Zari
ohodnotit

Rocky Balboa

Rocky Balboa / Rocky VI

Další název:
Rocky 6
Rok:
2006
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
1.3.2007
„Nic nekončí, dokud to doopravdy neskončí“

Komentáře k filmu Rocky Balboa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 63
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2019
Historky z reštaurácie
Myslím, že toto je   najlepší film o Rockym.   Hlavne tie príbehy bez boxu.   Bilancovanie, vzťahy,   minipríbehy zo života. Asi   najlepšie je ten priateľský   vzťah s malou Mary. Celé je   to komorné, melancholické,   atmosférické, hlavne to   obchádzanie starých   miestočiek z minulosti,   ktoré sa menia na ruiny, ako   k tomu hláškujúci Paulie o   ruinách či rezerváciách.   Tiež nechýba decentný, ale   špičkový humor ("Tá   podoba, neposlušné írske   vlasy. - Je to ten druhý. -   Jo? - Otec bol z Jamajky. - Z   Jamajky? Tak Európa. Bola ste   tam na dovolenke?").   Celkom pekný film, to sa   musí uznať. Bonus sú   záverečné titulky a tí   nadšení ľudia, že zdolali   tie schody, perfektné
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2018
║Rozpočet   $24miliónov║Tržby USA   $70,270,943║Tržby   Celosvetovo $156,229,050 ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $34,717,160 //počet   predaných kusov 1,997,525║   __ ▐ Tržby za predaj   Blu-ray Rocky: The Undisputed   Collection v USA $20,753,921   //počet predaných kusov   517,339║ __ Rozlučka zo   sériou ako sa patrí, to   dlhoročné čakanie na   poriadne zavŕšenie série   stálo za to. /videl v kine:   75%/
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.12.2016
Důstojné zakončení série   o Rockym,poslední díl trochu   návrat k jedničce ale jeho   poslední zápas byl   napínavý a nešlo nefandit a   nepřát mu to.
afer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Ostudný konec
Tento díl prostě neměl   být. Krom toho že se jedná   o špatně sestříhanou   nostalgickou vzpomínku na   předešlé díly, nenabízí   vůbec nic. mám z něj pocit   jako by kopíroval obecný   ústup samotného Stalone.
Dexterman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Jen to ne tento díl je   opravdu hrůza tak takhle   museli Rockyho do***** jako   každej film no už i s 5   dílem to vypadalo bledě dal   jsem tomu šanci ale fakt sem   tomu moc nevěřil.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2013
Příběh plný úvah a   životních postojů. Takové   je rozloučení s největší   boxerskou filmovou postavou   všech dob. První hodinka   ukazuje ponurý život Rockyho   plný vzpomínek na svoji   zesnulou ženu Adrien a   vyprávění svých   životních etud hostům své   restaurace. Rocky je už v   letech a tak už jen   přijímá neblahý životní   úděl nudy a nedůstojného   pokřikování tupých lidí,   kteří neví co je úcta a   důstojnost. V jeho životě   je šeď která ho sžírá,   ale snaží se to nedávat   najevo. A vcelku se mu to   daří. Snímek se tak svojí   filozofií přibližuje ke   svému úplně prvnímu dílu,   což se povedlo tak na půl   cesty. A nepomohla tomu ani   postava teď už dospělé   ženy, které tehdy mluvil   coby malé holce v tom dobrém   světle do života, ale ona ho   poslala někam. Chybí tomu   trochu šťáva. Pak už je to   jiné kafe. Rocky jde do   ringu, a tak jsme svědky   velmi zkrácenému tréninku a   pak boxerského zápasu,   které vypadá spíše jako   reklamní show. Přesto tento   snímek beru jako důstojné   rozloučení se ságou, jaké   nemá obdoby. Jedná se o   návrat k citovým kořenům.   Dnes už víme, že se Rocky   ještě jednou vrátí v   samostatném filmu, kde se   utká s jinou filmovou   boxerskou legendou, ale tím   si tento šestý počin   nebudeme kazit.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.8.2012
Balbosaurus
Stallone se (úspěšně)   pokusil znovu oživit svou   kariéru x-tým   pokračováním filmu, který   ji rozjel. Často se v něm   ohlíží zpátky, a stejně   jako v jedničce se stává   byť ne oficiálním, alespoň   "morálním"   vítězem zápasu. Kdyby ho   vyhrál skutečně, byla by to   trapárna až na dno. Takhle   je to   "uvěřitelnější:)&quo   t;. Film svým způsobem   sérii završuje; další díl   by byl jen nastavování.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Bohužel už Rocky 5 pro mě   nebyl moc dobrým dílem,ale   dalo se na to dívat,dokonce   jsem se číhnul i po   druhé,což jsem ani   nechtěl:-)Rocky Balboa je dle   mého slabý   film,ubrečený,patetický,div   ná moudra a dialogy v něm   zaznívají,o boxu je celkem   málo a 40% dávám hlavně za   konec,který to trochu   napravil,myslím hlavně   zápas.A za to,že S.Stallone   je porád i na svůj věk v   dobré kondici.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2012
Příjemné zakončení   Rockyho kariéry. Zhroucený   Rocky na pokraji svých   psychyckých sil si zaboxuje   svůj poslední zápas   boxerské kariéry s Masonem   Dixonem, kterého zatím nikdo   neporazil. Povede se to   Rockymu? Stallone do detajlu   pormyslel, jak sérii   zakončit a povedlo se.   Vzpomínky na předešlé   díly bolely i mě a rád jsem   se na tento film podíval.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Stereiodama nadopovanej 60ti   letej Balbosaurus, co před   natáčením zvedal na bench   160kg ...je vidět,že Sly ke   své roli přistupoval víc   než zodpovedně. Odměna za   jeho snahu? Docela slušný   zakončení série o jednom   primitivním boxerovi s   velkým srdcem. Mladej černej   hoper a nasypanej důchodce v   ringu, je spíš záležitost   z kategorie sci-fi,ale byla to   docela zábava a já se   nenudil---->70%
hbp123
Hodnocení:
Přidáno: 18.1.2012
Skvělý film, doporučují.   Určitě si na něj rád   podívá ten kdo má rád box.   Vhlavní roli hraje SYLVESTER   STALLONE.
Rollage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2010
Více než důstojné zakončení
Oproti pátému dílu se   dočkáme skutečnému   duševnímu návratu k   nezapomenutelné jedničce.   Kvalitní scénář,   realisticky-syrové   prostředí, kvalitní repliky   a nadhled. Prostě Balboa co   si nepotřebuje nic dokazovat.   Ten digitální závěrečný   souboj trošku haproval se   zbytkem filmu, na druhou   stranu měl člověk   opravdový pocit, že sleduje   skutečný zápas. Po Rocky I   a IV je Balboa   nejpovedenějším dílem.   Díky, Slyi.
Lordbob
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Slušný zakončení Rockyho a   taky doufám že poslední   protože už bych si   nedokázal představit že by   Rocky dál boxoval v takovém   věku.Stejně je ten Stallone   frajer,takovou dobu nehrál a   vrátil se zpět na scénu   stakovou peckou.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Uctivé zakončení
60 letý Rocky žije po smrti   manželky Adrian sám , vede   restauraci ADRIAN'S a každý   rok chodí uctívat památku   své zesnulé ženy na místa   kde spolu byli poprvé na   rande.
klidný život   naruší Rockymu PC simulace   zápasu se současným   šampionem Masonem Dixonem,   který neni považován za   pravého šampiona ,protože   nemá rovnocenného soupeře,   Rocky v simulaci vyhraje což   rozpoutá debaty jak by zápas   ve skutečnosti dopadl.   Nakonec je Rockymu opravdu   zápas nabídnut jako   exhibice,Rocky přijímá ,syn   nechá zaměstnání a   pomáhá otci s přípravou.   Mason Dixon který má na   svém kontě 33 zápasů a 33   KO je drcen Rockyho silou a   odhodláním, (hláška : má   v rukavicích cihli :-) ) je   dokonce počítán po   sražení na zem. Rocky je   jediný který dokázal s   Masonem vydržet celý zápas   a podle jednoho rozhodčího i   vyhrál ,nakonec vítězí   Dixon a Rocky se loučí se   slzou dojetí v oku a se   skromností sobě vlastní.

suprove zakonceni   serie... jedine co mi vadilo   bylo ze si mason dixon zlomil   pri zapase ruku jako by s nim   rocky nedokazal boxovat za   normalniho stavu... jedina   chyba
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Celkem povedené   pokračování již   legendární série.   Překvapilo mě, že většina   filmu se netýká přímo boje   v ringu. Ve vzpomínkách je   zde dokonale vykreslen život   bývalého boxera. Taky   oceňuju prolínání   dějových linií. Avšak co   by to bylo za Rockyho, kdyby   se neboxovalo. Ale i toho se v   závěru dočkáme. Boj je   přirozený a nehraje si na   nějaké velké zázraky. Film   tím perfektně vygraduje k   honosnému konci. Doufoujme,   že tak končí boxerská   kariéra Rockyho Balboy.
Henry123
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Tak to bylo pro mně   opravdové překvapení!   Vyrazilo mi dech jak filmaři   dokázali pojmout život   boxera Rockyho i po šesté.   Než jsem film shlédl,   stačil mě na fdb postrašit   žánr "sportovní",   a proto jsem očekával, že   se od začátku do konce bude   boxovat a ono ne. Rockyho   život se krásně prolínal s   boxem, aniž by do něj nějak   tvrdě zasahoval. No dobře,   je pravda, že okolo boxu se   vlastně točí celý děj,   ale nesmíme opomenout ani na   příběh Rockyho psa a na   malou Marry. No, a nakonec   přece jenom se vypravíme do   ringu. A můžu vám slíbit   opravdu velkolepý zápas...
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2009
I když film nemá úplně   špatný příběh, přeci už   jenom je to další komerční   ždímání financí z jednoho   hitu. Kombinace nízkého   vkusu diváka a jejich   otevřených peněženek   může tvůrcům přinést   úspěch. Ale abych moc   nekřivdil, i mne se toto   (šesté?) pokračování   Rockyho docela líbilo.
m.king
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Je s podivem, že filmaři   potřebovali třicet let aby   na pátý pokus natočili   odpovídající pokračování   Rockyho. Jen doufám, že už   snad poslední. Opravdu   povedené zakončení série.
Jarda6
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Kdybych tento film hodnotil po   prvním shlédnutí, nedal   bych víc než 2, jelikož mi   přišel děsně nudný a   nezáživný. Nicméně,   nedávno jsem mu dal druhou   šanci...nevím čím do bylo,   ale film mě chytil a bavil od   slabšího rozjezdu až do   konce, který mimochodem   vypadal přesně tak, jak jsem   si ho představoval. Po   doběhnutí titulek bude snad   každému líto, že už je   konec. Nejen filmu, ale i   celé série o Rockym.
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Tady se pokusil Stalone   vrátit zpět ke kořenům   celé série a myslím si, že   se mu to víc než dost   podařilo. Už to není jenom   o mlácení hlava nehlava, ale   zase to začalo mít děj.   Rocky, byl jsi s námi 30let.   sbohem a díky, nezapomeneme,   tví fanoušci.
AshT
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Pro mě propadák Stallone   vlastní restauraci a hostům   vypráví historky s Ringu a   chce znovu jako starej Boxovat   už to nebyl ten rocky a po   několika letech se mi   pokračování moc nelíbý.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2009
No kdyz jsem se dozvedel,ze se   bude natacet zase   Rocky.......uz sestka,byl jsem   hodne zvedavy,co z toho po te   moc nevydarene petce bude.
Docela mile prekvapeni.
Libilo se mi to.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2009
docela to jde ale snad už   bude konec této slavné   kolekce
není to   špatné ale už skoro o   ničem je to moc natáhnu té
marecek.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2009
můsím říct že když jsem   před asi třemi lety zjistil   že se natáčí rocky 6   čekal jsem ňákou blbost   čerpající ze zašlé slávy   rockyho balboy, ale když jsem   to později viděl, nevěřil   jsem že takto starý chlápek   ještě dokáže natočit   něco tak zábavného,   akčního, skvělího.i když   by se dalo říct že to bylo   takové opakování všech   předešlích částí   rockyho, když pomyslím na to   jak starý je první díl a   jak starý je hlavní hrdina   je to že se to opakování   zdařilo spíše obrovský   výhoda.100%
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2009
Kdyby tento Rocky nebyl   šestý,ale první,rozhodně   bych ještě nějakou hvězdu   ubral.Jediné,co si člověk   zapamatuje na delší dobu,je   prupovídka od Paulieho o   rezervaci.
Již   několikrát jsem psal,že   když se točí další díly   nějakého trháku,měl by   každý díl přinést něco   nového,nějaký originální   nápad navíc.Přestárlý a   odulý Rocky Balboa   nepřináší ani   originálnější   příběh,ani alespoň   zajímavou akci.Tím nechci   rozhodně film nějak   schazovat,protože pár   zajímavých dialogů se ve   filmu najde.Je to ale na   šesté pokračování pro mě   málo.
A.d.i.s.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2009
návrat hodný mistra. Sly   pořád ve skvělé formě,   tan chlap snad nestárne.   Šestý díl zakončil s   velkou pompézností řadu,   která se stala legendou.   Díky za to, že tohle   vzniklo.
Dawid199
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Měl jsem popravdě trošku   strach co vyleze z   "Rockyho comebacku",   ale nebylo to vůbec špatné.   Stallone se na stará kolena   docela vytáhl a konečný   zápas byl jak je ve zvyku   opět skvělý, celý film byl   velice dobrý, prostě   klasický Rocky jak má být.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Návrat Rockyho nebyl špatný   jen co se mi moc nelíbilo   konec filmu, kdy Rocky po   zápase plné kol vypadal jako   by absolvoval kolo jen jedno   jinak se musí ocenit v jakém   věku se Sly na roli vrhnul.
callaghan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Nevím nevím. Neřekl bych,   že je správné dát   Stallonemu hodně bodů jen za   to, že se vrátil na filmové   plátno. "Rocky je   zpátky, Rocky je   zpátky!" Ano, je   zpátky, ale jak to vypadá?   Léta zkrátka nevrátíš a   šedesátiletý boxer působí   opravdu dost nedůvěryhodně.   Kdyby na něj vlítnul   kterýkoli z jeho minulých   soupeřů, rozmlátil by ho na   kaši. Oba Stalloneho filmové   návraty tak jenom naplnily   moje obavy. Ale budiž,   každému se líbí něco   jiného.
Llewelyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Mám moc rád sérii Rocky a   tenhle kousek měl být   dobrým pokračováním   předchozích pěti dílů...A   taky je, Rocky i v letech je   ve formě..Zdálo se mi, že v   průběhu let Rocky trochu   zmoudřel a je to znát..Co mi   bylo nesympatické, tak   určitě jeho syn, byl   tajemnej a jenom si stěžoval   a tvářil se strašně   zkroušeně...něco mi   nesedělo i ve scénáři,   některé scény byly   zbytečné, nebo divně   rozthané...nevím..taky mi   bylo líto velmi krátkého   tréninku Rockyho...to   všeechno vykompenzoval zápas   samotný, vypadal moc dobře a   bylo fajn, že to Rocky   nevyhrál..Důstojné   pokráčování série...
arciking
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2008
Poslední Rocky se jakousi   smyčkou vrátil zhruba tam,   kde začal. Lepší už to   bejt nemohlo, klobouk dolů.   Ten závěrečnej mač - ty   krávo!!!!!!!! A starej   Stallone a ty jeho řeči....v   tomhle věku mu je už   člověk i věří.
Thornwald
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2008
Legenda
Myslím že není moc co k   tomu dodávat , tento film je   pro mě velmi srdeční   záležitost , každý dobrý   člověk pochopí jak je   důležité dokud to ještě   jde dokázat si že člověk   vedl dobrý život a naposledy   bojovat a zbavit se tak   Nočních můr a stínu smrti   své milované ženy   Adrian.Rocky je pro mne   legenda , člověk se srdcem   bojovným a hrdým a někdy mi   připadá jako by nebyl   Silvester . ale opravdu Rocky.   Poslední zápas byl pro   Rockyho otázkou cti , aby   ukázal že nezáleží na   věku ale na vůli bojovat .   dostávat rány a zase se   znovu zvednout , "   protože život dává ty   netvrdší rány ze   všech"

Proto mě mrzí že tu   někteří píší jaká to   byla fraška , aže chtěli   box , je to přece film o boxu   .. Bohužel ti to nepochopili   .. není to film jen o boxu .   je to film o Srdci bojovníka
sniki88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2008
podla mňa je to perfektný   film rocky ukázal všetkým   že na to ma je to jeden z   jeho najlepších filmov   určite ja by som mu dal za to   oskara a nie len jednho
Bara.40
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Návrat legendy se nekoná,   člověk se jen vrátil v   čase o 30 let zpátky.   Stalloneho i sérii o Rockym   mám rád, ale tohle je   těžká nuda, natočená asi   jen s vypočítavým kalkulem   vydělat balík $ …
Sygi5
Hodnocení:
Přidáno: 3.8.2008
Jo,je to dost dobrej film,je   tam vše co v   předchozích.
Rozhovory s   nepřítelem,trénink a   nakonec BOX.Doporučuji.
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2008
Box jako sport mě příliš   neuchvátil, ale kdyby byl v   ringu jedním ze soupeřů   Rocky Balboa, díval bych se   rád. Jeho matche mě vždycky   bavily. Navíc opuchlý Sly   tentokráte opravdu hraje a   vůbec ne špatně. Bylo to   více než důstojné   rozloučení s postavou   nezničitelného boxera,   zvaného "italský   hřebec".
Rendys
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Příběh o muži, který rád   vzpomíná na staré časy a   dalo by se říci, že mu to   opravdu chybí se naskytne   příležitost si naposled   zabojovat. Ze začátku se   děj vcelku vleče, ale   dunivý a význačný hlas   Slye nepřestane nudit, k tomu   dialogy jsou dobře napsané a   dávají Rockymu velký   prostor. Později v druhé   půlce se to slušně rozjede   a závěrečný grandiózní a   také poslední boj před   Vašimi zraky započne a že   to bude stát zato. Ze   začátku se každý šestého   dílu bál jaké bylo nakonec   překvapení, že se z toho   stalo tento příjemně   nostalgický příběh o   muži, který si v životě   něco dokázal a věděl o tom   a tak mohu potvrdit jen toto
ICEMAN1979
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.6.2008
uplně jiný směr
S DOBRÝM FILMEM JE DOBRÝ   SKONČIT KDYŽ JE JEŠTĚ CO   FILMOVAT MYSLÍM ŽE TADY BY   JSME SE BEZ TOHO DÍLU   OBEŠLI.VÁŽNĚ O NIČEM FILM   NUDA DĚJ TRAPNEJ JAKO   VZPOMÍNÁNÍ V TOMHLE BYLO   UŽ DOST MĚLO TO BEJT O BOXU   NE?A POKUD ČLOVĚK CHCE S   ROCKYM EFEKTIVNĚ VZPOMÍNAT   PUSTIM SI DÍL 1-4.KDO MĚL   RÁD STARÉ DÍLY TENHLE   VÁŽNĚ NEDOPORUČUJI   PROTOŽE NA ROCKYHO ZMĚNÍTE   NÁZOR
ELEONORA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Stejně jako předchozí díly,
nelze jinak, než tento film   doporučit. Smekám před   fyzickou kondicí tohoto   herce. Byla jsem hluboce   dojata a moc mu fandila. Celá   řada je úžasná, ale   JEDNIČKU již nelze ničím   překonat.
kirk5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2008
Zprvu jsem měl obavy,vždyť   pátý díl byl,no jak to   napsat a neurazit,naprosto o   ničem a tak trochu k   smíchu.Nakonec ohlasy na film   nebyly špatné,tak jsem se   jednoho dne odhodlal a zkoukl   další příběh Rockyho B.   Musím říci,že je to   role,která přímo sedí   Stallonemu a film mě mile   potěšil.Rocky je důchodcem   a neví co si počít a   najednou se mu objeví   možnost boxovat,nemluvě o   tom,že se dá dohromady se   svým synem.Ano,je to dojemné   a plné skrytých citů...A do   toho ty kecy a kecy a kecy a   nakonec příjde tréning -   prostě další klasický   Rocky.Dokud nezačnou boxovat   - samotný zápas mě opravdu   dostal,jako kdybych se díval   na jiný film. Stallone   skočil do 21.století a   musím říci,že se mu to   povedlo.
Latinka
Hodnocení:
Přidáno: 4.3.2008
Hrdina bojující srdcem
Když jsem shlédla poslední   díl, tak mě dojal. Na jedné   straně jsem byla dosti   naštvaná, že to muselo   skončit zrovna takto (bez   své Adriany), ale na druhé   straně i poslední díl   promlouvá k lidem. Viděla   jsem všechny díly   (mnohokrát), můj   neoblíbenější je 4. díl s   Ivanem Dragem. Ať už je 5.   díl nejslabší a 4. díl   nejlepší, všechny díly   nás něčím strhnou a   upoutají. Dost jsem   obdivovala během všech dílu   Rockyho srdce, jeho vztah k   Adrianě, které řekl, že se   ho nikdy nezbaví, a proto byl   poslední díl pro mne   bolestivý, když už po jeho   boku nehrála jeho Adriana. I   když je to jenom role SS,   všechny, kdo na jeho dílech   vyrostli, dost se mi zaryl do   srdce. Jeho poslední díl,   ač je víc o jeho pocitech a   myšlenkách, končí   nádherně, tak jak by měl.   Odejít se ctí, jakou si   tento bojovník zaslouží.   Přiznám se, že u   posledního dílu, jsem   skandovala jako malá holka.  
I když jsem si   přála, aby by to vše   skončilo 4. dílem (na   vrcholu slávy), skončilo to   6. dílem. Ve filmu je   krásně ukazáno, že mu   nikdy nezaleželo na majetku,   ale na lidech. Líbí se mi   jeho silná vůle a   odhodlanost, kterou si   všechno vydobyl a získal   zpět. Když se několikrát   položil, pomohla mu nejen   Adriana, ale i jeho   přátelé. Vždycky se někdo   našel.
Jeho 6-dílný   film mě upoutal také svými   pravdivými výroky (je to   6-dílné shrnutí). Jsou   velice dobré. Proto gratuluji   SS, toto se mu velmi povedlo a   dovoluji si říct, že to   byla jeho životní role,   kterou si získal srdce nás   všech.
Ba.tista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Podle mě nejlepší díl. Po   smrti adriany Rocky traví   život v důchodu. Má malou   restauaci, která vydělává   jen díky jeho bývalé   slávě. Shodou okolností v   televizi jednou simulujou   zápas Rockyho a nynějšího   mistra v těžké váza Masona   Dixona. Rocky v něm vítězí   formou KO. Zápas vidí také   poražený Dixon a chce aby   zápas proběhl ve   skutečnosti. Bude to návrat   legendy nebo její konec?
mk-mikes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Rocky Balboa
Přestože jsem neviděl ani   jednoho "staršího"   Rockyho, velmi mile mě tento   film překvapil. Postaraly se   o to nostalgické okamžiky,   to, jakým stylem je hlavní   hrdina doslova podáván, ale   taky třeba Rockyho silná   slova do života, která mají   určitě něco do sebe. Ve   filmu jsem tak našel hezkou   motivaci o jakémsi snu, za   kterým si máme ze všech sil   jít. Povedený film, který   mě přinutil k tomu, abych se   rád podíval i na předešlé   díly ;)
wtw
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Radeji nic nez tohle zbytecne   pokracovani. Rocky nemuze hrat   mimo ring, coz v tomto pripade   byla vetsina filmu, kterou   tvorily hrozne, radoby   filozoficke dialogy, kterymi   se divak pronudi k samotnemu   treninku, ktery je vzhledem k   jeho dlouhe boxerske pauze,   filmove pomerne kratky.   Zaverecny souboj naprosto   postrada napeti a jakousi   uroven. Naprosto nedustojne   rozlouceni Rockyho.
Lukinho
Hodnocení:
Přidáno: 2.2.2008
kouupím Rockyho všechny   díly na dvd. pište na icq   393560930
díky.až na   poslední ten mám a je   opravdu good
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Pulka filmu nuda ale od toho   treninku to bylo skvely hudba   jako za starejch casu na moji   oblibenou 4 to nemelo ale zase   to bylo lepsi nez 5 zaverecna   bitka byla slusna ale zajimalo   by me jestli by to ve   skutecnosti 60 chlap zvladnul   ale v pohode davam
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2007
Ukončení jedné legendy jak   se sluší a patří. Rocky   chodí po městě a vzpomíná   na milovanou ženu Adrian   která umřela a Micka a na   další věci a my   vzpomínáme s ním, teda   hlavně fanoušci celé serie.   Dojemný a hezký film, opět   skvělá hudba jako v   předchozích dílech. Mason   Dixon není záporák a to je   dobře. Velice povedené   dialogy, ať si říká kdo   chce, co chce, mají něco do   sebe. Hodně emotivních   scén, Sly prostě tím Rockym   je, on ho nehraje. Od fáze   tréninku veškerá nostalgie   končí a je to fakt nářez.   Rocky valí jako zamlada a   nefandit mu, to prostě nejde.   Samotný zápas je   diskutabilní co se týče   natočení, jak se mění   kamery apod. ale mě se to   líbilo, z toho zápasu jsem   měl skvělý pocit. (Rocky   jr.: "Všichni to brali   jako srandamač, včetně mě,   už to tak neberou, máš na   něj pošli ho k zemi!")   A konec ten mě opravdu dojal,   jak lidi skandujou Rockyho   jméno a on doufejme že ( i   když si možná řeknete   bohužel) už naposled   triumfálně odchází.   Poslední scéna je také   dojemná. Prostě konec série   jak má být a sedmička   nesmí vzniknout protože by   to mohlo skončit hůř než   pětka. Rocky odešel na   vrcholu a ne jako stará   vykopávka a ´tak to ma   byt´. Čuměl jsem s hubou   otevřenou.
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Je příjemné vidět Rockyho   na stará kolena, otevřel si   restauraci, která se jmenuje   po jeho ženě, chodí ji   pravidelně navštěvovat k   jejímu hrobu. Lepší by   pravděpodobně bylo,   nenazývat tento film šestým   Rockym. Je prostě pět dílů   a tento snímek bysme měli   brát jako samostatný film.   Ve srovnání s I, II a IV je   tento film průměrný. Musím   ale pochválit Stalloneho   herecký výkon a vidět ho   jak znovu vyběhavá ty schody   je snad tím   nejpůsobivějším a   nejdojemnějším, co jsem kdy   viděl.
zuzulka1702
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Ak mám povedať pravdu, už   to nie je Rocky ako v prvých   častiach. Ale dá sa to   pozrieť. Je to taký   boxerský návrat Rockyho do   ringu.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tak Rocky se nám vrátil a je   to značně nostalgický   návrat, který je plný   odkazů na první díl   (hlavně při přípravě na   zápas to je poznat a Rocky   dokonce nosí skoro stejné   oblečení a klobouk jako v   prvním díle) a tudíž si ho   vychutnají hlavně   milovnící této boxerské   klasiky.
tripx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2007
nooo uprime si myslim ze tento   film vzniknul proste jen a   proto ze ma jmeno ... jedine   co k filmu reknu je .. urcite   se podivejte je to takove   shrnuti filmu s rockym proste   tecka za zivotem boxera
Samurais
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Nebudu lhát a řeknu že   když jsem slyšel o   natáčení 6-tého dílu   Rockyho,napadlo mě že se Sly   nadobro zbláznil.Ovšem z   nostalgie k předešlím   dílům (rozumněj 1-4,5tka   stála za prd)jsem si Rockyho   Balbou půjčil a co se   nestalo,mě se to normálně   líbilo a dokonce bych řekla   že je to Stalloneho   nejlepší film od doby   Rockyho 1.Příběh si na nic   nehraje,60tiletý rocky   vypráví historky hostům ve   své restauraci,vzpomíná na   minulost a pak vněm,díky   počítačové simulaci začne   hryzat svědomí jestli by se   ještě jednou,naposledy   nemohl vrátit.Je to taková   pohádka pro dospělé kdy   jsem opravdu na chvíly   uvěřil že by důchodce mohl   stačit na mladého   šampiona:)Pro mě je tento   film překvapením roku a   fanouškům starších   dílů,ale nejem jim, ho   vřele doporučuji.
SPECNAS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Rocky nám zestárnul, ale   žije si celkem spokojený   život, až na to, že je po   smrti své ženy osamělý a   syn se s ním nestýká,   protože má pocit, že mu   otcova sláva překáží.   Jenže Rocky je bojovník a   nehodlá to nechat jen tak. A   navíc se mu stýská po boxu.   Rocky Balboa je doufám,   posledním filmem o Rockym,   který kdy vznikl se   Sylvestrem Stallonem.Rocky   Balboa konečně odešel do   důchodu... nebo ne????
havLord
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2007
sly se vrátil, snad už   naposledy, ke své nejlepší   a dost možná i   nejslavnější roli. nutno   říct, že jsem čekal něco   mnohem horšího, protože sly   hereckým talentem zrovna   neoplývá, ale dopadlo to   relativně dobře. škoda jen   přílišného patosu, který   prostupuje celý film a   zápletky a vyvrcholení,   které je vskutku   nepravděpodobné. také mi   nesedlo, že se film příliš   nezabýval rockyho tréninkem   (ten je odbyt několika   záběry za znění vítězné   hudby a pak jde hned, bez   jakéhokoliv rozehřívacího   zápasu, do ringu se   současným mistrem světa v   těžké váze....to mi taky   nepřišlo jako příliš   uvěřitelné). a tak na   místo toho, aby se sly   zaměřil na box, více se   věnuje rodinným   etudám....70%
smíšek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Rocky 6
Konečně návrat Rockyho, jak   se patří. Film se vrací v   duchu původního Rockyho, v   což po špatné (měla být   poslední) pětce doufal asi   málo kdo. Tento film o   stárnoucím boxerovi se stal   důstojným završením celé   série o boxerovi jménem   Rocky Balboa. Doufejme, že se   Sly po dlouhých letech vrací   zpět na výsluní a že   další jeho film John Rambo   dopadne alespoň tak dobře,   jako šestý Rocky.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2007
Filmová série ROCKY mě   opravdu bavila a baví   dodnes,proto i k   tomuto,šestému,dílu nemohu   být vyloženě   zlý,nostalgický až   sentimentální vztah k   předchozím filmům mi   nedovolil po celou dobu   sledování,abych byl   zklamán.Je to samozřejmě   jiné,je to slabší,ale je to   prostě ROCKY.
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Napsat recenzi ? Spis me   napada slovo NOSTALGIE ...
Ono videt stareho rockyho   jak rano sype krmeni starym   zelvam, ktere si poridil v   prvnim dile... jak navstevuje   rozborene kluziste, kde mel   prvni rande s Adrianou. ...   jak se potkava v jedne z   mistnich putyk s neznamou   zenou, z ktere se pote vyklube   mala Marie, kterou kdysi   doprovodil vecer domu a   rozmlouval ji koureni... tak   ja nevim.. je to takove   skutecne "hrejive".   To, ze stary dedula s artrozou   zacne opet posilovat jak kdyby   mu bylo 30 je vec jina..
Asi tak 3/4 filmu jsou   tedy skutecne jen vzpominky a   zobrazovani zivota stareho   cloveka se zaslou slavou,   ktery ma touhu si jeste   naposled zaboxovat. Posledni   1/4 je venovana vyrizeni   licence, treninku, medialnimu   kolotoci a nasledne zapasu   .... ostatne jako kazdy dil   Rockyho je to nejstavnatejsi   namacknuto do par minut boje   mezi provazy.
Me   osobne se film libil a pokud   nenatoci Rockyho VI nebo neco   takoveho, tak si myslim, ze to   byla takova prijemna tecka a   shrnuti zivota Rockyho Balboa.
mirhasik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Velice příjemné ukecané   křivohubé překvapení, kdy   Rocky rekapituluje svůj   život, neustále žije v   minulosti a v jedné chvíli   zjišťuje, že zvíře v něm   ještě zdaleka nezemřelo...a   je potřeba ho jednou pro   vždy zabít :o) Na rozdíl od   předchozích dílů je   minimum věnováno tréninku a   samotný zápas je spíš jako   úplně jiný film než   původní hodina.   Každopádně po velice   špatné pětce přišlo   slušné rozloučení. Díky   Rocky :o) Jen škoda, že sis   nezval do ringu Tysona :o)
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2007
"Italský hřebec" naposled..
Ten chlap je třída a opravdu   dokázal oprášit starého,   přesto legendárního Rockyho   v tom nejlepším světle. Po   hodně nevydařeném pátém   dílu je 'Rocky Balboa' zlatou   tečkou, kterou asi mnoho   diváků nečekalo. Přeci   jen, šedesátiletý   "stařík" v ringu,   to mohlo dopadnout ještě   horším fiaskem než   předchozí díl. Ale opak je   pravdou, Sly vytvořil a   zahrál Rockyho přesně tak,   jak má stárnoucí legenda   vypadat. I když je ve filmu   více řečí jak akce,   atmosféra je bezchybná a   fanoušky Rockyho zahřeje na   srdci. Ale přesto si myslím,   že je přímo žadoucí znát   celou sérii-pro ty, kdo   neviděli ani jednoho   "staršího"   Rockyho, může být tento   film nudný.
  Zakončení "italského   hřebce" se mi velice   líbilo, překvapilo mě v   mnoha ohledech(i nečekaný   závěr je to pravé   ořechové) a jednoduše-je to   ono.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2007
Totálně perfektní závěr ... !!!
No nemám co dodat ... titulek   jiště leckomu stačí k tomu   aby usoudil jak jsem z tohoto   filmu paF!!! Je to bomba,   velmi jsem se obával toho,   že SYLVESTER STALLONE   zopakuje předcházející   (velmi slabý díl), jenže   opak je pravdou!!!ROCKY BALBOA   je perfektní film, který   nepostrádá absolutně nic   (no možná jen pro milovníky   jako jsem já, píseň EYE OF   THE TIGER - na tu bohužel   nedošlo, ovšem i tak hudba   perfektní jako u každého   dílu) ... :@)
Prostě   je to radost se dívat na   poslední díl o tomto   Philadelphském boxerovi   number one!!! :@)
Thrawn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2007
Tento film sice neoplývá   nějak zvlášť pestrou či   svižnou dějovou linií, ale   jeho poselství o starém   boxerovi, který si ještě   jednou chce splnit svůj sen,   vyšlo na výbornou.
Slyovi se konečně   podařilo vdechnout Rockymu   nesmrtelnost.
jara555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Tento film již není   klasický Rocky, tak jak ho   známe a který vždy dopadl   dobře. Tento film chytí   možná za srdce, ale místy   mi připadal dost   melancholický. V závěru   možná někoho zklame, že   nedopadne tak, jak si   představoval.
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Návrat a omluva za otřesný   5. díl. Konečně důstojný   důchod pro Rockyho. Kvalitou   se měří s 1. dílem. Film,   který mě opravdu dojal a   potěšil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44313minih44313Pes baskervillský (2000) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih32051minih32051Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 
Jay and Silent Bob Strike Back n
minih79940minih79940Bourneův odkaz (2012) 
The Bourne Legacy n
minih156060minih156060Paradox (2017) 
Sha po lang: taam long n
minih16681minih16681Postřižiny (1980) 
Postřižiny n
minih25053minih25053Střelci na útěku (1998) 
The Replacement Killers n
minih55428minih55428Má tlustá Valentýna (2002) [TV seriál] 
Mi gorda bella n
minih4979minih4979Causa králík (1979) 
n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih100057minih100057Need for Speed (2014) 
Need for Speed n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Creed (2015)

 Creed (2015)
Creed n
 
Žánr: drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Rocky 5 (1990)

 Rocky 5 (1990)
Rocky 5 n
Rocky V
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

Rocky 4 (1985)

 Rocky 4 (1985)
Rocky 4 n
Rocky IV
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 3 (1982)

 Rocky 3 (1982)
Rocky 3 n
Rocky III
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 2 (1979)

 Rocky 2 (1979)
Rocky 2 n
Rocky II
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky (1976)

 Rocky (1976)
Rocky n
 
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tuláci (Landstrykere)

Tuláci
Landstrykere

Naposled navštívené:
Tuláci (Landstrykere)

Tuláci
Landstrykere