Duben
ohodnotit

Návrat do Silent Hill

Silent Hill: Revelation

Další název:
Silent Hill 2
Země:
Rok:
2012
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
22.11.2012
„Když její otec zmizí, Heather Mason je vtáhnuta do děsivé dimenze, která zná vysvětlení podivných nočních můr, jež ji provázejí od dětství“

Komentáře k filmu Návrat do Silent Hill

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2015
Malililinko to ubralo na   atmosféře, ale nevadí.   Zrůdy nápadité, to bylo   něco pro mne. Děj se sem tam   malinkou kousne a zadrhne, ale   jsou to víceméně chvilky.   Herci na úrovni, maskéři se   předháněli v nápadech,   takže u mne panuje skoro sto   procentní spokojenost. Těch   pár slabších chvilek   nemůže mé hodnocení   snížit a myslím, že ani po   druhém podívání, které   zcela určitě bude. A asi ne   jen druhé. 201512028737/9436
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2013
Naprostá spokojenost s tímto   výtvorem.Visuální efekty   naprosto dokonalé,masky oblud   perfektní,atmosféra celého   filmu dokonale odpovídá   tomuto žánru,napětí,temné   prostředí a dokonalé   herecké výkony.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Bassett nahradil Ganse na   režisérské stoličce a   spolu s ním se po několika   letech vracíme znovu do   Silent Hill, které je   tentokrát pohledově   lacinější (triková   stránka pokulhává). Přesto   se však snímek snaží   držet té stále herní aury   a opět se zde setkáváme se   špínou, rzí, starými a   novými příšerami, ale   tentokrát bohužel i s   absencí napětí a té   správné atmosféry, které   je zde poměrně nedostatek (v   jedničce to atmosférově   šlape lépe). Ty   vysvětlovačky v podobě pár   flaschbacků nebyly nutné,   ukrajovaly minuty už tak   krátké stopáži a pevně   doufám, že vyjde nějaká   rozšířená verze.   Každopádně pokračováním   nejsem zklamaný, děj se   začíná rozjíždět ihned v   úvodních několika   minutách, dočkal jsem se   několika krvavých scén,   nikoliv však převratných,   ale za podívaní to stálo.   Jsem zvědaví, jestli se   třetí díl více zaměří   na hledání manželky Harryho   Masona nebo spíš bude   čerpat z herního dílu   Downpour, jak už naznačuje   závěr.
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Pocity z tohoto pokračování   jsou poněkud   rozporuplné.Oproti prvnímu   dílu najdete mnohem více   temnoty i toho,co se v ní   skrývá (je toho   dost),uvidíte staré   tváře.Bohužel ty nové   nestály za nic.Hlavní   hrdinka Heather mi   vadila,vůbec se tam   nehodila,strach   neprožívala,absolutně jsem   jí to nevěřil.Strašně mi   tam chyběla Rose,která do   Silent Hillu patří.Myslel   jsem,že ji tam uvidím   víckrát,než jen jednou na   začátku.Městečko se   prakticky nezměnilo,některé   scény uvídíte   podruhé.Další věc,která   mi opravdu připomněla Silent   Hill byla hudba a siréna   přivolávající temnotu.Jsem   rád,že jsem to viděl,ale   kvůli Heather to dlouhou dobu   vidět nechci.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2020
Na první pohled je vidět   rozdíl mezi kvalitním   hororem a různými stovkami   napodobenin, které po nocích   divák sleduje na rozličných   komerčních televizních   stanicích. Z devadesáti   procent se jedná o odpad, i   když já často nepohrdnu   podobnými snímky, pokud se   mi po půlnoci trefí do   nálady. Volné pokračování   původního příběhu stavím   na roveň s filmem Silent Hill   (2006), těžko budu hledat   nedostatky. Triková část je   velmi dobrá, jen ten závěr   bych si představil trochu   jinak.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Silent Hill: Revelation 3D
Nebude velkým překvapením,   když řeknu, že Silent Hill   2 je zklamáním, ale přesto   se nejedná o propadák.   Dlouhých 6 let jsme čekali   na pokračování   úspěšného předchozího   dílu a je jasné, že ten   úspěch se dá těžko   pokořit, ale i tak jistá   naděje tam byla, ta se ovšem   vytratila v průběhu filmu.  
Délka filmu byla   jedním ze zklamání, proč   to bylo tak krátké? Do   Silent Hillu jsme se dostalo   po 45 minutách, kdy jsme   sledovali strasti mladé   hrdinky, která značně   připomínala její matku   především svým účesem.   Do příběhu se dostává i   mladík a tak se tam mihne   trochu té romantiky, budiž s   tím nemám problém.   Setkáváme se s několika   novými postavami i s již   dobře známými tvářemi   jako jsou mé oblíbené   zdravotní sestřičky, které   opět bodovaly.
Co se   týče triků, tak ano menší   rozpočet se tam odrazil, ale   neviděla bych to tak   špatně. I když mě Sillent   Hill 2 zklamal, nedostal se do   té fáze abych ho zařadila   mezi filmy, které už nikdy   nechci vidět.
Krušnohorec
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Návrat na Tichý kopec ve 3D
První díl Silent Hill jsem   si kdysi koupil na DVD spolu s   víkendovým nákupem a   příliš si od něj   nesliboval. Film ale   překvapil svou ponurou   atmosférou vyvolávanou však   zcela decentními   "nehorrorovými"   prostředky. Zakouřená   atmosféra, všudypřítomný   padající popel, zvuk ve   kterém dominují kovové   rány a skřípoty, otahané,   sešlé a upatlané exteriéry   dominovaly nade vším.   Zápletka filmu se jevila   vedlejší, diváka zcela   pohlcovala ona záhadná   atmosféra bývalého   hornického městečka Silent   Hill, žijící s nejistě   definovanou vinou minulých   časů.
Toto všechno   se z druhého dílu bohužel   vytratilo byť poletující   popel, čoudíky a děsivý   zvuk zůstal, atmosféra   prvního dílu je ta tam.   Místo ní nastoupily   brutální morbidnosti a   masakry zúčastněných   postav, kterými je film   přesycen. Pokud by dílo   hodnotil někdo z filmařské   branže, určitě by ocenil   výtvarnou stránku, věrnost   masek (vynikají ty, které   ukazují všemožná tělesná   poškození), určitě   skvělý zvuk, nicméně   dohromady to nefunguje, nebo   rozhodně ne tolik, jako   první díl. Film určitě   stojí za to vidět, je to   špička své kategorie ale   svou jedničku nepřehodil.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Viděno ve 3D
Jako fanoušek Silent Hillu   jsem si nemohl nechat   pokračování ujít a musím   napsat - Návrat který vůbec   nemusel být. Co tomu nejvíc   chybělo, byla atmosféra   prvního dílu. Tady až moc   tvůrci tlačili na pilu, tam   kde chtěli strašit a   působit nechutně, to spíš   bylo trapný a k smíchu.
Taky mi vadilo, že   pozměnili konec prvního   dílu, zachránila se jen   dcera, matka zůstala   uvězněna ve městě, ale   pokud vím, tak na konci   jedničky odjely spolu i když   zůstaly obě v mlze. A 3D? To   vůbec nemuselo být, těh   efektů tam není tolik, ale   chápu, páni producenti   potřebujou investované   peníze dostat nějak   zpátky.
Kdo byl z   prvního dílu nadšenej jako   já, toho Návrat zklame, ale   možná taky ne...Já dávám   jen 6, škoda:-(
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Po příšerné úvodní   scénce jsem čekal něco   mnohem horšího, i tak jsem   ale z celého výsledku   značně rozpačitý a trochu   mě šokovalo, že do ulic   Silent Hillu se dostaneme až   po polovině filmu. Potvůrky   se (až na tu figurínovou   slátaninu) povedly,   Pyramidhead tu má dva   povedené výstupy a je zde i   několik krvavých scének,   díky kterým mě film bavil a   nerad bych ho házel do   odpadu. Plus návrat Seana   Beana a malá retardovaná   rolička Malcoma McDowella. Na   druhou stranu, příběh a   atmosféra herního Silent   Hillu i prvního filmu je   úplně pryč, celé to   působí strašně uměle a   lacině a kamera je jak z   televizního filmu. Tohle je   úplně jiný level a   ultimátní béčko, které   mělo vyjít rovnou na dvd a   ne strašit v kinech, ještě   k tomu ve 3D. Konec otvírá   dveře dalšímu   pokračování, tak doufám,   že se toho do budoucna ujme   někdo schopný a dočkáme se   více povedeného filmu.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2013
Návrat do Silent Hill (2012)
Na to aký bol trailer a   názov filmu,tak sa tam nič   nestalo.Stale behala za tym   medailonom a na koniec ho ani   nepouzije.posledny fight bol   celkom v poho.par 3D efektov   bolo ale aj tak hrozne malo:(   plusy tohoto filmu su pre mna   hudba a celkom dost krvy   ktorej tam bolo akurat,hlavne   v tom sanatoriu.toto by som   skor nazval predfilm k trojke.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Do Silent Hill dvakrát nevstoupíš!
No první SH byl natočen   2006, takže přibližně 6   let a je tu pokračování.   Hru jsem nikdy nehrál, ale   první SH se mi docela dost   líbil - strašidelná   atmosféra, zajímavé momenty   a scény, né vše jsem dobře   pochopil, ale slušný horor.   Pokračování je natočeno   velmi slušně, krvavé,   drsné, temné, efekty   solidní ale už to není ono   a působí to nastavovaně,,,   pouze můj dojem.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2013
Do prvního filmu Silent Hill   jsem se doslova   zamiloval.Bohužel o tomto   pokračování to říct   nemůžu.
Nelíbilo se   mi tady spoustu věcí.Už ten   scénář - nesrovnalosti   děje ( tak najednou ty holky   budou stát proti sobě jo -   pěkně postavené na hlavu ),   pak taky Sean Bean - divím se   že si za tu chvilku, co tady   hrál vzal vůbec peníze :-)   - jeho postava měla mít   určitě větší prostor,   ovšem je to věc názoru.A   nakonec i ten konec - co to   jako mělo znamenat ten   poslední souboj - pro mně   absolutně   nepochopitelné.Zkrátka jsem   přišel na to, že si zase   chtěl někdo namastit kapsu a   vydělat balík peněz.Moc   ovšem nevěřím, že by jim   to vyšlo.
Přes to   všechno, co se mi nelíbilo,   tak nemůžu dát míň než 5   bodíků.Atmosféra filmu je   totiž opět temná a ponurá,   tak jak bych si ji asi u   pokračování představoval.A   hlavně ten pavouk s těma   hlavama v tom skladišti nebo,   kde to přesně bylo.Pokud   zapomenu z tohoto filmu na   cokoliv, tak na toho   morbidního pavouka už   nezapomenu do konce života   :-).
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2013
Abych se přiznal, víc jsem   si užil komentář od   uživatele Auctus, než   samotnej film.   Elektrikářskej horor kde   furt blikají světla jak na   diskotéce, a to tam žádná   diskotéka nebyla. Zajímavej   byl figurínovej pavouk, jinak   to byla stokrát přešitá   látka.
RoboDevil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.7.2014
O proti prvnímu dílu docela   propadák.Atmosféru Silent   Hillu film hodně špatně   pouze napodoboval a   závěrečný boj byl spíš k   smíchu.Alespoň že se film   držel herní předlohy podle   třetího dílu hry.Raději   bych viděl film podle Silent   Hill 2 který měl nejlepší   příběh,atmosféru a   perfektní hudbu.Snad se   dočkáme.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $17,529,157║Tržby   Celosvetovo $54,700,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $2,437,091 //počet predaných   kusov 71,386║ Tržby za   predaj DVD v USA $3,715,226   //počet predaných kusov   121,568║ Ten nižší   rozpočet je citeľný v   rámci trikov, príbeh ani   samotná atmosféra už nie je   to pravé čo urobilo prvý   film takým sklúčujúcim,   desivým a vizuálne   strhujúcim, toto je taká   zbytočná samoúčelnosť.   /40%/
Chaosteory
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.4.2013
Zbytečný návrat
V roce 2006 se stalo něco   nemožného, výborná herní   předloha se dočkala   kvalitního filmového   zpracování nad kterém   jásala dušička jak   hráčů, tak fanoušků   atmosférických hororů.
Bohužel ve stejný   okamžik, kdy Bassett dostal   do rukou pokračování, se ze   Silent Hill slouplo logo   Konami a místo něj nalepili   ocucanou známku Hollywood.  
Původní atmosféra   filmu je nenávratně v   troskách a nevyhrabe ji znich   ani druhá polovina filmu, ve   které se děj opět přesune   do popelavého temného   města.
To je také   doba, kdy divák dostává   ránu do slabin a čeká na   poslední z milosti, protože   se naplno projeví   režiséro/scénáristovo   kacířství vůči prvnímu   dílu. Temnotu vystřídalo   cosi, co vzdáleně   připomíná Freddyho kotelnu   napadenou Vetřelci a nebýt   dvou nebo tří opravdu   povedených monster, měl bych   pocit, že sleduji video film.  
Kapitola sama o sobě   je scénář, který lepí co   se dá jen aby vydržel   alespoň těch 90 minut a   když už to nejde, lupne se   na plátno trocha krve, aby   divák neusnul, což není tak   těžké, když hlavní   hrdince přejete vše, jen ne   návrat domů.

Jak bývá zvykem, velké   očekávání vystřídalo   obrovské zklamání a   nezbývá než doufat, že   nikdo nebude chtít déle   parazitovat na Tichém Kopci
Omnibus
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Návrat do Silent Grill...
// Původní Silent Hill byl   pěkně vypečený film.   Ještě týden po zhlédnutí   jsem vykašlával saze. A   doteď každou první středu   v měsíci zalejzám pod   stůl, kvůli získané fobii   z požárních sirén. Takže   na dvojku jsem se těšil jak   pyroman na exkurzi do šachty   Darkov a natěšeně jsem si u   ucha chrastil krabičkou   sirek. Cha! Zvlhlýma sirkama   se teď můžu akorát tak   šťourat v zubech a dolovat z   nich ty zbytky sazí. //

Návrat do Silent   Grill mi byl čert dlužnej.   Scénárista neměl inspiraci,   tak zašel zrelaxovat do lesa   a nasbíral si košík   houbiček. A dal zobnout i   kameramanovi, takže rozjezd   filmu byl v troubě a já z   něj dostal tik do oka. Pak na   mě z toustovače divoce   vyskočil toust, až jsem si   leknutím uprd. A dál už to   bylo hustý (myslím ten   film). Otec mlel furt dokola,   že musí vybalovat a hned   potom vymalovat. Dceru ta   otcovská péče nějak   psychicky narušila, až měl   taťka obavy, jestli zvládne   jít sama do školy, když jí   teprve nedávno bylo osmnáct   a navíc je blondýna. Po   jejím odchodu se fotr   začuměl do zrcadla,   vzpomněl si, že je vlastně   vdovec a hráblo i jemu.
Pokecal se svojí ženou,   které chyběla důležitá   část pečeně, (nebo   pečetě?), a ta jeho mrtvá   manželka mu povídá:   „Jenom jeden z nás může   přežít!“ Než si to   chudák přebral, nebožka se   vypařila jak slza na sporáku   a místo ní mu na gauč   hupsnula omládnutá dcerka.   Holčička byla tentokrát   černovlasá, ovšem taky   blbá jako troky, protože si   nic nepamatovala. Na taťku   už toho bylo trochu moc (a na   mě taky).
Ta   dospělá dcera mezitím měla   svůj běžný den. Málem ji   autem srazil debil. Chtěla   dát korunu bezďákovi, ale   místo díků na ni udělal   fakt hnusnej ksicht (to   dělávají). Na spolužáky   byla zase hnusná ona a řekla   jim, že si je nepřidá na   fejsbůk (to přehnala!). Za   trest ji chtěli upálit, ale   jí to bylo buřt. Nevšímala   si ani dýmu, plazícího se   chodbou (asi druháci hulili   na záchodcích) a nasral ji   až školník, co vyhodil   pojistky. V šeru šla   prozkoumat svou novou školu,   ale nebylo o co stát. Bordel   jak v tanku, všechno   rozbitý, ze stropu visely   urvané kabely a uklízečka   to měla na háku a všude   nechala nánosy sazí. Ale   Heather to neřešila -   stejně se brzo zase   postěhujou jinam.

Proto i odpálkovala   zájemce o styk, co ji zval na   kafe a šla do fast foodu   sama. Lidi tam jedli jako   prasata (to znám) a měli   pěkně vyžraný obličeje   (jeden i doslova). Nakoukla do   kuchyně, kde viselo (a   protestovalo) čerstvé maso a   bylo jí jasný, že tady   radši nic nezakousne. A to   netušila, že doma se zrůdy   právě snaží zakousnout jí   otce. A že pár neřádů z   jakéhosi řádu na ni   nasadilo očko. Toho detektiva   naštěstí brzo někdo   klepnul přes prsty. Heather   ho chtěla vzít na   pohotovost, že mu je tam   přišijou zpátky, ale   zmáčknula blbej čudlík a   výtah s nima sjel do sklepa.   „Čert to vem“, mávnula   rukou a chlapa opravdu vzal   čert (jen místo komínem   výtahovou šachtou). Heather   se pro policii stala   podezřelou, že v tom   sekání prstů má prsty ona,   tak radši vzala kramle. Ten   zájemce o styk šel s ní. A   šel po ní jak po uzeným,   takže jí valil klíny do   hlavy - o svým dědovi a o   realitách, co leží jedna na   druhé a měl i jiné   nechutné sexuální   narážky, ale marně. Noční   linkou pro pošuky dojeli k   ní domů a tam mu to řekla   natvrdo: „Čau zítra!“  

Heather si pak   doma asi třicekrát cvičně   zakřičela „Tati?!“ aby   poskytla nadrženému   Vincentovi záminku se   vrátit, popadli pozvánku na   ples do Silent Hill a jelo se.   Cestou se z Heather stala   Sharon, ale salámistovi   Vincentovi to bylo šumák (co   je po jménu, hlavně, že ji   má...). Pod záminkou   driver-pause ji zatáhl do   motelu, kde se projevil jako   neřád (a člen řádu),   vyznal jí lásku (pochválil   ji, že není úplně blbá a   zlá) a v rámci milostné   předehry na sobě rozerval   košili a ukazoval jí jizvy.   Sharon se ale vymluvila na   bolest hlavy a nedala mu,   čímž sobecky zničila   šanci filmu na nějaké   vyšší ohodnocení. Pak se   motel začal rozpadat na kusy,   jako když polejete mrkvový   dort kyselinou sírovou a   něco podobného se dál dělo   i s dějem filmu. Vincent se   vyděsil, ale zachoval se jako   pravý chlap a svedl to   všechno na Sharon. Za což   dostal po zásluze přes   držku od jedné zrůdy.   Sharon omylem koupila jednu   taky, načež zalehla.

Když se po čase   vzpamatovala na koberci (s   křížkem po funuse v   lascivní poloze) byl už   chlapec v trapu a ke všemu   venku smog jako kráva.   Došourala se až do Silent   Hill, ale tam chcípl pes.   Kvůli smogu všichni trčeli   doma a jen na ni blbě   čuměli zpoza záclon. Holka   se tam courala jak tělo bez   duše (sic!), pak kecala s   nějakou babkou o historii   města a já jsem začal   usínat. Naštěstí se ale   rozbimbaly zvony a rozhoukaly   sirény (asi někde hořelo) a   na to smluvené znamení mělo   začít honění (konečně!).   Jenomže Sharon byla nejenom   líná šukat, ale i běhat,   takže si po   padesátimetrovém lehkém   vyklusávání dala oraz,   začala se zase flegmaticky   courat a já jsem to vzdal a   usnul jsem. Nevím, jak dlouho   jsem spal, ale probudil mě   strašný zvuk – půlka   kinosálu na mě mlaskala! (ti   lidi jsou divní). V   nějakém skladu divadla   právě mezi figurínami   běhala osmihlavá lidská   tarantule jak od Picassa, což   mě zaujalo. Jenže si brzo   čapnula jednu komparsistku a   zalezla ji sežrat za regály,   takže bylo po ptákách. A   následovalo zase to pindání   o historii, o ukradené   Mrdatronově pečeti a o   nějakém ztraceném mobilu,   bez kterého „si nemohli   zavolat Boha“. Ale protože   tu nepřehlednou teorii   zodpovědně střídali s   pragmatickým střílením   démonů, sekáním ručiček   a s chroptěním a prděním   zrůd všeho druhu, a řvali u   toho jak na lesy, už se mi   ani jednou nepodařilo usnout   na víc jak pět minut v   kuse...

Z toho   bubuštrůdlu mi utkvěl už   jen Vincent na JIPce,   opečovávaný slepými   sestřičkami (podobná mě   kdysi vyholovala před mojí   operací kýly. Dost jsem se   bál :-) a ten maník s   železnou maskou ve tvaru s   prominutím kosočtverce, co   si vzal na boj omylem o pár   čísel větší meč a jako   odpovídající hudební   kulisu si objednal hru na   klavír. V závěru se ještě   jednou všichni hezky   vykecali, fotr šel do sebe a   odešel do mlhy hledat   nebožku a byl konečně   šlus!

Ty filmu   alespoň dvě udělené   hvězdy jsou na znamení   upřímné soustrasti s   pozůstalými po obětech toho   devítihvězdičkového   požáru v původním Silent   Hill.
ing
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.8.2013
Zklamání
jsem fanoušek her Silent Hill   a proto pro mě byla jednička   perfektní, bohužel dvojka,   alias Návrat do Silent Hill   je obrovská nuda, nechápu   scénaristy proč si nevzali   námět z pc her Silent Hill   tak jako u jedničky a že je   z čeho vybírat...zde platí   jednou a dost
Endre-silentname
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.9.2013
Najhorší horor roku 2012
čo viac dodať? Atmosféra   preč, hrdinovia sprostí,   celý čas neviete čo sa deje   a otrasné dialógy. Toto   nezachráni absolútne nič.   Je to priehľadné, je to   sprosté a najmä to človeku   zničilo nádej, že by sme   mohli mať super filmovú   hororovú sériu. Hrúza.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih66374minih66374Sportovní hry na Kozím Hrádku (1990) [TV film] 
Sportovní hry na Kozím Hrádku n
minih43276minih43276Taxi 4 (2007) 
T4xi n
minih13047minih13047Můj přítel d'Artagnan (1989) 
Můj přítel d'Artagnan n
minih154255minih154255Kazišuci (2018) 
Blockers n
minih41099minih41099Česká muzika (1993) [TV inscenace] 
Česká muzika n
minih24739minih24739Teď zas my (1939) 
Teď zas my n
minih54150minih54150Zlomyslný apríl (2008) [Video] 
April Fool's Day n
minih36879minih36879Vrah přichází v noci (2001) 
Non ho sonno n
minih6163minih6163Dětská hra (1988) 
Child's Play n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Silent Hill (2006)

 Silent Hill (2006)
Silent Hill n
 
Žánr: drama / horor / fantasy / thriller
Země: Kanada / Japonsko / Spojené státy americké / Francie
Režie: Christophe Gans

(pokračování)

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

02:10 - 02:40

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

13 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

38 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10