Zari
ohodnotit

Moje superbejvalka

My Super Ex-Girlfriend

Další název:
Super Ex; Moja super Ex (SK)
Rok:
2006
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
11.1.2007
„On jí zlomil srdce. Ona jemu všechno.“

Komentáře k filmu Moje superbejvalka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Film mě potěšil a   rozesmál. Snad skoro každý   chtěl jako malý mít   nadpřirozené schopnosti,   létat a dokázat cokoli.   Navíc napřirozené   schopnosti u ženy, je téma,   které se moc nevidí, tak mě   to potěšilo, že nejen muži   jsou supermani, ale i ženy   můžou být takové.
Scéna se žralokem byla   obzvlášť povedená.   Doporučuji se na to podívat.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2009
velmi slušná komedie plná   vtipu já osobně  
jsem se hodně   pobavil je to slušně   obsazeno a skvěle zahráno
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Žánr jako je superman,   spiderman, batman apod. bylo   natočeno už spousty, a ne   jinak je to i u tohoto filmu.   Nadpřirozené schopnosti   létání a uslyšet kde se co   šustne a zachránit svět. S   rozdílem, že v ostatních   filmech se většinou   zamilují, aníž by ten   druhý to věděl, kdež to   tady místo zamilovanosti je   spíše přivlastňování a   pomsta.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Lehká úsměvná komedie,   občas i s originálními   nápady. Příběh je   zajímavý, nápaditý, lehce   stravitelný. Nic Moc.
lemurek80
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Tak tahle komedie mě fakt   dostala.Pravda že tam nejsou   gegy že by jste se chechtali   od začátku do konce.Ale je   to příjemná komedie.Kupte   vínko,brambůrky,film   půjčte a udělejte si hezkej   večer.

Jinak   ve filmu mě nejvíc dostala   scénka se žralokem...super   nápad ,suprově natočenej   nápad...efekty   dokonalý!Prostě tleskám.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Mazaná komedie o zhrzené   superhrdince.Uma Thurman byla   fakt skvělá a Luke Wilson   jí zde dobře   sekundoval.Jenom mi tu vadila   Anna Faris- tu já zrovna moc   nemusím.
Ten konec byl   dobrý...dokonce   romantický.No s tou postelí   to bylo fajn.
A pak tu   byly vlastně superhrdinky   dvě)))).....a jejich   chlapi....šli na pivo:)
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2015
No jo s bejvalkama je kříž   (ne Pavel, většinou) a   problémy. Něktejech se   nezbavíš. A když je to   super bejvalka tak máš kurva   velkej problém.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Slušná komedie, v celku dost   jsme se nasmáli. Pár scén   bylo opravdu vtipných a   hlavně originálních a to je   u komedií dost neobvyklé.   Naštěstí se celý film   obešel bez jakýchkoliv   vulgárností a jiným   exkrementů a to je také na   dnešní komedii dost   neobvyklé.
Já jsem   byl spokojen a navíc i   pobaven, což jsem nečekal   ... enjoy :@)
kmasek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2010
...oddechovka, stejně jako   Superman, happyend :) Pomsta   G-girl za nevěru - hozenej   žralok oknem, to mě   pobavilo, vtipných momentů   byla řada.....To, že jezdily   taxíkem se stejným číslem,   jak jsem se dočetl v   komentáři někde dole, jsem   ani nezaregistroval, a kvůli   tomu bych film ani   nezatracoval :)
jara555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Mám prostě rád komedie s   nádechem romantiky a to tento   film s určitými rezervami   splňuje.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Moje superbejvalka
Tuto komedii řadím mezi   takový lehce lepší   průměr. Rozhodně mi tu   chybělo trochu víc   srandovních situací a   hlášek. Děj s romantickým   podtextem mě taky moc   nezaujal. Motiv superhrdiny se   spíše hodí do ryze   akčního filmu a možno proto   mi film přišel místy dost   stupidní a kýčovitý.   Jediné, co se mi celkem   líbilo, byl svižný a   akční spád, ve kterém se   nese druhá polovina filmu.   Konec mi zase přišel   přitažený za vlasy.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Ivan Reitman mě dosti   překvapil touhle komedii.Uma   Thurman je opravdu   superhrdinka zajimavá,divoká   a žhavá.Jasně,jsou zde i   zajimavé věci například   sex na posteli nebo ve   vzduchu,ale jinak obyčejná   sračka.Luke Wilson naivní a   přiblblý kolega Anny   Faris,do které je skutečně   zamilován.Co mě úplně   vytočilo byla samotná   bitka,mezi našími   superhrdinkami na konci   filmu.Začátek filmu mi   připoměl Hancocka(jelikož   jsem ho viděl dříve),ale   brzo jsem zistil,že od   Hancocka má Superbejvalka v   podáni Thurmanové hodně   daleko.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2011
Dobrá parodie na superhrdiny   a superhrdinky. Nesnáším   komedie a máloco se mi   líbí, ale na tohle se dívat   docela dobře dá.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.12.2021
Poměrně zajímavý a vtipný   námět, ale průměrně   zpracováno. Myslím, že z   toho šlo vytáhnout mnohem   více.
johnny-rk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.12.2008
musim souhlasit s nekterymi z   vas... Naprosto prumerny film.   Skoda, ze se takovy napad   nezurocil lepe. Umu mam rad,   ale v tomto filmu jsem   postradal jeji kouzlo...
Kmotr95
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Tento film me teda hodne   zklamal sice dobry napad a   myslenky k filmu ale to je asi   tak vse...jeho zpracovani   nestoji za nic a nektere   hlasky ve filmu jsou hruza,   cekal jssem teda hodne vic
gotop
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Tento film má problém vejít   se do žánru romantické   komedie,
některé   scény spíše připomínají   Scary movie.
Čekal   jsem něco jiného.
argenson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Na několika místech jsem se   i pobavil, pár dobrých   hlášek a gagů, ovšem   dopředu jsem byl upozorněn,   že vrcholem humoru je žralok   hozený oknem do ložnice...   Ne úplně špatný námět,   ovšem až do zbytečných   detailů ukradený ze   supermanské legendy, zoufale   nudná Anna Faris, debilně   americký a neúnosně dlouhý   happy end spolu s drobnými   detaily, jakože hrdinové   jezdí pořád taxíkem se   stejným číslem to u mě   celkem pohřbily.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2011
My Super Ex-Girlfriend
Další průměrňák.   Superžena, která zachraňuje   svět je sice fajn myšlenka,   ostatně máme tu plno   superhrdinů, tak proč ne,   ale přesto zapomeňte na to,   že se film bude podobat   kvalitním filmu, spíše   hodně vzdáleně.
Létající žraloci v   ložnici je sice fajn a pomsta   hlavní hrdinky na níž je   postavena polovina filmu je   přímo zoufalá. V podstatě   nemá film co nabídnout snad   jen sexy Umu Thurman a Luka   Wilsona, který se tváří   stále jako takové ztracené   štěně. Luke Wilson sice   není takový komik jako jeho   bratr, ale i tak herectví mu   nechybí, jen by to chtělo   mít šťastnější ruku   při vybírání filmů.
Naomi21
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Tak prachy se dají využít   užitečnějc - než natočit   takovéhle dílko. Nic moc   scénář, námět   pokulhává, efekty   nevypadají realisticky ani z   pohledu několika kilometrů a   všemu dává ťafku   nepodařený casting. Uma je   dobrá herečka, což   dokázala v pár filmech -   tady je ale jen karikaturou   šílené bejvalky se   superschopnostmi. I když v   pár záběrech by se možná   dala rozpoznat určitá snaha   o hraní - tyto momenty jsou   ale sotva vteřinové.   Bezbarvá (herecky) Anna Faris   je ještě zoufalejším   krokem castingové   ředitelky/ředitele. Všechny   ale strčí do kapsy Luke   Wilson - tenhle týpek opravdu   není bůhví jak dobrý herec   a hlavní roli nezvládá. V   několika filmech je sice   sympatický, ale to většinou   hraje jen vedlejší postavy.   To jeho brácha Owen je   poněkud jinačí kafe - ale z   Lukea opravdu Owena   neuděláš.
puol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Občas síce prebleskne   komiksová nadsázka, ale inak   to je nudná zlatanina s   nevhodným obsadením, plná   predvídatelného klišé,   navyše s mizernými trikmi.   Kdeže sú zlatí Ghost   Busters.
pavca35
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Mám sice ráda romantické   komedie, ale musím se   přiznat, že tahle mě nijak   nenadchla. Nádech sci-fi je   fajn, hlavní myšlenka taky,   ale zpracování za moc   nestojí. Ne, že bych se   vůbec nezasmála, to zas ne,   ale místy mi to připadalo   přehnané a tak nějak   vyumělkované.
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.9.2008
Trapná, nevtipná a blbá   komedie, která nemá vůbec   nic čím by diváka   rozesmála. Reitman sice   natočil pár úspěšných   komedií ale to nic nemění   na faktu, že by zde vůbec   něčím zabodoval. Wilson je   ubohej a Thurman se zde   objevila asi omylem. Nuda,   kterou nezachrání ani scéna   se žralokem vhozeným do   bytu.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Koupíš mi nové lůžko nebo penis? :)
Je jasné, že o   velkorozpočtový film nepude.   Ta postelová scéna byla k   popukání, pak snad ještě   sex ve vzduchu a   "sexuální   harašení" na   pracovišti, možná   nepochopitelný žralok. A   jinak nic moc komedie. Luke   Wilson byl ale dobře   obsazený, komedie mu sedí.   Každopádně už jsem to   viděla asi 5x a málokdy to   vydržím do konce. Zase   jednou "ona"   televize koupila práva jen k   jedné "novější"   komedii, tak ji bude hrát   dokolečka dokola....
Sájulinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.8.2011
Film jsem s vypětím sil   dokoukala a myslím že sem   dlouho neviděla nic tak   trapného.Rozhodně mi to   nepřišlo zábavné.
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Po všech těch Supermanech,   Batmanech, Spidermanech a   bůhvíjakých -ech přišlo   fajn osvěžení s nápadem   Superhrdinky (Catwoman   nepočítám). To bylo 1.   pozitivum. 2. byl   hláškující Rainn Wilson a   3. pozitivum už nenacházím.   Ani Uma Thurman v sexy   prádélku reputaci filmu   nezachránila, čímž dala   prostor stále stejně   nevýraznému Luke Wilsonovi,   který už dílo zkázy   dokonal.
iwan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Ak by sa tam neobjavoval   pohlavný styk, bolo by to tak   pre 13 ročnú mládež? Uma   je super, ale naozaj mi to   pripadá, ako by sa   scenárista vrátil do čias   svojích začiatkov, .. Nebol   to stratený čas, ale určite   sa ku tomuto filmu nevrátim.
leunka592
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Asi nejtrapnější a   nejhorší komedie co jsem kdy   viděla... S ještě horším   koncem. Nudný a táhnoucí se   děj mě vubec nezaujal.
Sweetheart
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Film Moje Superbejvalka měl   skvělé obsazení herců do   filmu, ale je to dost nudnej   film, nijak mě   nezaujal!!!!!prostě   NUDA!!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50769minih50769Muž a jeho pes (2008) 
Un homme et son chien n
minih17699minih17699Rambo 2 (1985) 
Rambo: First Blood Part II n
minih39992minih39992Poslední střetnutí (1981) 
Omen III: The Final Conflict n
minih26523minih26523Hvězdná brána (1997) [TV seriál] 
Stargate SG-1 n
minih14588minih14588O štěstí a kráse (1986) [TV inscenace] 
O štěstí a kráse n
minih12564minih12564Nezvěstní v boji 2 (1985) 
Missing in Action 2: The Beginning n
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n
minih47532minih47532Čivava z Beverly Hills (2008) 
Beverly Hills Chihuahua n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama