Zari
ohodnotit

Sabotáž

Sabotage

Další název:
Breacher
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
105 minut
„Musí najít dřív, než na něj dojde řada...“

Komentáře k filmu Sabotáž

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2021
Technicky je to asi dobře   odvedená filmařská práce   (s ohledem na požadavky   dnešních fanoušků tohoto   žánru). Scénář je   střižen podle osvědčené   šablony a Arnie si přes   postupující věk vždycky   uhraje to svoje. V celkovém   vyznění to ale na rozdíl od   akčních klasik 80. a   počátku 90.let jsou jenom   bezduchá a naprosto   samoúčelná jatka. Navíc   zbytek herecké sestavy   působí dojmem vysloveně   druholigovým!!!!
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2016
Film pojednávající o   členech DEA (protidrogové   oddělení), které není tak   úplně normální. Tvoří ho   totiž alkoholici, fetky a   striptérka. No a když si   tenhle tým jednou vyrazí na   razii a okradou drogový   kartel o nějaký ten milion   (konkrétně deset melounů) a   pak to vyhodí do vzduchu, aby   loupež zamaskovali, je   jasný, že si zadělají na   průšvih.

Všechny štve, že jsou   suspendovaní a ještě bez   peněz. A jak už to tak   bývá, někdo se členům DEA   mstí za loupež. Postupně za   záhadných okolností umírá   jeden člen po druhém a   vypátrat pachatele není tak   jednoduché. A pravda, proč   se tohle všechno vlastně   stalo, je ukrytá hodně v   minulosti.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2014
Arnie je zpátky, tak bacha na něj!
Nadupaný akční / thriller s   výbornými akčními   scénami, hodně brutální a   drsné! Arnie se mi líbil,   sednul jsem slušně ačkoliv   mladší už nebude. Tohle   vše na 100% tak to vidím   já. Ale pak zde jsou jiné   věci - občas to ztrácí   věrohodnost, určitá   zamotanost, která se ke konci   vysvětlí, zas tak   originální není, spíše   zde malinko vadí. Jde o to z   jakého úhlu se na tenhle   biják budete dívat. Ale zas   ač má film své mouchy,   myslím že v mnohém se   ukázal v dobrém světle   7/10.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2015
Máme tu speciální komando   ponechajíc si peníze s   posledního zásahu na lepší   život, ale najednou je někdo   jednoho po druhém začne   likvidovat. Šablonovitý   příběh, hodně podobný   snímku ´Poslední z   nejlepších´ (1990), si v   první polovině ponechává   především dramatickou   část, aby to od té druhé   hbitě přeskočilo do zcela   jiné roviny. A tak akčně   založení jedinci velkoryse   projeví zklamání nad   absencí všeho, čeho jsme u   Arnieho zvyklý. Ten však   tímto filmem hlavně   prokázal nebojácnost z   dramatických počinů a že   se náročnějších rolí   vůbec nevyhýbá. Škoda jen,   že to tak nezůstalo po celé   dějství, protože to   dohromady jako celek nějak   nefunguje. Takhle to vypadá   jakoby se to točilo   chronologicky a když byli v   polovině, tvůrcům to   přestalo bavit a krapet to   oživili střelbou a krví.   Detektivní příběh se tedy   místy ohání nadměrným   patosem, což poškozuje   věrohodnost všeho, co tu lze   vidět. Problém s unesením a   zabitím ženy Johna   'Breachera' Whartona se tu   zdá být naprosto   zbytečným. Jeho   závěrečná pomsta přímo v   Mexiku tu nemusela být a nic   by se nestalo. Snímek je   celkově takový zvláštní a   podivný, ale dá se na něj   zvyknout. Kdyby na tom ještě   tvůrci zapracovali, mohlo to   mít alespoň o něco větší   temnou atmosféru a větší   hustotu záhadnosti.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Můžu zabít tvou rodinu... ale oni tě nemají rádi
Na plný počet to není, i   když film odsejpá a má   grády něco tomu chybělo.   Dost drastické- chvílema mi   to připomínalo Sedm- ale   Sabotage je o dost   brutálnější. Pryč jsou   akční filmy z 80.-90. let   kde manželku zabili tím že   do ní střelili z metru a jí   vytekli tři decy krve. Tady   byl způsob tohoto jednání   mnohem ........ Nebudu nic   prozrazovat. Konec se   zúčtováním v Mexiku byl   ten pravej Arnoldovskej. 85%
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2015
U tohoto snímku mě udržel   hlavně Arnold ,jinak nic moc   příběhově docela dobrý   protidrogová jednotka vedená   Arnoldem kterému zabili celou   rodinu a on pořád doufá v   pomstu,při jednom zátahu   stopí jednotka peníze jenže   když se pro ně vrátí   peníze nikde pak někdo   začne likvidovat členy   jednotky a začne to být   docela napínavé ale   režijně se to moc nepovedlo   a ani herecké výkony nic   moc.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.7.2014
Hrozná režie Davida Ayera,   příšerný herec Arnie,   debilní děj, nudná výprava   - tím by se dal shrnout tento   ubohý film, kde šedesátník   Arnold šéfue partě mladých   nadržených kluků s   nadrženou ženskou. Film je   hrozně hloupý a velice   béčkový.

Přiznám se, že poté,   co jsem shlédnul trailer jsem   si myslel, že se bude jednat   o velký Arnoldovo návrat,   ale kdepak.
Jeho   kariéra jde poslední dobou   hodně dolů. Po propadáku   Konečná přišel průměrný   Plán útěku a teď tohle,   opravdu by se měl na to už   vykašlat a jít dělat něco   jiného, takhle se totiž ve   filmech nehraje.
A to   samé můžeme říct i o   režisérovi Ayerovi. Po   vynikajících Street kings,   kteří mimochodem patří   mezi mé nejoblíbenější   filmy natočil né zas tak moc   povedený snímek Patrola a   teď tento propadák. Opravdu   s těma dvěma to jde do   řitě.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2019
Arnold je stale vo forme...
Arnold a jeho banda trochu   pripomina Expendables.Vyber   hercov hodnotim plusovo,   podobne ako brutalne akcne   sceny.Scenar je slabsi a   vyslovene na efekt.Arnold   dokazal, ze je stale v dobrej   forme.Pre jeho fanusikov je to   must see.
Film   doporucujem.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2016
Prostě Arnold v akčním   filmu. I když starý, tak   pořád Arnold. Příběh si   na nic nehraje, je to prostě   akční film a tak to má   být.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.4.2017
Stařec v akci
Naprostá, ale, a to bych rád   vypíchnul, naprostá hovadina   ve který hraje Arnold. A to   ne toho typu, kdy jdete z   kina, smějete se a říkáte   si '' to ale byla hovadina ''   ,ale naprostá královna   všech kravin. Scénář   zřejmě konečně psalo   oněch pověstných tisíc   opic, jinak si to nedokážu   vysvětlit. Motivace postav je   nepochopitelný zmatek, v   ději jsou skoky kdy se   úplně ztratíte, a říkáte   si co to má být. Lehce   načrtnutá linka pomsty je   vysvětlována nesmyslně ,   postavy se chovají nelogicky   a jako idioti. Laciná   přemíra krvavých detailů a   grupa speciální jednotky,   která hází po tunách   rádoby drsňácké hlášky a   vulgarity, ale v   přestřelkách se chovají   jako začínající hráči   paintballu z ústavu pro   choromyslné. Závěrečná   honička aut, kdy se z   automatických zbraní   střílí na cca pět metrů,   mění se zásobníky po   hrstech ,a zásah žádný,   mě přinutila se   nevěřícně rozesmát.   Herecky čirý hnus,   vysloveně šeredné postavy,   hlavně ženské,   deklamující toporně své   podivné cool repliky a   mumlající text s nadšením   školních besídek, a mezi   tím se stařecky šourá   Arnold.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2017
No je to vlastně velmi   jednoduchej příběh   natočenej hodně zvláštním   a komplikovaným způsobem.   Navíc s naprosto přehnaným   a zbytečným koncem:D Ayer je   prostě hodně zvláštní   režisér a jeho filmy jsou   prostě hodně jiný. Přitom   mají většinou dobrý   potenciál, ale to   provedení... Ale není to   špatné, vidět jednou se to   určitě dá a za 5 eur na   iTunes to asi celkem stálo:D
Didinka
Hodnocení:
Přidáno: 25.7.2015
Taky se mi to moc nelíbilo.   Navíc mi přišlo, že i   dabing byl příšerný, což   můj dojem ovlivňuje. (Moje   chyba, měla jsem si to pustit   alespoň v původním   znění.) Musím říci, že   jsem upřímně trpěla se   Schwarzeneggerem,   Worthingtonem i Olivií   Williamsovou a ostatníma,   kteří si tenhle exces   určitě taky moc neužili.   Někdy se to prostě nepovede.
ing
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2019
Člověk by řekl, že Arnold   s věkem přejde od akčního   žánru ke komediím, které   už také točil a celkem mu   šli, ale zde dokazuje, že na   akční scény stále má, zde   je pár zajimavých scén (   scény kdy se minulost   prolíná se současností   nebo mučení jeho ženy na   videu na které kouká jako na   domácí video a pokud jste   viděli skutečná videa toho   jak zachází kartel s   odpadlíky či nepohodlnými   osobami, dokážete si   představit co jeho žena   zažila před smrtí) a konec,   který defacto zůstává   otevřený ...
brizaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2016
Příjemná oddechovka na   vylíněné odpoledne.   Obzvláště mě pak potešily   dobře ztvárněné mrtvolky.   Za 7* a hotovka.
GeeZeR
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Akční Kameňák 182
Něco tak neuvěřitelně   nelogicky pitomého jsem snad   nikdy neviděl. Hlavní linka   naprosto o ničem, neprofi   střílečky ruského typu:   pistolka pobije 12 ošklivých   chlapců a děvčat, ale   jejich 35 plně automatických   zbraní se včelkama jen   otře, aby hrdina vycedil   aspoň trošku z těch vých   pár litříků. Fyzická   připravenost Arnolda velmi   trapná. Co bude dál? Budou   ho vozit? Na červenou...
Recycler
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.3.2015
Žánrovka
Klasický a hlavně skvěle   obsazený film svého žánru.   Poněkud jsem se cítil   ztracený v ději (což u   těchto filmů zas tak úplně   nevadí, že?) a tak závěr   nebyl takovým překvapením,   jakým asi měl být. Skvěle   odvedené řemeslo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih53865minih53865Avengers (2012) 
Marvel’s The Avengers n
minih4622minih4622Bravados (1958) 
The Bravados n
minih170519minih170519Sviňa (2019) 
Sviňa n
minih28313minih28313Jezero (1999) 
Lake Placid n
minih121146minih121146Divoké historky (2014) 
Relatos salvajes n
minih10916minih10916Křehké vztahy (1979) 
Křehké vztahy n
minih115623minih115623Green Street 3- Rváči nikdy nezlomení (2013) 
Green Street 3: Never Back Down n
minih161195minih161195Hovory s TGM (2018) 
Hovory s TGM n
minih47290minih47290Návštěvní hodiny (1986) [TV hra] 
Návštěvní hodiny n
minih58188minih58188Resident Evil: Afterlife (2010) 
Resident Evil: Afterlife n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:30 - 00:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

112 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

32 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

17 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Reklama