Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Kauzy Jaromíra Soukupa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2018
Připomenutí lumpáren
Zajímavý pořad, ve kterém   J.Soukup ukazuje slovem i   obrazem co se dělo a děje v   naší zemi za lumpárny -   různé kauzy ve kterých   létají miliony a miliardy z   kapsy do kapsy nebo přes   účet firmy na Panamách na   účet nějakého   vykutáleného českého   podnikatele ve Švýcarsku.   Akorát nevím, zda se na to   dívat, když mnne to akorát   rozčilí, že se něco   takového v ČR děje, přitom   policie případy odkládá,   že jsou promlčené a nebo se   nepodařilo dokázat... Jinak   dobrý pořad, který   zdokumentovává to, co by   někteří nejraději   pomlčeli nebo by chtěli   promlčet, ostatně na   jakémsi webu csfd se to   komentářích odsuzujících   tento dobrý televizní počin   jen hemží, že by to tam   psali ti, kteří sou do   něčeho zapleteni a nebo se   jim nelíbí že se o kauzách   mluví a vysílají se takové   pořady jako jsou Kauzy   Jaromíra Soukupa,toť   otazník. Za mne palec nahoru   pořadu i Soukupovi.
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2022
Tento pseudopublicistický   nesmysl se nesluší ani   komentovat. Netroufám si   nikomu udílet rady, ale   běžte raději na procházku   nebo se zabavte čímkoliv   jiným, protože exhibování   tohoto nešťastného pána je   skutečné vraždění vašeho   času.
Antonín89
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2018
Po zhlédnutí tohoto   (ne)užitečného popřadu   jsem si jist svým verdiktrem.   Je to naprostá zabijárna   času s chlápkem, který je   možná tak dobrým   generálním ředitelem   televize, ale velice   špatným, nezáživným a   nebombastickým průvodcem   televizních pořadů.   Nejspíše to dělá z   donucení, protože nenašel   nikoho lepšího než je on   sám. Nechápu, proč má   tento pořad nadpoloviční   hodnocení, které by mělo   být s jistotou   podprůměrné. Dělat   zásadní problém při   kupování práv pořadu   Třicet případů majora   Zemana kvůli vysokým   poplatkům České televize je   samo o sobě tak nutný   případ, že to nikdo jiný   neviřeší. Jinak bych měl   námět na nový díl s   názvem Kauzy Jaromíra   Soukupa případ Jaromír   Soukup moderován Jaromírem   Soukupem. Takoví Jaromír   Soukup na třetí. Možná by   se to i ujalo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Jasně a stručně (2019) [TV pořad]

 Jasně a stručně (2019) [TV pořad]
Jasně a stručně n
 
Žánr: publicistický
Země: Česká republika


(pokračování)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherná Amerika

09:30 - 10:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

18 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:15 - 10:25

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Melissa L. White

White Melissa L.

Dušan Kollár

Kollár Dušan

Naposled navštívené:
Melissa L. White

White Melissa L.

Dušan Kollár

Kollár Dušan