Zari
ohodnotit

Lovci myšlenek

Mindhunters

Další název:
Mind Hunters / Lovci myšlienok (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
104 minut
„Cvičení se mění v boj o život a skupina elitních agentů musí ve výcvikovém prostoru najít vraha dřív, než je všechny zabije.“

Komentáře k filmu Lovci myšlenek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2022
Měla to být běžná   zkouška dovedností v rámci   výcviku rekrutů FBI na   opuštěném ostrově, aby se   vše nakonec zvrhlo v tajemný   slasher. Kdo je ale tím   vrahem? Málokdo ví, že se   jedná o přepracovaný   námět slavné detektivní   etudy Agathy Christie „Deset   malých černoušků“,   která byla zfilmována   taktéž nesčíslněkrát.   Docela odvážný počin   pohrát si s takovým   námětem, ale nakonec, proč   ne. Myšlenka příběhu tedy   není nezajímavá, ale co se   týče provedení, spíše to   zůstalo někde kolem   průměru. Snímek nabízí   především povrchní   psychologický thriller,   vytvářející určitou   záhadologii, avšak ono   tajemno v rámci budování   napětí a nervozity se hned   na začátku chtě nechtě   rozpadá. Ani pro diváky   nevytváří náznak   spoluúčasti hádat, kdo že   je tím vrahem. Takže se jen   sleduje počínání všech   protagonistů v dané situaci,   a to je vše. Svým způsobem   v tom lze rozeznat motivy   filmové série „Saw“.   Rekruti mají co do činění   s nejrůznějšími   sofistikovanými pastmi,   které vedou k bizarním   formám smrti. Komu tady   věřit, když jsou na   ostrově sami, a komu ne? Toť   otázka. Vlastně tu platí   jediné. „Jediný, o kterém   věřím, že je nevinný,   jsem já!“ Je to ale dost   málo na to, aby něco   takového zaujalo. Snímek se   jeví jako spíše jednoduchý   popcornový počin, který   nedělá žádnou revoluci   žánru a jen jej využívá   pro své účely.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2019
Jak se říká v povedeném   českém filmu:"U mě   dobrý". Agenti FBI ve   výcviku se dostanou do   střetu s vrahem. Ten se   ukrývá někde právě někdy   mezi agenty a tak jsme   napínavého boje s časem a   vrahem na opuštěném   ostrově.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Enyky benyky kliky bé, kdo je   tedka na řadě. Nemůžu si   pomoc, ale tyhle filmy mám   rád. Dost sem se bavil asi   tím, že sem se striktně   nedržel toho, že to má být   thriller a některé scény,   byly opravdu úsměvné.   "Jo sem tak fikanej, že   se teď sám oddělám.."
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.8.2015
Zkouška
Jake Harris je výcvikový   instruktor FBI, který má za   úkol vycvičit a připravit   nové agenty. Ti kteří jeho   zvláštní trénink   zvládnou, se mají stát   odborníky na profilování   masových vrahů. Musí se   naučit číst jejich   myšlenky, podrobně rozebrat   jejich motiv, prohledat místo   činu atd. Po posledním   nezdařilém cvičení pro ně   vymyslí Harris poslední   úkol. Odletí na vzdálený   ostrov, kde je vybudované   výcvikové město pro armádu   a na něm mají strávit   víkend. Sedm agentů a jeden   dobrovolný pozorovatel se tak   ocitnou na místě, kde mají   vyšetřit připravený   fiktivní případ. Jaké je   však jejich překvapení,   když začnou jeden po druhém   umírat, díky rafinovaným   nástrahám a jedinou stopou   jsou pro ně hodinky a malé   indicie, které pro ně   nachystal sám vrah. Postupem   času si uvědomí, že vrahem   musí být někdo z nich.   Začíná tak závod s časem,   kterého mají zoufale málo.   Přestože jsou dobře   vycvičeni, vrah je   chytřejší než oni a   všechno co o nich ví, se   může obrátit proti nim   samotným.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2014
Super filmík ku oddychu   ducha. Já mám tento druh   vcelku rád. Konec mi však   přišel zbytečně   nastavovaný a scéna pod   vodou vysloveně přehnaná.   To by nedal ani vodník. Ale   protože jinak jsem měl o   zábavu postaráno,   přidávám na hodnocení.   20131110 9584/9725++++++
Souhlas s mým   předchozím starším   komentářem. Klidně desítku   přidávám.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2012
Přestože film nenabízí   nic, co bych už dříve   (mnohdy v lepší podobě)   neviděl jinde, docela jsem se   u něj bavil. Příběh za   mnoho nestojí, je jenom   záminkou, proč uvěznit   skupinku lidí na malém   ostrově a nechat je umírat   roztodivnými způsoby.   Paradoxně díky příběhu to   působí více blbě, než by   mohlo, pokud by oni lidé   nebyli „ti nejlepší agenti   FBI, které Amerika má“.   Ehm, pokud by tohle měla být   pravda, tak se USA nemají   vůbec čím chlubit. Na   druhou stranu, jde   především o zábavu a ta to   není vůbec špatná.   Přestože neholduji příliš   schématu vyvražďovacích   filmů typu Nezvratný osud,   tady mi to vůbec nevadilo.   Jednotlivé skony jsou místy   originální, místy alespoň   zábavné a obsazení, ač   nepatří mezi ty vyloženě   áčkové mě příjemně   překvapilo – Kilmer moc   prostoru bohužel nedostane,   Slatera nemám moc v lásce a   jeho pobyt na plátně je   rovněž značně omezený   (což mi v tomhle případě   vůbec nevadí), ale jsou tu i   další – Patricia   Velasquez, Johnny Lee Miller   nebo LL Cool J, tudíž herci   typu „tyvole tenhle xycht   už sem někde viděl“. Do   stejné kategori patří i   Eion Bailey a Clifton Collins,   kteří mě dokonce i herecky   zaujali (teda Bailey hlavně   těma výraznýma očima, no   :-). Po filmařský stránce   nelze snímku mnoho vytknout   – Renny Harlin je zkušený   rutinér a dokáže snímku   vtisknout to, co je možná   nejdůležitější – totiž   atmosféru. Netvrdím, že by   mi běhal mráz po zádech,   ale zvolené prostředí (ach   ty figuríny) a klasické   filmařské prostředky   (třeba poletující sníh)   dokáží divy (stejně jako   Kantelinenova atmosferická   hudba). Zkrátka jako celek to   až na lehkou demenci   příběhu šlape docela   slušně a čas u toho zabitý   není vyloženě zabitý :-)
mancika.n
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2012
Mladý agenti FBI medzi nimi   je vrah ale netušia že   kto... začína boj o   prežitie . Film bol   napínavý a rozuzlenie na   záver ma dosť prekvapil a   takto to mám rada .
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Mindhunters
Na Lovce myšlenek jsem byla   upozorněna mou kamarádkou a   protože mě zaujal obsah,   rozhodla jsem se to   shlédnout. Při jeho   sledování jsem zjistila, že   se to nápadně podobá mé   oblíbení detektivce 10   malých černoušků a to   přesně proč? Protože   hlavní pole působiště je   ostrov, máme tu několik   lidí, kteří jsou jeden po   druhém likvidováni určitým   způsobem.

Hlavní zápletka není   jinak složitá, ale samotný   děj, tedy ta zajímavější   část se rozjíždí   poměrně rychle a tak tam   není velký prostor pro nudu.   Známé herecké obsazení,   některé postavy jsou   sympatické jiné zase o něco   méně, ostatně, tak už to   prostě bývá. Hudba je   průměrná, žádná hudební   pecka se tam nerozjíždí.   Agenti FBI, kteří občas   jednají trochu debilně,   člověk by si myslel, když   to je vybraná skupina   inteligentních lidí, kteří   se specializují na   sestavování profilů,   vyšetřování vražd atd.   tak trochu toho rozumu   poberou, ale zase   psychologicky je dáno, že v   takovýhle situacích lidé   reagují nesmyslně a   přehnaně, no ale to už je   jiný příběh.
Kromě uhození do hlavy   hasicím přístrojem a   následného probuzení jako   kdyby byl uhozen lapačkou na   mouchy nemám žádné extra   námitky.
Dodatek: K   tomuhle filmu se vracím dosti   pravidelně.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Tak me se tento film velmi   libil.Dost dobry napad neco   takoveho vubec natocit.I kdyz   je v nem pomerne malo roli,tak   jsou obsazena velmi zvucnymi   jmeny.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2009
Mám tento film dost rád   slušné obsazení hraje zde   tak maximálně 10 herců ale   přesto slušné co více   koukněte a uvidíte
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Režisér Cliffhangera a   druhé Smrtonosné pasti nám   přináší boj o přežití   na opuštěném ostrově, kde   se nachází pouze vojenská   základna. Skupina agentů FBI   je vysazena na tento ostrov,   aby se zúčastnila cvičení,   ale to se velmi rychle zvrtne   na boj o vlastní přežití.   Mezi nimi je vrah, ale nikdo   netuší kdo...a agentů   ubývá.
Celkem   příjemná podívaná, kterou   mi pokazil akorát umělej Val   Kilmer pověšenej na   řetězy. Jinak přítomnost   živého Kilmera byla ve filmu   určitě příjemnou   třešničkou.
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Opravdu moc pěkný film, ale   hlavně překvapivě   kvalitní!!!
Snad jen   škoda, že hlavní dvě   herecká esa (VAL KILMER,   CHRISTIAN SLATER) dostala jen   několika minutové role, ale   vše nám vynahrazuje skvěle   namakaný a hrající LL COOL   J ...!
Příběh je   napnutý jako strunka u   kytáry, celý film jsem si   okusoval prstejčky jako malá   holka ... :@)
Ostrov   působí opravdu panicky a   geniální hodinkové   nástrahy chystané   psychopatickým sériovým   vrahem jsou neuvěřitelné,   ALE nechte se, mile,   překvapit ... ENJOY ... :@)
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Lovci myšlenek
Je jen jeden způsob, jak se   dostat ze seznamu   podezřelých: vlastní   smrt.
Docela zdařilé   moto filmu. A vezmeme-li v   úvahu jakou rychlostí   příběh nabírá spád,   máme tu lákavou podívanou.   Sedm agentů pronásleduje   sériového vraha. Ale koho?   Každou chvilku se mým   oblíbencem stával někdo   jiný a mnou tipovaný vrah   byl hned v následující   scéně zabit. Jediné, co   bohužel stojí za to   vytknout, je až přehnaně   akční a rádoby   zamotávající konec, který   mi trochu názor na filmeček   skazil.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Tajna policajna jednotka   vyberie talentovanych mladych   ludi,z ktorych chce vybrat   tych najlepsich,aby vstupili   do jej radov.Vyber sa odohrava   na opustenom ostrove.Driluje   ich veduci skupiny/Val   Kilmer/,ktory nemilosrdne   odhaluje ich slabiny.Problemy   zacinaju,ked v skupine   zacinaju umierat ludia podla   presne stanoveneho schematu a   vzdy akoby nahodne,ale nikto   nevie kto je vrahom.Zrazu   podozrieva kazdy   kazdeho.Hlavne podozrenie pada   na Val Kilmera,ktory vsak   taktiez umiera grotesknou   smrtou.Nakoniec je/ako vzdy/   vrahom ten,o ktorom by to   clovek povedal najmenej a   zacina boj o holy   zivot.Uspesny,ale prezivaju   len dvaja/asi/ ludia.Po zabiti   genialneho vraha je vsetkemu   koniec/aj filmu :)/
REZULT 8/10 Prekvapivo   dobry film,o ktorom som vobec   nic nepocul,ale system akoby   nahodnych/a pritom   naplanovanych vrazd/je dost   dobry.Zaujimave je cakat kto a   akou smrtou nakoniec   umrie.Celkom dobre vykony   hercov.Skoda,ze Val Kilmer   neprezije az do konca :)
efCZa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.8.2008
nemám tento film ráda - a to   jsem ho už (nedopatřením)   viděla několikrát. Poprvé   mě dostala atmosféra, která   se poměrně zajímavě   rozjížděla, ale brzy ji   zabil stupidní děj a dost   špatné herecké výkony.   Nakonec zbyl jen tmavý film   se spoustou neodůvodněného   násilí a oběti, s kterými   jsem nemohla soucítit..díky,   ale tohle není můj šálek   kávy.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Klasika
s nečekaným rozuzlením.   Tedy nečekaným, ono ani   během filmu nijak nešlo   vytušit,kdo za tím stojí.   Chudák Val, dával jsem do   něho větší naděje, ale   nakonec jsem byl i s tím   zbytkem spokojen, ač mi   občas (jako vždy u těchto   snímků) nešla 1 a 1   dohromady.
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2008
Názory komentujících se   různí, hodnocení také. i   to je ale dobře, protože   čím více různých   názorů, tím větší   objektivita a návštěvník,   který si je přečte, má o   důvod víc se stát samotným   divákem a udělat si úsudek   o filmu sám. Názory na daný   snímek se mezi námi různí.   Můj názor je ten, že k   tomuto filmu jsem přistupoval   jako laik, jelikož jsem dosud   žádný sám nenatočil a   neočekával jsem žádné   vysoce umělecké dílo, ale   odpočinkovou podívanou, dle   recenzí napínavý thriller s   kvalitní zápletkou a   hvězdným obsazením. Dělo   se dle mého očekávání,   byl jsem naprosto spokojen,   hodnotím nadprůměrně.   Takže pokud se najde ještě   někdo, kdo tyto "Lovce   Myšlenek" neviděl, těm   jej jen vřele doporučuji.
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2008
V comeback Rennyho Harlina se   snad ani nedá doufat, takže   Lovce myšlenek jsem už od   počátku stavil spíše do   role outsidera. Výsledek sice   není tak hrozný, ale přece   Scénář na téma „smrt si   (ne)vybírá“ už   představili dva díly   Nezvratného osudu a   ponorkovou nemoc na místě   odkud nelze uniknout a kde   každou chvílí někdo   míří pistolí do tváře   tomu druhému už zase   Carpenterova Věc. A právě   Věcí se Harlin inspiroval   více než je zdrávo a jako   korunu tomu všemu nasadil   fakt, že vykrádá i sám   sebe, protože o faktu, že   smrt si nevybírá podle   diváckého očekávání ve   stylu „čím větší   hvězda, tím déle žije a   pokud možno i přes   závěrečné titulky“, už   v Útoku z hlubin. S ansáblem   poměrně známých herců pak   rozehrál nikterak působivou   a samoúčelnou řezničinu   (působivé jsou leda tak   kočičky) která směřuje k   jedinému konci s „naprosto   zdrcující pointou“, který   spíš naštve. A to nemluvím   o divácích chytřejších   než jsem já, kterým to   všechno dojde ještě dřív,   takové je pak třeba   nepokrytě politovat. Takže   bez znalosti výše vypsaných   třech filmů a pokud vám   bude jedno, že tenhle ostrý   Fin má navíc, si Lovce   myšlenek možná užijete.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2007
Mám rád horory, thrillery a   filmy plné napětí. Tento   film mě ale ničím   nepřekvapil, ani neurazil.   Prostě šedý průměr za 5   bodů. Film s názvem "10   malých černoušků" na   námět stejnojmenné knihy   A.Christie byl podle mne o   hodně lépe natočený, než   tento snímek využívající   stejný námět, byť je   podstatně starší.
dandysek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2007
na tento film jsem se dlouho   těšila, až ho uvidím.   nevím proč. nakonec mě   hodně zklamal, čekala jsem   asi ještě něco víc než   vraždy vraždy vraždy a   hrůzy. jo, očekáváte,   tápete a hledáte, kdo je   vrahem, a nakonec vás to   vůbec nepřekvapí. a ten   motiv! to už byla nuda.   naštěstí ale dva   "hodní" porazili   zlo a přežili...
Mlapiska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2007
Napínavý thriller s   vymakanými scénami.   Jednotlivé vraždy jsou   zajímavě propracované. Děj   má spád, je přiměřeně   dynamický, ale bohužel také   klišovitě předvídatelný,   a to zejména, když se   blíží závěr filmu, který   se opět zřejmě nemohl   obejít bez zbytečně   složitých a zamotaných   kombinací, ve snaze udělat   konec co nejnečekanější a   nejpřekvapivější. Tato   snaha vyzněla mi až   příliš přehnaně.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Tak na tomto filmu se někdo   asi hodně vyřádil,   brutální vraždy někdy až   moc složité, napínavý a   překvapivý film.
Strength
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2007
Tak tady jsem moc spokojena   nebyla.Dějově je to hodně   dobře promyšlený film.   Pořád uvažujeme, kdo by   mohl být tím záhadným   vrahem a nakonec...No, hodně   nečekané. Děj byl super,ale   Val Kilmer se zde bohužel   projevil jako herec amatér.   Samozřejmě zde byly   zajímavé scény, ale   propracování přeci jen   mohlo být lepší.
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2007
dobre
Bombicka. Takoveto filmy muzu.   Cele mi to pripominalo film   SAW .. at uz typem vrazd, nebo   tim, ze po sobe jdou vlastne   samotne obeti. Sami si pak   tipujete, kdo je ten vrah a   srotuje vam to poradne v bedne   nez si na nekoho vsadite :))   Film ma super kraticke   predstaveni a hned je tu   zapletka a dej s vystupnovanou   pointou.
IGCONEK
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Na opuštěném ostrově   členové FBI podstupují   závěrečný tréninkový   výcvik,aby se mohli stát   experty na profily sériových   vrahů.
Ale co když   zjistí,že jeden z nich je   skutečný vrah...??? Trénink   se mění v boj o holý   život.Odhalí vraha dřív   než on je všechny zabije?
Napínavý film,který   jsem vydržel sledovat se   zatajeným dechem až do   konce.
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Dost dobrý thriller. Otázkou   zůstává Kdo je vrah?
vladinkos
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Tento film mám celkom rád.   Filmu nechýba napätie a jeho   celkové spracovanie je   dobré. Určite si ho treba   pozrieť.
alias
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.12.2006
škoda
dobrý filmeček, ale je   škoda, že když se tak hezky   rozjíždí, tak ke konci   ztrácí své tempo a konec je   strašně předvídatelný.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2006
Celkem dobře natočený   thriller inspirovaný slavnou   detektivkou Agathy Christie.   Jen trošku by si tvůrci   měli pohrát s logikou,   která občas v příběhu   chyběla. Nikdy mi například   v podobných filmech není   jasné, kdy se má, v tomto   případě, na ostrov pro   hrdiny vrátit helikoptéra.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.4.2006
Slabý scénář
Mix Nezvratného osudu a   D-Toxu, přičemž si z   obojího bere výhradně to   horší. Úmrtí mají sice   nápad, ale jsou v nich   logické díry a atmosféra je   nabourávána debilním   jednáním postav – ano, ono   to k žánru tak trochu   patří, ale ne když nám   tvůrci tvrdí, že myšky v   kleci jsou nadějnou sektou na   post profivyšetřovatelů…
legenda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2006
Napínavá detektívka, plná zvratov...
Výborný film, ktorý stojí   za to, aby ste si ho pozreli.   Rozohráva sa tu skvelá   psychologická vojna medzi   účasntíkmi výcviku FBI na   opustenom ostrove. Dej je   napínavý, plný zvratov,   presne taký, aký by mala   mať akčná detektívka.   Avšak jedna vec celý film   degraduje. Túto poznámku   pochopia len tí, ktorí film   videli: V závere filmu ostalo   už len pár živých ľudí a   jedna šikovná žena   nastavila hodiny o 15 minút   neskôr a potrela hodiny   fosforom, pretože   očakávala, že vrah ich   posunie späť. Celý čas   vedela, že vrah má ruky od   fosforu. Nechápem prečo s   tým nevyrukovala už skôr,   kým žilo viac ľudí, ale   čakala, kým všetci zomrú a   potom s tým vyrukovala   vrahovi priamo do tváre,   netušiac, že to hovorí   priamo vrahovi.
Je to   dosť veľká chyba vo filme,   na ktrorú si tvorci nedali   pozor, napriek tomu, že je do   oči bijúca, preto tomuto   filmu nemôžem dať viac ako   8 bodov...
Saara77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Skvěle napínavé
Vážně do poslední chvíle   netušíte, kdo je vrah... To   se u filmu nestává tak   často Nerozptylují vás   známé tváře ( kromě   začátku ) a můžete se   soustředit jen na příběh.   No, nechci jen chválit,   zápletka mohla být   propracovanější, ale   určitě stojí za to se na   film podívat, máte-li rádi   napínavé thrillery, je to   film pro vás.
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2005
FBI ma skvely treninkovy   centra.opusteny mestecko,to   byl napad a do toho zapletku   jako vystrizenou z kostky.jen   loutkar mel byt hur citelnej a   po odkryti to mela bejt   poradne hruzna postava,ktera v   tom filmu nemusela ani byt aby   to bylo tajemny a odkrytej   konec
fifoml
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2005
Tak tomuhle se rika neco.   Sedel sem pri obrazovke a   cekal jak zemre nekdo dalsi.   Skvela atmosfera, herci,   zapletka, jen ten konec se da   predpovidat.
TykvaB
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2005
No vydržel jsem to do konce   ale asi jenom proto že jsem   neměl nic jinýho na práci   jinak první půlka docela   dobrý, nápad nic moc   originálního ale budiž, ale   ten konec ...... no prostě   průhledný až na půdu. Pana   režisára už nikdo neměl   zaměstnat po Ostrově   hrdlořezů, ale vlastně ani   před tím jenom je to samej   plagiát a vykoukaný z   jiných filmů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4258minih4258Bláznivá mise 2 (1983) 
Cuej-ťia pchaj-tang ta-sien šen-tchung n
minih58815minih58815Smrtící Kung Fu (2008) [TV minisérie] 
Kung Fu Killer n
minih49073minih49073Případ nevěrné Kláry (2009) 
Il Caso dell'infedele Klara n
minih110359minih110359Den nezávislosti: Nový útok (2016) 
Independence Day: Resurgence n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih32564minih32564Řetěz bláznů (2000) 
Chain Of Fools n
minih47455minih47455Čtvery Vánoce (2008) 
Four Christmases n
minih43426minih43426D'Artagnanova dcera (2004) [TV film] 
La Femme Musketeer n
minih14577minih14577O perlové panně (1997) 
O perlové panně n
minih7190minih7190Dvojitý zásah (1991) 
Double Impact n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama