Duben
ohodnotit

Já, padouch

Despicable Me

Další název:
Ja, zloduch (SK); Ich - Einfach unverbesserlich
Rok:
2010
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
21.10.2010
„Klaďasové už nefrčí.“

Komentáře k filmu Já, padouch

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2016
Mám rád animované filmy a   tenhle se opravdu vydařil.   Má výborně napsaný   scénář a velmi dobrou   grafiku. Mohu jen doporučit.
Adellka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Velmi pěkný Animák ,kde je   konečně hlavním hrdinou   mrzutý padouch, který v   jádru má i dobré. Příběh   má děj,vtip a skvělou   grafiku. U nás pobavil nejen   děti ,ale i dospělé   .mimoňové ,kteří zde plní   ulohu malých pomocníku,   nemají chybu a děvčátka   ,která pomůžou napravit   zloducha, jsou   nepostradatelnými roubíři   ,kteří v jednu chvilku   pobaví a hned zase   obměkčí srdce ,každého   kdo se bude koukat . 10/10
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Mimoňové - nové a   geniální postavičky.
Přiznám se, že jsem z   nich byl přímo nadšený a   když byli na scéně -   paráda :-).
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2011
JÁ, PADOUCH

Animovaný příběh   světového padoucha, který   se snaží být ještě   větším padouchem.   Soutěží se svým mladším   protivníkem o to, kdo provede   lepší a větší krádež a   přetrumfne tak toho druhého.   Ke svému plánu potřebuje   pomoc tří malých   děvčátek ze sirotčince.   Aby mu holčičky snáze   pomohly, adoptuje je. A tím   začnou jeho problémy. Začne   mít méně času na sebe i na   své plány. Jeho kolega se   postará, aby se dívenky   vrátily do sirotčince. Ale   našemu zloduchovi se najednou   stýská. Zvláštní
pohádka o tom, že nikdo   není až tak úplně   zkažený a zlý, jen se   cítí opuštěný a   nedoceněný. A že láska   malých děvčátek jej   dokáže vrátit zpět na   správnou cestu. Že nikdy   není pozdě k tomu, stát se   ještě lepším člověkem. U   tohoto animáku jsem se dobře   bavila, myslím že dosahuje   na nejvyšší příčky mezi   animáky. Určitě stojí za   zmínku skvělý dabing   J.Lábuse. Postavičky   Mimoňů jsou rovněž   úžasné, stejně jako je   nepřekonatelná malá Agnes.   Film je plný vtipných scén   a myslím si, že se u něj   budou dobře bavit děti i   dospělí.
Nikotyna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Skvělý animák. .) Nápad na   super zloducha, který chce   ukrást měsíc nebyl zas tak   špatný. :) a to jak 3   holčičky ze sirotčince ho   dokážou změnit. a ukázat   mu jeho vlastní já.pro děti   výborný. ) a žlutý   maňasové jsou bomba :)
MikeCool
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Já, padouch
Nádherná animovaná komedie,   vyprávějící o padouchovi   Gruovi, který si z dětského   domova vezme 3 malé   holčičky, ale chce je jen   využít k loupeži   zmenšovacího paprsku.   Postupem času si Gru   "děcka" oblíbí a   prožívá s nimi spousty   dobrodružství. O výbuchy   smíchu se hravě postarají   malí, žlutí mimoňové.   Já, padouch patří k mým   nejoblíbenějším   animovaným filmům, které   jsem kdy viděl.
Lord_Rayden
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Úžasně roztomilá pohádka
Co dodat vtipné roztomilé a   s nápadem co potěší jak   malého tak velkého diváka.   Btw z malých žlutých   pomocníků jsem byl unešen
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2017
příjemný animák, který   baví, aniž by byl příliš   komplikovaný, nebo naopak   úplně blbý. Je vtipný a   má spád.
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Žlutí mužíci byli dobrý   tah. Jinak nechybí žádná   ingredience klasického   animáku: mrzout   obměkčitelný roztomilým   diblíkem,   komicko-inteligentní   "konkurent",   ultraaktivní babča   (okamžitě se mi vybavila   Karcoolka...), senilní   vědec, zkrátka provedení v   duchu "čím víc   charakterů, tím víc   humoru". Povařením toho   všeho dostanete...klasický   animák.Příjemné bylo smát   se detailům (sloupy v bance,   lví kožešina s doplňkem a   další   "vychytávky").
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Čím více to bylo absurdní,   tím více to bylo zábavné.   Já, padouch je určitě   senzací, kterou lze zařadit   mezi velikány animovaných   příběhů a dává nám   najevo abychom s produkční   společností Illimination   Entertainment počítali. Z   příběhu byla cítit   nesobeckost a příjemná   rodinná atmosféra. Zábava   se může zdát hloupá, ale v   případě mimoňů a   zmiňovaných absurdních   scén je naprosto geniální !
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2011
Upřímně musím přiznat,   že jsem od tohohle filmu   zrovna moc nečekala. I když   sme ho doma měli docela   dlouho, tak jsem si ho pustila   až po dlouhé době a.. Moc   se mi to líbilo! Řekla bych,   že přes animáky jsem fakt   machr a už prostě vím, co   animovanému filmu nesmí   chybět. Hlavní je humor.. V   tomhle filmu ho bylo ale   dostatek, aspoň tedy já jsem   se opravdu zasmála. Je   pravda, že příběh tak   rozvinutý nebyl, ale už jsem   se smířila s tím, že   animované filmy jsou hlavně   pro děti a ty to musí   pochopit.
Poslední   dobou mám na animované filmy   opravdu štěstí a i tenhle   byl pro mě příjemným   překvapením. Nejdřív jsem   myslela, že se s návrhem moc   nesmířím, ale nakonec jsem   opravdu moc spokojená a   myslím si, že u nás film   poběží ještě vícekrát.
Dejw86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Povedený animák o   padouchovi, který chce   ukradnout Měsíc a adoptuje   si proto tři holčicky, aby   mu pomohli získat zpět   zmenčovadlo. Nakonec je s   padoucha dobrý rodič. Jinak   mimoni co pracujou pro   padoucha jsou boží....
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Dobra pohadka o napraveni   megazlocince malymi detmi ,   ukrast mesic?? zadny problem   :-)
heheh zadek hehehe   zadek hehehe zadek :-DDDDD
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2014
Já, padouch
Další, z řady ničím   výrazným nevybočující   animák americké produkce.   Některé z postav vypadaly   hlavně díky   karikaturistickému   ztvárnění hodně vtipně.   Pobavili mě zejména žlutí   mimoni. Na druhou stranu film   nemá tak vypointované   hlášky a chybí mi tu trochu   víc humoru pro dospělé   publikum (ironie, narážky).
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2013
Dětská parodie na všechny   ty bondovky okolo.Příběh   paradoxně táhnou hlavně   malé jednoduché postavičky   mimoňové,kteří jsou tak   oškliví až jsou   nádherní.Neznám nikoho,kdo   by si je nezamiloval.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Příjemný animák, který   zezačátku svou odlišnostní   až trochu nudí, ale   postupně děj i vtip graduje   a vtáhne diváka. Hodnotím   vcelku pozitivně i když   nešlo o nic přelomového.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2019
Celkem
vtipná konina,typická pro   tuto dobu.Naštěstí nic   urážlivého,fekálního a   podobně, takže se to dalo s   prckama vydržet:-)
prediger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.11.2010
animák
Na to kolik investoval   Bontonfilm do propagace, jsem   čekal super film. Velké   zklamání. Místy pokus o   humor se ve výsledku mění   opět jen na pokus o humor.   Dvě věci přináší   pozitivní pohled na film. 3D   efekty a dětem se film   opravdu líbil.
vdobes
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Děj filmu a občasné situace   mi připadaly opravdu až moc   stupidní i na dětský   animovaný film. Tu nárazovou   přeměnu zločince na   dobrého člověka, jsem jim   prostě nesežral, bylo to až   moc okaté. Místy pár   vtipných situací, doplněný   originálními scénami,   ovšem to je bohužel vše, co   od filmu čekat.
tyzik.cejka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2013
animovaný rodiný komedie dobrodružný romantický
film je takový jak jsem   zmínil v titulku romantický   je dost od hodiny jak je tam   začne mít rád u těchto   scének mi vyhrkl slza scénky   u kterých jsou třeba   střílečky jsou skvělé já   to bral jako parodii na něco   jako třeba pokémon nebo   želvy ninja které fakt   nemusim takže tenhle humor je   pro mě
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Já, padouch
Letošní léto jsem strávil   téměř bez jediného filmu.   Až na letním táboře, když   už jsme nevěděli co   vymyslet dětem při dalším   propršelém večeru, natáhli   jsme plachtu a připravili   promítačku. Tborníkům se   samozřejmě musí vybrat   něco, co zaujme ty   nejmenší, ale i ty větší,   a tak z omezeného výběru   byl zvolen Já, padouch.   Samozřejmě s českým   dabingem, takže jsem se   nemohl pokochat hlasem   Marshalla Jasona Segele z   "Jak jsem potkal vaši   matku", ale Lábus je   taky dobrý a postačí.
Místy mi přišel humor   dosti hloupý a příběh   nijaký, na druhou stranu,   není nic co bych až tak   úplně vyčetl a proto tento   animák řadím mezi   průměrné. Děti měli   možnost ještě jednoho   promítání (opravdu hodně   pršelo), tentokráte přišla   na řadu pohádka "Na   vlásku", a po krátké   anketě, kdy jsme jen tak ze   zvědavosti zjišťovali   který film je na tom u děcek   lépe, vyhrál na plné   čáře Despicable Me. Také   už jsem zaslechl zvěsti, že   se chystá druhý díl.
Pokud se na vše koukáte   ve 3D, nevypínejte hned při   prvních titulkách, přišli   byste o pěkné scény...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.6.2017
Hloupý příběh a naprosto   imbecilní a nevtipní mimoni.   Docela mě udivuje kolika   lidem to šišlání přijde   vtipný. Nebo je to jen o   módě?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih104630minih104630Útěk z planety Země (2013) 
Escape from Planet Earth n
minih27243minih27243Dožeň, co se dá! (1998) 
Blast from the Past n
minih11755minih11755Made in America (1993) 
Made in America n
minih86167minih86167Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 
Jack Reacher n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih14181minih14181Nevidím zlo, neslyším zlo (1989) 
See No Evil, Hear No Evil n
minih40357minih40357Buffy, přemožitelka upírů (1997) [TV seriál] 
Buffy the Vampire Slayer n
minih55982minih55982Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 
Mad Max: Fury Road n
minih20014minih20014Svět patří nám (1937) 
Svět patří nám n
minih24435minih24435Živý terč (1993) 
Hard Target n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Já, padouch 3 (2017)

 Já, padouch 3 (2017)
Já, padouch 3 n
Despicable Me 3
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Mimoni (2015)

 Mimoni (2015)
Mimoni n
Minions
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Kyle Balda, Pierre Coffin

(spin-off)

Já padouch 2 (2013) [2k digital]

 Já padouch 2 (2013) [2k digital]
Já padouch 2 n
Despicable Me 2
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud

(pokračování)

Home Makeover (2010)

 Home Makeover (2010)
Home Makeover n
 
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Kyle Balda, Samuel Tourneux

(spin-off)

Banana (2010)

 Banana (2010)
Banana n
 
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kyle Balda, Samuel Tourneux

(spin-off)

Orientation Day (2010)

 Orientation Day (2010)
Orientation Day n
 
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kyle Balda, Samuel Tourneux

(spin-off)

Despicable Me Presents: Minion Madness (2010)

 Despicable Me Presents: Minion Madness (2010)
Despicable Me Presents: Minion Madness n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Renaud

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... na houbách

17:00 - 17:30

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

16:35 - 17:25

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito

16:40 - 17:55

33 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10