Jeden svět
ohodnotit

Láska na inzerát

Must Love Dogs

Rok:
2005
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
3.11.2005
„Internet, inzeráty a dvě zlomená srdce, kterým v cestě stojí příliš mnoho zájemců o seznámení.“

Obsah filmu Láska na inzerát

 
Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Gary David GoldbergGary David Goldberg  
hraje:
Diane LaneDiane Lane.....Sára Nolanová [40]   
John CusackJohn Cusack.....Jake Anderson [38]   
Elizabeth PerkinsElizabeth Perkins.....Carol [44]   
Dermot MulroneyDermot Mulroney.....Bob [41]   
Christopher PlummerChristopher Plummer.....Bill [75]   
Stockard ChanningStockard Channing.....Dolly [61]   
Ali HillisAli Hillis.....Christine [26]   
Brad William HenkeBrad William Henke.....Leo [38]   
Julie GonzaloJulie Gonzalo.....June [23]   
Glenn HowertonGlenn Howerton.....Michael [28]   
Ben ShenkmanBen Shenkman.....Charlie [36]   
Jordana SpiroJordana Spiro.....Sherry [27]   
Kirk TrutnerKirk Trutner.....prodavač v řeznictví [43]   
Victor WebsterVictor Webster.....Eric [32]   
Will McCormackWill McCormack.....Jason [31]   
Marylouise BurkeMarylouise Burke.....teta Eileen [64]   
scénář:
Gary David GoldbergGary David Goldberg  
námět:
Claire CookClaire Cook.....román Must Love Dogs (2002, Láska k psům podmínkou) [50]   
hudba:
Craig ArmstrongCraig Armstrong  
Jonathan HafterJonathan Hafter.....supervize   
Bobby PickettBobby Pickett....."Monster Mash" [67]   
kamera:
John BaileyJohn Bailey  
střih:
Roger BondelliRoger Bondelli  
Eric A. SearsEric A. Sears  
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www2.warnerbros.com/mu...
 
 
Distributor v ČR:
Warner Bros. ČR
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Láska na inzerát >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.6.2022
Tahle romantická komedie není rozhodně žádný   filmový klenot (jak se ostatně u tohoto žánru   dá předpokládat) a zápletka je vybraná z   "použitého zboží". Nutno však   podotknout, že některá řešení obehraných   situací jsou docela nápaditá a hlavně tenhle   snímeček drží pohromadě výrazně   nadprůměrné obsazení. Jména jako Christopher   Plummer, John Cusack, Diane Lane, Elizabeth   Perkins či Dermot Mulroney jsou zárukou herecké   kvality, takže nezaujme-li vás děj, podrží   vás při sledování aspoň herecké   výkony.
Úhrnem vzato, bych to viděl jako jeden   z těch lepších kousků tohoto žánru, který   pro spoustu diváků může zafungovat jako   solidní oddechovka. Já však mezi příznivce   tohoto druhu filmů nepatřím, ale chlapi mého   věku taky určitě nejsou pro tyhle filmy   cílová skupina!!!
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2018
Odechový film
Povedený film, který nabízí oddech a legraci,   není snadné se seznámit s tím pravým   (pravou), a to v téhle komedii zažívá krásná   žena ztvárněná Dianou Lane (která je   bezesporu jednou z nejkrásnějších hereček   všech dob), jak je vidět ani krásné ženy to   nemají snadné, najít pravého, zažívají   různé příhody leckdy legrační a o tom tenhle   film je. Vřele doporuřuji ke zhlédnutí.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2014
LÁSKA NA INZERÁT

Celá rodinka, s péčí   sobě vlastní, usiluje o to, nalézt pro jednu ze   svých členek nového životního partnera a to   téměř za každou cenu. Dojemná snaha. Člověk   si říká, jestli ji opravdu litují, protože je   chudinka na všechno sama, nebo jí ze srdce   přejí: když se musím trápit se svým   partnerem já, tak ať si holka taky užije a ať   vidí zač je toho loket. Škodolibost zřejmě   nechybí v žádné rodině.

Čím více se   všichni snaží, tím je to horší. Největší   pecka je, když se na rande dostaví vlastní   otec. A jak to tak bývá - pod svícnem je   největší tma a tak ten pravý chodí kolem a   jen dílem osudu se ne a ne trefit.

Je to   takový obyčejný příběh, obyčejných postav,   skutečných lidí jaké možná známe ze svého   okolí. I proto se mi líbil. Lehce komediální   poloha mi kupodivu nevadila. Líbily se mi   civilní a velmi uvěřitelné postavy v podání   Johna Cusacka a Diany Lane. Láska na inzerát   není nijak nereálný příběh o princi na   bílém koni. Nic přehnaného. Prostě vidíme   sice tuctový příběh, zato v pěkném a   líbivém kabátku. Není to žádná světoborná   pecka, ale pro chvíle, kdy zatoužíte po troše   normální romantiky z běžného života, je jako   stvořený.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Krom sympatické ústřední dvojice film bohužel   nenabízí prakticky nic nového, takže kdo není   fanouškem někoho z herců nebo žánru, nic   zásadního tu nenajde.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Líbí se mi předchozí komentář, film má   opravdu nenahraditelném místo. Ale nehty si   nelakuju, nevařím, nežehlím, a tak mi   připadá, že bych si při filmu mohl bez   nějakého zvláštního přemýšlení akorát   zašukat. Ale co jiného byste čekaly (ženy) od   chlapa?
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Mám ráda tenhle typ filmů, protože se na ně   nemusíte soustředit a můžete při nich vařit,   lakovat si nehty a tak. Jsou totiž výborné jako   kulisa a ještě se pobavíte nenáročným dějem   a příjemnými herci. Proč se dívat jen na   kvalitní hlubokomyšlenkové filmy, z kterých   pak máte depresi, nebo bombastické nekonečné   velkofilmy? I tyhle mají své nenahraditelné   místo.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Must Love Dogs
Přesto, že o sobě tvrdím, že nejsem velký   romantik, několik filmů s touto tématikou jsem   viděla a Láska na inzerát sice nepatří mezi   mé oblíbené, ale zase se nejedná o úplnou   hrůzu.
Velkým plusem je můj oblíbený John   Cusack a Diane Lane kterým to společně jde   dosti slušně, za zmínku stojí můj další   oblíbenec a to je Dermot Mulroney. Jinak však to   znáte, když nevíte coby zajdete na seznamku,   kde se setkáte s řadou zoufalců až narazíte   na někoho s kým si rozumíte, tenhle námět je   ohraný a co víc, nebylo potřeba ho ani točit,   ale stalo se, vlasy si při něm trhat nebudete.  
Jednoduchý děj, který nepřekvapí,   nenadchne, ale ani neurazí!
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2007
... „Každý má pro mě fotku nějakého   chlapa?“ Jistě, milující rodina jí chce   pomoci. Takže levá strana ledničky ti ženatí,   pravá ti volní. K tomu rady jak správně randit   a hlavně, když nezabírají fotografie a ze   schůzky naslepo se stane rodinný trapas, je   potřeba změnit taktiku - inzerát! Hodně   průměrný film o překvapeních jaká nastanou   pokud hledání partnerského štěstí svěří   starostlivá sestra internetu. Největším   trumfem (možná jediným) je v něm sympatická   Diane Lane.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Příjemná romantická komedie jejíž plus   leží hlavně v lehkém tónu, ve kterém je   natočená. Neokoukaní herci vypadají, jako by   si hraní opravdu užívali - hlavně John Cusack   jako Jake a jeho podivuhodné vzletné fráze   stojí za to. Dalším plusem je hlavní ŽENA, o   které to vlastně všechno je. Diane Lane je   osvěžující zralá herečka, jíž není   problém uvěřit.
Na druhou stranu je však   film tak milý, poklidný a "korektní"   až nezanechá žádný dojem. Krom dvou hlavních   hrdinů jsou ostatní postavy jen gumoví panáci   a karikatury.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.12.2006
Typická americká romantická komedie s ohrátým   příběhem typu "ona hledá ho, on hledá   ji". Nic extra v tomhle filmečku nenajdete,   ale podívaná na klidné nedělní odpoledne to   bezesporu je. Jak to v takových filmech bývá,   hlavní postavy ( Diane Lane a John Cusack ) se   čirou náhodu seznámí, proživájí dobré i   zlé chvíle, rozejdou se a znovu dají dohromady   ... prostě romantika:)

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66974minih66974Jezero 3 (2010) [TV film] 
Lake Placid 3 n
minih3624minih3624Baron Prášil (1961) 
Baron Prášil n
minih159556minih159556Hollywoodské pozlátko (2006) 
Hollywood Dreams n
minih76208minih7620850/50 (2011) 
50/50 n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih24760minih24760Tři tuny prachu (1960) 
n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih73900minih73900Tichý nepřítel (1958) 
The Silent Enemy n
minih156236minih156236Svědek obžaloby (2016) [TV film] 
The Witness for the Prosecution n
minih75366minih75366Nebezpečná závěť (2011) [TV film] 
The Reckoning n


Hodnocení:n12345678910
Láska na inzerát (2005)Láska na inzerát (2005)Láska na inzerát (2005)Láska na inzerát (2005)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10