Duben
ohodnotit

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

American Reunion

Další název:
Prci, prci, prcičky: Stretávka; American Pie - Das Klassentreffen
Rok:
2012
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2012
„To nejlepší nakonec.“

Komentáře k filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2012
American Reunion
Prcičky které řadím mezi   filmy mého pubertálního   období, tak bylo jasné, že   návrat mých oblíbenců jsem   si nemohla nechat ujít. Ač   jsou o několik let starší   tak to jsou do jisté míry   pořád oni a je se zde na co   koukat. Stifmaster opět   neměl chybu a samozřejmě   nesměl chybět, dodává   příběhu praštěnost a vtip   tak jak to dokazoval ve třech   předchozích snímcích. Já   jsem zklamaná vůbec nebyla,   všechny mé oblíbené   postavy dostaly dostatek   prostoru ať to byl Jim, Oz   nebo můj miláček pan   Levenstein. A návrat k   tomuhle filmu je jasný   stejně jako k jeho   předchozím dílům.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Chápu proč vzniklo toto   pokračování,ale já osobně   myslím,že třetím dílem   tato úspěšná série měla   skončit.To co následovalo po   třetím díle jsem   nesledoval,kromě jednoho   dílu,který byl   trapný!Školní sraz je   vlastně jen o tom,že hlavní   protagonisté zestárli a už   nestudují a nejsou   panicové.Chvílemi trošku   utahané,vtipy a situace   trošku omleté,ale pořád se   člověk zasměje a   pobaví,proto nakonec dávám   60%,uvidím jak se my to   zalíbí třeba napodruhé.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2012
Tvůrci zřejmě udělali   dobře, že pozvali starou   partu.Je to teda vidět podle   hodnocení.Musím se ale   přiznat, že mně už to tak   nechytlo jako ty první   díly.Samozřejmě, že   některé scénky stáli zase   za to.
Ovšem   nejlepší bylo asi to, že   Stifler to vrátil Finchovi   :-D - to nemělo chybu.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2012
Mírný nadprůměr,možná   že se jednou kouknu znovu a   bude se mi to líbit víc jako   třeba "svatba" .   jako puberťákovi se mi   první díly líbily a smál   jsem se jiným věcem než   dnes,je to asi rok co jsem   původní tři díly zkoukl   znovu a třískal jsem se snad   ještě víc některým   skečům. Za to že   Stiffmeister to vrátil   konečně Finchovi a   "ojel" mu zase jeho   mámu :-) bodík navíc. +   také za to že to byla ta   stará dobrá parta a ne ty   nesmyli co dotáčeli.   Stiffler měl dostat více   prostoru, jako ve třetím   díle,který byl jeho   představení. Nevím jestli   zakončení série nebla   lepší právě ta svatba   (knihu lásky, spolek beta   apod. neberu,to byli hovadiny   až na tábor,který také   ušel. ) každopádně pro   lidi v mém věku asi   povinnost vidět . :-)
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2012
Krásně jsem se u toho filmu   odreagoval.Po příchodu z   práce jsem se na něj   podíval a dal mi možnost   plně zapomenout na všechny   ostatní věci a plně jsem   nasával příjemnou   atmosféru této komedie.Při   sledování padla mírná   nostalgie a já jsi   zavzpomínal, jak jsem první   tři díly viděl jako   teenager.Je fajn, že se   vrátila celá původní   parta, a že Pričky nabrali   nový dech.Upřímně čtvrté   a posléze další a   další... pokračování   této série mi přišly   naprosto zbytečné.Ve   Školním srazu je to ale   jiné, jsou zde opět známé   tváře a příběh nahlíží   na postavy poněkud   jinak.Funguje to, vtipy a   situační scénky jsou   prostě srandovní a stále si   to drží to staré dobré   kouzlo.Některé postavy by   jsi zasloužili ve filmu více   prostoru.Ale když je na   scéně Stifler, tak to   prostě vždy stojí zato.I po   těch letech je to ten stejný   magor :-D.I když jsi   uvědomuje, že ty časy na   střední a vysoké škole   jsou nenávratně pryč.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Tak na tohle se opravdu nedá   dívat. Vydržel jsem to asi   jenom prvních 10 minut, pak   jsem to prostě vypl. To, co   se zde bere jako vtip, není   vtip, ale trapnost. Sexuální   narážky a jiné vulgarismy   opravdu nemusím a tenhle film   je naprostý propadák.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Série několika   pokračování ,,amerického   koláče,, provází jedna   zajímavost. Takřka všechny   díly jsou na tom   kvalitativně obdobně a   tenhle díl není vyjímkou.   Ani slavný Vetřelec krok   neudržel a po druhém dílu   šla jeho úroveň dolů, jako   herecký um českých herců   za posledních 15 let. V tom   je velká síla týhle   pubertální krávoviny,   která nás rozesmívá už   nějakej ten Pátek a jak jsem   předeslal, tenhle díl má   opět hodně co do sebe.   Hurwitz se Schlossbergem dali   mnohem víc prostoru Jimovu   otci, což nebyla špatná   volba a malinko se mi zdálo,   že i utnuli Stiflerův   slovník, ale furt je to ten   stejnej magor, kterej na sobě   evidentně hodně maká a je   ve filmu hodně slušně   vysekanej...zde si přijdou na   své hlavně   dámy...Nádherná Tara Reid   se mi líbila už od druhého   dílu, ale teď je z ní fakt   neskutečný dělo... vidět   takřka po deseti letech   kompletní partu se všemi   jejich novými vrásky,   starostmi, přibranými kily a   novými zkušenostmi byla   rozhodně zábava, ale díl se   svatbou je pro mě TOP. Nouze   o hlášky nebyla, trapné a   stupidní scény taky ve filmu   nechyběly a přibylo zde i   několik nových tváří.   Myslim, že na víkendový   večer s rozhádanou   přítelkyní ideální   film--->80%
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2012
Výborná komedie, má ale dost slabších míst
Ačkoliv jsem žádný   předchozí díl Prciček   neviděl (a dodnes si to   vyčítám), tento díl mě   konečně zlákal ke   shlédnutí. A bavil jsem se   skvěle, i když jsem s tímto   hodnocením trochu váhal.   Spoustu zábavných scén a   výborných gagů, skvělé   obsazení, Jimův táta,   Finchova máma a boží cameo   Neila Patricka Harrise ale   filmu přilepšili. Souhlasím   s názorem, že "American   Reunion" je jednou z   nejlepších komedií   posledních let a tak dobrá   tady už dlouhou dobu nebyla.   Určitě dám minimálně   první tři kusy, vtipy a   hlášky byly totiž   výborné. Navíc mám tyhle   komedie čím dál radši a v   čím dál větší   oblibě:D...75%.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2012
I v pokročilém věku mají   mistři trapasů problémů   dost. Hromada nostalgie díky   návratu "starých"   tváří a očekávání byla   u mě splněna hlavně   propojením rádoby usedlosti   v kombinaci s touhou řádit.   Po většinu filmu bylo čemu   se smát a o zvraty bylo taky   postaráno. Pro mě super   comeback!
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Stiffler rulez!
Pro mě veliké překvapení.   Nesmírně podařené   zakončení někdy více   někdy méně povedené   série. Bylo velice   příjemné a hlavně   nečekaně vtipné se opět po   letech setkat s hrdiny   prvních dílů. První   polovina filmu velmi zábavná   s podařenými gagy, a   nesmrtelným Stiffmaistrem :).   Druhá část má už tendence   býti spíše lehce   nostalgickou, ale nečekaně   to funguje v rámci celku.   Mála ambice velký výsledek,   až mi bylo líto když se na   obrazovce objevily titulky.   Poctivých 80%
vojtam
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Jsou zpátky!
Jéé, konečně se vrátila   moje stará parta, kterou jsem   ve dvaceti miloval a kdo   vlastně ne? I já měl při   sledování pocit   nostalgie..Po třetím dílu   mě přestaly prcičky bavit,   když tam hráli úplně jiní   herci. Proto mě Školní sraz   potěšil...nebudu šetřit   chválou, já se bavil od   začátku až do konce, hned   uvodní scéna se sprchou a   ponožkou mě dostala.Další   kdo mě dostal byl můj   favorit Stifler a jeho máma.   Vybornej comeback, který si   co nejdřív zopakuju. Dávám   9 a doporučuji dál:)
PS.Mám pocit že tenhle   díl překonal i jedničku:)
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Vynikající pokračování   legendární série, v které   jsem už snad ani nedoufal.   Film je výborný hlavně   proto, že se na scénu vrací   opět stará známá banda, s   niž jsem se setkali v   prvních třech dílech.   Posuďte sami, Stifler opět   válí. To vše je ještě   doplněno parádním humorem v   podobě bláznivých   srandovních situací, z   nichž některé mě naprosto   odrovnaly. Zkrátka skvělý   comeback.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2012
Na pobavení stačí
Film začíná hustě a během   prvních pár minut jsem se   dusil smíchy.To samozřejmě   pak ustalo,ale stále se bylo   čemu smát.Osobně razím   teorii,že většině   amarických filmů by měli   ustřihnout závěrečných   15-20 minut.V tomto případě   to platí též.Zbytečně   mnoho patosu a romantiky na   takto pojatou komedii.Ale   jinak dobrý...
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.4.2012
Křečovité pokračování
Kromě průhledné pokličky   jsem se ničemu   nezasmál,protože mně nic   nepřišlo originálně   vtipné.Když už Prcičky   mají několikáté   pokračování,mělo by tam   být více originality a   alespoň nějaký   nápad.Nestalo se.Pořád   stejný humor,který jsem   viděl nejen v sérii   Prciček,ale i v jiných   komediích.Vše působilo   hrozně křečovitě.Žádný   moment překvapení,jen   lacinná,okoukanná,strojená   zábava.Nuda a šeď.
Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2017
Nikdy bych nevěřil, že bych   dal nějakému filmečku z   řády Prci, prci, prcičky   tak vysoké hodnocení a   simsala bim abraka babra stalo   se. Úvodní scéna hodně   dobrá.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Jsem asi jeden z mála lidí,   kteří se rádi podívají   nejen na originální trilogii   z let 1999 - 2003, ale dokonce   i na onu video tetralogii s   těma hroznýma Stiflerovo   příbuznýma. Velkou kvalitu   tam nemá cenu hledat, ale   ruku na srdce - kvalita   původní série není až na   lehce   "hvězdičkovatější&qu   ot; obsazení a hlavně   skvělého Stiflera o moc   výše. Jenže já si nemůžu   pomoct a vždycky se dobře   bavím. Proto jsem ve skrytu   duše doufal, že se stará (a   nejlepší, protože je   úplná) parta ještě někdy   sejde. A ono se to kupodivu   opravdu uskutečnilo.
Začátek je veskrze   klasický, masturbační a   docela povedený. Na mě to   však začalo více působit   až po setkání staré party.   Je možné trochu divné   cítit při setkání pěti   těchto individuí něco jako   nostalgii, ale opravdu to tak   bylo. Obzvláště, když   začnou velice rychle   pokračovat v eskapádách,   které uskutečňovali   naposled před devíti   lety...
Tady musím   zmínit Stiflera. Přestože   Jim byl vždy hlavní postavou   téhle taškařice, Stifler, i   třeba přes menší prostor   mu věnovaný, si dokázal v   každém díle ukrást film   tak nějak pro sebe. A   kupodivu je v tom díl od   dílu lepší. Scénáristi si   zřejmě jsou velmi dobře   vědomi toho, kdo je tím   tahounem a i nyní toho   dokonale využívají.   Upřímně bych nechtěl mít   někoho takového za   kamaráda, kdo se ve   třicítce chová na patnáct,   ale sledovat ho na plátně je   něco zcela jiného. Dočkáme   se od něj samozřejmě i   nějakého toho fekálního   humoru i když do takových   extrémů jako ve   "Svatbě" to nezajde   :-)
Přesto se tu   objevuje několik naprosto   unikátních dvojic a z toho   vyplývajích opravdu   vtipných scén či dialogů -   totiž Stifler chlastající s   Noahem a Jimův táta se   Stiflerovou mámou (na tuhle   scénu jsem byl namlsaný už   z traileru, nakonec ještě   překonala má očekávání).   A taky Stifler s...nechte se   překvapit :-)
Snímek,   pokud byste viděli jenom sem   tam nějaký ten fórek,   kozy, párty a tak podobně   může působit jako   desetkrát převařené jedno   a totéž, což by byla v   zásadě pravda, jenže...Zase   ta nostalgie. Asi každých   deset minut se objeví další   povědomá postavička, ať   už to jsou do jisté míry   ústřední postavy   předchozích filmů (Vicky,   Heather, Jimův táta) nebo   jenom postavy zcela okrajové,   přesto zapamatováníhodné   (John Cho, Sherman, Jessica).   Pokud na vás tedy nefunguje   ona vlna vzpomínek, můžete   být zklamaní, pokud ano,   můžete být chvílemi   dokonce nadšení. Jako já.   Navíc je celý, vlastně dost   rozkouskovaný příběh,   díky určitému minimálnímu   prostoru, který si nárokují   všechny jen trochu   důležité postavy   předchozích dílů,   zakončen alespoň dílčím   happyendem pro všechny   zúčastněné, což   milovníky reality asi   nepotěší ale...Koneckonců   - proč by milovníci reality   koukali na něco takového,   že? :-)
Samozřejmě   nesmí chybět ani nějaká ta   čerstvá krev - v dívčím   osazenstvu se mi z nových   tváří líbila Ali Cobrin a   Dania Ramirez, u pánů to   vyhrává pouze stará parta   (hlavně teda Jimův táta,   Stifler a mě klasicky   sympatický (i když ne moc   vtipný) Finch)).
Zkrátka jsem si u tohoto   dílka zavzpomínal na čas   strávený u téhle série (z   jistých důvodů hlavně u   druhého dílu) a přestože   ho nepovažuji za vrchol   kinematografie ani v   komediálním žánru, ani v   žánru teenagerské komedie,   dokonce ani v žánru   "setkání po   letech" (tady u mě vede   dospělejší, i když   kritikou i diváctvem spíše   zavrhované Taušovo   pokračování Sněženek a   machrů), přesto jsem se   velmi dobře pobavil a i když   výdělky nebyly nijak   závratné, pevně věřím,   že jsem se s touhle veskrze   sympatickou partou nesetkal   naposled.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2012
No az take super to teda   nebolo - v podstate je to   remix starych casti s   zostarnutymi hercami. Obzvlast   mi vadilo az   "nasilne" natlacenie   niektorych vedlajsich postav z   minulych dielov, napr Nada [z   ceskoslovenska s ruskym   prizvukom] bola vyslovene   stupidne natlacena do   sceny.

/5.8.12/   en sub [fs]
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Americká Slezina
Už jsem viděl lepší   komedie, ale první díl jsem   viděl se svou první holkou,   takže pro mě má tahle   ujetina zvláštní význam.
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.6.2012
Řekl bych konečně spráný   návrat do starých dobrých   zajetých kolejí tito herci   jsou nejlepší, škoda jen   že to tak krátký ale   nehorázna sranda.. :-)
Nikotyna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2012
Doopravdy nejvydařenější   díl, po těch spousta   filmech, ktery byli s jinymi   herci, se konecne opet vratili   ti nejlepsi. A nezklamalo to,   sterej Stifler je nejlepsi a   nikdy ho nikdo nenahradi.   Nejlepší scena je ta   roztancena mamina :D ktera je   z Ozzyho uplene mimo. :D   proste genialni komedie, ktera   uz doopravdy chybela.
PavellH
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2012
Pro mě osobně byly prcičky   jeden s filmu pro tento rok na   který jsem se opravdu   těšil. Nemůžu říct že   bych byl nějak zklamaný ale   něco mi tam chybělo. Možná   to chtělo méně   romantických scén a trochu   víc humoru. No ale   každopádně za podívanou   tento film určitě stojí.
kakkena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2012
Ale jo, proč ne. Tím že   jsem od toho nečekala vůbec   nic, tak mě to mile   překvapilo. Světová   kinematografie to nikdy nebude   ale bylo hezké se zase   pobavit s tím s čím jsme   jako náctiletí vyrůstali.   Na to, že to mělo dvě   hodiny, jsem se nudila zhruba   tak 10 min a to možná   přeháním.
LookE
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Konečně! Konečně od   ,,American Weeding"   právoplatné a pořádné   pokračování.
I když   všichni stihli od střední   zestárnout a začít řešit   jiné problémy než jen   zásun a šukání koláčů,   pořád nás dokáží   pobavit. Jim jehož život je   jeden velký sexuální   trapas, jeho táta který se   po smrti Jimovi maminky   pokouší najít druhou mízu   (a v kině ji asi našel :-D,   nebo Stifler který je prostě   pořád stejný.
American Reunion je pro   nás kteří jsme v pubertě   viděli první trilogii a   teď, o několik let později   máme na věci už trochu   jiné pohledy.
Jirka9595
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2012
The best
Podle mě nejlepší díl z   celé série, až na pár   zdlouhavých nudnějších   upovídaných scén, které   bezkonkurenčně přebili   scény ftipné občas i trochu   trapné, ale to k prcičkám   určitě patří. pro mě 10 z   10.
Antonio.M
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2012
paráda!
Vlastně ani nevím, proč   nedávám 10, filmu nechybělo   nic co jsem tam očekával a   co víc i po letech to uměl   být ten stále stejný humor,   který kdysi tak dobře   pobavil a teď baví stejně.   Nasmál jsem se a pobavil   rozhodně dost a upřímně i   mnohem více než jsem čekal.
879katy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2012
nejlepší film roku 2012   ..Nevím co mě rozesmálo   víc,jestli průhledná   poklička,vaginální útok   nebo zaučování Jimovo táty   od Stifflera :)
Isabela.l
Hodnocení:
Přidáno: 18.11.2011
Už se moc těším   :-)konečně zase stejné   složení starých dobrých   Prciček..no nechám se   překvapit..snad nepřijde   zklamání
hajetotom
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.4.2012
hooodne podprumerna komedie .   jedina zachrana je styffler..   on to troch ozivik.. jinak v   kine sou to vyhozene penize.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih11970minih11970Maniac Cop (1988) 
Maniac Cop n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n
minih96088minih96088Vášeň (2012) 
Passion n
minih60851minih60851Závrať (2009) 
Vertige n
minih191019minih191019Status: Naživu (2022) 
Last Seen Alive n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih163355minih163355V pasti (2018) 
Bird Box n
minih69209minih69209Sám proti všem (1998) 
Seul contre tous n
minih68741minih68741Brestskaja kreposť (2010) 
Brestskaja kreposť n
minih148292minih148292A jitra jsou zde tichá (2015) 
A zori zděs tichije... n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

American Pie 5 (2023)

 American Pie 5 (2023)
American Pie 5 n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]
Prci, prci, prcičky: Holky sobě n
American Pie Presents: Girls' Rules
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Elliott

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky n
American Pie Presents: The Book of Love
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Putch

(---)

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta n
American Pie Presents: Beta House
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Waller

(---)

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]
Prci, prci, prcičky: Nahá míle n
The Naked Mile
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Nussbaum

(---)

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]
Prci, prci, prcičky: Na táboře n
Band Camp
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Rash

(---)

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)

 Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba n
American Wedding
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Jesse Dylan

(pokračování)

Prci, prci, prcičky 2 (2001)

 Prci, prci, prcičky 2 (2001)
Prci, prci, prcičky 2 n
American Pie 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: J. B. Rogers

(pokračování)

Prci, prci, prcičky (1999)

 Prci, prci, prcičky (1999)
Prci, prci, prcičky n
American Pie
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Weitz

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann