reklama
 
ohodnotit

The Doors: Live In Europe 1968 [Video]

Další název:
Doors v Evropě
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
58 minut

Celkové hodnocení filmu The Doors: Live In Europe 1968

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2009
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2012
Sonny_pd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2013
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.11.2007
Brutek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40303minih40303To byl Jiří Sovák (2000) [TV film] 
n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n
minih36208minih36208Aleš I (1950) 
Aleš I n
minih42060minih42060Chlapci a chlapi (1988) [TV seriál] 
n
minih7690minih7690Florián (1961) 
n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih2907minih2907Americký ninja 4 (1991) 
American Ninja 4: The Annihilation n
minih41948minih41948Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 
The Mating Habits of the Earthbound Human n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih45382minih45382Uvolněte se, prosím! (2004) [TV pořad] 
Uvolněte se prosím! aneb Co jste v televizi neviděli I. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - REKBRIT
7   - JVSoolen
8   - Cllementin
6   - MaKy92z
8   - jochen
9   - Sonny_pd
10 - dx23
9   - Brutek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539248
Plakátů: 258065
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.341/0.305