Jeden svět
ohodnotit

Pobřežní hlídka

Baywatch

Další název:
Pobrežná hliadka
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
15.6.2017

Obsah filmu Pobřežní hlídka

 
Červené plavky a plovák stejné barvy, těla samý sval a šlacha. Vídali jsme je rádi, zvlášť ti, kteří se zrovna topili. Pobřežní hlídka se stala fenoménem a jedním z nejúspěšnějších seriálů v televizní historii. Původní Mitch Buchannon je už sice dávno v důchodu, to ale neznamená, že by lidi i dál nepotřebovali tahat z vody. Ale protože se režie filmového remaku ujal tvůrce Šéfů na zabití Seth Gordon, bylo od počátku jasné, že tvůrci nebudou chtít podruhé vstoupit do stejného oceánu. Asi vás to překvapí, ale nová Pobřežní hlídka je řízná akční komedie, které nejsou svatí ani utopenci.

Něco se přece jen nezměnilo. Mitch (Dwayne Johnson) je...
 
Související odkazy
 
Recenze: Pobřežní hlídka

Slibovaný druhý film s The Rockem! číst dál

 
 
RECENZE: V Pobřežní hlídce u líné bahnité louže se nakukuje pod trenky

V jedné z nejotravnějších chvil Pobřežní hlídky (a že jich je!) člověku maně naskočí citát z klasika, Hamletův povzdech „jak nudný, prázdný, ploský, nicotný“. Přesně to je film, jenž zcizil dávnému seriálu název a trenky. Nic víc. číst dál

Hodnocení: 25 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Seth GordonSeth Gordon  
hraje:
Dwayne JohnsonDwayne Johnson.....Mitch Buchannon [44]   
Zac EfronZac Efron.....Matt Brody, [29]   
Alexandra DaddarioAlexandra Daddario.....Summer Quinnová [31]   
Priyanka ChopraPriyanka Chopra.....Victoria [34]   
Kelly RohrbachKelly Rohrbach.....C.J. Parker [27]   
Jon BassJon Bass.....Ronnie [30]   
Ilfenesh HaderaIlfenesh Hadera.....Stephanie Holdenová   
Brandon LarracuenteBrandon Larracuente.....skateboardista   
Izabel GoulartIzabel Goulart.....Amber [32]   
Rob HuebelRob Huebel.....kapitán Thorpe [47]   
Amin JosephAmin Joseph.....Frankie [36]   
Jack KesyJack Kesy.....Leon [30]   
David HasselhoffDavid Hasselhoff.....Mitch Buchannon [64]   
Pamela AndersonPamela Anderson.....Casey Jean Parker [49]   
Clem CheungClem Cheung.....Murray Chen   
 Belinda Belinda.....Carmen [27]   
scénář:
Damian ShannonDamian Shannon  
Mark SwiftMark Swift  
hudba:
Christopher LennertzChristopher Lennertz  
George ClintonGeorge Clinton....."Rill Rill" [75]   
kamera:
Eric SteelbergEric Steelberg  
střih:
Peter S. ElliotPeter S. Elliot  
trailer
Distributor v ČR:
CinemArt
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pobřežní hlídka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.10.2021
Strašlivá blbost, která je ale občas i   vtipná. Hlavně scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a focení, fakt jsem se   zasmál. Nicméně ty dialogy? Nemělo to hlavu   ani patu. Příšlo mi to jako scénář o 100   stránkách sesekanej do 20ti. ZaC Efron mi nikdy   moc neseděl a tady je extrémně tragickej. Ty   jeho nabubřelý kecy a chování jsou   nesnesitelný, byť je to film. Ženský krásný,   ale to se dalo čekat. Je to Baywatch a ty tam   byly vždycky. 50% je strop
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2020
Doslova odporná ubohost založená místy až na   hrubém fekálněsexuálním ponižování. Je to   neskutečná bezinteligenční trapárna hodná   země, ze které pochází. Děj, dialogy a   celkově scénář těžce pod úrovní čehokoli   k čemu je přirovnáte. Děti v mateřské škole   by vymyslely lepší příběh.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2020
Upřímně jsem se bál, že to bude horší   blbost. Pokud vypnete, jedná se o nenáročnou   komedii, která odkazuje na známej seriál a v   mnohém si jde po svém. Krásná vypracovaná   těla, léto, nekomplikovaná zápletka, bujné   dekolty:-) Na jednu čumendu to ujde - 60%.
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2019
Trapne a odporne...
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy   videl.Scenar a dialogy pisala opica, alebo ine   zvieratko, pretoze ziadny clovek by takuto   stupiditu vyplodit nemohol.Komedialne prvky   zalozene
na znevazovani genitalii mrtveho   cloveka, alebo zaseknuti penisu do nejakej diery   su vyslovene odporne.The Rock posobil trapne   podobne ako zvysok hercov.Baywatch bol preslaveny   prezentaciou nadhernych postav v plavkach, ale tu   ich bolo minimum.Kratucke cameo Hasselhoffa a   Pamely nestalo za rec.
Bod za to,ze je to   film,bod za cameo.
Film jednoznacne   nedoporucujem.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2019
Pobřežní hlídka je film vycházející z   ikonického seriálu a jako takový přece   nemůže vypadat jako pomalu každá druhá   současná hollywoodská komedie! The Rock se pod   ní podepsal i z producentského hlediska, ale v   rozhovorech působí dojmem, jako by si byl sám   vědom toho, že ne všechno se podařilo, takže   se snaží ledacos banalizovat. Ač to není   vyloženě průšvih, nad touhle proměnou   Pobřežní hlídky se rozhodně jásat nedá.   Jumanji: Vítejte v džungli je na tom z několika   úhlů pohledu v podstatě podobně, nicméně v   souboji těchto dvou Johnsonových bijáků   stejně zvítězí.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.1.2019
Fakt je to TAK špatné. Škoda. Keby z toho   vyliezla aspoň poctivá fekálna komédia, na   ktorú to nabieha úvodným (vtipným!)   zacvaknutým dickom. Ale ono tu nefunguje nič, a   pri dvoch hodinách (a postupne vzrastajúcej   neschopnosti tvorcov udržať to pokope aspoň v   jednej rovine) je finále doslova pretrpené.   Dokonca ani cameá Hasselhoffa a Pamely nie sú   nápadito či vtipne zakomponované. A to trvajú   pár sekúnd!
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.1.2019
║Rozpočet $69miliónov║Tržby USA   $58,060,186║Tržby Celosvetovo $177,856,751▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za   predaj DVD v USA ║ Úplne zbytočná trapošina,   ktorá ide úplne mimo seriálu Baywatch. Dejovo   doslova prázdnota, mimózne, hlúpe. Okrem toho   že tam použili mená z pôvodného seriálu a na   chvíľku sa tam objaví Hasselhooff a   Andersonová, tak to nemá s touto klasikou z   prelomu 90.rokov nič spoločné. Ide to úplne   mimo vkusu, jeden trápny vtip strieda druhý,   prípadne ide o nasilu vtipný humus, občas   niečo pobaví ale aj to je väčšinou dno   humoru. Postavy nulové a súhra medzi nimi   žiadna, niektoré až zbytočne otravné a fádne   ako Zac Efron, ten ide z jednej zlej úlohy do   druhej.... proste všetko zle. A keď si   predstavím aký fajn retro návrat to mohol byť.   /25%/
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2018
Nebudu porovnávat se seriálem, protože to   jediné, co o něm vím, je Pamela Anderson.   Myslím, že byla důstojně nahrazena, stejně   jako ostatní - Dwayen Johnson je prostě   nejlepší. Každopádně Pamelin příchod na   konci byl už dost zbytečný. Líbilo se mi   prostředí a hlavně zakomponované písničky do   děje. Jinak mi přišel film strašně   jednoduchý, bylo mnohem více možností na   rozvitější děj a vývoj postav. Protože   jediný, kdo se tam změní, nebo na něco přijde   je Brody. Takže kdyby nebylo pár vtipných   scének, byl by to nudný odpočinkový film, u   kterého už pět minut před "akcí"   více, co se stane.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.2.2018
Pozor na Victoriu Sirénu
V období zlatých 90s sme na to čučali skoro   všetci, je jasné, že hlavne kvôli Pamele   Anderson, dnes na to natočili plnohodnotný film   a tak som bol zvedavý. Keby som mal byť   objektívny guru kritik, tak je to jasný odpad,   lebo to dopadlo všetko tak napoly (ani akčný   film, ani komédia, ani paródia), ale také   jednoduché to nebude. Áno veľa zlého, ale ja   to hodím za hlavu a vyzdvihnem to dobré. Zopár   vydarených vtípkov, scén a momentov, prekrásne   oči a vlastne celá pekná Summer a hlavne ozdoba   filmu, škoda že na zlej strane zákona a mohli   ju preškoliť na dobrú stranu, pretože na tú   indickú krásku bolo radosť pozerať, a nič by   sa nestalo, keby jej dali viac priestoru
SNCIS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2017
"Seš Batman?" - "Jasně, jen   větší a tmavší." Dwayne Johnson jako   legendární plavčík Mitch Buchannon.   "Skřípnutá hůlka je skřípnutá   hůlka." Přisprostlá komedie s bláznivými   scénami a ještě bláznivějšími dialogy.   "Proč vypadá jakoby běžela   zpomaleně?" - "Že?" - "Jo a   vždy vypadá mokrá ale ne moc!" Krásné   prostředí a spousta krásných mladých hereček   ale i když jich je tam dost Kelly Rohrbach ty   zbylé zkrátka zastíní. Stejně jako Pamela   Anderson v původním seriálu, kterou vlastně   Kelly ztvárňuje. Zac Bieber Efron celkem zapadl   i když nejsem jeho fanda. Po vizuální stránce   ok i když scéna jak hořela jachta uprostřed   oceánu byla mizerná. Mnohdy to vypadá že film   seriál paroduje, nicméně děj filmu plynul   svižně a já se celou dobu skvěle bavil.   "Ty záliv jenom nechráníš, ty jsi   záliv." Líbíla se mi i přítomnost Davida   Hasselhoffa a Pameli Anderson, mimochodem Pamela i   v padesáti vypadá na dvacet a zazní i původní   intro. "Hej Casey, proč máme plavky tak   zaříznuté do zadku?" - "Ve vodě jsi   pak rychlejší." Humor byl fakt vydařený a   dvojku tohohle bijáku bych si moc přál. Seriál   mne nikdy nebavil, nekoukal jsem ale tohle byla   jízda. - 80%.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih64158minih64158Vrah ve mně (2010) 
The Killer Inside Me n
minih29756minih29756K-19: Stroj na smrt (2001) 
K-19: The Widowmaker n
minih83773minih83773Bronzová těla 2 (1993) 
Abbronzatissimi 2 - un anno dopo n
minih4797minih4797Bumerang (1992) 
Boomerang n
minih82370minih82370Proroctví zkázy (2011) [TV film] 
Doomsday Prophecy n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih46927minih46927Digitální muž (1995) 
Digital Man n
minih45796minih45796Vítej v džungli (2007) 
Welcome to the Jungle n
minih48512minih48512Monstra versus Vetřelci (2009) 
Monsters vs. Aliens n
minih13968minih13968Nemocný bílý slon (1990) 
n


Hodnocení:n12345678910
Pobřežní hlídka (2017)Pobřežní hlídka (2017)Pobřežní hlídka (2017)Pobřežní hlídka (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10