Zari

Komentáře uživatele TykvaB

TykvaB

TykvaB zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Bokovka (Sideways)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2005
Moc hezký prázdninový film   o přátelství a hormonech.   Ve filmu je pár scén a   hlášek na které člověk   dlouho nezapomene. Mopho jenom   doporučit kdo se chce jen tak   mile pobavit a trochu si i   zapřemýšlet.
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.8.2005
Hm tak jsem to po dlouhém   váhání a varování od   kamaradů viděl no....... až   na jednu vtipnou větu mi to   připadalo jak trochu lepší   crazy comedy, ale fakt že to   téměř nemá nic   společnýho s vtipem a   nadhledem prvního dílu je   dost smutný. Tři body za   snahu...
Choking Hazard
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2005
Moc pěknej kousek co stojí   za to vidět. Není to   jednoduchý ohodnotit tento   film, protože je uplně blbej   ale v tom je jeho kouzlo a   síla. Naprosto jedičný   zážitek je Dáda v roli   ZombieBuster.
Královna prokletých (The Queen of the Damned)
 
Přidáno: 8.7.2005
Grrr
tak film je fakt trochu blbost   ale vizuálně se docela   povedl. Je to film na velký   formát a ne na 17"   monitor pak si ten i když   blbej film víc užije a ta   hudba tak ta je asi   nejsilnější dojem z celého   filmu
Loupež po italsku (The Italian Job)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2005
o něco lepší kousek než   Ocean 11
Lovci myšlenek (Mindhunters)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2005
No vydržel jsem to do konce   ale asi jenom proto že jsem   neměl nic jinýho na práci   jinak první půlka docela   dobrý, nápad nic moc   originálního ale budiž, ale   ten konec ...... no prostě   průhledný až na půdu. Pana   režisára už nikdo neměl   zaměstnat po Ostrově   hrdlořezů, ale vlastně ani   před tím jenom je to samej   plagiát a vykoukaný z   jiných filmů.
Mazaný Filip
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2005
Bohužel není možnost dát   hodnocení 11/10, rozumím   lidem kteří film jsou   schopný přirovnávat ke   Kameňáku, tohle   přirovnání je spíš hodno   jich samých než filmu. Film   je naprosto geniální a   vystihuje vš co je potřeba.   Nejenom přesné citace   filmů, kterých si člověk   všimne podrobným   sledováním celého děje a   hlavně detailů kterých je   ve filmu mnoho a mnoho. Nemohu   jinak než doporučit lidem   kteří chtějí kvalitu a   toto kvalita rozhodně je.
Neviditelný muž (The Invisible Man)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2005
Není nad klasiku, pár let   starý remake tomuto filmu   nesahá ani po kuří voko
Od soumraku do úsvitu (From Dusk Till Dawn)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2005
Tak to je film který   konečně vychází na DVD   myslím že je to skoro   nutnost za to utratit ty   hnusný peníze jako za P.F:   historky z podsvětí prostě   nádhera. Akorát je škoda   že někdo natočil ty   pokračování který jsou   úplně blbý a jenom   profitují na značce   Tarantino & Rodriquez
Podraz (The Sting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2005
Tenhle film snad ani   komentář nepotřebuje   komentář, prostě náádhera
Pokrevní bratři (The Boondock Saints)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2005
neprávem málo známý film,   který si jistě zaslouží   víc pozornosti správného   fanouška "divných   filmů"
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2005
Tak jsem se byl podívat na   Sin City a je my jasný že   ten kdo se na to kouká na   monitoru si určitě neužije   tak jako já v kině kde ten   film dostává uplně jiný   rozměr(doma jsem ho taky   viděl). Animace aut a jiných   věcí jsou uplně bezchybné   a s nadhledem jsou jak z   animovaného filmu, takže   vidíte trhaný pohyby   neskutečnou fyziku   pohybujících se věcí   vozidel i samotných postav,   prostě je to nejvíc   komiksový film jaký kdy kdo   natočil teda s těch co jsem   viděl. Není potřeba znát   originální komiks jenom se   kouknout na dvě, tři   stránky a je vám jasné že   TOHLE je to pravé   zpracování.
Svět podle Prota (K-PAX)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2006
Paráda
bezva film chytrý příběh a   otevřený konec prostě   paráda pro vnímavého   diváka nutnost. Kevin Spacey   jaky skoro vždy na 1. A hudba   od Eda Shearmura je naprosto   bez chyby a je součástí   děje ale co je výborný   vůbec se nevnucuje.
Team America: Světovej policajt (Team America: World Police)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2005
Naprostá zvrácenost a   dokonalost sama prostě bomba.
Války hvězd naruby (Spaceballs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2006
není potřeba nových   kategorií je to přeci   parodie
Zkrocená hora (Brokeback Mountain)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.3.2006
Nejprve nemám nic proti   homosexuálům a tím už   míň filmům o nich Jsou   filmy které něco sdělí   například Než se setmí,   nebo Philadelphia. ALE TOHLE   je nic neříkající změť   záběrů bez hlubšího   sdělení. Je to pouze   tendenční film poplatný   současné době. Řemeslně   je tento film výborný,   kamera je nadprůměrná triky   jemně zasazené. A režie,   dobrá, na tu bídu se   scénářem, který vychází   z útlé povídky od E. Annie   Proulx je opravdu vidět   řemeslo které pan Lee   zvládá. Prostě ZKLAMÁNÍ.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kevin Weist

Weist Kevin

Naposled navštívené:
Kevin Weist

Weist Kevin