Jeden svět
ohodnotit

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

American Reunion

Další název:
Prci, prci, prcičky: Stretávka; American Pie - Das Klassentreffen
Rok:
2012
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2012
„To nejlepší nakonec.“

Obsah filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz

 
Jablečný koláč coby trenažer prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy a ztráty. Třináct let poté, co prvním dílem vyvolali mohutnou erupci pubertálních komedií, se na scénu vracejí prakticky všichni oblíbení „sexuální štvanci“, včetně Jimova táty a Stiflerovy mámy. Vy se proto raději připravte. Pro jistotu na všechno.

Nejvhodnější záminkou k setkání všech postav byl podle scenáristů školní sraz. Trocha bilancování – Jim (milovník koláčů) žije s Michelle (milovnice hudebních táborů) v manželství, kterému pomalu...
 
Související odkazy
 
Recenze: Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Školní sraz jakožto hlavní událost tohoto pokračování? Ideální příležitost nalákat... číst dál

 
 
RECENZE: Čtvrté Prcičky žijí ze zastydlé puberty

To všechno odnes čas, mohli by si zazpívat hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky, kteří se třináct let po premiéře prvního filmu sešli ve čtvrtém dílu s podtitulem Školní sraz. A čas jim nepomáhá. číst dál

Hodnocení: 40 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Jon HurwitzJon Hurwitz  
Hayden SchlossbergHayden Schlossberg  
hraje:
Jason BiggsJason Biggs.....Jim Levenstein [33]   
Seann William ScottSeann William Scott.....Steve Stifler [35]   
Eugene LevyEugene Levy.....Noah Levenstein [65]   
Thomas Ian NicholasThomas Ian Nicholas.....Kevin Myers [31]   
Chris KleinChris Klein.....Chris 'Oz' Ostreicher [33]   
Tara ReidTara Reid.....Vicky Lathum [36]   
Chris OwenChris Owen.....Chuck Sherman [31]   
Mena SuvariMena Suvari.....Heather [33]   
Jennifer CoolidgeJennifer Coolidge.....Stiflerova máma [50]   
Alyson HanniganAlyson Hannigan.....Michelle Flaherty-Levenstein [37]   
Eddie Kaye ThomasEddie Kaye Thomas.....Paul Finch [31]   
Shannon ElizabethShannon Elizabeth.....Nadia [38]   
Katrina BowdenKatrina Bowden.....Ozova přítelkyně Mia [23]   
Dania RamirezDania Ramirez.....Selena [32]   
John ChoJohn Cho.....MILF 2 [39]   
Chuck HittingerChuck Hittinger.....Marc [29]   
scénář:
Jon HurwitzJon Hurwitz  
Hayden SchlossbergHayden Schlossberg  
námět:
Adam HerzAdam Herz.....postavy [39]   
hudba:
Lyle WorkmanLyle Workman  
Jojo VillanuevaJojo Villanueva.....supervize   
kamera:
Daryn OkadaDaryn Okada  
střih:
Jeff BetancourtJeff Betancourt  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2017
Nikdy bych nevěřil, že bych dal nějakému   filmečku z řády Prci, prci, prcičky tak   vysoké hodnocení a simsala bim abraka babra   stalo se. Úvodní scéna hodně dobrá.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Tak na tohle se opravdu nedá dívat. Vydržel   jsem to asi jenom prvních 10 minut, pak jsem to   prostě vypl. To, co se zde bere jako vtip, není   vtip, ale trapnost. Sexuální narážky a jiné   vulgarismy opravdu nemusím a tenhle film je   naprostý propadák.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Americká Slezina
Už jsem viděl lepší komedie, ale první díl   jsem viděl se svou první holkou, takže pro mě   má tahle ujetina zvláštní význam.
LookE
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Konečně! Konečně od ,,American Weeding"   právoplatné a pořádné pokračování.
I   když všichni stihli od střední zestárnout a   začít řešit jiné problémy než jen zásun a   šukání koláčů, pořád nás dokáží   pobavit. Jim jehož život je jeden velký   sexuální trapas, jeho táta který se po smrti   Jimovi maminky pokouší najít druhou mízu (a v   kině ji asi našel :-D, nebo Stifler který je   prostě pořád stejný.
American Reunion je pro   nás kteří jsme v pubertě viděli první   trilogii a teď, o několik let později máme na   věci už trochu jiné pohledy.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Série několika pokračování ,,amerického   koláče,, provází jedna zajímavost. Takřka   všechny díly jsou na tom kvalitativně obdobně   a tenhle díl není vyjímkou. Ani slavný   Vetřelec krok neudržel a po druhém dílu šla   jeho úroveň dolů, jako herecký um českých   herců za posledních 15 let. V tom je velká   síla týhle pubertální krávoviny, která nás   rozesmívá už nějakej ten Pátek a jak jsem   předeslal, tenhle díl má opět hodně co do   sebe. Hurwitz se Schlossbergem dali mnohem víc   prostoru Jimovu otci, což nebyla špatná volba a   malinko se mi zdálo, že i utnuli Stiflerův   slovník, ale furt je to ten stejnej magor, kterej   na sobě evidentně hodně maká a je ve filmu   hodně slušně vysekanej...zde si přijdou na   své hlavně dámy...Nádherná Tara Reid se mi   líbila už od druhého dílu, ale teď je z ní   fakt neskutečný dělo... vidět takřka po   deseti letech kompletní partu se všemi jejich   novými vrásky, starostmi, přibranými kily a   novými zkušenostmi byla rozhodně zábava, ale   díl se svatbou je pro mě TOP. Nouze o hlášky   nebyla, trapné a stupidní scény taky ve filmu   nechyběly a přibylo zde i několik nových   tváří. Myslim, že na víkendový večer s   rozhádanou přítelkyní ideální film--->80%
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Jsem asi jeden z mála lidí, kteří se rádi   podívají nejen na originální trilogii z let   1999 - 2003, ale dokonce i na onu video tetralogii   s těma hroznýma Stiflerovo příbuznýma. Velkou   kvalitu tam nemá cenu hledat, ale ruku na srdce -   kvalita původní série není až na lehce   "hvězdičkovatější" obsazení a   hlavně skvělého Stiflera o moc výše. Jenže   já si nemůžu pomoct a vždycky se dobře   bavím. Proto jsem ve skrytu duše doufal, že se   stará (a nejlepší, protože je úplná) parta   ještě někdy sejde. A ono se to kupodivu opravdu   uskutečnilo.
Začátek je veskrze klasický,   masturbační a docela povedený. Na mě to však   začalo více působit až po setkání staré   party. Je možné trochu divné cítit při   setkání pěti těchto individuí něco jako   nostalgii, ale opravdu to tak bylo. Obzvláště,   když začnou velice rychle pokračovat v   eskapádách, které uskutečňovali naposled   před devíti lety...
Tady musím zmínit   Stiflera. Přestože Jim byl vždy hlavní   postavou téhle taškařice, Stifler, i třeba   přes menší prostor mu věnovaný, si dokázal v   každém díle ukrást film tak nějak pro sebe. A   kupodivu je v tom díl od dílu lepší.   Scénáristi si zřejmě jsou velmi dobře   vědomi toho, kdo je tím tahounem a i nyní toho   dokonale využívají. Upřímně bych nechtěl   mít někoho takového za kamaráda, kdo se ve   třicítce chová na patnáct, ale sledovat ho na   plátně je něco zcela jiného. Dočkáme se od   něj samozřejmě i nějakého toho fekálního   humoru i když do takových extrémů jako ve   "Svatbě" to nezajde :-)
Přesto se tu   objevuje několik naprosto unikátních dvojic a z   toho vyplývajích opravdu vtipných scén či   dialogů - totiž Stifler chlastající s Noahem a   Jimův táta se Stiflerovou mámou (na tuhle   scénu jsem byl namlsaný už z traileru, nakonec   ještě překonala má očekávání). A taky   Stifler s...nechte se překvapit :-)
Snímek,   pokud byste viděli jenom sem tam nějaký ten   fórek, kozy, párty a tak podobně může   působit jako desetkrát převařené jedno a   totéž, což by byla v zásadě pravda,   jenže...Zase ta nostalgie. Asi každých deset   minut se objeví další povědomá postavička,   ať už to jsou do jisté míry ústřední   postavy předchozích filmů (Vicky, Heather,   Jimův táta) nebo jenom postavy zcela okrajové,   přesto zapamatováníhodné (John Cho, Sherman,   Jessica). Pokud na vás tedy nefunguje ona vlna   vzpomínek, můžete být zklamaní, pokud ano,   můžete být chvílemi dokonce nadšení. Jako   já. Navíc je celý, vlastně dost rozkouskovaný   příběh, díky určitému minimálnímu   prostoru, který si nárokují všechny jen trochu   důležité postavy předchozích dílů,   zakončen alespoň dílčím happyendem pro   všechny zúčastněné, což milovníky reality   asi nepotěší ale...Koneckonců - proč by   milovníci reality koukali na něco takového,   že? :-)
Samozřejmě nesmí chybět ani nějaká   ta čerstvá krev - v dívčím osazenstvu se mi z   nových tváří líbila Ali Cobrin a Dania   Ramirez, u pánů to vyhrává pouze stará parta   (hlavně teda Jimův táta, Stifler a mě klasicky   sympatický (i když ne moc vtipný)   Finch)).
Zkrátka jsem si u tohoto dílka   zavzpomínal na čas strávený u téhle série (z   jistých důvodů hlavně u druhého dílu) a   přestože ho nepovažuji za vrchol kinematografie   ani v komediálním žánru, ani v žánru   teenagerské komedie, dokonce ani v žánru   "setkání po letech" (tady u mě vede   dospělejší, i když kritikou i diváctvem   spíše zavrhované Taušovo pokračování   Sněženek a machrů), přesto jsem se velmi   dobře pobavil a i když výdělky nebyly nijak   závratné, pevně věřím, že jsem se s touhle   veskrze sympatickou partou nesetkal naposled.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Stiffler rulez!
Pro mě veliké překvapení. Nesmírně   podařené zakončení někdy více někdy méně   povedené série. Bylo velice příjemné a   hlavně nečekaně vtipné se opět po letech   setkat s hrdiny prvních dílů. První polovina   filmu velmi zábavná s podařenými gagy, a   nesmrtelným Stiffmaistrem :). Druhá část má   už tendence býti spíše lehce nostalgickou, ale   nečekaně to funguje v rámci celku. Mála ambice   velký výsledek, až mi bylo líto když se na   obrazovce objevily titulky. Poctivých 80%
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Chápu proč vzniklo toto pokračování,ale já   osobně myslím,že třetím dílem tato   úspěšná série měla skončit.To co   následovalo po třetím díle jsem   nesledoval,kromě jednoho dílu,který byl   trapný!Školní sraz je vlastně jen o tom,že   hlavní protagonisté zestárli a už nestudují a   nejsou panicové.Chvílemi trošku utahané,vtipy   a situace trošku omleté,ale pořád se člověk   zasměje a pobaví,proto nakonec dávám   60%,uvidím jak se my to zalíbí třeba   napodruhé.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Vynikající pokračování legendární série, v   které jsem už snad ani nedoufal. Film je   výborný hlavně proto, že se na scénu vrací   opět stará známá banda, s niž jsem se setkali   v prvních třech dílech. Posuďte sami, Stifler   opět válí. To vše je ještě doplněno   parádním humorem v podobě bláznivých   srandovních situací, z nichž některé mě   naprosto odrovnaly. Zkrátka skvělý comeback.
Nikotyna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2012
Doopravdy nejvydařenější díl, po těch   spousta filmech, ktery byli s jinymi herci, se   konecne opet vratili ti nejlepsi. A nezklamalo to,   sterej Stifler je nejlepsi a nikdy ho nikdo   nenahradi. Nejlepší scena je ta roztancena   mamina :D ktera je z Ozzyho uplene mimo. :D proste   genialni komedie, ktera uz doopravdy chybela.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22155minih22155Ve službách krále (1961) 
Le miracle des loups n
minih27611minih27611Generál MacArthur (1977) 
MacArthur n
minih35342minih35342Žába k zulíbání (2002) 
The Hot Chick n
minih89701minih89701Machři 2 (2013) 
Grown Ups 2 n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih11586minih11586Lotři (1992) 
Trespass n
minih152807minih152807Wind River (2017) 
Wind River n
minih47144minih47144Králova přízeň (2008) 
The Other Boleyn Girl n
minih9258minih9258Jája a Pája (1986) [TV seriál] 
Jája a Pája n
minih17276minih17276Přepadení ve vzduchu (1992) 
Passenger 57 n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

American Pie 5 (2023)

 American Pie 5 (2023)
American Pie 5 n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]
Prci, prci, prcičky: Holky sobě n
American Pie Presents: Girls' Rules
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Elliott

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky n
American Pie Presents: The Book of Love
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Putch

(---)

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta n
American Pie Presents: Beta House
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Waller

(---)

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]
Prci, prci, prcičky: Nahá míle n
The Naked Mile
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Nussbaum

(---)

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]
Prci, prci, prcičky: Na táboře n
Band Camp
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Rash

(---)

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)

 Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba n
American Wedding
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Jesse Dylan

(pokračování)

Prci, prci, prcičky 2 (2001)

 Prci, prci, prcičky 2 (2001)
Prci, prci, prcičky 2 n
American Pie 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: J. B. Rogers

(pokračování)

Prci, prci, prcičky (1999)

 Prci, prci, prcičky (1999)
Prci, prci, prcičky n
American Pie
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Weitz

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10