Zari
ohodnotit

Jack Reacher: Poslední výstřel

Jack Reacher

Další název:
One Shot / Jack Reacher (SK)
Rok:
2012
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
27.12.2012
„Právo má své meze. On nemá žádné.“

Komentáře k filmu Jack Reacher: Poslední výstřel

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2015
Skvely film!!!Stále sa bolo   načo pozerať...akcia,   napätie, Tom, skvelý   herec...Tešim sa na dalšie   pokračovanie.
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Postava vyšetřovatele Jacka   Reachera je skvělá. Myslí   mu to, rvát se umí, se   střelbou nemá také žádné   potíže a hlavně na něj   není znám žádný   telefonický, emailový ani   jiný kontakt. Navíc jsem   vždycky měl slabost pro   hrdiny bojující proti   vyšším zájmům, takže za   něj v hodnocení nenápadně   přihodím jednu hvězdu. A z   mého soukromého pohledu   musím konstatovat, že   podobných akčních pohodovek   nikdy nemám dost.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Moc pěkný film s Tomem   Cruisem. Od začátku   napínavé a do poslední   chvíle nevíte, jak příběh   vlastně skončí. Opravdu   pecka.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Snímek je zcela odlišný od   podobných počinů svým   temným pojetím. Příběh je   stavěný hlavně na   napínavém ději, který je   obohacen akčními sekvencemi,   které až tají dech. Jack   Reacher je takový   nepřemožitelný chlapík,   který si při vyšetřování   dovolí dělat co chce i nad   hranici zákona. Takže jako   detektivní příběh to není   špatné. Nechybí i občasný   humor, který si zahrává až   s parodií, viz. scéna   napadení Reachera v koupelně   dvěma chlápky s   bejsbolovými pálkami v ruce.   Dobře nasnímaná je i   automobilová honička v   nočních ulicích města.   Jsou zde zkrátka věci,   které stojí za povšimnutí.   Film si jde svou cestou a chce   se odlišit, což se zde   povedlo.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Pro mě je to milé   překvapení.
Nejvíc   mě asi přakvapil sám Tom   Cruise - to bych do něj ani   neřekl, ta role je fakt   dobře zahraná.
V   menší roli také potěší   stařík Robert Duvall.Věděl   jsem dopředu, že tady hraje   a čekal jsem, že bude mít   větší roli - přesto jsem   byl spokojen.
Mimochodem a celý film je   dobře vymyšlený - líbilo   se mi to a s čistým   svědomím tam narvu 8 bodů   :-).
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2016
No pro mě velký   překvapení, čekal jsem   mission imposible 100x jinak.   Akční thriller s nádechem   kriminálky ne. Cruise mě   nerušil a tvrďáka jsem mu   věřil. Víc takových   filmů.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2016
;
Tom je na tyhle role prostě   jak dělaný - po MI a Edge of   tomorrow, další podobný   role a velmi povedený   akčňák! Stojí za   zhlédnutí i rekapitulaci...
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Stylovka
Vynikající žánrovka které   si bere spoustu zajetých   klišé, a podává je velice   přesvědčivě ve všech   úrovních. Film funguje ve   všech myslitelných   rovinách, hláškující   hrdina, vhodně zvolené tempo   s gradací a dobrá hudba.Tyto   role prostě Cruisovi sednou,   a ani mi nevadilo že mu do   popsaného hrdiny dost   centimentrů chybí :). 80%
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2013
Trochu jsem to nadhodnotil,ale   v rámci žánru akční   thriller,kdy se chce člověk   jen bavit akcí je Jack Reader   dokonalou volbou.Příjemné   překvapení s docela   pěkným,propracovaným   příběhem jako ze staré   americké akční   školy.Takové filmy se dnes   vidí čím dál měně,ikdyž   to tak na první pohled   nevypadá.
jardiv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2023
V pravý čas
Když jsem měl rozečtenou   už šestou „reacherovku“   (jo, to jsou ty knížky od   Lee Childa s hlavním hrdinou   Jackem Reacherem), napadlo mě   zjistit si také něco o   autorovi. A ejhle, kromě   jiného jsem se dozvěděl,   že podle jeho příběhů   byly natočeny dokonce 2   filmy. A ejhle, jako na   zavolanou se mi objevil v   nabídce Netflixu tenhleten   Poslední Výstřel.
No, zašel jsem si teda do   lednice pro lahvouna a zasedl   před obrazovku. Hlavně mě   zajímalo, jak se bude k   postavě, kterou jsem znal   zatím jen z obrazovky Kindlu,   hodit sám velký Tom Cruise.   Vážení, hodil se náramně   – hlavně kvůli němu jsem   si film užil.
Kniha s   názvem „Výstřel“ (v   originále One Shot) podle   které byl film natočen, je v   pořadí už devátá se   stejným hrdinou.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2015
Knihu jsem nečetla, postavu   Jacka Reachera neznám a tak   nemohu porovnávat a hodnotit,   jak by měl vypadat. Jako   nezávislému pozorovateli se   mi tedy Cruise v roli   vysloužilého vyšetřovatele   bez identity líbil a tahle   krimi celkem taky. Říkám   celkem, protože je pořád na   co koukat a jedna scéna   stíhá druhou, nicméně děj   je tak trochu za vlasy   přitažený a vlastně docela   nepodstatný, protože kdo si   pamatuje, koho to vlastně   zabili lépe, než celkem   povedené rvačky a   přestřelky, ať se   přihlásí. Prostě jsem se   bavila, oči od obrazovky   neodtrhávajíc a v obsahu   jsem se protentokrát   rozhodla více nešťourat.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Snímek mě mile překvapil.   Očekával jsem jednu z mnoha   akčních slátanin   posledních let. Zajímavé   krimi.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2017
Mě se tan film vlastně   docela dost líbí. Je to   takové relativně poklidné,   celkem věrně se to drží   knihy jestli si to dobře   pamatuju a občas tam jsou   hustě akční scény jako   finální přestřelka, nebo   rvačka před klubem a tak.   Postava Jacka zahraná Tomem   je super. Nedávno natočený   další díl už se mi tolik   nelíbil, i když taky nebyl   špatný. Ale ten první film   mi přijde fakt dobrej a   lepší než ten druhej.
kroksmrti
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2014
Tom Cruise
V celku dobrý film, jediný   co mi moc nesedělo je vyběr   hlavní postavy....Jack   Reacher 195 cm 110 kg.....Tom   Cruise 170cm 65kg :-D
bob99
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2015
Skvěle sem se bavil a akce   byla prostě paráda. Pro mě   se zrodil novej hrdina typu   Bond, akorát Jack je o hodně   vtipnější.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2013
Akční krimi, která se   vrací ke kořenům   inteligentní podívané,   nejen bezduchého mlácení a   případných mrtvol. Můj   doprovod, který Lee Childa   pravidelně čte, nemohl   skousnout v roli Cruise,   neboť Reacher je prý v   knížce dva metry dlouhý   plešatec, který v Iráku   nikdy nebyl. Já jsem ho   přežila, ale také   přiznám, že být Reacher   někdo jiný, osm hvězd by   bylo jasných. U Rosamund Pike   jsem měla obavy, že jestli   se ještě jednou z plátna   podívá tím svým unylým   pohledem, že začnu řvát.   Takže kdyby tvůrci vyměnili   Cruise a Pike(ovou) a nechali   kvalitní technicky   zpracovanou inteligentní   detektivku, ve které by měl   více prostoru Robert Duvall,   rozhodně by udělali lépe.   Až na ten zmršený konec s   "Rusem", který v   knížce také není.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2013
Určitě se na to nechá   dívat,zajímavá kriminálka   s dobrou režií.Je to jako ze   starších dob žádné   zvláští triky ,žádné   speciální efekty,pár   dobrých akčních scén   stačilo na docela dobrou   krimi.Ve filmu září jenom   T.Cruise ostatní herecké   výkony nic moc.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2013
Hromotluk? Né, prťavec....
Mno, já jsem v rozpacích co   k Jacku Reacherovi   napsat?Určitě solidní   krimi-thriller, kterých se v   poslední době vidí málo.   Vše stojí jen na příběhu,   a né na tricích a efektech.   Na druhou stranu mi to   přišlo jako laciná   televizní kriminálka, v   neděli večer na ČT1, a né   jako Hollywoodský velkofilm s   velkou hvězdou, ač já   Cruise fakt nemusím. Jinak   souhlas s Frolíčkem, Reacher   je v knihách popsán jako   holohlavý, dvoumetrový   hromotluk, což 168   centimetrový prťavec Cruise   nesplňuje ani náhodou, a   Rosamunde Pike? Ten její   utrápenej ksicht mi tady lezl   na nervy (a má každy oko   jinak vysoko, to jsem si   všiml až tady :-)), ale v   jiných filmech mi nikdy   nevadila. Stačilo mi to   vidět jednou, pro mě   žánrová jednohubka.70%
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2017
Scientistu Cruise od jisté   doby nemusím. V tomhle filmu   až tolik nevadí a   koneckonců, když si to   produkuje, tak kdo jiný by v   tom měl hrát? Děj ubíhá   celkem svižně. Pár   logických chyb se najde.   Rozuzlení pak připomíná   eurodotace. Mafie staví   silnice, mosty odnikud nikam a   mastí si kapsy.
adam75
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2015
..jako fanda knížek o   Reacherovi jsem se   samozřejmě zhrozil, když   jsem slyšel, že ho má hrát   T.Cruise,...fyzická podoba   úplně mimo...a vůbec...si   dělají srandu, ne?..prostě   jsem si říkal, že si ten   film nikdy nepustím...ale   jsem odvážnej, tak jsem se   psychicky na ten průšvih   připravil...no ale...on ten   Cruise je taky asi fanda...ten   duch tam je, není to nijak   hluboký, na knížku to nemá   ani zdaleka...no   7bodů...hodnotím to kladně,   a scéna na zastávce je   skvělá...
GeeZeR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2016
Z Toma Cruise nelezu po zdi v   plusu, ani v mínusu. Tohle mu   docela sedělo. Sice   profláknuté téma, ale   upřímně, ono které není?   Vznikají max. nějaké   kombinace. Takže z tohoto   pohledu odpočinková   záležitost. Montážní   dělník z haly A3 přijde   domů a je Kackem. Cajk. Mám   rád i Rosamund Pike, takže   pro mě spokojenost.
Mrkosak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2013
;-)
Doporučuji... Film nad   kterým se dá přemýšlet a   dobré klasické scény místo   filmových triků.   Zaregistroval jsem i vtipné   scény.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.7.2013
Tak celá ta zápletka s   tajemným Jackem Reacherem,   který se náhle zjeví u   zprvu komplikovaného   případu, není moc reálná,   taktéž některé scény. I   stopáž mohla být   střídmější, ale jako   akční / krimi / thriller to   celkem fungovalo a díky   "Tomášoj Krujsoj"   jdu s hodnocením na 60%.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Sklamanie
uprimne ma to sklamalo.malo   akcie,slaba zapletka.bolo tu   sice trocha akcie ale ak bola   tak velmi kratka.tom cruise to   tu sice zachranuje,aj obcasny   humor,ale celkove spracovanie   je cely film spomalene tom   cruise stale chodi ako duch ci   mrtvola skoro nerozprava to mi   vazne prekazalo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57291minih57291Zdrojový kód (2011) 
Source Code n
minih17541minih17541Ptáci (1963) 
The Birds n
minih35814minih35814Gothika (2003) 
Gothika n
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih104767minih104767Chceš pěstí? (2013) 
Welcome to the Punch n
minih19628minih19628Statečné srdce (1995) 
Braveheart n
minih24944minih24944Řeč peněz (1997) 
Money Talks n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih28408minih28408Requiem za sen (2000) 
Requiem for a Dream n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Jack Reacher: Nevracej se (2016)

 Jack Reacher: Nevracej se (2016)
Jack Reacher: Nevracej se n
Jack Reacher: Never Go Back
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Edward Zwick

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

8 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

05:15 - 05:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Magnus Kim

Kim Magnus

Naposled navštívené:
Magnus Kim

Kim Magnus