Zari
ohodnotit

Jak jsem poznal vaši matku [TV seriál]

How I met your mother

Další název:
HIMYM; H. I. M. Y. M.; Ako som spoznal vašu mamu (SK); Jak jsem potkal vaši matku
Rok:
2005
Délka:
25 minut, 208 epizod

Komentáře k filmu Jak jsem poznal vaši matku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
fraeric123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Tenhle sitcom je docela   úsměvný, (ta úvodní hudba   je nej) rád se na něj kouknu   když není na co. Americké   sitcomy jsou skvělé a tenhle   bych zařadil k jednomu z něj   propracovanějším.
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Skvělý seriál!
Skvělý příjemný seriál,   který neskutečně pobaví a   k tomu má ještě perfektně   propracovaný příběh.   Zkrátka kdo by ho neznal, je   to novodobá klasika.
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 6.8.2018
Dneska už „legendárny“   seriál, ktorý síce   nedosiahol také úspechy ako   „Friends“, ale dokázal   pobaviť a na zhruba 22 minút   ste si mohli zabudnúť na   vaše problémy. Veľká   škoda, že po piatej sezóny   kvalita išla rapídne dolu.   Záverečný diel je sám   jednou veľkou kapitolu na   diskusiu. Napriek tomu, že   všetci sme netrpezlivo   čakali na to, že kto je   manželkou T. Mosbyho, tak   väčšina ľudí si tento   seriál obľúbil a bude   pamätať práve vďaka   postavy Barneyho Stinsona,   ktorého fantasticky   zahral/stvárnil N. P. Harris   (najväčší víťaz tohto   seriálu). Výrazy ako „wait   for it...“, „give me a   high five“, „legendary“,   „awesome“, „Suit up!“   sa stali neoddeliteľnou   časťou tohto seriálu ale aj   nášho života. Tento seriál   určite odporúčam, pretože   je to „le... wait for it...   – dary, legendary!“!   Osobné hodnotenie: 91%
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.10.2017
Pro mě trojka, ale o prsa...
Tedy nikoliv trojka školní,   ani švédská. Ale třetí   nejoblíbenější americký   sitcom. Jedničkou jsou pro   mě jsou a nejspíš vždycky   zůstanou Přátelé, dvojkou   bohužel s kvalitou   klesající vědátoři z Big   bang theory a trojkou je pro   mě právě tento seriálek s   prapodivně složitým   názvem.
Je pravda, že   zmlsán Přáteli, jsem si   musel k "Jak jsem poznal   vaší matku" (hrozný,   skloňovat to nejde, zkrátit   taky ne...) chvilku hledat   cestu, ale jednoho dne mě   tato série chytla a už   nepustila.
Samozřejmě, hlavní   hrdina Ted je fajn. Taky je to   o něm. Robin je krásná a   sexy, Marshall a Lily jsou   sympaťáci, ale bez   sexistické zrůdy Barneyho   Stinsona by seriál byl   poloviční. Nikdo z nás by   zřejmě nevydržel mít   podobného týpka ve svém   okolí a přesto, jako by ten   chlapík poléval celý   seriál živou vodou. Doslova   se těšíte, až každou   situaci tím svým obhroublým   způsobem okomentuje.
Co víc dodat?   Scénáristé si určitě se   svým dílkem dali práci. Ted   při svém dlooooouhééém   hledání ideální matky   neprochází situacemi, které   by se nějak opakovaly, scény   jsou rozmanité, nápadité a   hlavně vtipné.
A o   to v žánru, který se   jmenuje situační komedie jde   především.
shadowdark
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2016
Seriál, který naprosto   zahodil svůj potenciál.   Zpočátku naprosto perfektní   a inteligentní podívaná se   postupně měnila ve frašku,   ve které mě iritovala   většina hlavních i   vedlejších postav, hlavně   tedy Lilly, která se změnila   v nepříjemnou a uječenou   hysterku. Vlastně bych měl   seriálu dát méně než   8/10, ale z úcty k prvním   dílům, určité nostalgii a   především Robin mu těch   8/10 dám.
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Můj suverénně   nejoblíbenější seriál. V   každém dílu obrovská   dávka zábavy a není nic   lepšího na odreagování   než 20 min tohoto sitkomu.
klemptovka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2014
Barney to rozjel ve velkém
Miluju tenhle seriál.Je to   nejlepší co sem za poslední   roky viděla.Rozhodně   doporučuji se na to   kouknout.Ale nejvíc je   prostě Barney.....všechny   jeho hlášky jsou   super.....1.nahoď   oblek......2.bude to   legen..počkej si   dární..legendární......3.?   ?istá pravda.........prostě   jak jsem tady už naznačila   Barneyho si prostě zamilujete   !!!;-)
ricky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Od začátku mne děj seriálu   vtáhl do děje. Některé   díly jsou vtipné, některé   méně, to je pochopitelné.   Seriál se mi zalíbil, ale   přijde mi, že hodně   kopíruje lepší a asi i   populárnější   "Přátele". K   postavám... Ted je   příjemný chlapík, herecky   mi na něj Radnor sedí. Má   přesně takový styl   oblečení a účesů, jaký   bych si u mladého architekta   představoval. Robin se mi   vzhledem moc nelíbí, ale to   je jedno- svou roli hraje   více než dobře a zejména   její vlast ve mne vzbuzuje   dojem, že by měl být   každý na svůj národ hrdý   (kromě KLDR). Lily je   upachtěná, někdy až moc   nervózní postava, která se   mi prostě jako postava   nezalíbila. Neříkám jako   herečka, ale jako postava, to   je rozdíl! Marshall bude   jednou perfektní otec,   protože jeho výkon je   úžasný a přesně splňuje   požadavky pro moderního   otce... A Barney? K tomu asi   nic dodávat nemusím, jak by   on řekl: Legendary:) Kvalita   seriálu možná není   taková, ale vtipy a další   to plně vynahrazují. 90%
katisek36
Hodnocení:
Přidáno: 27.8.2013
Dobrý
musím říct že tento   seriál mi hodnekrat zvedl   náladu,takže v mém obrazu   vynikl v tom nejlepším slova   smyslu. :-)
zuzane.summer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2013
Komedie
Jedná se prostě o klasickou   americkou legrační komedii   se super hláškami a   skvělými herci a obsahuje   super dabing ale viděla jsem   pár dílů.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Výborný seriál
Tento seriál jsem si   vyhledal,když někdo   prohlásil,že je lepší než   přátelé.No a   je:-)Jednoznačně nejlepší   je Barney.První tři série   nejlepší,pak už do toho   začali moc motat lásky   Teda(či jiné emoční   problémy) a díly na sebe   navazovali,na rozdíl od těch   lepších,kdy každý díl byl   nějak ukončen.Stále ale   koukatelné a zábavné
Lienocka22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Prvé tri série boli skvelé,   ale od štvrtej to išlo dolu   vodou ... nudné a trápne,   ten správny humor, ktorý ma   na začiatku dostal, sa úplne   vytratil ... škoda ...
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2012
Recidivní placák :-)
Dal bych 8 ale za Barneyho   dávám bodík navíc. To je   vážně magor , a ty jeho   kecy :-) , opravdu dobrý   sitcom. Ale neubráním se   srovnání každého sitcomu s   mým nej a to je Dva a půl   chlapa. to je best , ale o tom   jindy a jinde, souhlasím že   je to trošičku, okrajově   podobné přátelům ale   přátelé byli trochu   "slušnější" nebo   nevím jak to nazvat H-I-M-Y-M   není sprostý seriál,ale   prostě v porovnání s   přáteli kteří jsou   téměř o 20 let starší ,je   to trochu . ..... no prostě   stojí za to. skončí jeden   díl a zajímává vás jak to   bude pokračovat nemá to   konce, většinou jako jiné   sitcomy,trochu to navazuje.   prostě dobrý, no ,takže tak   :-)

ve čtvrté   sérii nějak ztrácí,pořád   dobrá, snad bude pátá zase   lepší. trochu mi dojem kazí   i to že Barney /jako Neil   Pattrick Harris je ve   skutečnosti gay ,

je to jediný seriál u   kterého pořád měním   hodnocení :-) dám deset, dva   a půl chlapa je na 25 :-) a   HIMYM deset zaslouží
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2012
Tato série se mi taky moc   líbí. Nejvíce ten frajer   Barney.
Trochu mi to   připomíná Přátelé, i   když toto je syrovější,   není to tak uhlazený. Taky   pořád něco řeší, taky   posedávají v baru nebo kde,   ale mají k sobě skutečně   přátelský vztah. Má to   vtip!
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Počkej si...
Kultovní dílko. V   současnosti jeden z   nejlepčích seriálů. Barney   je boží a o ostatních   postavách to platí také,   ačkoliv v menší míře.   Hlášky jsou bombastické,   kvalita dílů je už sedm let   vyrovnaná. Seriál je velmi   pěkně natočen, má   neobvyklý střih. Na seriálu   se mi líbí absolutně   všechno, na co si vzpomenete.   Sice je to klasický sitcom,   kterých je spousta, ale já   mám sitcomy rád a tenhle je   přece jen trochu jiný.

Legendární...
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Že by tohle bylo kultovní?   Nevím, jak to HIMYM dokázal.   Nepopírám, že jde o jeden z   povedenějších amerických   seriálů, ale ve srovnání   např. s Přáteli by si u mě   ani neškrtl. Né, že by   Barney nebyl vtipný nebo   Robin krásná, ale prostě   "jen" 7/1o. Nějak   mi nesedí ta vyhrocenost (to   je to správné slovo!) a   snaha naskládat do balíku 25   minut víc emocí, než by se   vešlo do hodinového báglu.
Lucanus001
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Tak tento seriál je prostě   legen...(wait for it)
Tento seriál je prostě   ze života, sice to někdy   nejsou zrovna témata které   by se tady někde rozebýrali   ale musíte si přiznat kdo   znás by nechtěl žít jako   Barney, Ted, Marshall, Robin   nebo Lily. Skuste si   předtavit že ste jimi a   žijete v New Yorku a mohly by   ste dělat vše co postavy z   tohoto seriálu no neni to   vzrušující?! Takže odemne   tento seriál 99,99% a to že   ten 0,01 % nedostane tak jenom   protože že je to novodobá   napodobenina seriálu   F.r.i.e.n.d.s ale velice   dobrá napodobenija s novým   pohledem.
...dary -   legendary!!!
261972
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Vydařený seriál plný   nezapomenutelných hlášek a   srandovních momentů.   Určitě zaujmou i skvělí   herci. Podívejte se
setler
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2011
HIMYM nesleduji ještě ani   týden a už sem v 5. sérii.   Nejlepší sitcom jaký   znám.Všechny postavy jsou   skvělé, ale Barny je Barny.
azenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Je mi jedno, jestli Ted někdy   konečně potká tu svou   Vyvolenou (ale asi bude muset,   pokud jeho děti nejsou   adoptované), hlavně, že je   tam Barney! :)) Seriál je to   už kultovní a baví někdy   víc, někdy méně. Ale   přirostl mi k srdci.
jamie007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Já myslím že tento seriál   je jeden z nejlepších   seriálů historie hlavně   výborný herecký výkon   Neila Patricka Harrise jako   Barneyho dodal seriálu ten   správný šmrnc.Co dodat   více skvělé hlášky a   další a další   "legendární"   seriálové prvky..A moc   velice se nemužu dočkat   premiéry další řady,je to   jednoduše nejlepší   seriál....
teta.Essie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Naprosto   souhlasííím...první dojem   byl velmi zvláááštní ale   později se od toho už   nechcete odtrhnout..nejlepší   je Robin...daleko lepší než   ňákej debilní Teorie   velkýho třesku
lucka5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2011
seriál jak sem poznal vaši   matku mě napoprvé moc   nezaujal, ale p pár dílech   mě fakt chytl a bavím mě   ještě víc než teorije   velkého třesku :) fakt   dobří herci :) barney a lily   sou nejlepší :)
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
pro mě prostě   nejoblíbenější seriál co   existuje. :) je to na způsobu   přátel. ale ještě lepší.   tuhle sympatickou pětku si   prostě zamilujete. :) proste   je to boží ! :)
Leeslie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2010
V minulém desetiletí byli   nejkultovnějším sitcomem   Přátelé,v tomto desetiletí   je to bezdebat seriál   HIMYM.Oba dva seriály   fungují na stejném   principu-tvůrci nacpali do   televize partičku mladých   pohodových lidí,kteří   vysedávají většinu svého   volného času v   kavárně-baru,popíjejí   kafe-pivo,hledají lásku a   společně se baví o svých   zážitcích ze života.HIMYM   je každopádně o chlup   vtipnější,než   Přátelé.Nadruhou   stranu,Přátelé mají zase   zajímavější a bezpochyby   lépe zahrané postavy.Do   poloviny 4.série je HIMYM   bezchybný seriál,ale pak   kvalita rapidně   klesá(narozdíl od   Přátel,kteří si kvalitu   udrželi ještě o něco   déle).Škoda!Díky tomuto   faktu by Přátelé přeci   jenom vyhráli souboj mezi   těmito dvěma seriály.A   dabingová verze nedopadla   překvapivě tak špatně,až   na Robin.Tereza Chudobová   udělala z jedné   nejsympatičtější postavy   tu nejprotivnější,což mě   celkem mrzí...90%
1.série-90%
2.série-100%
3.série-90%
4.série-80%
5.série-65%
6.série-80%

PODOBNÉ   SERIÁLY:Přátelé, Scrubs,   Teorie velkého třesku...
Monii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Podle mě nejlepší z   nejlepších. Dřív jsem   považovala za můj   nejoblíbenější seriál   Přátele, teď jsem to   pozměnila na HIMYM.   Nejlepší herci, nejlepší   hlášky, nejlepší   příběhy. Samozřejmě mám   ale na mysli seriál v   angličtině, český dabing   je naprostý propadák a   ostuda!!
andres.12
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Himym je jedn z nelepších   sitcomu vůbec. Líbí se mi   více než přátelé a   každá z postav je naprosto   jedinečná.....Jediná smůla   je, že ted musím čekat zase   až do podzimu, kdy začne 6   tá řada.....:)
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Jak jsem potkal vaši matku
1. série
8/10
Všichni říkali, že je   tu něco vyrovnávající se   "Přátelům".   Musím uznat, že z části   měli pravdu. Některé díly   je dokonce i předčí, jiné   řešící pouze Tedův vztah,   jsou zase hluboko pod nimi.   Barney (slyšel jsem, že   herec je ve skutečnosti   homosexuál, ale nevím co je   na tom pravdy) je prostě   legendární (některé jeho   hlášky jsem vyzkoušel v   praxi a - nefungují), ale   úplně nejvíc nejlepší   postava je Marshall. Jinak, I   love New York, který je plný   mladých krásných lidí (to   už nám dokázali   "Přátelé" a   spousty jim podobných   seriálů)...

2. série
9/10
Po druhé sezóně musím   uznat, že kvalita dost   vzrostla, přibylo   vtipnějších scén a hlavně   zajímavějších   retrospektivních   vyprávění, které jsou   někdy tak dokonalé, až už   nemáte vůbec další sílu   se smát. Dost u mě stoupla   obliba Barneyho, ale ani   ostatní nezaostávají. Osm   dalších ročníků je sice   moc, trochu to ve mě budí   dojem nekonečnosti, ale   stejně se každopádně už   těším na další již   třetí sérii, která bude   jistě legen - wait for   it...

3.   série
10/10
...dární - legendární.   Tak třetí série se mi   zatím líbila nejvíc. Nic   podstatného, co by nám   přiblížilo matku oněch   dětí se zde sice nestalo,   ale na druhou stranu, ten   konec - i když já osobně si   myslím, že to vše bude   jinak...

4.   série
10/10
Ani   další řada nezůstala   pozadu. Ted se má konečně   ženit, takže se to dost   točí kolem něj a jeho   snoubenky. A Barney se   zamiloval do Robin, takže i   jejich vztah získává trochu   víc prostoru.   Nejvtipnějšími se tedy   stávají místo Barneyho   právě Marshall a Lily...

5. série -   9/10
Protože Barney je   beznadějně zamilován do   Robin a jejich vztah je jedna   velká nuda, ztrácí tento   seriál svoji nejlepší   postavu. A zdá se mi to, nebo   se z Barneyho stává čím   dál tím víc jen   karikaturní charakter? Proto   jsem si teď oblíbil   Marshalla, který je víc a   víc boží...
cARFI
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Dá se to považovat jako   nástupce Přátel, ale ne   nedá, Přátelé jsou úplně   jiné charakterové postavy a   v HIMYMu se Vám představuje   úplně "nový   svět" . 10/10
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Přátele jsou mrtví, ať   žije nový nástupce. A velmi   povedený, vtipný a ne až   zas tak ulítlý jako byli   Přátelé. Hodnotíl po   polovině 1.série, ale pokud   si udrží kvalitu, kdo si   potom bude pamatovat   Přátelé.
Fína
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2009
Nejlepsi serial
Ten nejlepsi sitcom, co zatim   byl vymyslen a natocen! Jak   jsem cetla v jednom clanku -   neni mozne, aby serialy psal   jeden clovek /viz Ordinace,   VKV atp/ - vzdy musi byt   skupina, ktera se shodne a   ktera da dohromady vice vtipu   nez jeden. A takto presne   HIMYM vznikl. A vejde do   historie! Je to nejnapaditejsi   a nejvtipnejsi serial, co   znam. A neni jen pro   teenagery, dokonce moji 50lete   matce se libi, a ze ona tyto   "blbosti" prilis   nemusi.. Rozhodne doporucuji!
luca-luciano
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Mám podobný názor jako   Tholy, tohle je naprosto BEST!   Naprosto vás dostane, nemáte   šanci se od něj odtrhnout a   chcete ještě víc. Na   každý díl se klepu jak   ratlík. Prostě provedení   tohohle seriálu je   nepřekonatelné, jen tak dál   ať je ještě lepší.
filaendless
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2009
-
Myslím, že jsem se   unáhlila, při mém prvním   hodnocení, kdy jsem váhala   nad 4*-5*. Dala jsem tomuto   seriálu jakousi druhou šanci   a musím říct, že to bylo   opravdu správné rozhodnutí.   Nic se nestane, když to   neuvidíte nebo když jste o   tom nikdy neslyšeli, ale   pokud je opak pravdou a   hýčkáte si smysl pro humor,   mohlo by vás to určitě   oslovit a v neposlední řadě   pobavit...
tholy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Dlouhou dobu jsem si říkal,   že nebude nikdy lepší   hranej seriál než   Přátelé. Himym to ale   dokázal. V podstatě jde o   totéž, řeší se vztahy a   normální život, ale   způsob, jakým je to   podávaný v Himymu je mnohem   lepší. Například cokoliv   někdo vypráví že se mu   stalo, se okamžitě stříhne   na scénu, ve který se to   zahraje. Seriál tím má   ohormný šmrnc a neustále se   v něm něco děje. Pro mě   jasná 10 z 10, na každej   díl se těšim jak malej, i   když v současnosti 5tá   serie už tak legendary není.   Dost si myslim že to je tím,   že Barney už není v singlu   a ve vztahu to není on. Ale   každopádně i tak seriál   sleduju dál a stejně se   bavim. Takže kdo neviděl,   okamžitě začít koukat!!!
nobynoblhoch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
!!!
to nejlepsi ze serialu co lze   v tuto chvili   nabidnout.vtip,svih,neotrele   napady a hlasky.muzeme si jen   prat at to vydrzi hodne dlouho
MiaWallace
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Tak tenhle seriál se   vyrovnává Přátelům. je   vtipný, trochu sarkastický,   prostě seriál jak má být.   Ted je "truhlík" co   hledá tu pravou, Lily s   manželem jsou   nejroztomilejší pár co jsem   kdy viděla:-)
a   Barney....všichni josu   skvělí...vřele doporučuji
Sandruska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Výborný seriál
Todle je jeden z nejlepších   seriálu co jsem viděla tak   moc jsem si ho oblíbila a   těšila sme se na každý   další díl..Všechny postavy   jsou úžasné,dobře   promyšlené.Také padnou   nezapomenutelné hlášky   např. It's gonna be   LEGEN...wait for it ..DARY! :)   a pár písniček Robin   Scherbatsky např.Let's go   mall název nejspíš není   přesný..
Výborný   výběr herců. Pro mě   prostě jednička! celých 10   bodů :)
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Velmi vkusné a dosti dobře   natočeno  
pohled do rodiny   který jinak nevidíme je to   dobré
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Velmi příjemně vyprávěný   životní příběh dětem o   tom, jak se jejich rodiče   seznámili. Tenhle seriál mě   bavil hned od prvního dílu a   myslím si, že je   srovnatelný s přáteli,   neříkám že je lepší ani   že je horší, jen se jim   dokáže vyrovnat. Kdo si v   tomhle seriálu nezamiluje   proutníka Barneyho, tak nemá   smysl, aby na něj koukal.
kllatenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Nejúžasnější seriál   jaký jsem kdy sledovala.   Postavy, které nemůžete   mít neradi, vtipné situace i   reakce, kvělý herci.   Říkám si, že vymslet něco   dalšího vtipného už nejde   a oni stejně přijdou s   dalším úžasným dílem.
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Je to možná o něco lepší   než The big bang theory. A   libí se mi na tom to, že to   pořád navazuje na sebe,   takže je to opravdu takové   jedno vyprávění.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Seriál je skvělý i přesto,   že to není taková   řehtačka jak   "Friends", ani tak   napínavý jako   "Lost" a ani nic tak   extra jako   "Heroes"... co tedy   očekávat? Řekla bych, že   je to příběh   života...nežijeme sice v New   Yorku, ale jinak se řeší ty   samé věci....no, a každý   máme v životě nějakého   toho Barneho, který bude   vždycky legen...(wait for   it)...dary :o))) a kupodivu mi   přijde, že to humor dost   podobný britskému, takový   sušší, ale přesto dost   jasný... abych to shrnula,   seriál je MILÝ...to přesně   jej vystihuje...trošku   trhlý, ale milý.
Renuleee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2008
legendary :)
it is the most LEGEN... wait   for it... DARY film I've ever   seen. :) dokonalý seriál...   vše už tu bylo řečeno, tak   jen přidám další velké   plus - skvělá hudba. ;)
Taky se obávám, co   způsobí český dabing. Ale   už teď vím, že radši dám   vždy přednost titulkům.
T800
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
To naj co sitcom ponuka
Toto je proste super serial   stale je sa na com smiat a tie   hlasky barneyho priatelia su   pri tomto len slaby odvar.   Skvele
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Vůbec jsem neměl páru co je   tohle za seriál, ale tak   skvěle jsem se bavil Neil   Patrick Harris je   neskutečnej.Řekl bych že   pro fanoušky   "Přátel" je tohle   to pravý.
Marissa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2008
HIMYM
Není minuta, kdy bych se   nezasmála. Jeden z   nejpovedenjších sitcomů.   Ovšem obávám se českého   dabingu, těžko říct, jak   by to mohlo dopadnout. High   five.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Celý seriál je vlastně   vyprávění Teda Mosbyho   svým dětem , ve kterém   popisuje díl po díle co   všechno se událo než   "potkal jejich   matku" , je to přímý   překlad originálu "How   I Met Your Mother". Jde o   neuvěřitelně vtipný sitcom   plný skvělých komických   situací doprovázených   našlapanými hláškami a   každý díl si drží vysokou   úroveň a originalitu!   Postavy jsou pěkně   prokreslené , každá dostane   v průběhu seriálu dostatek   prostoru aby vás pobavila.   Vyvstává otázka podobnosti   tohoto sitcomu se starším   úspěšným   "Friends" , ale   ikdyž jde i tady o   přátelské a intimní vztahy   tak jako ve zmiňovaných   Friends , tak věřte že   H.I.M.Y.M. je ve své   podstatě hodně odlišný i   proto že je jak už jsem   zmínil vlastně vyprávěním   otce svým dětem jak to tehdy   bylo. Zatím jsem shlédnul 2.   série a už se nemůžu   dočkat dalších   pokračování osudů Teda ,   Marshalla , Barneyho , Lily a   Robin. Suit up! This is gonna   be a LEGENDARY!
Vojteeena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2008
heej nejlepší seriál a   největší ikona barney   ..jeho nezapomenutelné   hlášky ..prostě super   ...Suit up becouse tonight   will be LEGEN....wait for it   ...DERY

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih155180minih155180The Deuce: Špína Manhattanu (2017) [TV seriál] 
The Deuce n
minih42018minih42018Kapsy plné dynamitu (1971) 
Giu la testa n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih132284minih132284Kruhy (2017) 
Rings n
minih141905minih141905Hardcore Henry (2015) 
Hardcore Henry n
minih154295minih154295My (2019) 
Us n
minih17592minih17592Pulp Fiction - Historky z podsvětí (1994) 
Pulp Fiction n
minih106980minih106980Rychle a zběsile 7 (2015) 
Fast & Furious 7 n
minih46620minih46620Iron Man (2008) 
Iron Man n
minih127943minih127943Velké oči (2014) 
Big Eyes n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
The Texas Kid

The Texas Kid
The Texas Kid

Ztřeštěná jízda (Road Trip)

Ztřeštěná jízda
Road Trip

Naposled navštívené:
The Texas Kid

The Texas Kid
The Texas Kid

Ztřeštěná jízda (Road Trip)

Ztřeštěná jízda
Road Trip