Zari
ohodnotit

Piti Piti Pa

L´Homme Orchestre

Další název:
Piti, piti, pá
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
22.9.1972
„Šéf světoznámého tanečního souboru, Louis de Funes, úzkostlivě dbá na morálku svých svěřenek, muži jsou pro krásné tanečnice tabu!“

Komentáře k filmu Piti Piti Pa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Vyborna komedie o baletnim   mistrovi,ktery ma tak trochu   problemy se svymi tanecnicemi   a take se dvemy nemluvnaty.
Louis de Funes v jednom ze   svych nej filmu.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2012
Další vrchol geniality Loise   de Funese, role tanečního   mistra mu vážně padla jako   ulitá. Už titulková scéna,   kde Funes ,,soutěží" s   ostatními řidiči je boží.   Spoustu dalších scén,   které se týkají jeho role a   děvčat je také   nezapomenutelných.
A   těžko se naskytne možnost   vidět Funese skutečně   zpívat.
Jeho syn tu   také předvedl skvělý   herecký talent.
janek85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2007
Tady u tohodle filmu se Louis   de Funes opravdu vyřádil. Co   se týkalo jeho perfektně   provedených scén, tak to byl   fakt dobrý výkon. Ve   většině scén doopravdy   ukázal, že je to nejlepší   komik. I jeho syn dobře   zahrál roli, škoda že   nekráčí v jeho stopách :(,   umí hrát kvalitně.   Atmosréra byla velice   humorná, místami klidná a   měla velice pozitivní   nádech. Tady taky musím   velice důrazně upozornit na   VYNIJAKÍCÍ PÍSNĚ, jež   dělali taky kvalitu filmu.   Skoro každá scéna je   provázena kvalitním humorem,   na který se opravdu dá   dívat a zaručeně potěší.   Já mám k Piti, Piti, Pa   velice kladný vztah a   nechtěl bych, aby se tento   film zahazoval a myslím si,   že patři mezi   nejdokonalejší filmy, co kdy   Funes natočil, a tudíž   dávám bez konkurenčně 5*.   95%
ok338
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Pro mě jeden z nejlepších   Funésových filmů. Celý   film je velmi vtipný a   netušila jsem, že Louis De   Funés umí takhle   tančit.Také se mi velmi   líbí role Funésova syna (ve   filmu synovce).Film je ještě   lepší díky hudbě a   tanečním choreografiím.
lebowski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2004
V tomto flmu se ukázalo že   Louis je nejen dobrý herec   ale i tanečník.
A   film je docela ftipný.
azenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Tenhle film jsem si zamilovala   už v dětství a stále mě   baví. Hudební komedie s   Funesem - co víc si přát?   :-)
soptik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Jeden z dalších velmi   povedených francouzských   filmů s Luisem de Funé.   Filmy s tímto hercem prostě   nezklamou.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2013
Baletní muzikál a komik   Louis de Funès. Toto   zvláštní spojení opravdu   funguje. Scénář je dosti   slabý, ale co se týče   baletních čísel a   typických taškařic, vše je   na výbornou. A nechybí tu   ani Olivier de Funès, který   svému otci báječně   sekunduje. Spousta humorných   scén a situací dávají   záruku zábavnosti jaké jsou   přirozeně očekávány.   Trochu rychle je ale příběh   ukončen, jakoby scénárista   nevěděl jak dál, což   zamrzí. Přesto se jedná o   klasiku, která vždy pobaví.
messerschmitt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2007
LOL!Kdo viděl Louise v   kulichu s bambulí a kdo ho   slyšel zpívat?Vtipný   přednes pohádky o vlku a   jehňátku znáte?A nesmíme   zapomenout na melodickou   linku,kterou si mimochodem   půjčili i slavní tatabojs.
power
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2004
obyčejná komedie s luid de   funésem celkem fajn
Soused89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Louis de Funés tentokrát   jako despotický vedoucí   dívčího tanečního   souboru, který chrání své   ovečky před muži, kteří   je mají potenciál od   Evansova souboru odvést .   Dívky se však nechtějí   svých milostných a   rodinných plánů vzdát a   připraví Evansovi takový   kanadský žertík, že na to   do konce svého života   nezapomene. Začátek filmu je   na měřítka filmů s   Funésem hodně suchý a bez   humoru, je ovšem potřebný k   osvětlení věcí   následujících a od chvíle,   kdy se na scéně objeví   první mimino, je divákovi   vše vynahrazeno.
Whiskyman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2018
Nádech končících   šedesátek. Hezký holky,   Funes dělá ksichty a miminka   v bubnech. Rád se na to   občas podívám.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2012
Dobrá   ptákovina,tohleto...Funés tu   tančí a zpívá jako o   život, sekýruje tanečnice a   řeší mimina. Ale co se   humoru týká, tak oproti   tomu, nač jsme u tohoto   komika zvyklí, bohužel o   něco slabší. A z toho   uřvanýho "Piti Piti   Pa!" mi kdysi v kině   zalehlo ucho (levé).
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Evan Evans je učitel   moderního tance, jež si své   ovečky v podobě mladých   dívek hlídá skutečně   pořádně. Holčiny jsou   nuceny bydlet v Evansově   velkém domě a podřizovat   vše pouze tanci, potažmo   Evansově rozhodnutí. Muži   jsou pro ně tabu. Natož   děti…
Pořád miluju   toho vzteklýho mužíka z   mnoha francouzských komedií.   Některé jsou lepší,   některé horší, ale zatím   jsem neshlédl film, kde by   mě on osobně dokázal   zklamat, nebo doknce začít   nudit, přestože jsou jeho   role stále tak podobné. I   tady si drží svůj   předpokládaný vysoký   standart – opět se všemi   manipuluje způsobem, jak to   dokáže jenom on. Vrcholy   snímku jsou pro mě povedený   úvod na silnici, pohádka o   vlku a jehňátkách, „za   přijatelnou váhu večeře“   nebo situace točící se   okolo zamilované Francoise a   později dvou dětí, jež má   prý na svědomí Evansův   synovec Filip. Jediné co mě   na tomto jinak povedeném   snímku nudilo, to velmi, byly   ony „kulturní vložky“ v   podobě tance, nebo dokonce   zpěvu, které sice naoko do   snímku zaměřeném na tanec   možná patří, ale mě   neuvěřitelným způsobem   štvaly a rád bych se bez   nich obešel. Jinak jsem se   ale bavil dobře.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2015
Piti Piti Pa mám jednoducho   neskutočne rád a vždy sa   neskutočne na filme nasmejem   a to hlavne kvôli skvelým   výkonom Louis de Funèsa.
suil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
V taneční skupině pana   Evanse bych opravdu nechtěla   být, už při vážení by   nastal velký problém a   musela bych na rotoped, i   když ty porce, co dával   děvčatům, která prošla,   taky moc velké nebyly.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2016
A jak to dopadlo? Vzali se...
Hudebnětaneční film s   Funèsem v hlavní roli, nutno   samozřejmě viděti s   nadstandardním dabingem   Františka Filipovského.   Začátek, kdy balet   nacvičuje novu písničku,   výběr nové kolegyně,   pohádka o vlkovi a   kůzlátkách, vážení a   cvičení nebo večeře, to   vše velmi vtipné a   osvěžující. Zlom nastane v   další části, kdy soubor   vyjede na turné a hledají se   "maminky". Tady už   jsem se nudila a bohužel i   taneční čísla nebyla nic   moc. Celkově však   nadstandard, i když Funès   "zpívá", nebo   spíš křičí hlasem FF.
DIAWARA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Jedná se především o   film,kde mohl Louis naplno   rozvinout svůj všestranný   pohybový talent. Pohybové   kreace mistra Evanse spolu s   vynikající hudbou Francoise   de Roubaixe jsou totiž   hlavními devízami tohoto   filmu. Jinak pochopitelně   samotný příběh není nijak   úchvatný, ale Mistr drží   film nad vodou. Jinak   doporučuji si poslechnout   píseň, kterou zpívá Louis   se svým synem Olivierem. Je   to snad jediný film, ve   kterém Mistra slyšíme   zpívat. Jinak český   překlad písně Les Poupons   není vůbec špatný a zpěv   dvojice Filipovský-Zíma   také ujde. Jinak musím   podotknout, že F.Filipovský   byl de Funésovi podobný   nejen fyzicky, ale měli i   velmi podobné zabarvení   hlasu. Při této písni to   jde velice dobře slyšet. I   díky výkonu obou mistrů   zábavy lze film hodnotit   mírně nadprůměrně.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Film není špatný ale   hrozně uřvaný, Funes   zpívá a já si musím   chvílema zacpávat uši a to   mě Piti Piti Pa jde někdy na   nervy...
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2010
Podľa sa jedna o jednu zo   najslabších Funesoviek.   Nezaujal má ani obsahom, ani   dejom, ani humornými   scenámi, ktoré tu boli na   príliš slabej úrovni.
Petra.Barbie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2008
Tak tahle role Funésovi nesedla vůbec!
Z filmů, které jsem s Louis   de Funésem viděla, tento   hodnotím jako vysloveně   nejslabší. Byla mu zde dána   role, na níž se typově   absolutně nehodil a kde zcela   jeho komika zanikla. Funés   jako učitel moderního tance?   Ne, to opravdu ne! Do své   role dal maximum, byl   perfekcionista, odvádí   dobré choreografické   výkony, takže on sám je   rozhodně výborný, nicméně   přesto tohle nebyla role pro   něho. Film je navíc   zbytečně zdlouhavý,   víceméně se zde řeší   příběh mladé maminky,   členky Funésova tanečního   souboru, chybí vtip a v   hlavě neutkví jediný dialog   či hláška, jako je tomu u   jiných Funésovým rolí.
Jean-Paul
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.6.2010
Louis de Funés jako choreograf Evan Evans... divné
I mistr tesař se někdy utne   a v případě tohoto filmu to   byla rána opravdu vedle,   jedná se o snad vůbec   nejslabší snímek z doby,   kdy Louis de Funés kraloval   francouzské komedii. Pár   dobrých gagů a především   hudba v jinak nudném filmu   celkový dojem zachránit   nemůže, ale upřímně znám   i mnohem horší filmy a na   deštivé víkendové   listopadové odpoledne stačí   mnohdy málo… třeba   pantomimická pohádka o vlku   a jehňátku. Film se nesetkal   s komerčním úspěchem a   proto je s podivem, proč   Louis vstoupil do stejné   řeky podruhé a společně se   stejným režisérem natočil   podobně slabý snímek Na   stromě.
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Už jen myšlenka Funése jako   baletního mistra je divná. I   kdybych ho mohl, tuhle roli mu   moc neuvěřím. Snaží se   seč může, ale marně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44223minih44223Scary Movie 5 (2013) [2k digital] 
Scary Movie 5 n
minih4473minih4473Bony a klid (1987) 
Bony a klid n
minih40642minih40642Spojenec (2006) 
Inside Man n
minih26719minih26719Šlechetný cowboy Sandy (1964) [TV film] 
Šlechetný cowboy Sandy n
minih28545minih28545Můj pes Skip (1999) 
My Dog Skip n
minih28759minih28759Frekvence (2000) 
Frequency n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih12902minih12902Most přes řeku Kwai (1957) 
The Bridge on the River Kwai n
minih2334minih2334101 způsobů, jak vzrušit svého partnera (1991) [Video] 
Playboy: 101 Ways to Excite Your Lover n
minih26875minih26875Rysavá jalovica (1970) [TV film] 
Rysavá jalovica n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fred Goessens

Goessens Fred

Antonín Šimral

Šimral Antonín

Naposled navštívené:
Fred Goessens

Goessens Fred

Antonín Šimral

Šimral Antonín