Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Saw 6

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2019
Sérii SAW jsem si oblíbil a   šesté pokračování je   spolu s jedničkou nejlepším   filmem. Líbí se mi motiv   thrilleru (to se týká všech   dílů), kdy se vrací do   minulosti a jsou potrestáni   ti, většinou fatálně,   kteří způsobili smrt nebo   neštěstí ostatním   nevinným obětím. Také   obsazení je adekvátní,   žádné velké hvězdy, což   je plusem. Tobin Bell jako   Jigsaw je nedostižný ve   všech dílech. Opět je zde   krutost vyšponována na   nejvyšší míru, ale věrní   diváci série jsou zvyklí.   Já podobné scény nemusím,   tady jsem si zvykl, a nebudí   mě triky ze spaní. Na film   se rád podívám v intervalu   dvou let. Na DVD mám 1 až 5   + 3D, tak asi dokoupím.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Saw VI
Další Saw a opět nový   režisér a s ním přichází   nový příběh. V tomto   příběh se zaměřuje   především na jednu postavu,   která musí splnit několik   úkolů, aby se dostala na   konec, při čemž se   setkáváme s lidmi, kteří   jsou s ním nějak svázaný.   Druhou dějovou linkou je   pátrání po policistovi   Strahmovi, který je obviněn   z toho, že je Skládačkový   vrah. Celý ten film působí   jako televizní snímek,   postavy jsou nesympatické,   celá ta myšlenka příběhu   je neoriginální a to   jediné, co člověk může   obdivovat není ani tak   originalita pastí, ale opět   John Kramer, který se v   příběhu objevuje. Šesté   pokračování je nepochybně   to nejslabší, i když   závěr to v jistém slova   smyslu zachránil.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Saw VI
Kdysy dávno jsem ani nevím   proč zašel do kina na Pilu   2. Jedničku jsem neviděl,   ani žádné další díly. A   teď, o pár let dýl,   netuším proč mě to vůbec   napadlo, pustil jsem si hned   šestý díl. Škoda že celá   série je dělána stylem   odkazů na předchozí díly,   protože já jsem se totálně   ztrácel. Ale napětí bylo   fajn, nešlo odtrhnout oči od   obrazovky. Násilné scény   jsou na hranici úchylnosti,   tím se také Saw proslavila.   Na mě ale, a na každého   normálního člověka, je to   však moc a trochu ubrat by   rozhodně neuškodilo - a   když říkám trochu, myslím   tím hodně.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2012
S každým dalším dílem se   dozvídáme skutečnosti z   minulosti - ona je to opravdu   skládačka :-).
Tento   díl mi přapadá jako Johnova   pomsta ze záhrobí, jejímž   vykonavatelem je detektiv   Hoffman.
Pasti byly   opět důmyslné, i když tady   pokaždé někdo umřel, což   v předchozích dílech   nebylo. Taky bylo dobré   použití ruky agenta Sthrama.   No a podle toho konce bylo   logické, že bude další   díl.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Jeden z nejlepších dílů   spolu s trojkou a jedničkou,   protože se mi líbí, že tam   vyjde najevo, kdo je vrah,   myslím těm policistů a že   ten vrah projde zkouškou a   taky se mi líbí, že se ten   kluk pomstí za to, že ten   chlap nechtěl pomoct jeho   otci
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Opět další díl a opět   další dílo vizuálně a   napínavě propracováno.Opět   nové zajímavě vymyšlené   pasti pro nové oběti.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2010
no sláva, konečně filmaři   natočili díl, který   kvalitou, příběhem a   napínavostí dohnal první   díl. Krev sice zůstala, ale   ani to tak nevadí, protože   nejbrutálnější je podle   mě ten začátek. Tvůrci   přišli na nové nápady a   tak je využily, zkrátka   máme tu konečně pořádný   Saw.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2015
Pokračování serie na téma   skládačkový vrah dosahuje   dobrou úrovšň, což se o   jiných dílech seriálů   říci nedá, to lze hodnotit   kladně.
Pecik
Hodnocení:
Přidáno: 3.10.2011
Dominantou ságy Saw byla   nejen promyšlenost úkolů,   ale také možnost jejich   spojení a propojenost se   skutky učinkujících. Zde se   hra zvrhla do předem   prohraného zápasu, kde pro   zdrcení toho   "nejhoršího"   umírají jak na běžícím   pásu ostatní "téměř   neviní", kteří ani   nemají šanci zahrát si svou   hru. Nakonec jako velký zvrat   hlavní hrdina po splnění   všeho zjistí že vše bylo v   jiných rukou - to není styl   Jigsawa a to se mi už   nelíbí - jedná se spíše a   komereční natahování ságy   s lehkým nádechem Saw!
T2
Hodnocení:
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $11miliónov║Tržby USA   $27,693,292║Tržby   Celosvetovo $59,099,589▐   Tržby za predaj DVD v USA   //počet predaných kusov ║
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Ač šesté, pořád   parádní. AŤ si o téhlé   sérii myslí každý svoje.   Je fakt, že předchozí díly   byly takový "čim víc   krve tim líp", ale tady   jde o ucelenost příběhu,   která zpětně až   neskutečně zapadá do   příběhu z předchozích   dílů. John Kramer řádí po   své smrti víc než   zaživa...a že je pořád na   co koukat!   Mimochodem...připravuje se   díl 7, čemuž se nelze   divit, když Hoffman přežil   a Kramerovo manželka si   myslí, že ne... :-))
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Návrat ke kvalitě dvojky.   Saw je sice už značně   ohraná, ale šestý díl   konečně přinesl dobrou   podívanou. Ucelený a hlavně   nějaký děj a dobré,   nápadité pasti. Závěr   fajn, i když otevřenější   snad ani být nemohl. A   němůžu nezmínit opět   dokonalou hudbu Charlieho   Clousera.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Pan Jigsaw-dakujeme-odidte!
Ako kazda seria,aj tato kazdym   dielom straca uroven a prepada   sa do podpriemeru,z ktoreho sa   tazko vyhrabe.Moment   prekvapenia nad napadom a   ocakavanie aku dalsiu genialnu   pascu scenaristi vymysleli je   davno prec.Zostava len   nuda,ktora je pre divaka tou   najvacsou pascou.Doporucujem   len skalnym priaznivcom.
cerfik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Tak tohle už jde opravdu ke   dnu, překombinované, tak   trochu slátané ze všech   předchozích dílů, že už   to samo neví jak se z toho   vymotat. Jistě zajímavý   nápad se zdravotním   pojištěním to opravdu   nezachrání, ikdyž to   rozkrytí byznysu pojišťoven   je zvládlé výborně.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Saw VI
Saw 6 bol pre mna velkym   prekvapenim pribeh ma uplne   vtiahol do deja.posledna past   bola fakt masaker a aj   ostatné celkom usli opät   koniec na 7.Uz sa na nu tesim.
Clockwork
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Mno takze, po velice uspesnem   prvni a mene uspesne,ale   presto druhemm dile,nas nemile   prekvapil dil 3,4,5 ktery byly   mimochodem,totalni sr**ky   ktery byly tak zamotany ze sem   se v serii Saw totalne stratil   a zamotal.Ovsem 6   pokracovani,na ktery sem sel   vylozene jen z nostalgie,me   velice mile prekvapil svoji   obsahlosti a vysvetlenim 3   naprosto zbytecnejch dilu.   Jinak bych rekl ze 6ka se   velice priblizuje prvnimu dilu   ve kterym je strach opravdu   citit.Po tech 3 srackoidnich   dilech sem mel opravdu lepsi   pocit na dusi.
Faustka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Symbol „nekonečna“ se   mění v neúprosnou realitu.   I ze záhrobí „Jigsaw“   dál neúnavně ovládá svou   mašinérii přisluhovačů, a   to s jediným záměrem;   pomstít se. ..Až do   „nevyhnutelného“   závěru..(?) Pasti řízené   sebedestrukce jsou   stoupající číslicí   vynalézavější a   krutější, jen výsledný   efekt žít/zemřít je   neměnný. Vychytávka   „Seznam se… s   Strahmem“, převzatá z   filmu Stav milosti, též   splnila to, pro co byla   určena. A tak můžeme volat   po VII, VIII, IX, X, …
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2010
Z tohto filmu sa začína   stavať jedna nekonečná   séria. Na rozdiel od   predošlých dielov dej tohto   filmu je o čo si   zaujímavejší a   napínavejší, nie sú tu   žiadne nejasnosti a všetko   do seba pekne zapadá. Je tu   vysvetlená hlavná myšlienka   tohto hororu. Námet k tomuto   filmu je pozoruhodný.
beretap
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2010
beretap
Toto poslední pokračování,   je další krvavou podívanou   a zdá se, že nebude   poslední, je až   neuvěřitelné, co všechno   je schopen scénarista   vymyslet, aby držel děj na   určitém stupni napětí,   stejně tak i zvědavost   diváka jak to všechno   dopadne. Mně osobně to   překvapilo, že i po tolika   pokračováních, jsem byl   stejně tak jako u   předchozích dílů upoután   v křesle a byl schopen   sledovat příběh   spravedlivého Jigsawa a jeho   kompliců, jak trestají ty   špatné, lidi bez morálky,   prospěcháře a sobce.
Jsou tu ukazány a   odhaleny povahy i charaktery   lidí,kteří ve strachu z   blížícího se konce jsou   schopni naslibovat cokoli,   dokazovat si ,že jen oni jsou   ti potřební a důležití a   proto by měli být   zachránění; naopak když   zjistí, že je nečeká už   nic jiného než smrt,ukáží   svou jedovatost i nenávist ke   všem ostatním.
Ta   scéna s tím kolotočem a   šesti lidmi, kteří pro   pojišťovnu zjišťovali   nesprávnost údajů ve   smlouvách a tím i   vyvázání se z pojistného   plnění, působila velmi   emotivně. Strach, hrůza,   zbabělost, všechno pod   neuvěřitelným tlakem   neúprosného času, to bylo   velmi silné místo celěho   filmu.
V jedné z   posledních scén pak Jigsaw,   dá moc rozhodnout o životě   a smrti a to ženě, které   "hlavní hrdina"   svým rozhodnutím zaviní   smrt manžela, ta i přes   silnou nenávist a touhu po   pomstě není schopná zabít   člověka, místo ní rozhodne   její syn.
Všechno je   v lidech!!!
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Konečně ! Po nemastném,   neslaném předchozím dílu   přichází propracovanej Saw   6. Super příběh, zajímavé   pastičky. Tento díl bych   zařadil na 2. až 3. místo   ze série Pil :)
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2009
velice milé překvápko !
Musim říct že před   začátkem 6ky sem mel   rozporuplné pocity.
Na   jednu stranu sem se jako fanda   série těšil že uvidím   další díl skládanky ale   nadruhou stranu sem vedel že   kvalita Saw se potápí   prostě.Saw VI je ale opravdu   dobrým filmem ,po prvním a   druhém dílu jasně   nejlepší Saw.Mnohem více   prostoru je tu venováno hře   napravovaného do toho sou   nápadite umístěny   flashbacky vysvetlující   nevysvetlené.
Pasti a   zpusob nápravy rozhodne mají   originalitu a z nekterých   mrazí.Finále také velice   solidně graduje a rozhodně   zčásti   překvapí.Jednoznačně je   6ka překvapení a to je   dobře...
Endre-silentname
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2011
SAW VI
Konečne diel, ktorý opäť   získava staré hlbšie   myšlienky v prípade pascí,   než len obyčajné   vraždenie. Musím priznať,   že mi bolo na konci Williama   Eastona ľúto, keď ho ten   chalan zabil. Ale najviac na   mňa zapôsobila scénka, kde   má nájsť chyby v 2/3-inách   svojich ľudí, tak ako oni   zrušili 2/3-iny poistiek. Tá   scéna s kolotočom a puškou   je podľa mňa najsilnejšia   zo všetkých a vôbec nie je   tak nechutná. Rovnako mi ale   tak prišla aj vražda Willama   Eastona. Toto je konečne   diel, ktorý sa mi veľmi   páčil po 1-tke a 2-jke. 3   bola dosť slabá, 4 ešte   viac, 5-ka o niečo lepšie,   no tento diel bol fakt skvelý   a má moju pozornosť.
Krypton
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Neviděla sem sice všechny   díly Saw(chybí mi asi jenom   jeden či dva díly), ale   zhlédla sem Saw 5 takže sem   přibližně věděla o co   šlo v Saw 6. Musim říct,   že po tom co už tam nehraje   Skládačka tak to neni   ono(alespoň podle mě)..   Něco tomu chybí, ale   nemůžu přijít na to   co...Celá serie si   zachovává určitej způsob   brutálnosti a ten se mi na   tom líbil. Nedoporučuju na   to koukat slabým náturám.   Pro někoho to je možná moc   silný kafe, ale pro   milovníky hororů to je   úžasná podívaná se   strhujícím dějem kvůli   kterému neodtrhnete oči z   obrazovky.. Pro ty co   neviděli předchozí díly,   nebo alespoň nevědí co od   filmu očekávat, tak těm   celý film musí připadat   jako snůška blbostí, ale   není tomu tak.. Všechny   díly na sebe krásně   navazují, hrají tam pořád   ty samí hlavní herci a né   jako u jiných filmů kde je   pokračování s jinejma   hercema a s původním prvním   filmem to nemá co dělat..   Nevim možná bych i brala   pokračování, jelikož Saw   je pro mě perfektní   zpestření dne, protože ty   blbosti který nazývaj   hororama se jako horory jenom   tvářej.. Saw má podle mě   vše co se od hororu   očekává... Napětí..   určitá dávka   brutálnosti(celkem velká)...   strhující děj... a bůh ví   co ještě... VŘELE   DOPORUČUJU
tonysoukup
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Nyní Saw trošku pokulhává.   Ale stále dobrý. Něco vám   řeknu. Saw je má oblíbená   série. Jigsaw je můj   oblíbenec.
marek4687
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2015
SAW 6
Saw 6 pokračovani kultovniho   hororu se povedlo na 100%   líbilo se mi jak ti policiste   zístili že vrah je ten   Hofman
pecak9
Hodnocení:
Přidáno: 5.12.2009
Po uvedení nového dílu Saw   jsem byl zvědavej o čem   vlastně bude. Po shlédnutí   jsem byl trochu zklamaný. Hry   jsou sice zajímavé, ale ten   děj nic moc. Připomínalo mi   to Saw 3.
Podle mě je   jednička stále   nepřekonána!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih61540minih61540Odsun (2010) 
La Rafle n
minih25712minih25712Jdi a dívej se (1985) 
Idi i smotri n
minih46652minih46652Chaplin lepičem tapet (1915) 
Work n
minih30628minih30628Neporažení (1969) 
The Undefeated n
minih8761minih8761Hrůzná noc (1985) 
Fright Night n
minih172560minih172560Jesse & Lester - Due fratelli in un posto chiamato Trinità (1972) 
n
minih15636minih15636Pépé le Moko (1937) 
Pépé le Moko n
minih4190minih4190Blackjack (1997) [TV film] 
Blackjack n
minih46498minih46498Baron a ostrý Bill (1984) [TV film] 
The Baron and the Kid n
minih129779minih129779Vánoce v Canaanu (2009) [TV film] 
Christmas in Canaan n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

SAW 3D (2010)

 SAW 3D (2010)
SAW 3D n
Saw VII
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 5 (2008)

 Saw 5 (2008)
Saw 5 n
Saw V
Žánr: mysteriózní / krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Hackl

(pokračování)

Saw 4 (2007)

 Saw 4 (2007)
Saw 4 n
Saw IV
Žánr: krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 3 (2006)

 Saw 3 (2006)
Saw 3 n
Saw III
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 2 (2005)

 Saw 2 (2005)
Saw 2 n
Saw II
Žánr: thriller / horor / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10