Duben

Komentáře uživatele kirk5

kirk5

kirk5 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 28
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2012
Láska z Montmartru
Je to zvláštní a tak trochu   netypický romantický film,   nebojme se použít i termín   romantická komedie,avšak   nečekejme klasickou romantiku   ala Hollywood. Ať chcete nebo   ne, prostě poznáte   francouzský film - humor,   poetika, akce - prostě vše   mi připadá francouzské :) .   Snímek má nejen zábavný   příběh, který nemá   hluchých míst, ale i   barevnost a umí si vyhrát s   detaily. Opravdu máte   chvílemi pocit, že jste ve   snu. A samozřejmě vše   stojí na herečce A. Tautou.   Tento snímek se režisérovi   Jeunetovi povedl - klobouk   dolů.
Anatomie lži (Lie to Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Tak trochu jiná kriminálka
Seriál jsem si přímo   zamiloval hned od prvních   dílů a můžu říci, že   ani po shlednutí třetí   série (a bohužel i   poslední) není slabšího   dílu. T.Roth je skvělí   herec a je vidět,že si roli   opravdu užívá -   představuje arogantního a   cynického dr. Lightmana,   které je specialista na   mimiku a podobné kraviny :) -   prostě pozná lež u   kohokoliv a čehokoliv. Celé   se to motá kolem jeho osoby,   jakmile se děj otáčí kolem   jeho spolupracovníků tak   mám pocit, že se nám dílo   zadrhává...ale to je můj   osobní pocit.
Po   tomto seriálu začnete své   okolí více vnímat a   poznávat kdo mluví pravdu a   kdo lže...ha ha ha.
Babylon A.D.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2011
Nevyužitá šance
Mám rád sci-fi filmy, ta   možnost si vyhrát s   fantazií může být   nekonečná. Ale tady jsem   měl pocit, že si vyhráli   až moc. Není to špatný   film a bavil mě a Vin   Dieselovi takové role   sednou,jenže chvílemi to byl   zmatek nad zmatek a jakoby   vše spíchli horkou jehlou.   Vím, že je to částečně   vina producentů a třeba po   shlédnutí režiserské verze   bych změnil názor. Ale pro   tentokrát musím říci -   fajn scifíčko, ale měli   navíc klucí ušatí.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Klasická filmová fantasy se   vším všudy,poté vzniklo   mnoho napodobenim,ale ty   spíše působily jako parodie   nebo výsměch.Ten film má   ducha,nevim jak jinak bych to   popsal,je uvěřitelný od   začátku do konce. Číší z   něho syrovost a   opravdovost,svět tenkrát   takový opravdu byl :) Barbar   Conan je prvním vrcholem   Arnolda a jiného Conana si   už neumím představit. Hudba   je přímo úchvatná a   doporučuji soundtrack, na   scénáři dělal O.Stone.   Dlouho, dlouho nebyl tento   film ve své kategorii   překonán,až Pán prstenů   ho sundal z pomyslné první   příčky.
Beowulf
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2008
Počitáčově upravená   krvavá severská sága...,od   dob Polarního expresu došlo   k jistému posunu,ale žádný   zázrak to zase není.Mnohdy   scény vypadají opravdu velmi   amatérsky. Jinak má film   spád - akce, romantika, humor   (dobře, kapka humoru) a   konec,který ještě nemusí   znamenat úplný konec :) a   hudba se jim taky povedla -   takový ideální film na   odpoledne, a vhodné i pro   děti,větší děti.
Bezstarostná jízda (Easy Rider)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Motorky a svoboda
Ano ano, byl jsem filmem   nadšen (a pořád jsem),   když jsem ho uviděl poprvé,   dokonce na filmovém plátně.   Dalo by se mu ledacos   vyčíst, ale rozhodně ne ten   pocit svobody, který s Vámi   přímo zamává. Vezmete   motorku a kámoše, časem se   přidá pošuk Jack a   zažijete více než většina   lidí ve svém životě. Film   nekončí štastně, ale tak   jak by si "slušní a   počestní" lidé   přáli. Svoboda prostě není   absolutní. Prostě film má   své kouzlo, které   nespočívá ve scénáři ani   v technických dovednostech.   Myslím, že je to pocitový   snímek, který má něco ve   Vás vyvolat. Toť vše.
Dvanáct rozhněvaných mužů (12 Angry Men)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2011
V jednoduchosti je síla
Více k tomu snad není třeba   přidávat - jedna místnost a   dvanáct herců rozehrávají   drama, na které se můžete   dívat pořád a pořád. Film   má spád a jeho síla je ve   scénáři a přesvědčivém   výkonu H.Fondy. Každý z   ostatních herců si užil   hvězdný okamžik a dohromady   film tvoří poutavý a   dramatický příběh. A jako   bonbonek - černobílý   snímek :)
Expendables: Postradatelní (The Expendables)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2011
Návrat Bčkových hrdinů se   podle mně vydařil, proč -   protože jsem od toho čekal   jen zábavu akci a zábavu   spojenou s akci. Vypnul jsem a   koukal - nic jiného a vidět   tři ikony akce stát na   jednom místě - co si můžu   přát jiného :) . Je pravda,   že jejich   "duchaplné"   rozmluvy mi lezly krkem,ale   akční scény byly povedené.   Neříkám, že se na tento   film budu dívat pětkrát   ročně, ale rozhodně mně   nezklamal a o to tady jde.
Faktótum (Factotum)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Bukowského mám rád,tak jsem   byl zvědavý na tento   snímek,který je poskládaný   z několika příběhů. A   výsledek mě   nezklamal,možná ta norská   kapka dala tomu to filmu   opravdovost.Je to příběh   losera,který pije a píše a   pije a píše a jediné co   mění jsou ženy a práce.   Matt D. se dobře ujal své   role a jeho partnerky jsou   vybírány spíše podle   charismatu než krásy,což   vůbec nevadí. Během filmu   má člověk nutkání se na   všechno vykašlat a stát se   třeba i flákačem a   pobudou,jen aby našel svá   vysněná přání.Film   nakonec končí pěkně - ve   stripbaru... a mezi vydařené   scény patří střety mezi   Normálními,Zařazenými a   loserem Chinaskim (Matt D.)
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2008
N.Gaimana mám rád,jeho knihy   můžete číst i několikrát   a pořád mě baví. Proto   jsem byl zvědavý na toto   fantasy a musím říci,že   mě potěšilo. Bavil jsem se   od začátku do konce.Je to   klasický příběh o lásce a   Vyvoleném,ale borcení   kliše,dává filmu tu pravou   štávu. Po technické   stránce snímek tvůrci   zvládli a herecké výkony   (hlavně u vedlejších   postav) byly mnohdy k   popukání. Nejvíc jsem se   těšil na Michelle P. a   nezklamala mě,i tentokrát je   báječná. Takže, i   prodavač může najít pravé   štěstí.
Indiana Jones a poslední křížová výprava (Indiana Jones and the Last Crusade)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2012
Doktor Jones Potřetí
Po dlouhé době jsme si doma   pustili třetí díl   neuvěřitelného   dobrodružství doktora Jonese   Juniora, tentokrát hledá   Svatý Grál a nehledá ho   sám.
Musím říci,   že jsem se, až překvapivě,   skvěle pobavil, zřejmě se   jedná o nejvtipnější a   nejpovedější díl celé   série. A díky komu, čemu -   v roli otce se objevuji   kouzelný S.Connery a jeho   vystupování a špičkování   s H.Fordem je opravdovou   třešničkou (spíše   velikánskou třešní) na   velmi chutném dortu.
Scény Connery jako ňouma   jsou nádherným protikladem   dokonalého obrazu   předchozího J.Bonda.
Samozřejmě, že film   jede v klasické linii -   úkol, hledání, nacisti,   krásná a štíhla dívka,   hadi či jiné potvory,   Afrika, záhada, řešení a   nakonec vše dobře dopadne -   zloduši umírají, artefakt   nepadne do nesprávných rukou   a Indiana odchází vstříc   dalšímu   dobrodružství...
Možná se mýlim, ale   mám pocit, že si celé   natáčení všichni do   sytosti užívali a výborně   se bavili. Na odreagování   skvělá hodinka a půl.
King Size (Kingsajz)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Film jsem viděl dávno   předávno a v hlavně mi   zůstalo kouzlo   filmu,šuplíky,nahá hrdinka   s trpaslíkem a zajímavý   konec...Po letech jsem viděl   film znovu a musím říci,že   kouzlo nezmizelo,byl jsem   nadšen a potěšen (i tím,   že některé věci   zůstávají). Trpasličí   svět byl dobře zrealizovaný   a do hlavní hrdinky jsem se   opět zamiloval :) a to   nemluvím o diverzantní   jednotce.Škoda jen,že dnes   narážky na totalitní   systémy moc nazapůsobí.
Kouř (kouř)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2008
Byly doby, kdy jsem byl velký   fanda tohoto filmu,s klukama   jsme si prospěvovali   "velký hity" z   Kouře a nikdo z nás nebyl   sám,jen jsme tady   chlastali... Po letech jsem si   film pustil a musím   říci,že jsem poněkud v   rozpacích.Ano má své kouzlo   a písničky jsou pořád   vtipně a šikovné,ale   nevím, buď jsem zestárl   nebo Kouř je opravdu divný   film. Dnes by nikdo na takový   snímek nedal peníze,což je   možná škoda. Ale klidně se   na Kouř podívejte a pak   uvidíte co to s Vámi   udělá.
Kung Fu Panda 2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Akční panda = akční sranda
A máme tu další   pokračování líného   tvora,jenž zasvětil svůj   život kung fu. Považuji to   za povedené pokračování -   ano kdyby námět sehráli   živý herci, byla by to   kravina, ale u animáků to   snesete :) . Je to akční,   akční a sem tam vtip,   celkově se pobavíte a kapka   "moudrých" slov je   také snesitelná. Klidně na   to kouknu ještě jednou, už   kvůli povedeným akčním   scénám, ale konec vynechám.   Vypadá to, že tento díl   nebude poslední, což je   škoda.
Logan: Wolverine (Logan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Film událost 2017
Více než důstojné   zakončení jedné legendy.   Obrovské plus je, že tvůrci   si stáli za svým a prosadili   velmi drsný pohled na   budoucnost Logana. Náš   hrdina prostě nemůže   umřít v klidu a míru a   musí vybojovat poslední boj.   Násilí a bezvýchodnost   dělá snímek uvěřitelným.   A klobouk dolů před   hereckým ansáblem..všichni   šli do rizika a hle, vyšlo   jim to. Čirá divácká   blaženost a basta...
Marťan (The Martian)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Příběh prvního Marťana
Překvapivě zábavné a   hravé a vlastně báječné.   Zjišťuji, ža Matt Damon   začíná být mým   oblíbeným hercem. Vlastně   je to jeho film a ještě se   člověk něco naučí...tedy   kdybych zůstal na cizí   planetě bez pomoci. Film   příjemně ubíhá, nechybí   humor, trochu dramatu a   dobře...dobře to skončí,   jak jinak. Tento, celkem   rychle natočený, film se   prostě povedl a David Bowie   navrch...no není to bezva, ha   ha.
Monty Python - málem pravda (Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of Special)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Sláva panu Pythonovi
Dokument je celistvým a   úplně úplným pohledem na   počátky a tvorbu celé te   partičky kolem tajemného   pana Montyho Pythona :) .   Sledovat jejich shody a   neshody a nápady které se   rodily jednou s lehkosti a   jednou v těžkých bolestech   je přímo zážitek pro fandy   této skupiny. Myslím, že   až s postupem času se s   ních stávali přátelé a de   facto smrtí Grahama vše   končí, což je převeliká   škoda nejenom pro diváky,ale   také pro samotný zbytek   partičky. Vřele   doporučuji, opravdu opravdu   opravdu...
Muž v ohni (Man on Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Mistr pomsty
Duo T.Scott-Washington nám   přináší příběh o   pomstě i vykoupení. Tak by   se dalo pokračovat dál, ale   pravda je, že spojením   těchto dvou pánů vznik   opravdu poutavý akční   thriller o únosu malé   holčičky. Scott je moderní   a snaží se,aby příběh   nenudil a Washington se mi   jako akční hrdina líbí   víc než milovník - jakmile   je on na scéně, vše vedle   něj uvadá a stahuje se do   pozadí. To bude asi to   charisma.
Osobně mi   snímek připadá   dravý,inteligentní a   chvílemi hodně   nekompromisní, ano někteří   by mohli nad koncem snímku   kroutit hlavou, ale já   osobně to přežiju a film si   opět pustím.
Na vlásku (Tangled)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Další animák od Myšáků
Já vím, trochu matoucí   titulek, ale co se dá dělat.   Mám pocit,že to je klasický   příklad toho, když tvůrci   samy nevědí co s tím mají   dělat - pohádka pro děti   nebo tomu dáme štávu i pro   dospělé, ale zase ty   děti..tak tam dáme i   nějaké zpívání...no   prostě kapka toho a kapka   tohoto. Pejsek s kočičkou by   měli radost. Ano já vím je   to klasická Disneyovka a tam   se zpívá, ale sakra není   rok 1992... Takže má to pár   dobrých scén, člověk se i   pousměje a všichni víme,   že to dopadne   dobře...Pohádka, která   mohla mít potencionál   skončí v kresleném nebi   nebo muzikálovém nebi a   nikdo,ani chameleon po ni   neštěkne.
Okres na severu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Komunistický seriál lepší než telenovela
Ano ano, nadpis mluví za   vše. A ještě si stojím za   svým vysokým ohodnocením, i   když my znalejší a   zkušenější víme,jaká je   to sr... Po letech se na   takových seriál dá dívat   jen s nadhledem a lehkým   úsměvem na rtech. A hlavně   nepřemýšlet nad dialogy a   scénářem. Je to seriál z   doby, v které (díky bohu)   už nežijeme a můžeme (i   nevěřícně) sledovat   starosti nesmrtelných   hrdinů. A Pláteník hrdinou   určitě je - postaví se   celému světu,aby obhájil   svou pravdu...
Jsou   díly,které i na mne byli   příšerné a zbytečně   nudné, ale hláška z   prvního dílu "My   nezapomínáme, my si to   nemůžeme dovolit..! mě bude   provázet po zbytek mého   života.
Prostě tento   (a další jemu podobné)   seriály dnes nejde ani brát   vážně a není nad když je   někdo vtipný,aniž by to   plánoval...
Perly a svině (Helmiä ja sikola)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2008
Čtyři bratři flákači   dostanou dáreček - malou   blond sestřičku,nemluvě o   dluzích po otci. Naštěstí   malá umí úžasně zpívat   (no,osobně se mi ten hlas   líbil),takže přihláška do   dětské superstar přímo   volá po vyplnění...Celé je   to okořeněno drsným   severským humorem,nemluvě o   alkoholu. Přímo ideální   film pro fanoušky finských   písní,těch je tu   požehnaně :)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Zase piráti, ale 3D
Tak mě rodinka vytáhla na   4.díl Pirátů - je to jejich   oblíbená série, takže se   nemohli dočkat až uvidí   další díl. A já - nejsem   fanoušek Pirátů a ani   fanoušek 3D hraných   filmů...
CO mě tedy   čekalo - Depp úžásný jako   skoro vždy a Rushe mám taky   rád a jinak zdlouhavé,   vařené z vody (evidentné   slané) a místy opravdu   nudné a uspávající. Bylo   tam jiskření a škádlení -   až moc ohrané a jedno z   mála plus - mořské panny. A   asi dvakrát jsem cukl koutky   - asi humor.
Shrnuto -   kdyby z toho udělali 90   minutový snímek a vykašlali   se na 3 3D scény mohl bych   být i spokojen, ale takhle to   je jen ždímačka na peníze,   bohužel.
Rapl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Hle, český seriál a povedený
Česká detektivka slaví   úspěch, tedy u diváků.   Česká televize vsadila na   oblíbenou postavu a nej   matcho krimi seriálů s   přezdívkou Rapl se   přesouvá na Sever a řeší   zapeklité případy,   samozřejmě po svém. Hynek   Čermák je výborně vybraný   a vy chcete víc a víc...jeho   detektivní práce, ha ha.
Osobně oceňuji, že   každý díl je spojovací   linka nepůsobí příliš   rušivě. Syrovost a jakýsi   temnota působí   opravdově...
Podobné   prostředí a styl má i jiný   český seriál - Pustina,   avšak ten působí moc uměle   a neskutečně.
Rapl je   pro mě králem české krimi   a už aby byly další   díly...
Rocky Balboa (Rocky Balboa / Rocky VI)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2008
Zprvu jsem měl obavy,vždyť   pátý díl byl,no jak to   napsat a neurazit,naprosto o   ničem a tak trochu k   smíchu.Nakonec ohlasy na film   nebyly špatné,tak jsem se   jednoho dne odhodlal a zkoukl   další příběh Rockyho B.   Musím říci,že je to   role,která přímo sedí   Stallonemu a film mě mile   potěšil.Rocky je důchodcem   a neví co si počít a   najednou se mu objeví   možnost boxovat,nemluvě o   tom,že se dá dohromady se   svým synem.Ano,je to dojemné   a plné skrytých citů...A do   toho ty kecy a kecy a kecy a   nakonec příjde tréning -   prostě další klasický   Rocky.Dokud nezačnou boxovat   - samotný zápas mě opravdu   dostal,jako kdybych se díval   na jiný film. Stallone   skočil do 21.století a   musím říci,že se mu to   povedlo.
Sejmi je všechny (Shoot 'Em Up)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Ani nevím co si mám   pořádně myslet. Nad   scénářem nemá cenu   přemýšlet,je plný   jednoduchosti a   nelogičnosti,vymyšlený   zřejmě ve vlaku mezi Opavou   a Ostravou ve dvě noci. Film   si zřejmě objednala   vegetariánská mafie -   mrkev,hipisácký zelený   autobus,zlý   politik...Některé akční   scény mě pobavily a byly   opravdu povedené a   originální,jenže jiné byly   jak to nazvat sračkoidní a   tupé (jak říká má   přítelkyně,to není   Béčko, ani Céčko, to je   Bž kategorie).Nevím,proč   tam hrál Owen (líbil se   mi,to zase ano,takové filmy   mu sluší,ale na druhou   stranu...),asi chtěl mít   erotic scénu s Monikou B. -   jinak si to neumím   vysvětlit. A samotná Monika   byla zřejmě po flámu nebo   slzela. A nejhorší scény   byly samozřejmě s   dítětem,to by i Z.Troška   natočil věrohodněji. Je to   zajímavý snímek a já jsem   masochista,takže se na něj   podívám ještě   jednou,někdy.
Simpsonovi ve filmu (The Simpsons Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2008
Nečekejte,žádné   převratné ani úžasné   filmové scény, přiznejme si   to rovnou - jde o takový   prodloužený díl   Simpsonových.Ale fanouškům   této rodinky to rozhodně   nevadí.Já osobně jsem se   pobavil skvěle.Samotný   seriál (s občasnými   výkyvy) nasadil laťku humoru   hodně vysoko a film se této   hranice drží,celou dobu se   prostě bavíte a i zde   najdete fóry na podruhé,na   potřetí. Homer je   neodolatelný a   nezničitelný,jako vždy.   Takže vřele doporučuji a   nezastavujte nikdy na SOPce :)
Singles
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2008
Romantické komedie   většínou mají stejný   scénář a vy víte jak to   celé dopadne -   potkající,zamilují se do   sebe,příjde krize,ale   nakonec vše dobře   dopadne...Prostě   nuda,nuda,nuda.Ale občas   příjde i překvapení,ano   film Singles je můj   nejoblíbenější film tohoto   žánru.A velký (ne-li lví)   podíl na tom hraje hudba,ano   jako fanoušek grunge jsem   přímo nadšen.Samotný   příběh je standart,máte   tady skupinu 6 lidí a vy   sledujete jejich   životy,nakonec vše dopadne   dobře,jak   jinak,že.Výtečný je Matt   D. a jeho kapela (úspěchy v   Belgii a Itálii),s kterým   není těžké se ztotožnit.   Ano,když uděláte klasický   kliše film a doplníte ho   netradičními prvky,dostane   zajímavý a zábavný   snímek,ke kterému se budete   s radostí vracet. Grunge is   not dead!
Star Trek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Láska na první pohled
Jako velký fanoušek celé   ságy Star Treku jsem se   nemohl dočkat nového   zpracování, nakonec jsem se   dočkal. Co víc, film   předčil mé očekávání.   Po dvou hodinách zábavy jsem   chtěl víc a víc. Snímek   má spád, vtip, vesmírné   koráby, krásné ženy, akci   a hlavně Kirka a Spocka :).   Dokonce i digitální kamera   byla na místě. Výběr   herců opravdu povedený (no   dobře S.Pegg jako Scott není   ideální, za to tam je velmi   sexy Zoe).
J.J.Abrams   začíná stoupat v mém   žebříčku oblíbených   režisérů.
Star Trek   konečně dorazil do 21.   století a já jsem tomu rád   - zbývá jen netrpělivě   čekat další pokračování   vesmírné posádky lodi   Enterprise.

TV Program

ČT1 - Jak chutná smrt (1995)

22:35 - 00:10

80 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

23:40 - 00:30

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:50 - 00:50

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:45 - 00:50

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10