Zari

Komentáře uživatele Latinka

Latinka

Latinka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Rocky Balboa (Rocky Balboa / Rocky VI)
 
Přidáno: 4.3.2008
Hrdina bojující srdcem
Když jsem shlédla poslední   díl, tak mě dojal. Na jedné   straně jsem byla dosti   naštvaná, že to muselo   skončit zrovna takto (bez   své Adriany), ale na druhé   straně i poslední díl   promlouvá k lidem. Viděla   jsem všechny díly   (mnohokrát), můj   neoblíbenější je 4. díl s   Ivanem Dragem. Ať už je 5.   díl nejslabší a 4. díl   nejlepší, všechny díly   nás něčím strhnou a   upoutají. Dost jsem   obdivovala během všech dílu   Rockyho srdce, jeho vztah k   Adrianě, které řekl, že se   ho nikdy nezbaví, a proto byl   poslední díl pro mne   bolestivý, když už po jeho   boku nehrála jeho Adriana. I   když je to jenom role SS,   všechny, kdo na jeho dílech   vyrostli, dost se mi zaryl do   srdce. Jeho poslední díl,   ač je víc o jeho pocitech a   myšlenkách, končí   nádherně, tak jak by měl.   Odejít se ctí, jakou si   tento bojovník zaslouží.   Přiznám se, že u   posledního dílu, jsem   skandovala jako malá holka.  
I když jsem si   přála, aby by to vše   skončilo 4. dílem (na   vrcholu slávy), skončilo to   6. dílem. Ve filmu je   krásně ukazáno, že mu   nikdy nezaleželo na majetku,   ale na lidech. Líbí se mi   jeho silná vůle a   odhodlanost, kterou si   všechno vydobyl a získal   zpět. Když se několikrát   položil, pomohla mu nejen   Adriana, ale i jeho   přátelé. Vždycky se někdo   našel.
Jeho 6-dílný   film mě upoutal také svými   pravdivými výroky (je to   6-dílné shrnutí). Jsou   velice dobré. Proto gratuluji   SS, toto se mu velmi povedlo a   dovoluji si říct, že to   byla jeho životní role,   kterou si získal srdce nás   všech.

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

17:35 - 18:30

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

30 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gašpar Novák

Novák Gašpar

Naposled navštívené:
Gašpar Novák

Novák Gašpar