Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Kauzy Jaromíra Soukupa

 
Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují.(TV Barrandov)

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
účinkuje:
Jaromír SoukupJaromír Soukup.....moderátor [48]   
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
TV Barrandov
 
 
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kauzy Jaromíra Soukupa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2022
Tento pseudopublicistický nesmysl se nesluší   ani komentovat. Netroufám si nikomu udílet rady,   ale běžte raději na procházku nebo se zabavte   čímkoliv jiným, protože exhibování tohoto   nešťastného pána je skutečné vraždění   vašeho času.
Antonín89
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2018
Po zhlédnutí tohoto (ne)užitečného popřadu   jsem si jist svým verdiktrem. Je to naprostá   zabijárna času s chlápkem, který je možná   tak dobrým generálním ředitelem televize, ale   velice špatným, nezáživným a nebombastickým   průvodcem televizních pořadů. Nejspíše to   dělá z donucení, protože nenašel nikoho   lepšího než je on sám. Nechápu, proč má   tento pořad nadpoloviční hodnocení, které by   mělo být s jistotou podprůměrné. Dělat   zásadní problém při kupování práv pořadu   Třicet případů majora Zemana kvůli vysokým   poplatkům České televize je samo o sobě tak   nutný případ, že to nikdo jiný neviřeší.   Jinak bych měl námět na nový díl s názvem   Kauzy Jaromíra Soukupa případ Jaromír Soukup   moderován Jaromírem Soukupem. Takoví Jaromír   Soukup na třetí. Možná by se to i ujalo.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2018
Připomenutí lumpáren
Zajímavý pořad, ve kterém J.Soukup ukazuje   slovem i obrazem co se dělo a děje v naší zemi   za lumpárny - různé kauzy ve kterých létají   miliony a miliardy z kapsy do kapsy nebo přes   účet firmy na Panamách na účet nějakého   vykutáleného českého podnikatele ve   Švýcarsku. Akorát nevím, zda se na to dívat,   když mnne to akorát rozčilí, že se něco   takového v ČR děje, přitom policie případy   odkládá, že jsou promlčené a nebo se   nepodařilo dokázat... Jinak dobrý pořad,   který zdokumentovává to, co by někteří   nejraději pomlčeli nebo by chtěli promlčet,   ostatně na jakémsi webu csfd se to   komentářích odsuzujících tento dobrý   televizní počin jen hemží, že by to tam psali   ti, kteří sou do něčeho zapleteni a nebo se   jim nelíbí že se o kauzách mluví a vysílají   se takové pořady jako jsou Kauzy Jaromíra   Soukupa,toť otazník. Za mne palec nahoru pořadu   i Soukupovi.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jasně a stručně (2019) [TV pořad]

 Jasně a stručně (2019) [TV pořad]
Jasně a stručně n
 
Žánr: publicistický
Země: Česká republika


(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190271
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375674
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10