Duben
ohodnotit

Fotři jsou lotři

Meet the Fockers Sequel

Další název:
Little Fockers; Fotri sú lotri (SK);Meine Frau, unsere Kinder und ich
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
23.12.2010
„Že by se konečně sblížili? Aspoň kvůli dětem?“

Komentáře k filmu Fotři jsou lotři

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Fotři jsou lotři
Třetí pokračování, ale   jak už to tak bývá,   všechny fórky byly   vyčerpány už v prvním   díle a teď se jede spíše   už ze setrvačnosti. Celé je   to taková obšlehávačka   "Fotr je lotr", a   když už film vykrádá sám   sebe, nevěstí to nic   dobrého. Filmaři zde zase   staví na hlavních   protagonistech Benu Stillerovi   a Robertu DeNirovi, kteří   jakoby zapomněli na všechna   ta usmiřování z minula a   nevraživě do sebe znovu a   znovu šijí, až je to   trapné. Navíc vždy když   spolu tito dva něco začnou   dělat, je nám úplně   jasné, že to skončí   nějakým fiaskem, které   totálně nikoho neudiví a   tak trošku ztrácí na   významu.
Musím   smutně konstatovat, že jsem   se ani jednou nezasmál, což   považuji u komedie jako jeden   z hlavních nedostatků. A tak   jediný kdo opravdu stál za   to byl Owen Wilson, bohužel   jeho postava byla tak   přehnaná (srovnáme-li s   minulými díly, jako by to   byl už úplně někdo   jiný),takže v konečném   důsledku ani on příliš   nepřilepšil. A Jesica Alba?   Ta mi přišla   nejtrapnější. Takže já   jen doufám, že už se   žádného dalšího dílu   nedočkáme...
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2013
Další pokračování dle   mého dobré komedie,ze které   se snaží tvůrci něco   ještě vymáčknout,ale není   to už ono.Neviděl jsem   pokračování z roku 2004   celé,ale moc mě to nebavilo   a zde je to podobné.Na   původní film to nemá   ačkoliv pár vtipů a scének   funguje a herci jsou celkem   dobří.Dávám 5   hvězdiček...
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Třetí pokračování se mi   zdá už nějak zcela   zbytečné. Uběhlo pár let,   děti vyrostli a zábavnost   polevila. Alespoň pro první   polovinu příběhu. Ten je   skutečně až nehorázně   tuctový. A já si říkal,   kam se poděla všechna ta   legrace? A vida, po   překročení druhé poloviny   snímku jakoby se všichni   vzpamatovali a vše se   vrátilo do starých kolejí.   Opět se rozehrála situace   plná nedorozumění a   skutků. Jenomže jako celek   to působí velice slabě.   Spousta scén je již   neoriginální a okoukané.   Charaktery postav prostě   nedokázali přinést nic   nového, a tak se vše z   předchozích počinů   opakuje. Inu, jak jsem psal   výše, tento díl snad ani   neměl vzniknout, protože ty   předchozí značně   poškozuje.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2011
jak jsem se na tento dil tesil   tak jsem byl zklamany, tenhle   dil uz je uplne zbytecny   film,pryc je veskery humor z   prvnich dvou dilku
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $148,438,600║Tržby   Celosvetovo $310,650,585▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $4,001,838║ Tržby za predaj   DVD v USA $20,821,955║ Už   to nie je ono, je to už   strašne prevarené bez   lepšieho zápalu, opakuje sa   len to čo už dobre poznáme,   nájde sa tu zopár dobrých   frkov ale ako celok to nemá   čo už dať, zbytočnosť.   /videl v kine: 45%/
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Už stačí
O tom že tento třetí díl   je nejslabší již bylo   napsáno dost, ale mě zde   napadá učitá paralera s   filmem Dannyho parťáci 2. I   tento film(dokonce ještě   mnohem více) byl nabitý   hereckými esy, ale výsledkem   byla žalostná slátanina. K   filmu lze jen stručně napsat   že opakující se fekální   vtipy nejsou tím na čem by   měl film stát, ale u   chybějícího nebo spíše   utrápeného scénáře to   zřejmě jinak tvůrcům   nešlo poslepovat. Jediným   kladem jsou opakované nosné   pilíře skvělého prvního   dílu což je ale sakramensky   málo.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Fotri pred kolapsom.
Pokracovanie uspesnej   komedialnej serie, ktorej   kvalita ma pomaly ale iste   klesajucu   uroven-bohuzial.Humor je   zalozeny na rovnakych   principoch a nemoze nicim   prekvapit.Hereckych hviezd je   tu tolko, ze by to vystacilo   aj na dva filmy, ale maju malo   priestoru a tym padom su   zbytocne.Scenar a rezia len   priemerne a vo vysledku mame   film, ktory mozem doporucit   len s vyhradami.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Fotři jsou lotři
Ucházející komedie, která   předvede několik vtipných   momentů. Nicméně tak   kvalitní humor jako je v   prvních dvou filmech, na   něž tento film volně   navazuje, už rozhodně   nenabízí. Zápletka je   tradičně postavena na   souboji mezi Gaylordem Jebalem   a jeho tchánem Jackem.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2017
Třetí díly jsou většinou   nejhorší, ale u mě je na   stejné pozici, jako díl   první. Opět tu nechybí plno   omylů hlášek.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.8.2012
Oddychová komedie
Sice nedosahuje kvality   předchozích dílů,ale i tak   se zasmějeme,děj je   relativně dobrý,výborné   herecké obsazení a slušné   výkony.Prostě oddychová   záležitost.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Vzhledem k úrovni dvojky,   jsem se tohoto snímku hodně   obával. Začátek mi také   dával dosti zapravdu.   Neobjevovalo se tu sice   přehršel trapností, ale o   zábavě ani zdaleka nemohla   být řeč. Kupodivu však   netrvalo dlouho (asi 40   minut:-) a já se začal   docela dobře bavit. Rozhodně   to tedy nebyla zásluha   krásné Jessicy Alby, které   to opět moc slušelo, ale   její role byla opravdu   podivná, nepříliš   uvěřitelná, ale chvílemi   dokonce i zábavná (co si   budeme povídat, u týhle   ženský je úplně jedno, co   hraje, důležité je to, že   při tom skvěle vypadá:-).   Přesto je to zásluha její   postavy, že mi scénář   přišel mnohem lepší – od   prvního Jackova podezření   totiž příběh nabere grády   a já se poprvé u této   série delší dobu v kuse   dobře bavil. Ať už se   jednalo o Jackovo nenápadné   sledování, účelová   „fotka snoubenců“,   „Andy“ a „Andi Garcia“   na Googlu, částečně   přijímací pohovor do   školky/školy a samozřejmě   i správně vyhrocená   konfrontace v nemocnici. Od   této chvíle to už sice   zajede do očekávaných   kolejí, ale ani tady není o   zábavu nouze. Nejvíce mně   pobavila asi konfrontace   číslo dvě na oslavě. Tak   nevím, tohoto dílu jsem se   obával nejvíce a (možná   právě proto) mě   nejpříjemněji překvapil.   Že by to bylo tím, že na   režisérské sesli tentokrát   neseděl Jay Roach? Nebo byl   scénář třetího dílu o   tolik lepší? Nebo je to   tím, že Stillerův Jebal už   konečně není takovej mrzák   ale taky trochu chlap? Docela   mě zamrzely pouze okrajové   role starých Jebalů,   protože nyní ani nebyli   trapní (i když…bez show   paní Jebalový bych se   určitě obešel). Možná   právě proto, že jejich role   byly tak malého rozsahu.   Nevím, spousta otazníků,   ale alespoň dvě jistoty –   scéna před a během   závěrečných titulků je   opět velmi zábavná, opět   na způsob předchůdců,   přesto úplně jiná. A   druhá jistota je to, že se k   tomuhle snímku určitě   ještě někdy vrátím   (zbývá jen doufat, že za to   stojí i opakovaně:-).
Krupe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2012
Nejslabší díl, ale přesto   jsem se ještě bavil. Další   pokračování by to už ale   asi zabilo. Trochu mě zklamal   De Niro, respektive jeho role.   V tomto díle jej nenechali   tak vyniknout a je to   obrovská škoda. Spíš se   jeho postava zvrhla do   naprostého špagetivola...
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2014
Meet the Fockers Sequel aneb wau
Naozaj som od tejto trojky moc   nečakal ale opak je   pravdou.Meet the Fockers   Sequel srší vtipom a   originálnymi nápadmi a bavil   som sa ovela viac ako pri   jednotke.
Phreaker
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Stále je to komedie, která   dokáže celkem slušně   pobavit, ale kvalitativní   sešup, oproti prvnímu dílu,   je zcela evidentní. Spíše   bych to asi přisuzoval tomu,   že ono se vlastně od   prvního dílu moc nezměnilo   a tak nelze čekat nic   převratného, ani co se   týče situací a ani druhu   humoru.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Wow
Tak dávám plný počet a to   z několika důvodů.
Je to první film   (komedie) u kterého jsem se   po dlouhé době dobře bavil.   Další věcí je skvělé   herecké obsazení a ty   výkony jsou paráda, hlavně   Jessica Alba ta nemá chybu :)
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Musím přiznat, že   zezačátku mě film tolik   nenadchl. Bylo to dáno ale   také tím, že mi hodně   lidí říkalo, že film   stojí za houby. Také když   na začátku vidíte Roberta   de Niro máte úplně pocit,   že svojí roli neodehraje,   protože sám vypadá, jako by   se měl každou chvíli   zhroutit.
Po pár   minutách jsem se ale začala   dost příjemně bavit! Všude   se roztrubuje, že tenhle díl   je o dětech a o ničem   jiném, ale já musím říct,   že děti jsem vnímala spíš   okrajově. Podle mě hlavní   děj spočíval zase v   "lásce" mezi Jackem   a Gaylordem.
Objevila   se také nová postava v   podání skvělé herečky   Jessicy Alby. Její role byla   vskutku zajímavá. Byla tam   taková dost bláznivá a já   se hodně nasmála, když do   sebe naházela pilulky a pak   šla s Gregem k jámě (nebudu   přesně prozrazovat, jak to   bylo, to se přeci nedělá).   Výkon Jess se mi líbil, ale   také jsem ho moc nevnímala,   spíš si ho uvědomuji až   teď.
Při filmu jsem   se prostě nejvíc bavila   dvojkou Stiller, de Niro.   Tihle dva jsou skvělí a de   Niro jako bývalí agent CIA   byl znovu k nezaplacení.   Dále jsem poměrně ráda,   že jsem viděla i Hoffmana,   ale jak jsem se dočetla, tak   bylo prý těžké ho do filmu   dostat. Ještě, že ho na ty   peníze zlákali.
Na   všech hercích už byl vidět   ten věkový rozdíl s ohledem   na předchozí díly a je   zvláštní si uvědomit, že   je mezi druhým dílem a   tímto takový rokový   rozdíl. Přesto si myslím,   že tenhle díl byl moc   povedený. Možná i lepší   než dvojka, ale to budu   hodnotit až poté, co tenhle   snímek zhlédnu vícekrát.   Zatím za sebou mám jen jeden   prosmátý večer v kině.
Člověk by řekl, že už   ho nic nemůže překvapit,   ale já překvapená byla a   musím říct, že velice   příjemně! Hodnotím osmi   hvězdičkama a doufám, že i   když si někdy v budoucnu   film znovu pustím, tak že   nasměju stejně jako při   prvním zhlédnutí, protože   to jsem v některých   momentech opravdu nemohla   přestat.

Ještě nakonec musím   upozornit na skvělou scénu v   titulkách!
Nikotyna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Bohužel už mi to přišlo   jako naprostá kravina,   chvílema pár vtipných   scén, ale jinak už to není   ta zábava jako v dílech   předešlých. Je to škoda.
xxlch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Doufám že po tédle slabotě   už nebude žádný další   díl!Tolik skvělých herců a   takový paskvil!Už nikdy   více.
Marek.ja01
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Film
Úplne super vnipny film ,už   som ho videl asi 100krat.herci   sú super,mena tiež a tie   scény sú super.
Tento   film hodnotím :na sto stotín

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih152679minih152679Labyrint: Vražedná léčba (2018) 
Maze Runner: The Death Cure n
minih169485minih169485Top Gun (1955) 
Top Gun n
minih28960minih28960Incident (2002) 
Changing Lanes n
minih75492minih75492Král ztraceného světa (2005) 
King of the Lost World n
minih62478minih62478The Woman in Black (1989) [TV film] 
The Woman in Black n
minih73983minih73983Hangmen (1987) 
Hangmen n
minih74948minih74948Probudím se včera (2012) 
Probudím se včera n
minih76336minih76336Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 
Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih35428minih35428Nepodepsaný knoflík (2003) [TV film] 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jeho fotr, to je lotr! (2004)

 Jeho fotr, to je lotr! (2004)
Jeho fotr, to je lotr! n
Meet the Fockers
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

Fotr je lotr (2000)

 Fotr je lotr (2000)
Fotr je lotr n
Meet the Parents
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

148 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Hraje vám... Straňanka

04:25 - 04:59

18 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

03:55 - 04:50

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10