ohodnotit

Šťastný Nový rok

Happy New Year

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut
„Gauner Nick plánuje se svým komplicem Charliem rafinované přepadení klenotnictví. Nick se zamiluje do hezké obchodnice se starožitnostmi, která ho nakonec neopustí, ani když se loupež nepodaří a on je zatčen.“

Celkové hodnocení filmu Šťastný Nový rok

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2017
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2020
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2018
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2010
jerrykiller
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36790minih36790Pozor, hodný pes (2003) 
Good Boy! n
minih83042minih83042Maturita duchů (2012) 
Promoción fantasma n
minih9323minih9323Jako led (1994) 
Ice n
minih30124minih30124Naučím tě zabíjet (1988) 
Apprentice to Murder n
minih49515minih49515Tichá domácnost (1986) [TV inscenace] 
Tichá domácnost n
minih3465minih3465Bajaja (1950) 
Bajaja n
minih17698minih17698Rambo (1982) 
First Blood n
minih19326minih19326Solo (1996) 
Solo n
minih27950minih27950Stopy vraha (2000) 
Mercy n
minih4605minih4605Bratři Bluesovi (1980) 
Blues Brothers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (9)
8   - curil
7   - Bara.40
8   - melakara
7   - Petak69
2   - miroslav22
8   - tylda
8   - Johnny1
6   - 59vp
5   - jerrykille
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.303/0.291