Zari
ohodnotit

Krvavý Valentýn

My Bloody Valentine 3-D

Rok:
2009
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
30.4.2009
„Vaše poslední rande: šílený horník s krumpáčem.“

Komentáře k filmu Krvavý Valentýn

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2009
Byla jsem mile pžekvapena.   Podle mě to je nejlepší   horor za posledních 5 let.   Já jsem to teda v 3D   neviděla, ale úplně mi to   stačilo. Měla jsem nahnáno   i tak. Bylo to fakt super. A   výkon Jensena Acklese   (Supernatural) je skvělej!!   Když se chcete bát, tak si   pusťte My Bloody Valentine.   ;)
sarus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
tak ukázka vypadá slibně a   hraje tam i jeden z mích nej   herců takže se už nemůžu   dočkat až bude v kině a   později i na dvd=o)
WrongDawe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Rozhodne se tesim...zajdu hned   do kina,protoze takovyhle   filmy nemaj doma v obejvaku tu   spravnou   atmosferu...Kazdopadne vypada   moc dobre!!
Pixel116
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Předělávka hororu z 80.let   o vraždícím horníkovi.   Desítky mrtvých,spousta krve   a to vše navíc ve 3D.
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Valentýnské romantické   filmy jsou nuda, ale   Valentýnské horory jsou   super. Vraždící horník mi   trochu připomínal Jasona,   ale to určitě nevadí. A   krumpáč mi připomněl hák,   ale to taky nevadí. Jen   škoda, že Lovec duchů je   ten kdo ..... no raději se   podívejte sami….
kara.lol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Film mě naprosto dostal, a   samozřejmě je to tím, že   je 3D. Naprosto úžasné   efekty, kdy jsem opravdu   trošku cukala hlavou ve snaze   uhnout... Myslím, že   dějově je to taková ta   typická vyvražďovačka s   hektolity krve a sem tam   nějaká ta vnitřnost, ale 3D   efekty filmu dodávají   neobyčejnou atmosféru a   staví ho (alespoň pro mě)   na vyšší příčky v   hodnocení. A mile jsem byla   překvapená i samotným   koncem filmu.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2009
V poslednej dobe možno jeden   z najlepších hororov, čo sa   vôbec nakrútili. samotný   dej bol strhujúci a   napínavý od začiatku filmu.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Co napsati čekal jsem o dosti   víc scénář zde dopad  
trošku   divně.Jediné co film trochu   pozvedlo je 3-D.
jinak nic moc
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2009
Musim rici, ze me tento snimek   zaujal... Neobvykle prostredi   s z nekolika hororovych postav   stvorenym zabijakem. Jen si   myslim, ze s tou nahotinkou to   tam moc prodluzovali. Jinak   pochvala
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
To,že jsem čekal víc,to asi   ani nemusím říkat.Ani 3D   tomu úplnému nadšení   nepomohlo.Očividně tomu   něco chybí.I když,horník   není úplně špatný   nápad,otevřený hrudník   taktéž.A ten konec,ten mě   mile překvapil.Ale   stejně,nejlepší to tedy   není.
Ilemas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Opět přes nízké hodnocení   mně tento film příjemně   překvapil, ale pouze ve 3D.   Líbí se mi, že horník   nebyl žádný superman co   vstal zmrtvých apod.   nesmysly, ale normální   smrtelník, který sem tam   taky dostane nakládačku.   Tenhle druh horrorů mám   rád,ale spíš než horror   bych řekl, že je to solidní   krimi thriller. Ve 2D možná   hvězdičku dolů.
fairgame
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Krvavý Valentýn 3D je celkem   dobrý horor, ale vyjímečný   thriller, kterým jsem se   nechla unést až do konce.   Zejména scéna v začátku   kdy Harry Warden vypíchne   teenagerovi krumpáčem oko je   fakt hustá. Kerr Smith mi   sice do role šerifa moc   neseděl, ale jinak odvedl   celkem dobrej hereckej part.   Je vidět, že se režisér   poučil a přidal na kvalitě   filmu, je to daleko lepší   film než jeho Drákula 2000
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Film plný brutálních a   povedených scén,které vás   vyděsí. Herci to zahráli   celkem dobře, ale nejvíc se   mi líbil Jensen Ackles. Ten   byl boží. Hrál to ze všech   nejlíp. Žeru ho!
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2009
Celkem i solidní a stylový   horůrek, odehrávající se   na neobvyklém místě v   prostředí jednoho   amerického hornického   městečka, kde dojde k   důlnímu neštěstí, které   přežije jeden člověk. Ten   se probere z kómatu a začnou   se dít věci. Šílence se   podaří zabít. Po 10 letech,   opět na den Svatého   Valentýna se zlo opakuje. A   jako náhodou se ve městě po   10 letech nečekaně objevil   někdo, kdo by mohl vědět   víc než se zdá...
leunka592
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2010
Celkem zajímavý film z   dobrým obsazením a pár   drobnými chybičkami, ale to,   že přežili takový výbuch,   ještě k tomu v šachtě a   bez jakýchkoliv popálenin...   to už bylo moc.
Neben
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Tři dé překvapení
Jedním ze snímků mého   programu na Filmovou noc byl   právě Krvavý Valentýn. Dal   jsem mu přednost před jistou   komedií hlavně proto, že   jsem tak trochu hororový   nadšenec a navíc - kdy se   znovu dočkáme nějakého   toho 3D vraždění?
O   filmu jsem toho dopředu moc   dobrého neslyšel, ale z   kinosálu jsem odcházel velmi   příjemně překvapený -   tedy z části také proto,   že jsem nestihl konec,   protože v dalším sálu   začínal Star Trek :).
Poslední půlhodinku jsem   tedy dokoukal později a   musím říct, že se mi   poměrně líbilo završení   příběhu. Sice dost   překombinované, ale logika   tomu moc nescházela (lépe   řečeno - kolik podobně   laděných konců už jsme   režisérům odpustili?).
Takže kolem a kolem jsem   s filmem spokojený, jeden z   těch kvalitnějších   slasherů poslední doby.
Hororu zdar a třidéčku   zvláště!
moni-alli
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2011
Původní "Krvavý   Valentýn" jsem neviděla   a z tohoto mám hrochu   smíšené pocity. Mrzí mě,   že jsem film neviděla v   kině ve 3D, to mě mrzelo   hlavně v úvodních   titulkách a pak mohla být   zajímavá poslední scéna po   závěrečných titulkách, i   když málo které kino nechá   dojet titulky až do konce.
Vrah vráží krumpáč do   svých obětí jak nůž do   másla. Zajímavé byly i   některé scény, například   s vypíchnutím oka, nebo   zapíchnutím krumpáče do   čelisti a následovným   vyrváním, tahle scéna mohla   být zvlášť zajímavá ve   3D.
Oceňuji taky, že   až skoro do samého konce si   nejste úplně jisti, kdo je   vlastně vrah a konečná   slovní přestřelka, kdy se   dva hlavní podezřelí   navzájem obviňují, zatímco   na ně míří pistolí trochu   psychicky unavená žena.
Není to nic co by si   zasloužilo Oscara, ale pár   dobrých scén ve filmu   opravdu je, takže dávám   7/10
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Celkem super film, ale na   světě jsou i lepší horory   a nakonec i lepší slashery.   Film je celkově mírně   nadprůměrný, pro mě   65%.
Já fakt lituju   toho že jsem to neviděl ve   3D. Ty efekty vypadaly fakt   zajímavě a hlavně novinový   záčatek byl povedený.   Vraždy jsou pěkně   brutální a efektně   natočené, takže v tomto   směru spokojenost. Rozuzlení   také bylo super a scéna po   závěrečných titulcích   naprosto suprová.
Jensen Ackles to hraje   výborně.
Film ale   občas nudí, hlavně, když   se tam vůbec nic neděje. Ale   celkově mě to zabavilo a já   jsem spokojen. Určitě se   podívám znovu. Trochu tu   funguje i napětí, takže   tomu nic nechbí.
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Lehce nadprůměrná   vyvražďovačka, která   zaujme několika povedenými a   brutálními vraždami   (zvlášť krumpáčem   proražená čelist), ale   nudí svou nepřiměřenou   stopáží. V 3D kině to   ovšem mohla být zábava.   Kromě délky filmu mi vadila   především kamera, díky   níž vypadá film hodně   lacině a televizně. Dějově   nic nového, poslední   čtvrhodinka s rozuzlením se   ale povedla. Na konec   původní verze jsem už   zapomněl, takže nemůžu   srovnávat, tady se mi to   líbilo. Celkově docela   povedený remake, ale jak už   to většinou bývá,   originál je lepší.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Tak jednoduchý a priblbý   horor My Bloody Valentine   je.Zaprvé sú tam obrovské   diery v scenári,niektoré   veci sú až   nepochopiteľné,prečo to tak   neurobila a prečo ho   nezastrelila.U mňa si 6   hviezdiček vyslúžil len za   celkom zaujimavý a hlavne   nový typ horora,ale aj za   obstojnú atmošku a herecké   obsadenie.Kamera ma v   niektorých veciach štve,pri   bitkách je úplne zlá a   totálne chaotická.Prvý 3D   horor,3D verziu som   nevidel,ale určite bych po 3D   projekcii hodnotenie   nezvýšil.
konai
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Super! Je tu další   vyvražďovačka, ve které je   podezřelý každý druhý :)   - až na mrtvé (tohle totiž   není SCREAM! :D). Film   začíná slibným prologem,   při kterém jsem litoval, že   film nevidím ve 3-D - to   platilo především o   vylétlém oku z hlavy (jak   většina hororů ráda   používá již trapnou   metodu, že je napětí na   začátku a pak na někoho,   kdo je zrovna sám, někdo   vybafne, ale nakonec se z něj   vyklube jen nějaký   normální človíček.   Tvůrci Krvavého Valentýnu   tento fakt použili dokonale   do překvapení. Zatímco se   Jaime King prochází v dolech   a hledá své kamarády,   vybafne na ní nějaký   feťák, který ihned se   smíchem komentuje: "Co   jsi si myslela? Že jsem Harry   Warden..." a vzápětí   mu Harry Warden krumpáčem   prorazí hlavu rovnou směrem   k oku, které vylítne z hlavy   ven nabodnuté na ostří).   Film sice mnoho diváků   odsuzuje, že již mají dost   teen-vyvražďovaček, které   nemají žádný smysl a že   ve filmu jen pobíhají   polonahý ženský, ale mě se   osobně Krvavý Valentýn   docela líbil. Ano, film sice   opravdu skoro žádný smysl   nemá a ano, ve filmu   pobíhají polonahý ženský,   to ovšem hned neznamená, že   film stojí za houby. Po   dlouhé době se totiž   dostavili docela promakané a   jakžtakž originální   vraždy (např. již   zmiňované vyseknuté oko z   hlavy nebo proseknutí   čelisti ze zdola a následně   krumpáč vyrvat z hlavy   ven...). Film nepostrádá ani   občasné napětí a tvůrci   si nejspíše moc rádi   zahrávají s ironií osudu,   protože mnoho obětí   zemřelo jenom kvůli   zlomyslné náhodě (např.   krumpáč odkopnut botou a   následně zaražen   doprostřed mozku nebo   napadení vrahem zrovna když   si oběť vyndala náboje z   brokovnice). Ačkoliv nakonec   divák zjistí, že celý film   je časově přeházený (že   tohle se stalo před tímhle   nebo po tomhle), a také   zjistí odhalení vraha ve   stylu, který já příliš   neuznávám (nebudu   prozrazovat, jen napovím, že   podobný způsob byl např. ve   filmu Houbičky). Také se   docela povedlo to, že když   už bylo téměř jasné, kdo   je vrahem, stále si vrah   nesundaval masku - a v té   chvíli si divák říká:   "Když už je to jasné,   proč si tu masku   nesundá?" A teď je   pouze otázka, jestli tvůrci   věděli, že to diváka   napadne, nebo jestli ne.   Musím ovšem přiznat, že se   film nějakými chvílemi   příliš táhne a stálé   vracení se na policejní   stanici si taky mohli   odpustit. Obsazení filmu je   OK - Jaime King,Jensen Ackles   a Kerr Smith své role   dokonale zvládli a já jsem   jim věřil. Bohužel režie   je velmi špatná - Patrick   Lussier (velmi nezkušený a   otřepaný). Pro shrnutí:   ačkoliv v tomto komentáři   film velmi chválím, velmi   důležitou roli tu hraje   pojem zábava. A ta ve filmu   zaostává. Krvavý Valentýn   je průměrný snímek –   tři hvězdičky, což   znamená tak 65%.
Amidamaru
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2010
6z10 jen za to že to byl   pěkně udělaný 3D film co   jsem měl možnost si   vychutnat v kině. Doma se   již na něj nikdy   nepodívám, protože když   odstraníte z filmu efekty   zbyte vám obyčejné   prostředí dolu a jeho   okolí, kde se odehrává   hodně hororů, a chabý   díravý děj.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Můj problém je,že moc u   filmů přemýšlím a   vyžaduju logiku i v žánrech   kde se na ní moc   nehraje.Velká   očekávání,poté   zklamání.Krvavost amísty   napětí dobré,nečekané   erotické scény   neurazily:-)Ale celkově   průměr,,,,,
LenC2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Jediné velké plus tohoto   vyvražďovacího horurku je   jeho verze v 3D jinak se   neliší od jiných podobných   . Na DVD se můžeme pokochat   jak klasickou verzi tak i 3D   podívanou doporučuji hlavně   druhou variantu.
asdf23
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2009
smíšené pocity
Jsem fanoušek hororů, ale   tato napodobenina   např.Vřískotu mě   nenadchla.Bylo tam spoustu   absurdností jak na vraha   vyzrát a přitom oběti byli   bezradné.Prostě to už bylo   přehnané,rozuzlení bylo   možná jiné než jsme   zvyklí , ale stejně to bylo   přehnané až moc.Nevim,   prostě mi to až tak   nesedlo.Asi jsem čekala více   napětí a méně trapných   krvavých scén , které   neměli logiku.
alberteinstein
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Tak teda na horor je to dosť   slabé, thriller obstojný.   Body navrch za tú nahatú   ženskú, čo behá pred   motelom...
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2009
My Bloody Valentine
Patrick Lussier není úplně   ten nejlepší filmový   tvůrce, jeho většina filmů   patří do hororového   žánru, konkrétně Dracula a   jeho několik částí v   případě Krvavého   Valentýna se rozhodl pro   radikální změnu, která   přiláká diváky a tím je   rozlišení 3D, jenže ani to   tady není dokonalé.   Příběh je klasický   hororový slasher, který je   plný klišé momentů a   stupidit, postavy nepatří   mezi ty nejsympatičtější a   ta myšlenka je poměrně   průhledná od počátku,   takže se žádné velké   šokující odhalení nekoná.   Co se týče vražd tak ani   tady nejde o žádnou   originalitu, krumpáč sem   krumpáč tam, všude   poletují hlavy, což je   důsledek 3D. Finální scéna   v dole byla trapná, hlavní   hrdinové se tam hašteřili   jako babky na trhu. Kamera   občas připomínala laciný   film a ne film pro hollywood.
Doudis19
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Bez trocha atmosféry ,ani   krvavé žně nevystraší.   Hektolitry krve jsou právě   jediná přednost, tohohle   tupého místy až   parodického snímku, se   šílenou zápletkou, která   se snaží tvářit tak   vážně, až je k smíchu.. a   jedině tak se dá dokoukat do   konce.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2019
Televízna inscenácia, ktorá   sa topí v krvavej brutalite a   3D efekty využíva prekvapivo   poskromne a nenápadito.   Vďaka lenivosti scenáristu   (ktorému jediné čo sa darí   je skryť vrahovu identitu)   asi najzaostalejšia   vyvražďovačka široko   ďaleko. Že sa nenachádzame   v osemdesiatych rokoch ale v   súčasnej kinematografii,   prezrádzajú iba modernejšie   "štekle" na nohách   jednej nahej a čoskoro   rozpáranej blondýny.
How_Up
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Hvězdička hlavně za tu   sekeru, která ve 3D proti   mně letěla a další za   Acklese. Dvakrát mě to   nenadchlo, natož abych se   bála. Asi by to potřebovalo   víc páry.
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Další pitomá   vyvražďovačka   představující jedinou   nápaditost v 3D provedení   snažící se vyvolat pocit,   že všechna ta krev a kusy   masa jsou všude kolem nás.   Ve výsledku se ale jedná o   další ubohý kousek na téma   "vybij co se dá a to   možná nejbrutálnějším   způsobem", který   potěší jen několika   slušnými krvavými kousky a   nepřekvapí špatnými herci   a tak špatnou pointou až   jsem z ní byl překvapen. O   konci ani nemluvě.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2010
Krvavý Valentýn
Další remake, jehož   původní verzi jsem neviděl   a nikdy asi ani neuvidím.   Kdyby vše nebylo ve 3D,   nevím jestli by si Krvavý   Valentýn našel vůbec   nějaké diváky. Celé mi to   přišlo, že filmaři chtěli   vymyslet nějakou novou   zabijáckou postavu, něco   jako v byl   "Halloweenu"   psychopat s maskou, nebo   třeba v "Pátku   třináctého" maniak s   baseballovou krytkou. Tady   přidali kostým horníka,   milionkrát zopakovali jeho   jméno (aby se vrylo divákovi   do paměti, což se v mém   případě stejně nestalo) a   jako by doufali v x dalších   pokračování.
Jelikož se v každém   dnešním rádoby horroru   objevují nahé děvy, i zde   museli minimálně jednu dát.   Tentokrát nám ale neukázali   jen horní díl, ale rovnou   celou nahatou a pobíhající   (každému muselo být jasné,   že za pár minut bude celá   od krve). No, prostě hrůza   děs, nic strašidelného jsem   zde bohužel neshledal, snad   jen obavu z My Bloody   Valentine 2.
Pokud si   chcete svojí prostorovou   jízdu ještě o chvíli   prodloužit, čekejte ještě   při závěřečných   titulkách, je zde prohlídka   štoly, nakonci navíc s   překvapením...
Lynette
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Ptákovina... , žádný horor :-(
Tak z tohohle   "hororu" mohou   opravdu šílet pouze a pouze   jen opravdu zaryté fanynky   hezounka ze seriálu Lovci   duchů a to Jensena Acklese.   Nemohu bohužel uvést   žádný jiný zajímavější   "produkt" této   sadistické hovadiny, která   se zrodila v hlavě nějakému   asi hodně ujetému tvůrci,   kterého bych za žádných   okolností nechtěla potkat   ani za bílého dne..:-/ S   hororem to nemělo nic   společného, byla to jen   taková "jateční"   ukázka, kde se místo   zvířat   "porážely" lidé.   Hodnotím 2/10 a už opravdu   nikdy více...
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.5.2019
║Rozpočet   $15miliónov║Tržby USA   $51,545,952║Tržby   Celosvetovo $99,060,196▐   Tržby za predaj DVD v USA   $19,288,458 //počet   predaných kusov 972,044║   Prevarený priamočiary   vyvraždovací vývar, ktorý   nemá dej, žiadne zaujímavé   postavy, atmosféru a len   cedí premrštené   krvyprelievanie na každom   kroku. Ten minirozpočet tam   je cítiť, nemalo to štýlom   prevedenia ďaleko od lacnej   televíznej báchorky. Tieto   horrory poslednej asi 5ročnej   dekády nestoja fakt za nič.   /15%/
maciii
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Vůbec nechápu, co si tvůrci   od téhle demence slibovali.   Nejen, že je stupidní děj,   nemá to ani žádnou   atmosféru, herci hrajou jako   roboti (a to Jensenův   herecký projev v Supernatural   přímo zbožňuju) a celé je   to jedno velké stupidní a   ohrané klišé, až mi z toho   bylo vyloženě zle.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28684minih28684Prci, prci, prcičky 2 (2001) 
American Pie 2 n
minih10376minih10376Kočka na rozpálené plechové střeše (1958) 
Cat on a Hot Tin Roof n
minih29471minih29471Carrie 2: Zuřivost (1999) [TV film] 
The Rage: Carrie 2 n
minih54000minih54000Temné stíny (2012) 
Dark Shadows n
minih28424minih28424Muž bez stínu (2000) 
Hollow Man n
minih65226minih65226Stolen (2009) 
Stolen n
minih13756minih13756Nebezpečné hry (1998) 
Wild Things n
minih80981minih80981Žena v černém (2011) 
The Woman in Black n
minih27305minih27305Osudová sázka (1998) 
Buffalo ´66 n
minih44390minih44390Síla srdce (2007) 
A Mighty Heart n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

10:10 - 10:40

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Francie, má láska

10:15 - 11:20

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:50

51 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Florey

Florey Robert

Belarmino

Belarmino
Belarmino

Naposled navštívené:
Robert Florey

Florey Robert

Belarmino

Belarmino
Belarmino