Duben

Komentáře uživatele ok338

ok338

ok338 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Bílé vánoce (White Christmas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Opravdu pěkný film. Narazila   jsem na něj jednou před   Vánoci úplně náhodou a   byla jsem velice mile   překvapena. Výborná hudba a   taneční čísla nad kterými   někdy zůstává rozum   stát:D
Blázni ze stadiónu (Les fous du stade)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Podle mě jeden z nejlepších   filmů se skupinou Les   Charlots a také první který   jsem s touto skupinou   viděla.Spousta skvělých a   vtipných situací.
Což takhle dát si špenát
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Jedna z českých komedií,   které mám moc ráda. Moc se   mi líbí role malých kluků,   kteří mluví dospělými   hlasy pánů Sováka a   Menšíka. Také Juraj Hertz   jako vedoucí kosmetického   salonu je úžasný.
Dívka z titulní strany (Cover Girl)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Pěkný film, se zajímavým   příběh a tanečními   čísly(především Gene   Kelly). Ale "Bílé   vánoce" mám stejně   raději :)
Fantom Morrisvillu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2012
Opradu velmi dobrá parodie na   detektivní příběhy. Moc se   mi líbí také obsazení.   Páni Marvan a Filipovský i   Nový skvělí jako   vždy.Výborný pan Skopeček   jako vždy připravený sluha   a velmi okouzlující Alan   Pinkrton v podání pana   Olmera.
Indiana Jones a poslední křížová výprava (Indiana Jones and the Last Crusade)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Včechny filmy s Indiana   Jonesem patří mezi ty na   které se můžu dívat   pořád. Tento díl mám   nejraději, je hodně vtipný   a Indiho otec přidal filmu   zase další rozměr. Miluju   scénu s razítkováním.
Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2012
Pro mě je a bude nejlepší   první Madagaskar, druhý už   prostě tak dobrý nebyl.   První třetina tohohle   třetího Madagaskaru mi   přišla úžasná (např. v   kasínu.) a myslela jsem, že   to tak bude až do konce.   Bohužel se tak nestalo. Od   doby kdy se hrdinvé přidali   k cirkusu bylo čím dál   méně vtipných momentů a   cirkusová program mi přišel   až překombinovaný. Proto   hodnotím sedmičkou.
Na stromě (Sur un arbre perché)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Není to zrovna nejlepší   komedie, ale koukat se na to   dá. Geraldine Chaplin se mi k   Olivieru De Funésovi moc   nehodí. Ačkoliv velká   část filmu se odehrává   opravdu jen na stromě,   nemůžu říct, že bych se   nudila.Pobavil mě televizní   reportér. Farář je úplně   bezkonkurenční.
Piti Piti Pa (L´Homme Orchestre)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Pro mě jeden z nejlepších   Funésových filmů. Celý   film je velmi vtipný a   netušila jsem, že Louis De   Funés umí takhle   tančit.Také se mi velmi   líbí role Funésova syna (ve   filmu synovce).Film je ještě   lepší díky hudbě a   tanečním choreografiím.
Saturnin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Úžasný film. Musím   řící, že jsem napřed   viděla film a až potom   četla knihu. V knize je toho   sice víc (ale to je tak snad   u každého filmu který je   podle knížky), ale ve filmu   je vše podstatné. Opravdu   bych v rodině nechtěla mít   nikoho takového jako tetu   Kateřinu a myslím, že paní   Synková ji zahrála   výborně.

Nejlepší je scéna s   lehátky :D .
Tonoucí se stébla chytá (Le petit baigneur)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Tento film mám asi nejraději   z filmů s Luis De Funésem.   Spoustu v tipných situasí.   Když jsem poprvé viděla   scénu v kostele, mylsela   jsem, že umřu smíchy.
Záhada hlavolamu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2013
Viděla jsem seriál i film   Záhada hlavolamu (1993) a   více na mě zapůsobil tento   seriál.Hlavní hrdinové jsou   úplně přirození a i   vizuální podoba se mi   zamlouvá (až na Mirka   Dušína, toho si představuji   opravdu jinak).Zprvu jsem   měla obavy z děje, protože   jsou to dvě knížky úplně   smíchané dohromady, ale   skoro vůbec to nevadilo   (chyběla mi Rozdělovací   třída s tramvajemi,   Bratrstvo kočičí pracky a   TAM TAM).Jan Tříska jako   Široko je úžasný.Občas je   tam někdo , kdo mi tak nějak   mezi kluky věkově nezapadá,   ale není to naštěstí moc   často.Je však jedna věc ve   které je lepší film, a to   je hudba, která navozuje tu   pravou   "Stínadelskou"   atmosféru.
Záhada hlavolamu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2013
Taky musím říci, že mě   více zaujal seriál (1969),   ale tento film se mi nezdá   zase tak úplně špatný(jak   se často píše).Herci se mi   nezdají tak dobří jako v   seriálu, jak herectvím, tak   svým vzhledem.Líbí se mi   však, že se film odehrává   především v realném   prostředí a taky velmi   dobrá hudba.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10