Jeden svět
ohodnotit

Krotitelé duchů

Ghostbusters

Další název:
Ghostbusters; Krotitelia duchov (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
28.7.2016

Obsah filmu Krotitelé duchů

 
Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět!

Falcon

 
Související odkazy
 
Recenze: Krotitelé duchů

Krotitelé? Spíš Krotitelky!  číst dál

 
 
RECENZE: Z původních Krotitelů duchů zbyly křepčící roztleskávačky

Třicet let poté, co Krotitelé duchů nastolili originální pojetí duchařské komedie, jde do kin pod stejným názvem předělávka, jež ctitele původní verze rozzuří a ostatní uspí. číst dál

Hodnocení: 35 %

 
 
Krotitelky s protonovými biči

Na Manhattanu už zase straší a městu nemůže pomoci nikdo jiný než podceňovaný tým krotitelů duchů. Tedy spíš krotitelek: oblíbená série komedií z 80. let hraje v novém století mimo jiné na feministickou strunu. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Krotitelé duchů >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

satyr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.6.2021
Škoda, že nelze dát záporné hodnocení.   Nevím koho. napadlo původní film předělat,   ale
svěrací kazajka by byla vhodná odměna
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2021
Krotitelé? Snad krotitelky, když už
Film, od kterého jsem nic moc nečekala a přesto   mě dokázal zklamat - aneb značně nepovedená   vykrádačka Reitmanova legendárního trháku.   Tohle dámské antiparanormální komando sice má   k dispozici plno digitálních vychytávek,   naprosto ale postrádá lehkost, vtip a grácii   původního díla.
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.6.2021
Nevadí mi, že hlavní role přepsali tvůrci pro   ženy ale osobně mám velký problém s   herectvím Melissy McCarthy. V porovnání s   originálem je obsazení vysloveně druholigové.   To by nemuselo až tak vadit, kdyby tomu   neodpovídaly i předvedené výkony. Humor,   který v originálu jiskřil a sršel jen tak   rozpačitě pobublává a tak se to v tomhle filmu   víceméně se vším. Nevím jestli tvůrčím   záměrem bylo inovovat, parodovat, feminizovat   nebo já nevím co ale z mého pohledu se tenhle   remake moc nepovedl. Chápu ale, že ženy ho   ocení výše.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2019
A mně se to líbilo. No a co, že jsou tam samý   ženský? Bylo to vtipný, bylo to akční, bylo   to provázaný s původními filmy,... dobře   odvedená práce. Občas není na škodu podívat   se na neokoukané tváře. Akorát Kevina bych asi   brzo prohodila oknem.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2018
Genderově vyvážit Krotitele duchů byl   poslední hřebíček do rakve. Navíc málokterý   film je zábavný, když je hlavní hrdinka žena.   Tím méně čtyři ženy. Ženy si totiž neumí   dělat srandu samy ze sebe a tak to musí být   buďto drama, nebo to stojí za pendrek. Tohle je   druhý případ.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet $144miliónov║Tržby USA   $128,350,574║Tržby Celosvetovo $229,147,509▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,772,223║   Tržby za predaj DVD v USA $16,414,466║ nie je   to až taká katastrofa ako by sa dalo čakať ale   jednoznačne na Reitmanové diely sa to nechytá a   to ani z ďaleka, proste táto kompilácia nehrá   to pravé orechové, aj keď tu máme zopár fajn   frkov, ktoré troška pobavia ale ako celok to ide   skôr do prázdna, miestami to príde dosť   zdĺhavé a na ten slušný rozpočet tu moc toho   nie je čo by očarilo, čo znamená že tu máme   ďalší zbytočný remake ale nádstavbu /videl v   kine: 40%/
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.1.2018
Ghosttrageds
Sakra !! Velká škoda, že jsem tyhle   "odborníky" neznal dřív. To jsem   jednou takhle pojedl dobrého zelí s fazolemi a   česnekem, zapil to 52% slivovicí a to by jste   nevěřili jaké duchy ve střevech to   vyvolalo.Opravdu věčná škoda, že jsem tyhle   krotitele neznal , mohl jsem je oblažit včetně   režiséra i scénaristy svým uměním jak duchy   vypudit. To by si určitě libovali víc,než já   u toho průjmu co hodili na filmové plátno.   Není všem dnům konec a tak pokud budou mít   zájem, rád se hlasím do dalšího   pokračování jako spolupracovník .Taková   humorná zápletka mě napadá už teď a rád ji   tvůrcům poskytnu jako vklad pro budoucí   angažmá. Sestrojit přístroj(nazývejme ho   pracovně náprdelník) nedá až tolik práce ani   diletantům z produkce aby to nebylo horší než   jejich poslední výtvor.Vezmete respirátor   který utěsníte,nejlépe použitou   žvýkačkou,k tomu připevníte hadičku kterou   vyvedete do prázdné plastové láhve.Výtvor   této činnosti z přirozených lidských procesů   tak dostanete do uzavřené nádoby kterou   samozřejmě nevyhodíte ale vezmete třeba na   pouť kde můžete plnit dětem balonky.To bude   komických situací! Pánové Feig a Dippold by se   evidentně měli věnovat něčemu jinému , než   je rádobyvtipná duchařina .Čistička   odpadních vod v každém městě určitě uvítá   dva zdatné fekálisty. Tam by se jistě   realizovali daleko lépe.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2017
Byla jsem varována, několikrát a velmi   důrazně. Proto jsem nějakou dobu odolávala,   jak se naloží s mým, v podstatě   kultem.Cíleně jsem se vyhnula i čtení kritik,   které film strhaly, téměř ještě před   premiérou. Hrajou tam samý ženský, no a co, to   dokážu rozkousat, kopie zeleného Slimíka, s   tím tak nemám problém, logo a hudba, vždyť se   vzalo to nejlepší, co vůbec mohlo z   předešlých dvou filmů být vzato. Chris   "Bůh" Hemsworth je tak tupý, až to   bolí, ale souhlasím s Kristen, stačí když se   svlékne a nebude zvedat telefony. Potěšila   camea všech, co mohli přijít. A víte co,   nakonec to šlo.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2017
Snad nejdiskutovanější a nejodmítanější   film všech dob. Hollywood přišel s nápadem   vzkřísit duchařskou legendu a dav fanoušků   začal jásat. Následovala však rána, když   režisér Paul Feig přišel se zprávou, že   hrdinové budou hrdinky. Byly někdy v minulosti   už takové protesty? Každopádně se nápad stal   skutečností a coby producent si vzal nad celým   projektem dohled Ivan Reitman, který je jak   známo režisérem obou původních filmů. No a   jak to dopadlo? Překvapivě dobře. Každá dáma   má svůj osobitý charakter a hlášky střílí   jako z kulometu. Překvapením, v uvozovkách, je   vizuální a technická stránka věci. U   původních snímků to byly ryze technické triky   a animace, nyní se jedná o CGI. Je vidět   nějaký rozdíl? Co se týče právě toho, tento   nový snímek tímto ty klasické ještě daleko   více povýšil. A jsme u příběhu. Vše, co je   tu k vidění tu už jednou prostě bylo, což   dokazuje, že se jedná o remake. Na původní   snímek jsou místy i odkazy, ale těch si   skutečně všimne jen opravdový fanoušek. Děj   je více stavěn na akci, ale to je asi tak   všechno. Dámy srší energií a ten   ´sekretář´, no, raději nic. Pro novou   generaci diváků naprosto úžasný zábavný   snímek. Krotitelé, nebo spíše přesněji   krotitelky duchů je snímek povedený vezmeme-li   to jako remake. A co je remake snad není třeba   vysvětlovat. To jen k té absenci originality.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.4.2017
Pár vtípků, ale jinak to působí až tak   nějak sterilně a nezáživně. Nic proti tom,   že muže nahradili ženy, ale to by nesměly   působit tak nesympaticky a křečovitě. Suma   sumárum zbytečný film kalkulující s tím, že   se na něj lidi stejně ze zvědavosti podívají.   Ale to by jsme tu už nakousávali téma filmové   etiky a peněz.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15933minih15933Playgirls (1995) 
Playgirls n
minih20350minih20350Štír (1973) 
Scorpio n
minih72278minih72278Chytrost má děravé šaty (1974) [TV inscenace] 
Chytrost má děravé šaty n
minih49029minih49029Anděl pomsty (1981) 
Ms. 45 n
minih8115minih8115Hauři (1987) 
Hauři n
minih21899minih21899V kómatu (1978) 
Coma n
minih33986minih33986Pavoučí teror (2002) 
Eight Legged Freaks n
minih149031minih149031Špína (2017) 
Špína n
minih149641minih149641Přes kosti mrtvých (2017) 
Pokot n
minih19786minih19786Un sudario a la medida (1969) 
Un sudario a la medida n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024)

 Krotitelé duchů: Říše ledu (2024)
Krotitelé duchů: Říše ledu n
Ghostbusters: Frozen Empire
Žánr: dobrodružný / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gil Kenan

(pokračování)

Return of the Ghostbusters (2007)

 Return of the Ghostbusters (2007)
Return of the Ghostbusters n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hank Braxtan

(spin-off)

Freddy VS Ghostbusters (2004)

 Freddy VS Ghostbusters (2004)
Freddy VS Ghostbusters n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hank Braxtan

(spin-off)

Extreme Ghostbusters (1997) [TV seriál]

 Extreme Ghostbusters (1997) [TV seriál]
Extreme Ghostbusters n
 
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Rafael Rosado, Gloria Jenkins, Sam Liu

(spin-off)

Krotitelé duchů II (1989)

 Krotitelé duchů II (1989)
Krotitelé duchů II n
Ghostbusters II
Žánr: komedie / dobrodružný / akční / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Ivan Reitman

(pokračování)

Krotitelé duchů (1984)

 Krotitelé duchů (1984)
Krotitelé duchů n
Ghostbusters
Žánr: komedie / sci-fi / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Ivan Reitman

(pokračování)

Krotitelé duchů (2016)Krotitelé duchů (2016)Krotitelé duchů (2016)Krotitelé duchů (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10