ohodnotit

Push

Další název:
Výnimoční (SK)
Rok:
2009
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
2009
„Nick Gant a jasnovidka Cassie spojí své síly, aby zničili tajnou vládní organizaci.“

Komentáře k filmu Push

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Push (2009)
Dobrej film! Tenhle žánr   mám rád, lehce na způsob   Inception nebo The Adjustment   Bureau. Hong Kongské   prostředí byla rozhodně   příjemná změna. Herci a   jejich výkony jsou na dobré   úrovni. Hudba též pěkná.   Nenudil jsem se u toho.
Doporučuji a rozhodně v   původním znění.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2010
Na tuty neokoukaná,   nápaditá zábava, no   uznejte..."ŘVOUNI".   ..ty jsou pořádně ostrý,   hudba...šťavnatě řízná,   výběr lokací...výrazově   pestrej a herecký   obsazení...nic proti nikomu,   jen taková Dakota Fanning, to   ještě nedávno neopeřený   holátko už má za sebou   ledacos a tady předvedla, že   umí bravurně vystrkovat svý   drápky. :)) Jednoznačně je   tohle "super-palba"   ve svým žánru.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2012
Čo bude o minútku?
Začiatok, námet, úvodná   myšlienka, to bolo dosť zlé   a myslel som, že to vypnem.   To najväčšie klišé, Nemci   robili pokusy, potom i   ostatné vlády, potom   prichádza dáka divízia,   rôzni ľudia so zázračnými   schopnosťami a mal som   čoskoro v tom chaos. To je   ale asi jediná výtka.   Našťastie som vydržal,   pretože čuduj sa svete, film   sa zvrhol na brutálne dobrú   naháňačku a pátračku.   Veľké prekvapenie. V prvom   rade by som ocenil obsadenie.   Casting roka. Nevidím tu   slabšie miesto a všetci   hrajú ako o život. Chris   Evans tu bol strašne chutný.   Ďalej to malo napätie,   spád, skvelý plán s   listami, kde to vyzerá síce   moc nepravdepodobne, že by to   mohlo tak ľahko výjsť, ale   čo. Skvelé napísané a   scenárista u mňa zabodoval.   Navyše slušný koniec a   držalo si to úroveň až   dokonca. Neviem prečo sú tu   samé nízke známky, ale ja   som sa bavil kráľovsky
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2009
nesouhlas
Hmm, kritiky je pod tímhle   filmem dost, ale nemohu si   pomoct, mě se líbil a už   vůbec mi nepřipadal nudný.   Kamera trochu ztřeštěná   (asi to byl účel), žádnej   nezničitelnej hrdina, Camilla   je fajn a dobře se na ní   kouká, ale Dakota byla celý   film naprosto suprová.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Velmi povedené sci-fi, které   mě zatáhlo do děje. A   hlavně se tam objevili né   moc známe herecké tváře a   to je dobře. Jinak kdo má   rád film, ve kterým mají   lidé nadpřirozené   vlastnosti, tak at se na to   určitě podívá. Někdo by   možná řekl, že to je jako   x-men, ale na mě to působilo   úplně jinak originálně.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Film, me vtahl do deje...   obcas sice nepochopitelne, ale   to k sci-fi patri... Postreh s   neprilis znamymi osobnostmi je   velmi dobry.. a nekteri se tak   mohou zviditelnit
hellercz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Bezstarostná, akční   podívaná s příjemnými   efekty. Žádná nuda, navíc   příjemná hudba. Takto bych   mohl shrnout tento filmek.
chulittt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2009
zajímavý námět dost dobré   postavy a jejich schopnosti   zajímavý herci tkže docela   dobré ale dalo se s toho   vytáhnout víc podle mě   takže za mě docela   zajímavé sci-fi.
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2009
Na tenhle film jsem se dost   těšila, a docela mě   zklamal. Začátek vypadal   slibně, ale těžko   pochopitelný o co jde.   Kufřík, jenž nikdo neví   proč ho shánějí, holka co   utekla a může změnit svět   a vy nechápete proč. Jediné   na filmu byly pěkné   některé scény a hlavní   myšlenka tohoto díla, leč   špatně zformulovaná.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2011
Čichač, Viděč
Tyhle překlady jsou opravdu   hrozný, tyhle slova jsem   ještě neslyšel. Snímek je   hodně, hodně podobný   X-menům, opět se tu jedná o   mutanti, to mohli pojmenovat   X-men 4: Nový začátek.
Je dobře, že si ve filmu   zhrála Fanningová s Evansem,   spojení bylo dobré, ale ty   názvy a ta podobnost X-menů   film kazí, mohli vymyslet   úplně jiné mutanty, ale   jinak film není špatný,   docela se mi líbil, proto   dávám 7/10.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2012
Celkem koukatelný sci-fi   thriller.I když vše už tady   bylo hrdinové a X meni v   jednom.Děj je dobře   napumpovanej,jedni se honí za   něčím a ti druzí se honí   za těma prvníma...:)Na   Dakotu a sympatáka Evanse se   dobře kouká v každém   filmů a tady to není   vyjímkou.Určitě to stojí   aspon za jedno mrknutí .Za   mně 7:)
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Celkem povedené sci-fi.   Hlavním lákadlem pro mě   byla Dakota Faninng, která   byla jako vždy úžasná.   Jinak film celkově byl   průměrný. Pro fanoušky   žánru určitě skvělá   podívaná, jinak film, na   který se podívám jednou a   stačí. Nic vyjímečného.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2016
Dobrý propletenec osob s   výjimečnými schopnostmi   (viděč, čichač, hybač,   mazač, vnukač, křikač,   měnič), bojujících mezi   sebou o něco, co jsem   nepochopil. Body dávám   především za nervní styl   natočení a za chytrý plán   neplán hlavního hrdiny.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Jako už několikrát nedal   jsem na ostatní a nevěřil   jsem , že toto sci-fi bude   tak špatné už jsem si   říkal konečně něco jako   x-meni? Bohužel trochu   zklamání ne že bych se   nudil to myslím je přehnané   obsazení není špatné Evans   známí hlavně z Fantastické   čtyřky není špatný , ale   kdo se mi líbil nejvíc byla   Dakota je zní už teenegerka.   Celkově bych film doporučil   jen hlavně Dakotě Fanning   kdo má rád dobré sci-fi   bych doporučil jiné filmy.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Povedený...
Nejsem zrovna fanoušek tohoto   žánru a v podobných filmech   se ztrácím,ale tohle se mi   fakt líbilo.Dobré   scény,herecké výkony   apod.Jen škoda toho   klasického hapy endu:-)A   Dakotka v hlavní roli taková   malá třešnička na   dortu:-)))
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2010
Teda nic moc. Čekala jsem   víc akce a lepší příběh.   Má to podobný námět s   Heroes, ale ti jsou více   propracovaní, mají   poutavější story. Na filmu   se mi líbily názvy a   schopnosti jednotlivých   superhrdinů, např. Viděči,   Krváci, Hýbači,...
Steve997
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2011
Určitě to není špatný   film, sice všecho už bylo   viděno jinde, ale akční   scény byly slušné a Dakota   Fanning byla vynikající.   Akorát ten příběh, kdy se   všichni bůhvíproč honili   za jedním kufříkem mi   trochu unikl.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Hmm.. dílko které na   filmovou scénu nepřináší   nic nového ..
Mírně   zmatečný příběh v němž   by spousta věcí potřebovala   domyslet a tu a tam lehce   poupravit ...
Nejzábavnější alespoň   pro mne na tomto filmu byl   souboj dvou 'Videček' (kdo   proboha dělal překlady ?)  
Žádná velká pecka   ale ani tak úplně propadák   :-)
Superbus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Docela zajímavý sci-fi film   ve stylu fantastické čtyřky   o osobách s nadpřirozenými   schopnostmi, které chce   vláda využít jako vojáky,   což se jim samozřejmě   nelíbí. Děj zajímavě   využíval variabilitu   schopností jednotlivých   aktérů. I herecké obsazení   bylo pestré v čele se   suverénní Dikotou Fanning. I   když by se námět mohl   zužitkovat ještě   přesvědčivěji, za   zhlédnutí stojí.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Tak to jsem si mohl odpustit.   Sice jsem od filmu nečekal   nic zvláštního a tak jsem   nebyl zklamaný. Tenhle mix   několika předcházejících   filmů podle comicsů je   slabý. Ale určitě je   těžké přijít s něčím   novým. Řvouni z Lupičů   těl už před třiceti lety   byli originálnější, než   tenhle gang asiatů.
prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2016
PUSH

Někteří   z lidí jsou nadáni   mimořádnými schopnostmi.   Ovládnout je a použít k   mocenským zájmům byl sen   mnohých mocných.

Podobných filmů se   stejnou tématikou je velký   počet. Většinou jsou to   komiksy, takže člověk   předpokládá, že to je   „jen tak jako“. Tento film   se od počátku snaží   tvářit, že je všechno fakt   pravda. Ale pro mne je   pravdou, že mi přišel   nějak zbytečný a navíc   jsem nepochopila pointu   celého díla. Nejspíš ani   nebylo potřeba a možná to   nebylo ani záměrem. Je to   jen odpočinkový snímek, kde   jen slepě sledujete známé   herce, kteří se tváří jak   strašně vědí (a někdy i   nevědí) co vlastně dělají   a kam směřují.

Film jsem už kdysi   viděla, dokoukala jsem na   něj jen proto, že jsem si   nemohla vzpomenout, jak to   skončí. A už se ani   nedivím. Nevím to totiž ani   dnes a tudíž to zapomenu   znova. A ráda. ©
BOS3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Mix z X-mena, možno trochu   Matrixu a určite kamera z   Cranku: High Voltage. Takto by   som tento film definoval. Ten   mix mu ale neprospel. Lákalo   ma tam meno Dakoty, ktorá   nám trochu dospela ale inak   nic zaujímavého. Dopozeral   som to z povinnosti.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Paul McGuigan natočil pár   nenápadných ale povedených   snímků a tentokrát se   pokusil o trochu (režijně)   náročnější podívanou.   Natočil sci-fi, která je na   první pohled docela   zajímavá a nápaditá ale   režijně absolutně   nezvládnutá a pro diváka   nesnesitelně nudná.   Rozehrává podívanou o   lidech, kteří mají   nadlidské schopnosti a jiní   se je pokoušejí chytit. Z   takového tématu by se dala   natočit slušná akční   jízda ale zde je akčních   scén pomálu a ve většině   případu jsou těžce   nezvládnuté, trapné a   nudné. Nakonec tedy zbyla   dvouhodinová rádoby cool   podívaná, která nemá   šanci zaujmout diváka   očekávají zábavný snímek   ani intelektuála, který chce   u filmu přemýšlet. Jediné   co mě na filmu zaujalo byla   povedná hudba a první   dospělý výkony Dakoty   Fanning.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Teda, aby mě někdy film s   takovým potenciálem tak   nepříjemně překvapil, až   zarazil, to se mě nestalo už   dost dlouho. Čekal jsem   sci-fi nářez podobě   X-Menů, Ostrova, a spousty   dalších, ale tahle   slátanina a ještě ke všemu   KUREVSKY nudná, to ani nevim   jak hodnotit. Sedim tu u   televize, ještě to běží a   já už píšu komentář,   protože si nejsem ani trošku   jistej, jestli to vůbec   dokoukam. No nic, takže když   dam bod za Camillu Belle, bod   za Chrise Evanse, třetí za   Dakotu Fanning, a jeden za   charizmatického Djimona   Hounsou, tak jsme v celkovém   součtu na 4 bodech, a to je   opravdu až až, protože mam   sto chutí dát 2 nebo 3.
Cash89
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Hlavu mám opřenou o ruce,   pusu otevřenou dokořán z   neustálého zívání, jen z   těží udržím víčka   otevřená…Ne, nejsem na   hodině fyziky, právě   koukám na film s divným   názvem který si už nedovedu   ani vybavit…Co to k čertu   mělo být???Někdo tento   exemplář chtěl natočit   reálně ale neuvědomil si   že pošahaný příběh   který se nehodí ani na   komiks je nefilmovatelný…To   co se povedlo Bryanu Singerovi   v prvních dvou x-men, se   nepovedlo Paulu McGuiganovi v   tomto díle…Ano, má to dost   společného - mutanti,   nadpřirozené schopnosti,   hodné a zlé osoby,   vymazávání paměti,   telepatie a tak dále a tak   dále…Už od samého   začátku mi přišlo že   koukám na jeden velký   videoklip, protože kamera   jakou to je natočeno, se dost   používá u hloupoučkých   hudebních klipů na   MTV…Barevné rozladění   při různých časových   skečích, mi přišlo   naprosto zbytečné, mělo to   asi ukázat důležitost celé   té věci, bohužel to   nezabralo tak jak mělo…K   hereckému osazenstvu mohu jen   dodat, že Chris Evans je   nagelovanej Ken kterej se čas   od času ušpiní, někdo ho   může milovat ale podle mě   nestíhal největší hvězdě   Dakotě Fanning, i když je   jí pouhých 15 let pro mě   nepochopitelně zahrála   naprosto s přehledem a   zastínila úplně všechno co   se na diváka z filmu   žene…Pro mě je také   Dakota hysterická malá holka   z Válek světů ale dnešním   dnem, si budu muset   přehodnotit její hereckou   kvalitu…Ke konci filmu se   snímek nepatrně rozjede a   zběsilost nabere jiné   obrátky ale stejně jako v   podobné taškařici Jumper,   toto zlepšení přijde až   moc pozdě a na záchranu   projektu to nestačí…Na   závěr bych rád dodal že i   já jsem viděl špatné filmy   o dost horší než tohle Push   nebo jak se to jmenuje, ale   pro mě bude úspěch když si   někdo po mém názoru   rozmyslí a přehodnotí svoje   choutky na podobné filmy!!!
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.5.2009
Z meho pohledu naprosto   nezajimave,nudne a zbytecne   !!! Pro me zadny prinos a   pokut ste fandove podobneho   zanru doporucuju   nekoukat.Akorat si skazite   chut !!!
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.2.2014
No jo, když není nápad,   zkopíruje se několik jiných   a plác to na papír a   scénář je hotov. A lidi to   žerou. Já ovšem ne. Tyto   rádoby sci-fi přímo   nesnáším. Většinou jde o   bezefektní blbiny, kde se   herci upřeně někam dívají   (telepati, viděči a jim   podobní), přitom se třeba   mračí a to je to celé SF.   Jděte s tím někam. V tomto   filmu se sice občas mihne i   náznak akce, ale přesto mi   byly postavy úplně   ukradené. Takže jsem se   stále nudil a nudil a   nudil…201401164000/10208/106   48

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih140447minih140447Divoké Slovensko (2015) 
n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West n
minih122497minih122497Dědictví (2013/2) [TV seriál] 
Dědičstvo n
minih72858minih72858Filmová hvězda (2008) 
Major Movie Star n
minih42116minih42116Napoleon Dynamit (2004) 
Napoleon Dynamite n
minih45483minih45483Night of the Demons (1988) 
Night of the Demons n
minih10413minih10413Kolja (1996) 
Kolja n
minih40777minih40777Děkujeme, že kouříte (2005) 
Thank You For Smoking n
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih62265minih62265Defendor (2009) 
Defendor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.9 % (175)
5   - curil
1   - Pitryx
8   - Justik66
8   - ajaajena
5   - prvosenka
6   - petrusmev
7   - georginaa
6   - LenC2
7   - Langley
7   - enejčel
4   - Chrustyn
3   - Bara.40
9   - volam.sa.p
9   - RM
4   - rankinfitc
7   - vojtam
7   - vlk1410
3   - Cash89
8   - satyr
6   - R.RICKIE

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Po jedné stopě do Afriky

18:15 - 18:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168077
Osobností: 664682
Fotografií: 658512
Plakátů: 316424
Obsahů a biografií: 154850

Poslední komentáře

Pohled do očí (1961)

Pohled do očí
Poměrně neznámý snímek   kombinující milostný a   poetický přednes s výrobní   tématikou, který by se dal   označit jako opatrný   přechod do více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Úplně beznadějný případ (1978) [...

Úplně beznadějný případ
Televizní komedie plná   známých a dobrých herců v   čele s triem hvězd Kopecký,   Bohdalová a Kemr. Bohužel   ale druhdy adresná a žhavě   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Hlídač dynamitu (1963)

Hlídač dynamitu
Hlídač   dynamitu 
 
Krátké a   úderné. Pan Fiala tentokrát   ve vážnější roli.   Plejáda velmi dobrých   herců.  
  
  více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vražedné léto (1983)

Vražedné léto
Jeden z velmi malé skupiny   filmů, který věrně   odráží knižní předlohu.   Knihu jsem četla v 80. letech   a pamatuji si to napětí a   divný více >

Autor: beneva | Hodnocení: 9 / 10

Hlavní výhra (1982) [TV inscenac...

Hlavní výhra
Skvělá mini komedie se   spoustou skvělých herců.   Excelentní je pan Nárožný.   Zejména scény ranních   odjezdů se   sousedem Podhrázkým jsou   hodně dobré.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení