Zari
ohodnotit

Padesát odstínů temnoty

Fifty Shades Darker

Další název:
50 Shades Darker; Päťdesiat odtieňov temnoty
Rok:
2017
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
9.2.2017
„Ponořte se do temnějšího odstínu.“

Komentáře k filmu Padesát odstínů temnoty

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2017
Musím být neukojená   nanynka, když se mi líbí   Padesát odstínů? Druhý   díl je lepší než první,   stejně jako kniha a jenom na   škodu je, že se tam nevešlo   všechno z pera autorky. Ale i   tak si romantické duše   užijí a kdo nechce, ať se   nedívá. Krásná hudba,   krásná dvojice, plno   emocí...spokojenost.
MonikaSin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2017
romantičtější uň
Druhý díl knihy se mi líbil   nejvíc, byla to taková   erotická detektivka, tak jsem   byla moc zvědavá, jak se s   tím filmaři poperou... dost   věcí tam vynechali, proto z   toho byla v podstatě   obyčejná love story, ale   proč ne, stresu a násilí   máme v životě i televize   nadbytek, takže jako   erotickou romatickou   oddychovku doporučuji.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.2.2017
Fifty Shades Darker
Pokračovanie drsnej romantiky   sa nesie v rovnakom štýle   ako predchodca... opäť sa   posunú pravidlá mravného   správania a pri väčšine   erotických scén sa budete   cítiť tak trochu nemravne   (Teda tak to bolo aspoň v   mojom prípade) hoci   priznávam, že kreativita sa   tak trochu stráca a kde   jednotka ukazovala pomerne   zaujímavé   "hračky" tak   jediné nové čo dvojka   ukázala sú   "guličky". Hudba od   Elfmana opäť zabodovala a   pri erotických scénkach   často vystihuje myšlienky a   pocity charakteru z čoho som   bol milo prekvapený a prišlo   mi to ako zaujímavý doplnok.   Príbeh tentoraz poodokrýva   už menej tajomného pána   Greya aj keď sa to opäť   vlečie ako v lete na saniach.   Jediné čo mi teda nejako   extrémne vadilo je scéna z   lietadlom (Nie ani tak   samotná scénka, ktorá je   pomerne dobre natočená ale   chýba jej patričná dĺžka   a väčšia dramatizácia ale   skôr jej rozuzlenie... Grey   je ako Terminátor a kľudne   teda zvládne pád z lietadla   z jediným škrabancom).   Pokračovanie s pred dvoch   rokov teda neprinieslo až na   pár odpovedí ohľadom   príbehu nič nové ale   udržalo si to svoju latku a   neodchádzal som z kina   sklamaní.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.5.2017
Film předčil mé   očekávání. Moc jsem od   toho nečekal, ale nakonec se   z toho vyklubal erotický   romanťák.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.10.2019
No pánové a dámy, pokud   někdo očekával, že pan   sadista předvede něco   nového, tak bohužel. Z   našeho psychicky narušeného   nezměnitelného pacoše, se   vyklubal klasickej zamilovanej   trouba. Problém tohoto   pokračování je ten, že   první díl docela vyšel.   Myslím, že nikdo asi moc   neočekával valný úspěch a   tak to skončilo tak, že   naše krásná Dakota se sice   zabouchla, ale řezání   páskem jí nevonělo, tak   prostě odešla. Tak teď   zkuste v dalším díle   navázat. A to nejde jinak,   než slibama, že se pan   úchyl změní. Takže zde   máme každých 20 minut   normální tvrdej sex, který   zkusil asi každý z nás.   Nějaké svázané   ruce,tahání za vlasy,   plesknutí po zadku, akci ve   sprše, na stole apod. jinak   je tento díl jen zfilmovaný   Tak jde čas a chvílema jsem   se fakt nudil. Kim Basinger si   taky na stará kolena nemusela   hodit takovej štěk, ale tak   prachů není nikdy dost. 40%   za krásnou Dakotu-mě se teda   líbí hodně a všichni ti   zoufalci, kteří ji   kritizují a přitom si doma   leští písta ve smradlavý   ponožce, by se měli   proplesknout. Sice jsem 1000%   hetero, ale Jamie Dornan se mi   líbil taky. Role bohatýho   Casanovy mu sedla. Docela by   mě zajímalo, jak si oba   herci užívali ty nahé   scény. Klobouk dolů, já   bych to teda nedal.   Každopádně první díl ve   mě ještě nějaké ty emoce   vyvolal, ale tohle už je   opravdu jen chabá romantika s   větším zaměřením na   postelové hrátky.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.2.2017
Takhle to dopadne
...když jedné neukojené   náně, dáte do ruky   propisku.
Kamenujte mě   za můj šovinismus, ale za   tímhle názorem si   stojím.
Přicházím z   kina a přemýšlím, co   možná nejhoršímu filmu,   který jsem kdy v kině   viděl, vytknout   nejdřív...
Trapný   scénář, kterému se snad   smáli i herci, kteří ho   museli odříkávat ?   Zoufalé, ale opravdu zoufalé   herecké výkony ? Nebo snad   totální absenci děje ?   Nevím...
Škatule,   jménem E.L.James se zřejmě   nudila a pak si řekla, co ty   holky chtěj? No jasně. Ne,   milionáře. Miliardáře.   Nebo ještě líp,   Multimiliardáře. A protože   už jsme něco takového   viděli v Pretty woman,   musíme to nějak změnit. no   jasně. Dáme tam trochu BDSM.   Ale trochu té romantiky tam   taky dáme...
Ble.
Přísahám, že jsem v   nikdy v životě neměl   tolikrát chuť opustit   kinosál, jako při téhle   zoufalosti. Smích, který se   při závěrečných   titulcích nesl sálem a to i   z hloučků nadržených   samiček, mi byl signálem,   že nejsem ve svém postoji   osamocen.
Člověk by   mohl vypíchnout kteroukoliv   pasáž filmu a stejně by   nedopadla dobře. Třeba pád   vrtulníku, který jako by byl   do filmu vložen, aby se   alespoň něco dělo, který   "Dorian" Christian   Grey ustojí bez mrknutí oka.   Nebo kteroukoliv z rádoby   erotických scén, které   působí nesmírně uměle.   Takto bych mohl jmenovat   dlouho a stejně by nic   nedopadlo dobře.
Padesát odstínů nudy   prostě není dobrý film.   Není ani průměrný. Je   stejně nudný, jako všechny   tři díly Babovřesk   dohromady.
Sorry, ale   tohle se prostě nepovedlo.   Hodně nepovedlo.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   $114,434,010║Tržby   Celosvetovo $378,827,494▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,722,827║ Tržby za   predaj DVD v USA $6,662,801║   Strašná tuposť aj na druhý   krát, či pokus. Nehorázne   banálne a prázdne, naivita   ako hrom, bez dejové, bez   iskry, či poriadného   hereckého prejavu, tu nie je   moc čo hrať. Fakt silná   konkurencia pre Twilight.   /20%/
POMOthy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Rozbehne sa to ako OK   soft-péčko pre dámy -   dejová nitka takmer   neviditeľná, iba aby držala   pohromade žhavé scény,   servírované každých 15   minút. To sme, povedzme, na   dvoch hviezdach, prípadne na   troch, ak ste sa hodne dlho   dobre neurobili. A potom   prídu dejové   zdramatizovania, kde sa film   začne tváriť smrteľne   vážne. A smršť výbuchov   smiechu i ženského (!)   osadenstva kina. Fakt oveľa   horšie než by ste čakali,   výrazne horšie než   jednotka. Tak zlé, ako málo   čo v kinách obecne.
Endre-silentname
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.11.2019
Tak mám nakoniec pocit, že   to opäť nebude najhorším   filmom roku. Minimálne je tu   stále Resident Evil: The   Final Chapter. Ale keď si to   odmyslím, tak je to presne to   isté, čo sme mali v minulom   filme. Ak postery   naznačovali, že by to mohlo   byť trošku akčnejšie a   nemali by sme tu už žiadne   tajomstvá a žiadne   pravidlá, tak dokonca mám   pocit, že tento film je ešte   nudnejší ako predošlý. A   drží a nad priepasťou   skutočne len minimálne.   Balansuje na hrane, aby   neskončil v priepasti odpadu.   Ale myslím si, že nakoniec   ho tam nepošlem. Okey,   dialógy sú príšerné,   herecké výkony sú   mizernejšie, než naposledy,   sexuálnych scénok v tomto   filme je ešte menej, než sme   ich mali naposledy a chémia   stále nefunguje. Je to tak   nasilu a nezaujímavé a   nudné a otravné. Tak by som   mohol definovať celkovo   "Fifty Shades   Darker." Dokonca mám   pocit, že miestami je film   úplne o tom istom. Je tu   scénka, kde Anastasia bude   opäť hovoriť Christianovi,   že v ňom uvidela niečo, čo   on chce zmeniť ako na konci   minulého filmu. Je tu scénka   s helikoptérou, ktorá nejde   nikam. Máme tu ďalšieho   týpka, ktorý chce   pretiahnuť Anastasiu a bude   to potom samozrejme ľutovať   a samozrejme tento film musí   skončiť trošku viac   happyendom a musíme si   priniesť padoucha, ktorý sa   stopercentne bude chcieť   pomstiť v poslednom filme. Ak   ste fanúšikom kníh, tak   vás môj názor zaujímať   nebude. Ale nemyslím si, že   je to romantické, nemá to   napätie (a to to niektorí   kategorizujú ako thriller),   nevyvolá to žiadne emócie.   Je to len prázdny film o tom,   že dvojica chce spolu chodiť   a to je všetko. Hotovo. A ja   tento film ocením rovnako,   ako som ocenil jeho predchodcu   spred dvoch rokov.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6725minih6725Don Juan DeMarco (1995) 
Don Juan DeMarco n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih37069minih37069Komisař Clouseau na stopě (1964) 
A Shot in the Dark n
minih21561minih21561U konce s dechem (1959) 
A bout de souffle n
minih115051minih115051Padesát odstínů šedi (2015) 
Fifty Shades of Grey n
minih44425minih44425Pokání (2007) 
Atonement n
minih138369minih138369Dánská dívka (2015) 
The Danish Girl n
minih137420minih137420Všechno, co mám (2015) 
Freeheld n
minih25236minih25236Fontána pro Zuzanu (1985) 
n
minih27783minih2778328 dní (2000) 
28 Days n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Padesát odstínů svobody (2018)

 Padesát odstínů svobody (2018)
Padesát odstínů svobody n
Fifty Shades Freed
Žánr: drama / erotický / thriller / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: James Foley

(pokračování)

Padesát odstínů šedi (2015)

 Padesát odstínů šedi (2015)
Padesát odstínů šedi n
Fifty Shades of Grey
Žánr: drama / romantický / erotický
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Taylor-Johnson

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eugene Osment

Osment Eugene

Karl Walter Diess

Diess Karl Walter

Naposled navštívené:
Eugene Osment

Osment Eugene

Karl Walter Diess

Diess Karl Walter