Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Ošklivka Katka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
Lpcko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Katka je NEJlepší
Je to jeden z nej seriálu co   prima má . A Katka hraje   skvěle ˇať si říká kdo   chce co chce . Katko držíme   palce !!
Lucka-V.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Občas to bylo i docelá   ftipné, někdy ale úplně   nesmyslné a hloupé. jinak to   byl moc pěkný seriál.   Skončilo to ale tak divně.
rarak94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Ošklivka Katka byl moc dobrý   seriál, na který jsem se   vždy rád podíval.   Představitelka Ošklivky   Kateřina Janečková byla   vážně k nepoznání.   Škoda, že to mělo takový   divný a nehodící se konec.
poupatecko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Ošklivka katka byl moc pěkny   serial skvěly herci,koukala   jsem na nej moc rada jen   škoda že to tak brzo   zkončilo.
gemini3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Na Ošklivku Katku koukám moc   ráda. Je sice dost podobná   telenovele, ale mě se líbí.   Jenom doufám že to   neskončí jak V Betty. Ty   poslední 2 díly byly   strašně nahuštěný úplně   vším. Nejvíc mě pobaví   Václav Vydra.
Manuela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Mně se Ošklivka Katka   líbila. Zdá se mi, že se   lidi stydí přiznat k tomu,   že by na to někdo vůbec   koukal. To je smutný. Každý   tvrdí, jak se podíval na   jeden díl a dost. Přitom   věřím tomu, že na to   tajně přepínal o hodně   častějc. Bylo to fajn,   odpočinkovej seriál, Katka   Janečková byla užasná a   správně praštěná. Já ji   obdivuju, že ze sebe   dobrovolně udělala maškaru.   Akorát teda mohli jí vybrat   hezčí protějšek.
Medousek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2008
Mě Ošklivka docela   baví.Možná i proto,že mám   ráda původní kolumbijskou   verzi.Je fakt,že některé   pasáže jsou nudné(i v té   pův. verzi) a také z   kolumbijské verze už zhruba   víte,co vás čeká,ale i tak   se na Ošklivku Katku   podívám raději,než na   Velmi křehké vztahy   apod...Kdo mi v Ošklivce   vadí asi nejvíc je trapný   homosexuál zvaný   "Pipinka",který   nesahá Hugovi z pův.   kolumbijské verze ani po   kotníky a při každém jeho   "pištění" raději   přepínám televizi.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Celkom milý seriál. Ja by   som jednotkou hodnotiila skôr   americkú ošklivku Betty. Tá   je otrasná. Ošklivka Katka   je upravená na české   pomery. Je jasné, že je len   kopiou columbijskej Ošklivky   Betty.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Je to děs, ale já musím   dát aspoň tři hvězdičky   Katce. Je to prostě srdeční   záležitost, která nejde   vysvětlit.
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Fakticky nepovedená snaha   okopírovat původní   Kolumbijskou telenovelu   Ošklivka Betty do české   verze. Nejenže je to už   takový okoukaný, ale ty   herecký výkony taky nic moc.   Originál je originál!!!
teta.Essie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2010
Lidi nezlobte se na mě ale   tenhle seriál je   odpornej....tohle není   ukázání na na nevinnost   katky protože je   oskliva....tohle je lezeni do   prdele sefovi.a to vyjednavani   spolu no to je   humus......sakra me uz to   vazne nebavi kdykoli se mrknu   na nejakej novej serial tak je   to zalozeny na nejaky hadce   nebo intrikach a buhvijakejch   srancích.

jediné 4b dávám za moji   favoritku z Kytice Katku   Janečkovou
Petr1984
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2008
No, dávám čtyři body.   Občas na to koukám, ale   uznávám, že je to kravina.   Nevadí mi, že je to remake   latinsko-americké telenovely.   Některé ty seriály z Mexika   atd. nebyly tak špatné,   např. Kachorra byla hodně   dobrá. Jenže do našeho   prostředí to nijak   nezapadá. Představitelka   Katky Kateřina Janečková je   odpudivá a nemyslím tím   jenom ten vzhled. Prostě   celkovej hereckej projev. Ty   čtyři body jsou spíš za   celkem správně protivnou   Patricii a úžasnýho   "Pipinku" Huga,   který tomu dodává správnou   šťávu. Jinak je to   slabůtka.
clara.bow
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Viděla jsem jednou a naprosto   mi to stačilo. Kladně mohu   jedině ohodnotit písničku   Ewy Farne, a to by tak asi   bylo všechno...
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.1.2018
73 dílů
o tom, že je holka šeredka   Katka a pak na konci sundá   brýle, Brežněvovské   obočí, namaluje se a   převlékne si tepláky. Což   z ní učiní krásku   Katku.
To, co by   normálně mělo vystačit   tvůrcům sitcomu na jeden   díl, z toho chlapci a   děvčata z Tv Nova uplácali   dílů 73. Původně jich   mělo být více, ale po čase   tvůrci zjistili, že na to   koukají sami+jejich rodinní   příslušníci a tak to   raději ukončili.
A to   ještě prosím pěkně celou   tuhle šarádu okopírovali, z   kolumbijské telenovely.   Brrr.
Víc už ani   není třeba dodávat.   Hodnocení hovoří za vše.
Zaplman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Ach Jo
Původní seriál bych   hodnotil 60% takže docela   solidní. Pro to jsem se   docela těšil na českou   verzi. Jsem zklamán   maximálně. Ošklivka Katka   je naprosto trapná a   amatérsky zahraná blbost.   Nejhorší je ale herec   Lukáš Hejlík který hraje   Tomáše Medunu.Ten je totiž   naprosto mimo. Snad tvůrci   neudělají nějaké   pokračování jako je u   originálu Ecomoda.
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.7.2009
jo jo ošklivka Katka    
no jak je to obsazeno   herci tak jsem čekal něco   jiného jak to dopadlo nic moc   a to doslova
luongovae
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Tato kopie venezuelského   "hitu" se považuje   za něco, co rozhodně není.   Absence inteligence by se dala   strpět, ale co ten   odfláknutý scénář? Herci   podávají žalostné výkony   (hlavní představitelka je   slušně řečeno trapná). TV   prima po rodinných pout a   křehkých vztahů, aplikuje   na tuhle hromadu odpadu   třešničku v podobě   ošklivky Katky. Hůř to   dopadnout snad nemohlo..
IronDavid
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Trapné parodie na   "Ošklivka Betty"   nabo na "Jsi můj   život" dal bych jen 1   hvězdičku ale dám 2 a to   jen z toho důvodu že tam   byly občas pěkné modelky :)
argenson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Kdo četl některé moje   komentáře, jistě ví, že   jsem schopen víceslovného   projevu, ale tady se zmůžu   jen na zoufalý výkřik:   sračka, nic víc než   sračka.
Frolíček
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Zvládla jsem cca tři díly a   více opravdu nemohu. Nevím,   jestli to je mnou, jsem   schopná vidět leccos a   přežít taky, ale tohle se   fakt nedá.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Ne,ne,ne a jeste jednou   ne........To snad ani neni   pravda,co my nekdy dokazeme   natocit.Ten koho toto   napadlo...........no darmo   mluvit........skoda slov.
Prasoid
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Výplach hlavy po náročném dni
K tomu je seriál nanejvýš   vhodný. K hercům nemám   zásadnějších výhrad, ale   k té celkové zápletce,   která jaksi negraduje a   pořád se motá v kruhu, ano.   ČLověk jen sedí a dívá   se, aniž by se těšil,   očekával nebo byl v   napětí, co přijde dál.   Český kabát klasickým   telenovelám příliš   nesvědčí.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Tohle je jen parodie na telenovelu.
Narozdíl od mnohých lidiček   jsem poměrně příznivkyní   latinsko-amerických   seriálů, ale samozřejmě -   netýká se to všech, jsou   telenovely dobré na bázi   dramat, pak průměrné   spíše o love story a pak ty   hloupé o plkání nesmyslů,   jako je originál Ošklivka   Betty a naše česká podoba   je snad ještě horší brak.   Kateřina Janečková   nepůsobí dojmem   profesionální herečky,   přehlídka blondýnek bez   mozečku je výsměch těm   blondýnkám, které jsou   chytré a inteligentní.   Paňáca Tomáš je kravaťák   klátící se sem a tam,   rodinka Bertholdových v   podání Vydry a Bouškové   naprostý úpadek, k tomu   ještě trapná postava   Nataši ztělesněná Lilian   Malkinou. Slepičí kvokání   ošklivek ve firmě nemá ani   trochu úroveň, snad je   Lumír Olšovský hrající   homosexuála je vtipný a   milý. Mezi příšerné   momenty seriálu počítám   výstupy Pavla Kikinčuka,   jehož sláva již dávno   pohasla v roli Šimona   Pláničky ze Slunce, seno,   jahody. Zde je v roli majitele   domu, kde má Bertoldová   krám. Jedním slovem - je to   naprostá trapárna a   nezaslouží si jediný   kladný bod...snad jen ta   písnička od Ewy Farné je   poměrně pěkná, ale ta to   bohužel nezachrání!
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Čista imitácia amerického   seriálu Škaredej Betty.
Stačilo mi ho pozrieť   len chvíľku a už som   radšej prepol kanál na   niečo iné.
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Uboha napodobenina niecoho, co   uz bolo davno a omnoho lepsie   natocene a spracovane ...   Zbytocne vyhodene peniaze za   dalsiu kravinu.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Nudný, stupidní seriál o   holce z které se později   stane sexy kočka. To už tu   snad bylo, né? Češi si asi   věřili, že tohle bude   lepší než ošklivka Betty,   ale spíš je to větší   nuda. Herci se snažili co   nejvíc podobat těm z   Ošklivky Betty a proto je to   příšerný.
payo1555
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Tak tohle totální békovina.   Všude samý kecy, sousta   keců a kde nic tu nic.   Všichni si hrajou na velkou   firmu, velký kapitalisty a   jsou tak přízemní. Hrůza   koukat, dokonce i dvojice   Boušková s Vydrou jako   rodiče Katky, v domnění,že   tomu dají vtip, tak to byla   hrůza!!!
Vig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Katastrofální dialogy,   tuctové téma, příšerné   obsazení a prostředí...
Odkdy se náš národ   krmí takovýdlema   seriálovýma trusama !!!
Rocky4
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.4.2008
Sakra, čím nás to ta Prima   pořád krmí? Nic horšího   už vymyslet opravdu nemohli.   Česká předělávka   originálu z Ameriky. Ještě   že to snad bude trvat asi   jenom do června než začne   fotbalové EURO.
michal33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Jedna z nejhorších   věcí,jaké jsem kdy   viděl.Představitelka hlavní   role neuvěřitelně   přehrávající,studiová   výprava nestojí za   nic...Měl jsem možnost   vidět jeden díl americké   verze,byl to sice taky   brak,ale herci hráli na   úrovni srovnatelné   například s Beverly Hills   90210 a výprava připomínala   Zoufalé manželky,tempo bylo   rychlé a dialogy   vtipné,takže proti české   verzi rozdíl o 100%...
ELEONORA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Je asi i škoda vydávat energii na to,
abych zde napsala názor na   toto VELEDÍLO. Listuji v DFB   a za zády slyším takové   slátání, že vůbec nemohu   věřit tomu, že toto někdo   sleduje pravidelně! Je to až   ponižující, jaké má   vedení Primy mínění o   svých divácích. Blondýny   bez mozku, jen jak to   slyším, nikdo nehraje, jen   mele nesmysly, vůbec tomu ani   nerozumím. Strašné. Vydra   mně moc zklamal už tím, že   figuruje v těch   Kameňácích. Mizím odtud,   je to opravdu děsivé,   rychle, rychle ovladač!!!
Ivett
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Marně se ptám, proč vůbec   někdo chce natáčet seriál,   který bude podobný těm   lationskoamerickým   hovadinám. Ale když už to   někdo dělá, mohl by to   dělat alespoň s trochou   zručnosti. Jenže ta   tvůrcům tohohle braku zcela   evidentně chybí.
leunka592
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.12.2009
Další hrozný seriál   natočený televizí Prima.   Myslím, že už jsem něco   takového viděla, ale nebyl   to český seriál.
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Ošklivka Katka mě nezaujala   povídáni o pitomé holce   která se chce změnit plných   stupidních dialogů.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Kravina té nejnižší a   nejubožejší sféry. Už jen   fakt, že znělku dělala ta   přeslazená husička(víme   kdo to je) Znala jsem dost   lidí, kteří to považovali   za úžasné. Já to taky   považuji za úžasné, jenom   úžasné plýtváníčasu,   který by se dal zaplnit   mnohem lépe. Třeba   mícháním kyanidu do   manželova vína.
Nenkyta
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Viděla jsem jeden díl a   úplně mi to stačilo. Nudná   kopírace Ošklivky Betty. Na   to se může koukat jen   zoufalec.
usov
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.11.2009
usov
neni mozny co cesi dokazou   natocit tohle je podle me   jeden z nejhorsich serialu a   to nejen z ceska divala sem se   na nej do trictvrtiny   zbivajici dily sem proste uz   videt nemohla...takova   katastrofa..kazdej dil byl o   HROZNY nude nic se tam   nedelo,zadna zapletka,nic co   by v aspon prumernym serialu   melo byt..ja bych to v zadnym   pripade nedoporucila ani lidem   kteri se nudi..po shlednuti by   se nudili jeste vic..vic k   tomu neni co dodat i herci   nebyly dobri
Katka.H.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Jeden z nejnudnějších   seriálů které jsem viděla.   Na ošklivku Betty to nemá, a   je to celkově nuda. Možná   dobří herci, ale jinak nic.
maciii
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Je to tak trapné, že to už   ani není směšné, ale jen   ponižující... a to jak pro   herce, tak pro diváka.
JaPa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2008
škoda že nemůžu jít do minusu
bohužel nemám čas, náladu   a ani žaludek koukat na   takové slátaniny ze všech   jihoamerických telenovel..   zahlídl sem asi něco kolem   půl minuty a stačilo mi to..   Každopádně ani nevím proč   ty herci do toho dou, snad jen   pro prachy.. njn co víc dodat   :-( za 1/10
Dr.Karas
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.12.2008
:-!
Snad jediné štěstí v   neštěstí na celé ubohosti   je, že se toho nedožila   paní Medřická, synek měl   raději kydat hnůj po svých   milovaných koních, než jí   dělat takhle ostudu...
victorio
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2011
Před třema rokama jsem   shládla celý tento   veleskvost a teď jsem si   zopakovala jeden díl na Prima   love. Až asi na deset dílů,   kdy se vesla chopil o trochu   schopnější režisér (a   účinkování Šmoldase) a   byla to docela sranda, je   výsledný dojem otřesný.   Herecké výkony hrozné a to   je ještě slabé slovo, o   "ději" lépe   nemluvit. Americká ošklivka   ( i ta originální   jihoamerická) patří mezi to   lepší mezi telenovalami,   česká naopak mezi to   nejhorší.
rudyzzr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Totalni shit.Nedokonala   napodobenina Osklivky   Betty,kterazto taky stala za   dve veci.Nevim co lidi vidi na   takovychto serialech,kde lide   ze sebe tak akorad delaji   blbce.A nejvetsi ostudou?   prihraty navrhar ktery delal   4% lidem hodne spatnou reklamu

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14727minih14727Oči pro pláč (1983) 
Oči pro pláč n
minih48422minih48422Líbáš jako Bůh (2009) 
Líbáš jako Bůh n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih21281minih21281Trhala fialky dynamitem (1992) 
Trhala fialky dynamitem n
minih47095minih47095Josefina (1968) [TV inscenace] 
n
minih39505minih39505Hop nebo trop (2004) [TV seriál] 
n
minih41991minih41991Gympl (2007) 
Gympl n
minih46128minih46128O rodičích a dětech (2008) 
O rodičích a dětech n
minih42041minih42041Letiště (2006) [TV seriál] 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:40 - 05:05

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Sedmikráska (2014) [TV film]

04:00 - 05:00

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

88 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrik Pašš

Pašš Patrik

The Closer

The Closer

Naposled navštívené:
Patrik Pašš

Pašš Patrik

The Closer

The Closer