Zari
ohodnotit

Venom

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
4.10.2018
„Svět má dost superhrdinů.“

Komentáře k filmu Venom

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Tak se nám narodil další do   rodiny supermanů, či jiných   manů. Nic nového, stále   stejné téma, skoro stejný   děj filmu jako spousta   jiných, a podobné efekty.   Musím však přiznat, že   Venom mne zaujal více než   ostatní „mani“. Netuším   čím, jeho představitel mi   byl nesympatický, a ta jeho   stará jakbysmet. Ale prostě   zaujal. No, váhám mezi   padesátkou, tedy průměrný   film a šedesátkou, tedy   mírným nad průměrem. Dám   tedy šedesát s tím, že   napodruhé upravím   definitivně.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Venoma znám pouze ze   Spidermana a tam jsem ho měla   jenom za křiváka, a on je to   docela sympatický chlapík   (symbiont), když tedy bude   žrát jen ty zlý. Ale nechce   sem k nám pustit svoje   příbuzný, a když ho Tom   Hardy kočíruje, tak budiž.   Opět klasický příběh, jak   mamonář, kterému šlo zase   jenom o peníze, nehledí   nalevo nebo napravo a bere si,   kde chce a koho chce, co s   nějakými lidskými životy.   Technicky už je vše tak na   výši, že bych se spíš   divila, kdyby nebylo, Stan Lee   se taky objevil a k   marvelákům přibyl další   kousek, i když prý do MCU   oficiálně nepatří.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2019
Venom
Když jsem se plavil z Thajska   do Malajsie, pouštěli na   palubě trajektu právě   Venoma. A Venom začíná   tím, jak někde ve východní   Malajsii ztroskotá tahle   mimozemská entita. Pěkné   přivítání.
Tom   Hardy je pro mě současný   Bruce Willis, akční hrdina   plný svalů, jenž hláškuje   co mu síly stačí, do toho   celkem krásná Michelle   Williams (a nebyl bych to já,   kdybych se s váma v   komentáři nepodělil o to,   kde jí můžete vidět nahou,   tedy aspoň nahoře bez -   podívejte se na snímek V   plamenech, fakt jí to   sluší), ale to je tak asi   všechno. Dokonce tak   všechno, že jsem asi v   půlce filmu usnul a probudil   se až na konci, takže   hlavní závěrečnou bitvu   už mám dost zkreslenou, v   podstatě jsem ale o nic moc   nepřišel.
Jestli   máte rádi komiksáky nebo   aspoň režiséra Zombielandu   Rubena Fleischera a jste   ochotni odpustit slabšího   záporáka v podání Rize   Ahmeda, pak si to určitě   užijete mnohem víc než já.   V opačném případě si   pusťte jakýkoliv jiný   snímke od Marvelu a uděláte   asi líp...
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2019
PROCESOR!
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního novináře,   měl prostě supr hlášky a   byl skvěle nadabovanej a já   se bavil.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.3.2019
Nejhorší   "Marvelovka" jakou   jsem kdy měl čest vidět.   Nevydržel jsem to ani do   půlky filmu.
Je mě   jasné, že si to tady od vás   asi vyžeru, ale sorry - je to   můj názor! A budu si za ním   stát!

Ovšem,   jak zní heslo filmařů : Sto   lidí - sto chutí.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2019
Tedy podle upoutávek jsem   čekal o něco víc,T.Hardy   budiš docela dobrý herecký   výkon sem tam dobrá   hláška,triky dobrý ale je   jich pomálu,dobrá honička v   autech nejakčnější scéna   s filmu,začátek se trochu   vlekl takže průměr.Pěkné   závěrečné titulky.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2022
Ruben Fleischer měl docela   štěstí, že měl k   dispozici Hardyho, jinak by to   asi nevydělalo ani na slanej   chleba. Průměrná marvelovka   s nadprůměrným hercem   ---60%
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $212,270,652║Tržby   Celosvetovo $843,970,652▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Ruben Fleischer je   slabunký režisér, bez   nápadu, proste rutinér a   podľa toho vypadá aj tento   film. Aj keď prekvapujúco   komerčne veľmi úspešný,   čo by som ale nečakal.   Dejovo nič prevratné,   klasický nástrel, rovnako   tak zvraty, občas to pôsobí   prispato, či ako na   prechádzke, keď sa to občas   utrhne tak je na čo pozerať,   pokiaľ nie je príliš   neprehľadná kamera, kvôli   tej rozpínavej plastelíne.   Herecky to ujde ale ako ten   vychrtnutý zloduch Ind, tam   vôbec nesedí, je skôr na   smiech než že by z neho bol   strach. Čistý priemer. /60%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Další povedený Marvel
Sice už je na mě těch   superhero nějak moc, ale   Venom je další velmi   povedený Marvel.Opět   nechybí vtipné dialogy,   spousta akce, od poloviny i   velmi slušné tempo, kterému   sekunduje skvělý střih a   nadstandartní Tom Hardy v   hlavní roli. Jednoznačně   tip na další vysoce   kvalitní oddychovku na   večer. 75%
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2021
Venom pre deti...
Film s obrovským potenciálom   pokazil rating PG-13.Čakal   som brutálne scény a   nekompromisné hláškovanie   ala Deadpool, ale vo výsledku   je všetko uhladené ako   vyžehlený oblek.Úvod je   rozvláčny a miestami   hlúpy.Tom Hardy sa snaží,   ale jeho sparingovia Riz Ahmed   a Michelle Williams sú o   ničom.Špeciálne Williams   nemá šarm ani charizma a ako   bonus je to herečka bez   talentu.Efekty solídne, cameo   Stana Lee fajn.Tento počin   Deadpoolovi nesiaha ani po   hnedý pásik na trenkách.
Film ako fanúšik komiksu   doporučujem, ale mal na viac.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2019
Takže žádný black metal   ale další superhrdina? Kdo   se v tom má vyznat?
Ale   film mě celkem bavil, jen na   tom má alespoň polovinu   zásluh Tom Hardy. Bez něj by   to byl propadák.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2019
U tohoto filmu prostě musíte   vypnout mozek. Komiksy moc   nemusím, takže neznám   předlohu, ale ten film je tak   trochu slátina. I když po   řemeslné stránce dobře   natočená. Zkrátka jednou za   život se na to kouknout dá.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2019
"takovejch dobrot a tak málo času"
Mě se to fakt líbilo.   Narozdíl od jiného   antihrdinského filmu, který   má za sebou už dva díly a   který mám taky rád, tohle   nebylo plné pubertálních a   postpubertálních hlášek,   takže nic tak nucenýho. Ale   byl tu zase jinej humor   založenej na tom, že máte v   hlavě emzáka, kterej   potřebuje žrát lidi,   protože jinak zevnitř   sežere vás:) SONY se se   spidermanským světem   začíná dařit, tak snad jim   to bude fungovat i dál. Já   měl rád i Amazing Spider-man   a naopak jsem moc nemusel ty   první tři Spidermany, i   když taky nebyly špatný,   takž úplně opačně, než   zbytek světa, ale teď je to   lepší a lepší.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Venom a režisér Ruben   Fleischer v této své   efektní podívané rozhodně   překvapili. To samé se dá   napsat o Rizi Ahmedovi,   protože komiksové bijáky   bývají většinou tak   dobré, jako jejich záporák.   Anglický herec nepatří do   první hollywoodské ligy,   avšak s touto rolí se   nakonec popasoval úspěšně.   Michelle Williams coby Eddieho   bývalá Anne se zase v   takových úlohách obvykle   neukazuje. Takže tím je   Venom výjimečný   především. Naopak scény za   závěrečnými titulky jsou   poměrně běžné, a proto   tady také nechybějí. Na   jednu se určitě vyplatí   počkat, zatímco upoutávka   na animovaného Spider-Mana   tolik nezaujme.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.10.2018
Ze začátku jsem byl na   pochybách, pak se to   zlepšilo(během první velké   akce asi v půli filmu), poté   se to ještě více zlepšilo,   kdy se Eddie a Venom začali   seznamovat, nakonec byl konec   s přihlouplou poslední   scénkou. ... Nejlepší   chvíle byly, když spolu ti   dva promlouvali, ale jinak   převážně klišé abez   parádního scénáře a   režie jak tomu bylo třeba u   Temného rytíře.. Dám o   hvězdu navíc za Toma Hardyho   a vtipné momenty s Venomem,   leč musím u toho   přimhouřit oči. ....   HODNOCENÍ: 70%
Štěpuška
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2018
Za mě naprosto povedený   film, akční film i s humorem   :) Tom Hardy opět nezklamal   :) Rozhodně jeden z   nejlepších filmů od Marvelu   :)
Zawareii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2018
Scénář je mizerný, asi 45   minut jsem se v kině   totálně nudil a čekal co se   vlastně stane... Nudný   život Eddieho, který   vlastně vůbec nikoho   nezajímá. Dále se k tomu   přidává nevýrazný   záporák a totálně nudný   záporák, na konci filmu se   všechno semele dohromady a   vznikne z toho nějaká   smíchanina dvou parazitů,   kteří vlastně ani vůbec   neví proč do jejich těl   vlezly.

Shrnutí: - Scénář
- Záporák
- Nezvládnutý   střih
-   Přítelkyně Eddieho   Brocka

  + Akční a velmi intenzivní   scény
+ Tom   Hardy jež zachraňuje tento   ubohý snímek
  + Venomův český dabing a   anglický dabing

Viděno ve 4Dx 3D Dabing,   4Dx 3D Titulky
Pokud   nejdete na 4Dx 3D, tak   přicházíte asi tak o 50%   filmového a akčního   zážitku.

Verdikt: Smíšený: 4Dx   3D - Doporučuji
  2D -   Nedoporučuji

Celkově: Pokud jste   fanoušek Marvelu a Toma   Hardyho, tak šup do Kina!   Pokud ne, nevyplatí se na   tento ubohá snímek chodit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih32932minih32932Blízko smrti (2000) 
Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story n
minih154024minih154024Aquaman (2018) 
Aquaman n
minih14693minih14693Obžalovaný (1964) 
Obžalovaný n
minih17941minih17941Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 
Rodinné trampoty oficiála Tříšky n
minih31970minih31970Adamovo žebro (1949) 
Adam's Rib n
minih118650minih118650Putinovy hry (2013) 
Putin's Games n
minih5682minih5682Čtrnáctý u stolu (1943) 
Čtrnáctý u stolu n
minih147637minih147637Blade Runner 2049 (2017) 
Blade Runner 2049 n
minih154291minih154291No není to romantika? (2018) 
Isn’t It Romantic n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Madam Web (2023)

 Madam Web (2023)
Madam Web n
Madame Web
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: S.J. Clarkson

(pokračování)

Morbius (2022)

 Morbius (2022)
Morbius n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Daniel Espinosa

(pokračování)

Venom 2: Carnage přichází (2021)

 Venom 2: Carnage přichází (2021)
Venom 2: Carnage přichází n
Venom: Let There Be Carnage
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Serkis

(pokračování)

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

18 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Reklama