Duben
ohodnotit

Vymítač ďábla

The Exorcist

Další název:
Vymítač ďábla 2000, The Exorcist 2000 / Exorcista (SK)
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
121 minut, 132 minut režisérský sestřih z roku 2000
Premiéra v ČR:
12.7.2001
„Nejděsivější film všech dob!“

Komentáře k filmu Vymítač ďábla

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2020
Vím, že řada lidí   považuje tento film za   mimořádnou ba kultovní   záležitost ale na mě až   tolik nezapůsobil. Je to po   technické stránce precizní   filmařina, má to správnou   atmosféru i napětí a   některé herecké výkony   jsou hodně nadprůměrné ale   já se na tyto náboženské   záležitosti bohužel asi   nedokážu dívat jinak než s   despektem. Ale opakuji, že   jako řemeslo je to kvalita.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Stejně jako v mnoha i   jino-žánrových filmech té   doby se první půlhodinu   prakticky nic neděje. Chápu,   vykreslení postav atd., ale   je to zdlouhavé. Když už se   příběh rozjel, byl   "hustej" a ve svém   žánru je bezesporu   kultovní. Což byl také   jediný důvod, proč jsem se   díval. Vidět ve vysílací   době, měl bych asi divoké   sny.
Trochu nechápu,   proč Merrina hrál tehdy   44-letý von Sydow, když ho   museli líčit, aby vypadal o   víc jak 20 let starší.
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2010
Film jsem viděl několikrát   a vždy mě dokáže zaujmout.   Snímek určitě patří mezi   klasiku filmového žánru   hrůzy. Vynikající Max von   Sydow, také Linda Blairová,   která se už nikdy nevymanila   ze své první velké role   posedlé dívky. Film navždy   změnil tvář hororu o   temných pekelných silách   pronikajících na Zemi.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2013
S posedlostí, exorcismem a   podobnými aktivitami žádnou   osobní zkušenost nemám   (naštěstí), ale reprízu   téhle filmové klasiky na   svojí obrazovce vždycky   ráda uvítám. Efekty už   sice (z dnešního hlediska)   nejsou žádná sláva,   ovšem k navození té   správně strašidelné   atmosféry pořád ještě   poslouží víc než dobře. A   také herecké výkony si   těch (minimálně) osm   hvězdiček bohatě   zaslouží.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2012
The Exorcist
Jako fanoušek hororu jsem na   tenhle film zanevřela a ani   nevím proč, takže jsem to   musela dohnat a po shlednutí   jsem si řikala, proč mi   trvalo tak dlouho než jsem si   ho pustila. Vymítač ďábla   je naprostá klasika, která   nestárne. Skvelé herecké   obsazení a naprosto skvělá   atmosféra, která celý film   provází. I přesto, že film   provází občas nuda a tím   pádem je celková stopáž   něco přes dvě hodiny, což   si myslím bylo dost   zbytečné, ale tak budiž dá   se to přejít obzvlášť,   když z filmu vzešlo   parádní dílo. Není mnoho   co k psaní, kdo viděl ví, a   kdo neviděl ten udělal   chybu. Věřím, že jednou za   čas se k filmu vrátím a to   s radostí.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2008
Vymítač ďábla
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Dnes již kultovní horor.   Přes jeho stáří dovede   pěkně vystrašit, dokonce   víc než dnešní horory   založené převážně na   velkém počtu mrtvol a jejich   vnitřností. Musím přiznat,   že jsem upřímně litoval tu   holčičku a taky, že se od   té doby trochu bojím aby mě   neposedl ďábel...
Jako zápor bych uvedl   délku filmu, kterou tvoří   převážně roztáhlé   záběry, většinou   převážně o ničem. Třeba   začátek by tam skoro celý   být nemusel... A sem tam   trochu zrychlit tempo by také   neuškodilo. Ale to už je   holt trend dnešní doby,   dřív to byl obstojný   snímek se vším všudy...
Petra.Barbie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Slabé....
...opět si dovolím dát   nízkou známku něčemu, co   je považováno za fenomén,   ale já jsem ve Vymítači   ďábla nenašla nic, co by   mne uchvátilo. Vzpomínám   si, jak jsem kdysi o filmu   četla, že je to magické   dílo svou hrůzností, že   lidé kdysi v Americe měli   potřebu páchat sebevraždy   po jeho shlédnutí a vůbec   to vzbudilo velký poprask.   Téměř nedočkavě jsem byla   na film zvědavá před asi   16ti roky na satelitu.   Výsledek? Pořád mi nebylo   jasné, čeho se mám tolik   bát. Těch masek? Jako v   každém rádoby hororu, z   něhož mám všechny možné   pocity, jen ne hrůzu a   strach. Ale bylo to německy,   takže možná byl ten   "strach"   zakomponovaný do dialogů.   Později jsem film viděla   tedy i českou verzí, ale   opět...nic moc. Nebavilo mne   to. Já uznávám, že   fanouškům hororů to jistě   mnoho dá a je to pro ně   kultovní snímek, pro mne ale   jen nuda a ztráta času.   Hlavně se vůbec nebojím.   Daleko víc na mne působí   psychologicky laděné snímky   s kriminálním podtextem,   které více odpovídají   realitě, nežli namaskované   příšery s děsivými   obličeji, kterých se ale   opravdu vůbec nebojím. Budu   za vyvrhele ve známkování,   ale je mi líto. Můj šálek   kafe tohle není a nikdy   nebude.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Určitě tento snímek patří   mezi klasiku. Je děsivý,   tajemný a ty super efekty a   triky byly úžasné.   Skvělá, začínající   mladičká herečka Linda   Blair dodala tomuto filmu tu   pravou hrůzu. Pokud jste film   ještě neviděli, máte se na   co těšit.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2015
Souhlasím s tím že je to   kultovní snímek ve svém   hororovém žánru o ďáblech   a satanech to patří k těm   nej,jak výbornou děsivou a   temnou   atmosférou,hudbou,prostředí   m tak na tu dobu skvělými   efekty (posedlá dívka   výborně namaskovaná,   skákající postel atd)a v   neposlední řadě skvělými   hereckými výkony.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Bohužel mě tato klasika moc   neoslovila. Hudba výborná a   konec také povedený ale   jinak mi to přišlo velice   zdlouhavé.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Ne nadarmo se o některých   filmech říká, že jsou   klasikou a Vymítač ďábla   mezi ně patří. Všechny   pokusy o napodobení prostě   selžou, i když o to   sebevíce snaží. V každém   žánru se najdou filmy,   které jsou nepřekonatelné a   sebelepší triky lepší   nebudou. Vymítat ďábla   prostě i po 40 letech se asi   překonat nedá. Nezapomenu,   když jsem film viděl   poprvé, to nějaká filmová   databáze neexistovala a   opravdu jsem se bál.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet   $10,5milióna║Tržby USA   $232,671,011║Tržby   Celosvetovo $441,071,011║   _Famózne dielko, čo preveril   čas a aj dnes má rovnako   hustú "šokovú"   atmosféru ako v dobe vzniku.   /videl v kine: 100%/(Cinematik   2012)
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2017
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky nemají ve své době   konkurenci. Dnešní divák je   už na ledacos zvyklý, ale   tento film je kultovní a   mnohé při jeho sledování   jistě stále mrazí v   zádech.
lion71
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2017
1973..
rok výroby a přesto se   občas podívám a mám stále   husí kůži. Jeden z   nejlepších hororů všech   dob. Nebylo třeba velkých   akcí v podobě krvelačných   nestvůr nebo usekaných hlav.   Stačilo pár triků s   postelí, vynikají masky a   zahrané hlavní role. Tak má   vypadat klasický horor..
tečka.
Yontalcar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Kultovní záležitost
Přesně tak. Tenhle horor se   stal kultem a rozhodně to   není věcí náhody. Zub   času ho důkladně prověřil   a on obstál. Ať už je to   díky přesvědčivým   hereckým výkonům, námětu   či realisticky pojatém   příběhu. Samotný akt   vymítání démona působí   přesvědčivě, až to   vzbuzuje dojem, že se tvůrci   zahloubali a pečlivě   prostudovali Velký   exorcismus, který se údajně   dodnes ve Vatikánu vyučuje a   jsou mu věnovány některé   publikace. Nervy drásající   napětí tu sice nenajdete,   ale vaši pozornost si   určitě tenhle snímek   získá a lačně ji k sobě   upoutá. Pořád budete ve   střehu. Pořád budete   vyčkávat na další scénu a   ptát se ,,Je tohle vůbec   možné?" Dalo by se   říct, že ano. Film je   inspirovaný pravdivým osudem   Anneliese Michel, ale   rozhodně není mu natolik   věrný jako snímek V moci   ďábla. To mu ale nijak   neubírá na jeho nesporných   kvalitách. Jsem si jistý,   že si Vymítač ďábla své   místo ve světové   kinematografii bez problémů   udrží na dalších   čtyřicet let.
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2009
Klasika, tenhle film by mel   videt kazdej, kdo ma rad   horory. Vyborny efekty, kdy   Regan vysetrujou a napichnou   ji ten krk a zacne pulzovat ta   krev, vypada to fakt jak   opravdovy. To slezani schodu   pozpatku bych se v zivote   nanaucil.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Velice kutovní snímek   považovaný za téměř to   nejstrašidelnější co se na   filmovém plátně objevilo...   Svoje kvality má, to   dozajista, ale zas tolik   strachu tam nebylo,   rozumějte, přívlastek horor   si samozřejmě zaslouží ale   najdou se i horší kousky...   Osvícení, Satan přichází   nebo Omen jdou podle mě   jestě mnohem dále. Jinak se   musíb nechat, že holčičku   tam pěkně potrápily :-)))
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Atmosfericke, zabavne ale neco   mi na tom nesedelo. Tezko ale   rict co. Jinak dobry a v ramci   svetove kinematografie   dulezity film.
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Podle me je to porád jeden z   nejdesivejsich hororu.   Nejspís jsem se jeste u   zádnýho tolik nebála a   jeste hodne dlouho potom se mi   o nem zdálo. Fuj!!! :-)
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2014
Ikdyž se mi filmy o duších   a vymítání nelíbí risknul   jsem to a zkouknul jsem i tuto   hororovou klasiku. Nejsem   nijak výrazně zklamán   protože jsem v podstatě   dostal to co jsem očekával -   většinu děje se prokecalo   ať už o důležitých či   zbytečných věcech a   poslední půlhodinka je   zaměřena na vymítání. To   konečné vymítání   považuji za vynikající   práci, objevily se skvělé   efekty a strašidelná,   nepříjemná atmosféra -   byla budována po celou dobu   ale ke konci úžasně   vyvrcholila. Ať se vám to   líbí nebo ne, Vymítač   ďábla je pouze filmem na   jedno shlédnutí, nic co by   extrémně zaujalo a nadchlo.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2010
K "The   Exorcist",nejsou třeba   žádné obšírné   komentáře, postačí jen   jediné "prožít   to"...-:)   Nejkontroverznější,   nejtemnější,   nejděsivější,   nejšokující...satanský   horror...-)) "TEN",   který mě změnil!!
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Mistrovský kousek mezi   horrory s vynikající   atmosférou , skvělými   maskami a dobrými hereckými   výkony , na kterém zub času   nezanechal nejmenší zářezy   a dodnes je tento působivý   snímek vrcholem žánru. 95%
TradeCZ
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Jeden z trojice hororů,   kterého jsem se v mládí   doopravdy bál. Vidět   původní verzi v českém   dabingu v noci sám na velkém   plátně může přinést   klidně i infarkt!
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Dobrý horor až na malé   detajly (např. věk dítěte)   inspirovaný skutečným   příběhem Anneliese   Michel(1952-1976) u níž se v   16 letech začali projevovat   známky posednutí. Na you   tube je i pravý audio záznam   z jejího vymítání a   rozhodně stojí za poslech!   Stačí zadat na you tube   Anneliese Michel audio.
Otek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Je to už dlouho, kdy tento   snímek byl natočen. Dnes   již tak děsivě nepůsobí.   V roce 1973 však určitě   bodoval. Neco si z něj   určitě vzal film   Constantine.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2009
Tenhle film je naprosto   dokonalej.Hudba v pozadí je   taky úžasná. Ale při jeho   sledování je důležité   navodit pořádnou hororovou   atmesféru, bohatě k tomu   bude stačit úplná tma, to   je pak vidět kouzlo filmu.   Ještě bych ráda doporučila   těm, co to neviděli, ať si   film pustí v originálním   znění, je to lepší.
Wiikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2018
Naposledy jsem Vymítače   ďábla viděl před několika   lety načež už jsem si moc   nevybavoval celý film a   nechtěl jsem ho tedy   hodnotit. Dnes jsem to   napravil a zhlédnul jsem ho.   Sice jen v českém   dabingu(který rozhodně není   tak dobrý jako originál) ale   zůstávám u toho, že je to   jeden z nejlepších hororů   co byl kdy natočen. Je až   neuvěřitelné, že Vymítač   má už více jak čtyřicet   let, a možná i naštěstí,   protože kdyby byl točen   dnes, vše by se odbylo   počítačovou animací a   konec. .. Jednoduše řečeno   velmi povedená klasika,   která má své kouzlo. ....   HODNOCENÍ: 91%
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Dusivá, satanská atmosféra   tohoto filmu nemá chybu.   Důkaz toho, že lze natočit   výtečný horror i bez moře   krve a vysokého body countu.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2006
Naprostá klasika, co víc k   tomu dodat, tento film zná   nejspíše každý. Někdo ho   bude považovat za nechutný,   někdo za nudnou starou   vykopávku, já říkám, že   to co dokázali tehdy   natočit, to klobouk dolů a   já se na tento film ráda s   chutí podívám určitě   ještě mnohokrát.
Nannar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Co k tomu říct? Tak sem se   těšil na shlédnuti tohoto   slavného hororu, tak sem se   tešil že se bude jednat o   skvělou podívanou, tolik   chvály sem na toto dílo   četl, ale skutek utek. Jistě   chápu, že ve své době se   určitě jednalo o trhák, a   mít možnost vidět Exorcistu   v době vzniku, tak bych měl   jiný názor. Ale v dnešní   době mi to již přijde jako   docela podpruměrný   horor(jestli se to ješte da   nazývat hororem). U mnoha   situaci jsem se musel smát,   ikdyž tento film určitě   nemá diváky rozesmát. A co   mi do ted neleze do hlavy, tak   proč se tomu   archeologovi(nebo kdo to byl)v   tom Iráku(nebo kde to   byl)pořád zjevujee Pazuzu?   Proč tu dochází ke   spojování dvou   naboženství? Křestanských   exorcistů a akkadského   démona? V tom docela dost   tvůrci ujeli. Možná kdyby v   tom byl menší guláš, dal   bych tak dve hvězdy navíc,   ale tak...radej nad tim   nepřemýšlet.
aribary
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2010
Tady není o čem   diskutovat.Tenhle film je   dodnes v TOP 10 hororů jaké   kdy kdo natočil.Je to jeden   ze základních kamenů tohoto   žánru.Naprostá klasika a   nutnost pro vyznavače tohoto   žánru.
Masoks
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Tohle je snímek, který musí   znát každý fanoušek   žánru horor. William   Friedkin dokázal, že lidi ze   strachu odchází z kina a ani   se nedivím. V té době   naprosto nadčasový horor   plný zvrhlostí s Lindou   Blair nominovanou na Oscara za   tuto roli. V několika zemích   byl film a zakázán a ve   většině zemích byly   vystřiženy některé scény.   Co mě na filmu trochu mrzelo   byl zvláštní a otevřený   konec, který byl moc rychlý.   Ono sice je pokračování   (Vymítač ďábla II:   Kacíř), kterého jsem   neviděl, ovšem podle   recenzí je opravdu špatný a   sám Friedkin ho označil za   odpad slušněji řečeno. Ale   o tom zas někdy jindy.
likantrop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Užasny horor,šokujuci a   desivy zaroveň.Pozeral som ho   za hlbokej noci a bol som   pekne podelanej.U mna super.
KarasFilm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2006
W.Friedkin tu znovu potvrdil,   že má režisérskou taktovku   pevně v rukách. A že se   nebojí. Tento film ve své   době samozřejmě provázely   problémy.
Sorow
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2006
Mistrovsky propracované   dílo, v němž dlí   nejlepší horor všech dob.
satannas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Na svou dobu nadprůměr ,   který je i dnes schopný   nejen konkurovat filmům   podobného tématu , ale   drtivou většinu i směle   strčí do kapsy.
Foredoom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2012
..
Jó,..tak tohle mě vážně   vzalo.Jednomu se honí hlavou   Že by?Nejspíš nikdo,nebo   jen velmi málo vidělo   skutečné vymítání.Já to   viděl.Účinek ďábla je   trošku jiný.Asi záleží na   osobě.Herec Max von Sydow   podal vážně skvělý výkon   a musím přiznat,že svět   který dost dobře neznáme v   tomto snímku nabízí   skutečně hrůzyplné   zážitky.Chladné   prostředí,dábelsky posedlá   dívčina,temnota,samolný   pohyb předmětů..dělá z   tohoto filmu jeden z   nejschopnějších filmů   prorazit a postavit se mnohem   modernějším hororům   natočených v posledních   letech.
trolejbusik212
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2009
desivý film exorcista sice v   této době nic moc ale v roce   1973 to byl   trhák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !
joe35
Hodnocení:
Přidáno: 8.5.2019
Na svou dobu opravdu zdařilé   dílo, které ani teď   neurazí...malá holčina to   zahrála skvěle a tak má   vypadat dobrý film

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24152minih24152Ztracený svět: Jurský park (1997) 
The Lost World: Jurassic Park n
minih30628minih30628Neporažení (1969) 
The Undefeated n
minih61893minih61893Děkan Spanley (2008) 
Dean Spanley n
minih158029minih158029Bojovnice slunce (2018) 
Les filles du soleil n
minih18852minih18852Silnější než strach (1978) 
Silnější než strach n
minih25088minih25088Jatka č. 5 (1972) 
Slaughterhouse-Five n
minih24083minih24083Zpráva o školačkách 2 (1971) 
Schulmädchen-Report 2. Teil - Was Eltern den Schlaf raubt n
minih36349minih36349Hrdina (2002) 
Jing siung n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih63388minih63388Pražské jaro (2008) [TV film] 
Der Prager Frühling n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Exorcista (2016) [TV seriál]

 Exorcista (2016) [TV seriál]
Exorcista n
The Exorcist
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Nankin, Tinge Krishnan, Craig Zisk

(pokračování)

Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla (2005)

 Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla (2005)
Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla n
Dominion: Prequel to the Exorcist
Žánr: drama / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Schrader

(pokračování)

Vymítač ďábla: Zrození (2004)

 Vymítač ďábla: Zrození (2004)
Vymítač ďábla: Zrození n
Exorcist: The Beginning
Žánr: horor / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Renny Harlin

(pokračování)

Vymítač ďábla III. (1990)

 Vymítač ďábla III. (1990)
Vymítač ďábla III. n
The Exorcist III
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: William Peter Blatty

(pokračování)

Vymítač ďábla II: Kacíř (1977)

 Vymítač ďábla II: Kacíř (1977)
Vymítač ďábla II: Kacíř n
The Exorcist II - The Heretic
Žánr: horor / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: John Boorman

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

54 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10