Duben

Komentáře uživatele tholy

tholy

tholy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
3Bobule
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2021
nezklame ani nenadchne
Nijak extra výrazná komedie,   děj předvídatelný, stejně   jako vývoj, ale netvrdím,   že to je špatně. Film je   odpočinkový, nenáročný,   takže účel splnil. Na   pohodičku 6/10.
Afrika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Pro mě nejlepší Cimrmanovka   ze všech. Asi polovinu   CImrmanovek mě moc nebaví   seminář, ale tahle hra   patří k těm, která je od   začátku až do konce super.   Doporučuju.
Andrew - člen naší rodiny (Bicentennial Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Velmi povedený film, nejsem   zastánce dlouhých filmů,   ale tento mě bavil od   začátku do konce. Film je o   androidovi, který je   výjmečný a chce se stát   člověkem. Jestli se mu to   povede, uvidíte sami. Jeden   android Vám tam rád   poslouží. PS: Robin podal   jako vždy velmi kvalitní   herecký výkon.
Ano, šéfová!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2018
Za mě okej.
Proč lidi ten pořad tak   hejtí? Není to Pohlreich, to   je jasný, ale nuda to taky   není. Za mě lepší než 95%   jiných pořadů v TV. Je to   pořád reálnější reality   show než třeba umělý   Prostřeno. On Pohlreich má   takovou auru člověka, který   všemu rozumí. Tihle se s   někým občas radí - a to je   možná právě správně. To   tomu, co je ve sračkách   pomůže víc, než setkání   s bohem. Je to pořád   stejný koncept - zachraňují   někomu hospodu. Dělají to   jiným způsobem než   Pohlreich - slušněji. A to   je příjemná změna. Ano   šéfem s Pohlreichem bylo   určitě lepší, ale že by   toto byl špatný pořad, tak   to ne. Je jen jiný, ale   pořád okej.
Avatar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Tak mí očekávání bylo   takový, že je to   vychvalovanej film, kterej mě   nechytne, ale opak je pravdou.   Film je to luxusní, hezky   udělanej, klasický dobro vs   zlo, kde vyhraje dobro, ale   kdo by fandil zlu že?   Místama byly trošku nudný   místa, ale toho bylo fakt   málo, film je celkově   pořád nabitý akcí a   dokonce ve mě zanechal i   myšlenku, že by se člověk   k přírodě měl chovat líp.   Proto jsem se nakonec rozhodl   dát 10 z 10, protože film se   fakt dost povedl. Prakticky se   mu dnedá nic vytknout, velmi   doporučuju!!!
Pokud máte smysl pro humor,   tak se u filmu výborně   pobavíte. Mnohým se může   zdát trapnej, nechutnej,   primitivní, ale genialita   Cohena je v tom, jak lidi   šokuje a dělá si srandu   nejen sám ze sebe a své   postavy, ale především z   ostatních. Je to takovej   moderní Švejk. Doporučuju.
Bruno (Brüno)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Pro mě slabší než Borat,   ale pořád Cohenovská   sranda, ten chlapík zase   solidně dává lidem   pokouřit (tady pomalu i   doslovně). Účel to splnilo,   pobavil jsem se, pro někoho   to bude nestravitelný díky   perverzi, která se tam   vyskytuje, ale pokud jste   proti tomu imunní, tak film   pobaví.
Čistá duše (A Beautiful Mind)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
8 z 10ti dávám kvůli spádu   filmu, chvílemi je   zdlouhavý, ale jinak   zajímavý příběh   člověka, který... Nebudu   říkat co, abych nepřipravil   diváky o moment překvapení.   Rusell Crowe rozhodně   výkonem zabodoval a co bych   ještě extra vyzdvihl je   soundtrack, který je asi můj   nejoblíbenější ze všech,   co jsem dosud slyšel. James   Horner rozhodně umí   komponovat. Takže film   doporučuji, ztráta času to   rozhodně není, i když asi   to není nic pro lidi, co   mají rádi jednodušší   filmy tipu Kameňák nebo Byl   jednou jeden polda. Tohle je   úplně jiná liga.
Domov, aneb kam směřuje naše cesta (Home)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2013
Komentář
Prvních 10 minut mě nijak   netankovalo, prostě   zajímavý záběry země, ale   pak... ..pak to začalo.   Najednou tě dokument začne   nutit přemýšlet. Začne ti   ukazovat, jak země funguje,   jak je vše v rovnováze a jak   je to nádherný. A pak   přijde ukázka toho, jak vše   nádherný začíná být   ničený. Ničený člověkem.   Tenhle dokument tě   přesvědčí o tom, že   příroda, svět a vše je v   harmonii a nesmíš jí   narušovat. Donutí tě   přemýšlet, proč tu si a   že by jsi měl být rád, že   tu vůbec jsi a že by jsi   neměl svůj DOMOV ničit.   Tenhle šperk vážení   přátelé by se měl   pouštět POVINNĚ na   základních školách! Je to   přinejmenším dokonalé   varování.
Electroma
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Tak toto dámy a pánové je   nejhorší film na světě.   Byl jsem na něm v kině,   návštěva byla 7 diváků, z   toho 5 nás bylo společnejch   a nevěděli jsme, do čeho   jdeme. Film je tak nudnej, že   bych raději poslouchal   historky dědy Simpsona z   války. Nezapomenu scenu, kdy   z ničeho nic kamera zabírá   bobrovitou vaginu ženy a   přibližuje se k ní, což   už jsem nevydržel a řekl na   celej sál, že to je fakt   pí*ovina. Jen tak ze   zvědavosti se koukněte a   uvidíte, že nic horšího   natočený nebylo. Mimochodem   v celým filmu se nemluví.
Interstellar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2015
Vřele doporučuji
Po dlouhé době opravdu film,   který překvapí, uchvátí,   poučí, dojme a vydrží   bavit celých téměř 3 hodin   své délky. Nejsem fanoušek   dlouhých filmů, ale tenhle   film, to bylo něco. Každému   vřele doporučuju, nebudete   litovat. (ovšem pokud jste   divák, kterého baví   Babovřesky, tak se   nekoukejte, pravděpodobně ho   nepochopíte).
Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Dlouhou dobu jsem si říkal,   že nebude nikdy lepší   hranej seriál než   Přátelé. Himym to ale   dokázal. V podstatě jde o   totéž, řeší se vztahy a   normální život, ale   způsob, jakým je to   podávaný v Himymu je mnohem   lepší. Například cokoliv   někdo vypráví že se mu   stalo, se okamžitě stříhne   na scénu, ve který se to   zahraje. Seriál tím má   ohormný šmrnc a neustále se   v něm něco děje. Pro mě   jasná 10 z 10, na každej   díl se těšim jak malej, i   když v současnosti 5tá   serie už tak legendary není.   Dost si myslim že to je tím,   že Barney už není v singlu   a ve vztahu to není on. Ale   každopádně i tak seriál   sleduju dál a stejně se   bavim. Takže kdo neviděl,   okamžitě začít koukat!!!
Kovbojové a vetřelci (Cowboys & Aliens)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2015
ztrata casu
Film je dukazem toho, ze i   pres hvezdne obsazeni je   kombinace westernu a scifi   prakticky nemozna. Film je   bohuzel nudna slatanina dvou   dobrych zanru, ktere k sobe   ale vubec nepasuji.
Max Payne
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Málokdy se povede udělat   kvalitní film podle   počítačové hry, ale takhle   to zprasit Maxe Payne, kterej   jakožto hraje je defakto   pojatej jako film, je   neuvěřitelnej počin. Kdo   máte rádi tu hru, tak se   nekoukejte, budete zklamaní a   kdo jste neviděla ani film   ani hru, popadněte hru a na   film se nedívejte. Ztráta   času.
Policajti z předměstí
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Koukat na tento sitcom ještě   jednou, to radši budu koukat   do zdi a bavit se budu líp.   Jediné plus co v tom bylo je   krásná policistka, která   občas ukázala kozy, ale ani   to nestačí na hodnocení   aspoň 2. Po Novácích asi   druhej nejhorší sitcom   všech dob.
Ray
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Pro mě asi nejlepší   životopisný film všech dob.   Nádherně převyprávěný   příběh slavného muzikanta   a oscarový nadmíru   realistický provedený   herecký výkon hlavní herce   dělá tento film jeden z   mých nejoblíbenějších.
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Asi nejhorší upírský film,   který jsem kdy viděl. Film   nemá ani trochu spád, celou   dobu se jen řeší něco, co   diváka ani v nejmenším   nepřekvapí a akci a napětí   ve filmu téměř nenajdete.   Doslova a do písmena jsem si   u filmu hleděl mnohem víc   partnerky vedle sebe než   filmu. Prostě film těžká   nuda.
Vodní svět (Waterworld)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2020
8/10
I po 25 letech si film klidně   znova pustím, což pro mě   znamená jediné - film se   povedl. Sice jsou tam občas   hluchá místa, ale film má   stejně dobrý spád,   postapokaliptický svět je   uvěřitelný, akce dostatek,   herecké výkony kvalitní. Za   mě cajk.
Vortex
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2020
Top pořad o počítačových hrách
Jeden z nejlepších pořadů   o počítačových hrách   vůbec. Dva zkušení a   sehraní moderátoři a   novináři Jirka Bigas a   Zdeněk Princ, kteří spolu   pracovali již dříve v   hrej.cz a Petr Strecker   tvoří skvělou trojici,   která pravidelně, každý   týden informuje o novinách   ze světa her a mimo jiné i o   různých tématech   týkajících se   počítačových her.
Zakladatel (The Founder)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2017
doporučuji
Pěkně zpracovaný příběh   o gigantu jménem McDonlads.   Film nenudí, ukazuje, jak to   tenkrát bylo a byť tam   došlo k nečestné hře   (mimochodem víte, že Kroc je   syn českého emigranta),   nebýt tohoto zásahu, tak by   McDonlads nikde nevyrostl do   těchto monstrózních   rozměrů. Určitě   doporučujeme kouknout se,   scéna kdy testují koncept   kuchyně na sportovním   hřišti za to minimálně   stojí.
Ztraceni ve vesmíru (Lost in Space)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2021
Mohlo to být mnohem lepší
Kamera, zvuky, efekty, téma -   vše super na jedničku.   Bohužel seriál sráží   trapný scénář (např.   jeden člen posádky jde   riskantě zapojit kabel za   jízdy na oj vozidla a vleku,   když tam je tak mu musí   někdo jiný do vysílačky   říct, že má být opatrný   a on s klidem musí říct,   neboj, jsem surfař, zapozovat   a až pak začne zapojovat ten   kabel, byť jsou v časovém   presu a musí to stihnout na   chlup) a scény, kdy   obyčejný člověk vypadá   jak superhrdina. Je to škoda,   protože námět je určitě   poutavý, ale ten tupý   scénář seriál neskutečně   sráží. Stejně jako   netflixovská specialita, že   musí v seriálu být obsazeny   všechny rasy, což by mi ani   nevadilo, kdyby ale rodina   Robinsnových nemusela mít   adoptovanou černošku. Proč   proboha? Takže za mě   průměr jen za to, že na oko   to vypadá dobře.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:05 - 21:59

1 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

66 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

46 minut již uběhlo
149 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

51 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763990
Plakátů: 376624
Obsahů a biografií: 178296
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10