Zari
ohodnotit

Noc žraloka 3D

Shark Night 3D

Další název:
Čeľuste 3D (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
22.9.2011
„Hrůza čeká na dně“

Komentáře k filmu Noc žraloka 3D

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.1.2014
Já si myslím, že není   zrovna jednoduché naťápat   tolik blbin a nesmyslů jen   během první půl hodiny.   Myslím, že nemá smysl dále   komentovat. Ten film je k   smíchu. I když se mu v   závěru nedá upřít   řekněme jistá   „napínavost“ a momenty   překvapení. No, budiž, dám   něco aspoň za to   no…201310287704/8231
==============Ale jo,   klidně se na to dá dívat   jako na odpočinkový film, u   kterého je hlavní jedna věc   a to nepřemýšlet. Jako   zábava je to dobré, i když   hodně, ale skutečně hodně   obehrané. Hodnocení   neměním. Berte film jako   komedii. 201510067709/8232
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.10.2011
Tak prý to mají být   Čelisti nové generace. Nové   generace filmů 3D? Je to tak?   Nikoliv, je to jen jednou z   dalších z nekonečné řady   3D sraček.
Scénáristé mají   problém. Vymyslet   originální příběh. A to i   přesto, že prostředí a   námět mají velký   potenciál. Povrchnost   scénáře se podílí na   nízké úrovni kvality   snímku. Jednotlivé postavy   nejsou vůbec vykresleny a za   celou dobu děje se o nich nic   nedovíme. Jsou to zase jen   krásní, mladí, zářiví   Američané, kteří vůbec   nepotřebují lékařskou   péči a obdivují   zahraniční politiku USA.   Tenhle film je natočen na   efekt. Ve 3D technologii a má   znahu být pln zvláštních   efektů. Potřebujete ty   tmavé brýle, aby se vám   občas těsně před ksichtem   občas něco mihlo. V této   fázi komentáře je mi   úplně jedno, jestli vám   něco z děje prozradím. U   takové hovadiny by to stejně   nebylo žádné překvapení.  
Hrdinové jsou tedy   mladí lidé. Děj se   odehrává u vody, tak   klasické zadečky, kozičky a   bikinky jsou neopomněným   doplňkem. Ona se skoro   žádné z héééreček   nesvlékne, ale vypadá to   všechno sexy. Parta studentů   vyrazí na flám na chatu   jedné ze studentek. Je to   dceruška zbohatlíků, takže   má k dispozici osobní auto,   osobního psa a další věci.   Místo, kde se děj odehrává   se jmenuje Crosby Lake. Mělo   by to být slané jezero.   Pozor! Skutečně jde o jezero   a nikoliv o mořskou hladinu.   Dříve nebo později logicky   musí dojít ke středu mezi   teenagery a mořskou   (jezerní) havětí. Čím se   v tom jezeře ty žraloci   normálně živí tvůrci   neřeší. Neřeší ani   další věci. Naše partička   se také střetne s místními   primitivy. Napřed se vyvolá   osobní konflikt, aby čase   opět došlo k dalšímu   setkání. Zkrátka. Celá   tato píííííp-čovina   nemá absolutně logický   děj. Každý z těch co   vstoupí na obrazovku je   postupně sežrán různými   druhy žraloků. Filmařská   lobby občas prosadí, že   jedním z hrdinů musí být   černoch. Ramenatý sportovec.   Herecké výkony jsou bídné,   ale z obsazení ani jedno   jméno herce mi toho moc   neříká. Film je to zcela   zbytečný. Byl jsem na něj   zvědavý, a tím, že je to   3D film, tak jsem zbytečně   vyhodil dvě stovky. Bída,   bída, bída.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.10.2011
Shark Night 3D
Film, který mě zaujal   především tím, že tam je   žralok. I když podobných   filmů žralok - zabiják je   mnoho a většina z nich   nestojí za to, tenhle snímek   není vyjímkou. O role se   dělí žralok a jiné   nebezpečí. Každopádně,   žralok v jezeře to je trochu   moc, ano ač je několik málo   druhů, kteří se   aklimatizovali na dané   prostředí mnoho jich není a   rozhodně zmiňovaní žraloci   jsou hlavně v mořských   vodách, takže jedna   ptákovina. Na tomhle snímku   je přesně vidět, že video,   kdy žralok skáče po své   oběti - tuleň či lachtan   obletělo svět. Hop sem hop   tam. Herecké obsazení je tak   nějak směska z televizních   seriálů. A navíc záběry   žraloků...škoda slov. Tohle   je zbytečné vyhazování   peněz jak diváků tak   tvůrců. Film od kterého nic   nečekejte, ale i tak budete   zklamaní, nebo alespoň já   rozhodně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Teenagerský pohodový   horůrek, který vystačí i   na nedělní odpoledne ke   kávě. Nízký rating, v   Česku nevhodné do 12 let,   neslibuje krvavou podívanou,   ani šokující žraločí   útoky. Neoriginální námět   má sice pár chybiček, ale   jinak se nejedná o špatnou   záležitost. Krásná   děvčata, krásní mládenci,   krásná příroda, a do toho   všeho padouši a   hladovějící žraloci. To   vše ve 3D podívané.   Nepovedla se však animace   onoho žraloka. Takhle   některé scény vypadají   dosti křečovitě. O   veledílo se nejedná, ale   jako letní odpočinková   podívaná vystačí. Jen u   toho moc nepřemýšlet.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.10.2017
Režisér David R. Ellis má   na svém kontě například   Nezvratný osud 2 a Nezvratný   osud 4. V roce 2011 natočil,   ale stupidní nudnou   slátaninu, která je jen   další nevtipnou kopií   slavných Čelistí. Chápu,   že režisér chtěl být   "originální" a tak   do film nacpal nadržený   vysokoškoláky a nadupaný   animovaný žraloky, ale   filmu netleskám. Herci   nepředvedli nic extra. Sám   ani scénárista nepřidal do   horrůrku moc krve, což byla   asi ta největší chyba,   protože každý fanda hororu   to očekává. Jedinou   ukousnutou končetinou byla   ruka a to se oběť ještě   dobelhala do vody a v   zuřivosti žraloka ubodala.   Myslím si, že režisér si   mohl vybrat jiný blby, než   nadržený svalovce a   barbínky s velkýma kozama, i   když je pravda, že je to   letní horor a mohl tam dát   žhavější a vyzívavější   scény, když už si musel   vybrat pravou mládež na   dovádění, ale bohužel se   tak nestalo a do toho všeho   dva "teroristi",   kteří tomuto filmu dodali   akorát bolest břicha a   hlavy. Nic zvláštního. Nic   zajímavého a bohužel ani   nic originálního na tomto   veledílu. Spíše ztráta   těch nebohých 90 minut,   které bych raději strávila   jinak. Hlavně, abych už   nemusela koukat na tuto   stupiditu. To mě radši   umučte k smrti, ale toto byl   pro mě skutečný horor. Na   DVD obale by mělo být   upozorneni: " POZOR!   NADMĚRNÉ MNOŽSTVÍ NUDY!   JEN PRO TY, KTEŘÍ SE NUDÍ   RÁDI!" Třeba by to   tímto upozorněním získalo   zákaz naplnit tuto kravinu   DVD stojany v supermarketech.   Byl by to asi jediný úspěch   tohoto filmu.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2011
Pátek třináctého, akorát se žralokem
Děj je prakticky stejný jako   ta slátanina "Pátek   třináctého" z   osmdesátých let, akorát tu   nevraždí člověk, ale   neobyčejný žralok,   poněvadž ve sladké vodě by   obyčejný žralok nepřežil.   Spielbergovo čelisti   perfektně zvládli napodobyt   zkutečného žraloka v jeho   vzhledu, tam vypadal jako   zkutečný, zatímco tady jako   počítačový a to je na   dnešní techniku od filmařů   ostuda. S dnešní filmovou   technikou stačí mít spousty   peněz a o všechno se   postará počítač.
A   abych nezapomněl, snímek   začíná jako čelisti.   Holčina ve vodě, akorát,   že není daleko od břehu,   ale asi 3 metry, její mladý   přítel ji neuslyší volat o   pomoc, jako v Čelistech, tady   jenom byl v karavanu. Co mám   říct, prostě kravina.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Žraloci po dlouhé době potěšili
Na Čelisti to nemá ani v   nejmenším, ale v záplavě   tisíců žraločích filmů   je tento příjemnou   vyjímkou. Nečekejte horor,   spíše dost povedené drama a   slušnou žraločí hostinou.   Na nízkorozpočtový film se   to dost povedlo a ohromně   chytlavý je i soundtrack,   který mě hned chytil a   navnadil. Je pravda, že děj   sice není nic moc, ale   rozhodně to nenudí a je to i   vtipné. Obyčejný film pro   teenagery, který je rozhodně   vysoce nadprůměrný a   příjemný na shlédnutí.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $18,877,153║Tržby   Celosvetovo $40,136,479 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   //počet predaných kusov ║   Tržby za predaj DVD v USA   $1,804,936 //počet predaných   kusov 111,803║ Ukričané   béčko, ktoré ubehne ako   voda, fakt nehorázne rýchlo   to celé odsypalo a to ako   dejová výstavba žiadna, len   samoúčelné scénky, bez   lepšej dávky napätia, kopu   tlápačkových dialógov,   napríklad mladý herci ušli   neboli otravný ako by sa   mohlo na prvý pohľad zdať,   režisér David R. Ellis len   klesá a klesá, škoda mohlo   to byť zábavné a nechutné   béčko ako Piraňa 3D ale nie   je. /25%/
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2011
Musim řict že mě film mile   potěšil,šel jsem na něj   trochu s obavama aby to   nedopadlo jako s Piranama 3D   ale kam se na tohle   hrabou.Děj odsejpal a   žraloci zabijeli o sto šest   a sem tam i dobrá lekačka.
Sanchez
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2012
Uhozená a nesmyslná kravina,   která nedává smysl snad v   ničem, co tenhle film   ukazuje. Kdo by čekal   našlápnutý horor 'alá'   Čelisti - Piraně, tak bude   zklamán jako já. Celý   snímek je od prvních minut   procítěn takovým   tradičním americkým   "bullshitem" a   bohužel se to táhne až do   závěrečných titulek. Ani   jedna postava není   sympatická, ani jeden žralok   není doveden k reálnosti, na   hlavu postavené zápletky a   co ta scéna se skůtrem ? To   byl opravdu uhozený vtip,   který do hororu nepatří.   Tenhle počin se v žádném   případě nevyvedl - palec   dolů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17212minih17212Přání smrti (1974) 
Death Wish n
minih169296minih169296A Man Alone (1955) 
A Man Alone n
minih44987minih44987Katakomby (2007) 
Catacombs n
minih17241minih17241Přednosta stanice (1941) 
Přednosta stanice n
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih66888minih66888Kovbojové a vetřelci (2011) 
Cowboys & Aliens n
minih91468minih91468Stín smrtihlava (2012) [TV film] 
Stín smrtihlava n
minih96956minih96956Nic nás nerozdělí (2012) 
The Impossible n
minih13665minih13665Návrat ztraceného ráje (1999) 
n
minih8602minih8602Hotel pro cizince (1966) 
Hotel pro cizince n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:05 - 01:30

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:45 - 01:45

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:15 - 02:15

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:00 - 02:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zoey Deutch

Deutch Zoey

Naposled navštívené:
Zoey Deutch

Deutch Zoey