing v roce 2011   [kino-BA-3D]
/29.7.12/   -=- [pip]
Krupe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2011
Pro mne osobně zklamání.   První hodinu jsem se nudil,   film už jen o tricích a   ničem jiném. Poslední dobou   mi to připadá, čím   větší devastace měst, tím   lépe. Děj nula. I ten humor   se nějak vytratil, těch pár   hlášek nesahá   předcházejícím dílům ani   po kolena. Zřejmě je toto   téma již vycucáno. Ale   mému osmiletému synovi se to   samozřejmě líbilo. Této   věkové kategotii plus mínus   se to zavděčí.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Dvě slova... Až moc! Až moc   krásná byla pro Sama Carly,   až moc bylo pokosených lidí   (scéna s lebkou naprosto   mimo), až moc   nepravděpodobné bylo nutné   vítězství dobra nad zlem a   ač je akční film o   akčních scénách, tak ta   poslední byla snad až moc   dlouhá. A scéna s kamerou v   hledáčku zbraně vypadá   spíš jako práce hackera,   hrajícího akční hru, než   jako práce Baye.
Jedním slovem...   Zklamání.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Co jen si o třetím dílu   slavných robotů myslet ? S   napětím jsem očekával   grandiózní finále   Transformerů, ale skutečnost   je o pár desetin jiná, než   jsem si představoval. S   přehledem mohu první díl   označit jako nejlepší,   poněvadž co se týče   filmové kvality jako takové,   následují díly o chlup   upadaly. Tím nechci říct,   že 'Dark of the Moon' je zlý   film, ba naopak .. náramně   jsem se bavil, což bylo dáno   z 98% famózní vizuální   stránkou, která nemá   obdoby. Tímhle třetí   Transformeři opravdu   vynikají, až neuvěřitelná   digitální řežba v podobě   nadupaných robotů. Opět   musím pochválit i vtipné   vsuvky, které vnáší humor   do rozjetého vlaku. S.   LaBeouf opět bravurní,   táhne herecky celý film   kupředu a co se týče jeho   nové 'kolegyně', nemohl jsem   si na ní zvyknout po celý   film. Je sice nebesky krásná   a sexy, ale Megan je Megan   :)
Filmově je tento   díl trochu jinde, vizuálně   sice extremně pobaví, ale po   dějové stránce je kapánek   mimo a to není řeč o pár   přešplapech, které člověk   nějak zkousne.
terka69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2011
Další velkolepý film z   řady Transformers. M. Bay, S.   LaBeouf a další předvedli   co v nich je a mě se to moc   líbilo. Jaksi mi tam ovšem   chyběla Megan Fox, ale   myslím že její   nenahraditelné místo dobře   zvládla její nástupkyně.   Dávám 9/10 ikdyž konec byl   předvídatelný a některé   velkolepě efektované scény   neměli konce
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2011
Tak trojka mne vůbec   nezklamala - ještě víc akce   - ještě víc triků -   ještě víc zvukových   efektů - a herecké výkony   zůstávají v pozadí -   takže klasika - trojka velké   očekávání ale nic moc.
dep
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2011
Spracovanie dobre,len Chýba   mi tam Megan Fox.
Dat   tam tu druhu herecku podla mna   nebola stastna volba, aspon   podla mojho nazoru.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Všechny tří díly beru jako   podařený, dvojka byla o   kapánek horší, jinak bych   řekl že jsou tak na stejno,   dobrý hlášky, akce,   parádní triky, určitě jsem   se nenudil
Roux
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Oproti ostatním dílům   Transformerů mi připadal   tento o něco ukecanější.   Ovšem měl naprosto úžasnou   myšlenku. V podstatě první   a druhý díl nemusel být   vůbec natočený. Filmaři si   opět vyhrály s efekty.   Jediný co se mi na filmu   nelíbilo bědování   hlavního hrdiny a to jak se   propaguje ta jejich americká   hrdost.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Film byl sympatický díky   Shia LaBeouf a Megan Fox.   Nikdy Michaelu Baye   neodpustím, že se na další   spolupráci s Megan nedohodli-   jejich problémy si měli   vyříkat mezi sebou- filmu to   rozhodně nepomohlo. Megan Fox   by měla být ještě   vděčná, že jí režisér   Michael Bay vytáhl. Tahle   výstavní komerční   podívaná nabízí mnoho akce   až extra demolice, že jsme   jí byli zaslepeni a   někteří i ohromeni. Jsem   milovník Transformers, ale   především prvních dvou   dílů. Jak se říká, čeho   je moc toho je příliš.   Afektovaná Rosie   Huntington-Whiteley šáhla   zřejmě Bayovi do kalhot a   měla vyhráno. Nicméně   efektů bylo dost a o to šlo,   ten Bayovský styl je tam   vidět. Nejvíce mě na filmu   vytáčelo, jak byl zbytečně   natahovaný, i pro   největšího snílka není   délka autobotů tím hlavním   proč by jej stále držel na   onen místě s vypnutým   mozkem a jen kochajíc se. Na   veškerých stránkách jsem   se dočítal, že třetí díl   má být vyvážený. No   nevím asi jsem se díval na   jiný film, ale o vyvážení   zde rozhodně nešlo. Z Baye   se stala filmová   hollywoodská reklama, ale co,   on to řekl jasně ...   "Nepřišel jsem léčit   rakovinu, ale bavit   lidi." - Michael Bay na   adresu jednoho ze svých   kritiků.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2018
Třetí transformeři zkazí   to, co se jim povedlo a   ještě k tomu přidají   spoustu kravin. Asi začnu u   samotného děje. Ten má   trochu více spletitosti,   takže to není jen jedna   roztáhlá věc na celý film.   K samotné poslední scéně   není co dodat. Autoboti   bojují, postupně jsou   zatlačováni Deceptikonskou   většinou. Najednou je tam   speciální útvar, Seals a   ještě pozemní vojáci,   které nikdo neviděl   přijít. Bojují co můžou,   kolem nich běhá zpocený   Shia, přes celé bojiště   kráčí ve slowmotionu   náhrada za Meghan Fox, která   jde domlouvat Megathronovi,   jehož nemohli zabít už v   prvním díle. Do toho všeho   najednou vlítne Optimus,   který byl celou dobu bůhví   kde, a běží si po ulici a   zabíjí Deceptikony jako nic.   OK. Jako v předchozích   dílech jde hlavně o efekty.   Dost mě zklamalo, že   nahradili Meghan Fox. Jednak   to bylo na začátku   zvláštní, kdo viděl   předchozí filmy jako já,   musel být asi ztracen. Ta   hezká modelka tam neustále   má nějaké sexy pózy.   Vlastně kvůli režisérově   představě, která   požadovala po hlavní hrdince   jen sexy pózy, se s Meghan   nepohodl. No náhrada tam řve   jen "Same" a chodí   tam s králíkem, z něhož   rve králičí packu. Body   jsou hlavně za ty malé   robůtky.
Hakamiah
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.9.2011
šmíra
Koukat na tento film pro mě   bylo naprostým utrpením, asi   tak od dvacáté minuty jsem   se modlil, aby to už   skončilo. Příběh je tak   ubohý, až mi místy bylo za   scénáristy trapně. A   herecké výkony? Proboha   jaké? Já žádné neviděl,   jen spoustu běhání (když   se Shia pod autem sklouzl - po   asfaltu (!), tak už jsem   opravdu nevěděl, jestli to   není parodie) a především   spoustu neartikulovaného   řvaní. Ale herecké výkony   žádné. A k tomu obrovská   dávka vidláckého patosu.  
Chtěl jsem téhle   šmíře dát 2 hvězdičky,   ale za tu nekonečnou stopáž   nedám ani to. Naprostý   odpad.
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2011
Už když jsem šla do kina,   tak jsem prostě věděla, že   i kdyby byl film naprosto na   odpis, tak mě se bude hrozně   líbit a budu ho mít v   oblíbených, atd.. Už jen   proto, že jsem tam viděla   všechny ty skvělý robůtky   a tak..
Bála jsem se   hlavně toho, že už   neuvidím Megan Fox. Všude   psali, že bude nahrazena.   Nejdřív jsem to pochopila   tak, že bude její postavu   hrát někdo jiný (a byla   jsem dost v šoku, že by tam   dali blondýnu), nakonec to   bylo vyřešeno ve filmu ale   trochu jinak (a samozřejmě   líp). Carla v podání Rosie   Huntington-Whiteley mě ale   moc nenadchla. Jako zvykla   jsem si, ale bylo vidět že   to je hlavně modelka, která   nesundá vysoké podpatky (to   Foxová sice také ne, ale u   ní to bylo trochu o něčem   jiném).
Chválím dva   mini robůtky. Ty byli   senzační a hlavně vtipní.   I v těch drastických   okamžicích byli k   pomilování.
A také   musím pochválit výraz Joshe   Duhamela, když dopadl se   Samem na kapotu auta, také k   nezapomenutí!
Celkově bych řekla, že   byl film dost nabití akcí.   Možná i trochu víc, než v   ostatních dílech, ale to   zase neříkám, že to tak   bylo určitě, jen mě to tak   přišlo.
Vím, že   když jsem přišla z kina,   tak jsem nadávala na to, že   to nemáme na DvD, protože   bych byla schopná na to   koukat třeba i třikrát   denně (přesně tak jsem to   dělala i s ostatními   díly).
Je to asi   nejlepší film co jsem za   poslední dobu viděla.   Transformers jsem si prostě   zamilovala a vím, že tomu   tak bude i v tom případě,   že se natočí i dalších   třeba třicet dílů (já   jinak nesnáším tyhle filmy   ze kterých se po čase stanou   seriály, protože mají   hrozně moc pokračování).  
A ještě jsem ráda,   že se ve filmu objevil Tyrese   Gibson. Sranda chlapík.
Nejnapínavější díl a   také svým způsobem   nejděsivější, protože   zemřelo hodně lidí, možná   až moc. Stejně ale i nadále   zůstanu fanouškem (jak já   nesnáším tohle slovo)   tohohle snímku i jeho   přechozích dílů.
Jak jsem říkala (psala)   na začátku, že i kdyby byl   film opravdu děsný, tak mě   se líbit bude, to je pravda,   ale film navíc nebyl děsný,   ale senzační, takže   zasloužených deset i když   by to mělo být víc (:D).
Duen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2011
GOOD
Viděl je ho v BFI London 3D a   stálo to zato.Triky byly   super.dějove trošku chudší   ale určitě nelituji...
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2018
Ďalšia fantastická   dialničná akcia, ktorá sa   stáva najspoľahlivejším   režisérovym trademarkom.   Mariňáci, efektne lietajúci   po vzore hongkongského letu   Temného rytera, a finálne   akčné inferno v Chicagu sú   čírým akčným potešením.   Tentoraz na Baya aj nezvykle   prehľadným. Zvyšok   stopáže, teda minimálne   polovica filmu, je však   nevtipná, nudná a miestami   až otravná ako nikdy   predtým. Malkovichova postava   jedna velká príšernosť, a   sledovať, ako zo seba robia   idiotov tiež Frances   McDormand a John Turturro, je   už za limitom   stráviteľnosti. A Patricka   Dempseyho a Rosie H.-W.   vyhrabali v ktorej televíznej   mini-produkcii? Megan, we miss   U. Miesto v pekle za to, že   tretím Transformerom dávam   rovnaké hodnotie ako   Trierovej Melancholii, mam   isté. Čo narobím. Michael   Bay je talentovaná komerčná   krysa, zapredaná US armáde,   US vláde i bezohľadným   korporáciám, a súčasne   stelesňuje trblietavý lesk a   technickú neprekonateľnosť   hollywoodských možností.   Zoberte mu kameru, a nebudeme   mať koho nenávidieť i   obdivovať zároveň.
teta.Essie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Ztráta času
Tak tady už vůbec   nenacházím dostatečně   sprostých slov,kterými by se   tohle dalo definovat.Jako   úplně to samý co jsem   říkal o druhém díle(viz.   můj komentář) jen s   dvojnásobným počtem   krávovin.Scénář,no to je   leda tak na přiložení do   krbu a opět klasika jde jen o   to ukázat světu co umí   počítač 21.století nic   víc.....HERGOT NATOCTE   DOKUMENT O TOM CO KOMPL V   21.STOLETI UMI A NEPLYTVEJTE   ANI SE NESNAZTE TO DAT   DOHROMADY VE FILMU,PROTOZE   PODOBNE JAKO AVATAR TO STOJÍ   CELÝ JEN ZA   H...O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lusa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2012
Když jsem to viděla poprvé,   říkala jsem si bomba, přeci   jenom sympatizuji s autoboty,   ale pak se člověk ohlédne a   uvědomí si, že Optimus se   choval jako magor, to prostě   už nebyl on.

Jinak pokud Vás zajímá   fenomén Transformers a to   teď nemyslím, jenom   BAYformers, tak navštivte   nové forum o tomto   fenoménu
http://transformers.scifi-   guide.net/
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Ráda bych tuhle patetickou a   scénaristicky totálně   pohřběnou sračku odepsala   už jen z principu, ale ta   akce, destrukce, demolice i   samotní roboti byli tak   zatraceně cool, že bych si   připadala jako totální   pokrytec.
btip007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Film staví na efektech, zcela   na plno se tady využívá   možností zobrazení ve 3D.   Po této stránce nemám   žádných výtek, některé   akční scény jsou   úchvatné, ale tímto   končí. Linie příběhu je   žalostná, herecké obsazení   katastrofální a je to   příšerně dlouhé. V půlce   filmu to vypadalo na pěkných   5 bodů, ale ten konec to byla   taková slátanina, kdy jedna   zhovadilost střídá druhou.   Podruhé si tento film nikdy   nepustím.
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.6.2020
Nahrazení hlavní hrdinky tou   škaredou Barbínou s pyskama   jako kačer Donald byla velká   chyba. Ale ono třetí díl   skládacích autíček už je   stejně to samé dokola, tak   se toho tolik nestalo. 3D   blbina.
sajnym
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Neustále stejné a působivé   "Transformátování"   ;. Jen ta modelka Rosie a   její silikonové rtíky mi   tam nějak neseděly. Navíc   to její promenádování na   bojišti v podpatkach je   opravdu už moc, zlatá Megan.   Holt Bay nezklamal, skvěle   jsem se bavil.
lagony
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2011
lagony
tak tohle byl teda nářez   nejlepší dil celé serie i   když s tím dějem trochu   pokulháva že sem nemohl   uvěřit když uplynulo 20   minut ale jak film skončil   všechno ze mně vyprchalo.
vrnatadavid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Jen ve zkratce,třetí díl je   ze všech nejhorší žádné   moc zajímavé situace a   navíc změnili herce no nic   moc uvidíme co se stane   dále.
stars.crem
Hodnocení:
Přidáno: 26.8.2011
No souhlasím s dobes.pavel   protože sem film shlédl taky   ve 3D a bomba, ale je to jen   můj úsudek nevím jak to   bere někdo jiný kdo to v 3D   neviděl
Barlockk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Byl sem na tom v kině
Super filmeček hlavně jak se   ty roboti přeměnujou. Má to   začátek i konec a člověk   pochopí co se tam děje
eco
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2011
Film byl ukázkou vynikající   práce M. Baye, který dostál   svému umění i tentokráte.   Bay zde plně zúročil své   zkušenosti z reklamního   prostředí a krátce   zabírané scény podtrhují   výborně celkový strhující   děj. Vtipné komentáře   provázející tuto serii už   od prvního dílu i zde   nezůstali za očekáváním.   Nelze zde mluvit o nějakém   extra hereckém umění, ale   na tom také tento film   nestojí. Kdo jde na   Transformers 3 nechce vidět   drama umírající matky, ale   chce strhující akci, s   HI-Tech efektama, vtipnýma   komentářema a sexy   kočkama..........a tento film   je právě takový....navíc   podmanivá hudba, která celý   děj perfektně   dokresluje.....prostě palec   nahoru...
delfine
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2011
jednotka bola perfektna,pri   dvojke som sa totalne   nudila,ale verila som ze   trojkou sa moj nazor na tento   film vylepsi-nestalo sa,do   polovice filmu som zaspavala   nevedela som tam najst iskru a   smrnc ktory mala jednotka,film   bol naozaj dobry az v   poslednej tretine... a dalsi   minus?cely druhy diel bol o   tom ako sa Sam s frajerkou   hadali kto komu povie skor   milujem ta a v trojke si uz   Megan Fox nezahrala-velka   chyba,ta nova barbie na nu ani   zdaleka nemala...
katka103
Hodnocení:
Přidáno: 5.7.2011
Tak konečně shlédnuto, já   se na tenhle film těšila už   od doby co jsem viděla první   náznak, že bude trojka.   Příběh není špatný, ale   řekla bych snadno   předvídatelný. Některé   scény jsou zbytečně   dlouhé. Jelikož jsem viděla   ve 3D mohu říct, že efekty   jsou efektní :). Co mě   hodně bavilo byly zpomalené   záběry a hudba, která   dokonale doplňuje obraz.   Fanoušek tohoto žánru bude   potěšen, ale někdo kdo   tomuto žánru nefandí asi   moc pod nos tento film   nepůjde.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50617minih50617Muž který měl zemřít (2008) 
The Man Who Came Back n
minih44702minih44702Návrat na vrchol (2006) 
We are Marshall n
minih108278minih108278Souboj s Antikristem (2013) 
Rapture-Palooza n
minih25775minih25775Věznice Andersonville (1996) [TV film] 
Andersonville n
minih7103minih7103Dva v tom (1995) 
Nine Months n
minih25613minih25613Black Jack (1968) 
n
minih98918minih98918Pěsti ze železa (2012) 
The Man with the Iron Fists n
minih103302minih103302Plavba smrti (2010) [TV film] 
La piel azul n
minih116327minih116327Supertornádo (2012) [TV film] 
Christmas Twister n
minih36991minih36991Místo na výsluní (1951) 
A Place in the Sun n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Transformers: Probuzení monster (2023)

 Transformers: Probuzení monster (2023)
Transformers: Probuzení monster n
Transformers: Rise of the Beasts
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Caple

(pokračování)

Bumblebee (2018)

 Bumblebee (2018)
Bumblebee n
Bumblebee: The Movie
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Knight

(pokračování)

Transformers: Poslední rytíř (2017)

 Transformers: Poslední rytíř (2017)
Transformers: Poslední rytíř n
Transformers: The Last Knight
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Čína / Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Zánik (2014) [2k digital]

 Transformers: Zánik (2014) [2k digital]
Transformers: Zánik n
Transformers: Age of Extinction
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Pomsta poražených (2009)

 Transformers: Pomsta poražených (2009)
Transformers: Pomsta poražených n
Transformers: Revenge of the Fallen
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers (2007)

 Transformers (2007)
Transformers n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani