Duben
ohodnotit

Hlavně nezávazně

No Strings Attached

Další název:
Freundschaft Plus; Friends with Benefits; Fuckbuddies; Untitled Ivan Reitman Project; Hlavne nezáväzne (SK)
Rok:
2010
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
31.3.2011
„Patří kamarádství do postele?“

Komentáře k filmu Hlavně nezávazně

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Asi je námět filmu trochu   kýčovitý, ale to nemění   nic na tom, že jsem se   výborně bavila.Navíc moc   dobře chápu, že někdy je   ve vztahu lepší "dělat   ramena". Ano, bylo to   sladké a příšerně   Americké, ale pro mne fajn.No   a po půl roce a druhém   shlédnutí upravuji na plný   počet hvězdiček a   nemyslím, že jsem   nekritická.
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2011
No už dlho sa mi žiaden film   tak nepáčil...síce nemám   veľmi v obľube Natalie   Portman....ale čo už...aj   ked aj v tom to filme má jej   postava strašne   rozčuľovala...tým že   vlastne si nechcela priznať   ako ho chce...a Ashton bol ako   inak skvelý a   neodolateľný...ako inak   krásny záver....juuuj pekné   to bolo ...!!!
AtemuLukas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Film, který je typickou   romantickou komedii, na kterou   určitě kouknete se svoji   polovičkou. Film má   jednoduchý příběh a taky   zápletku. Přiznávám že   jsem na film Koukal hlavně   kvůli Natali Portman.   Herecké výkony jsou tu   dobré, avšak nejvíc tu   boduje humor a vývoj   kamarádství s benefity,   které se postupem času   proměňuje v něco víc.   Rozhodně doporučuji.
Cler
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2011
naprosto bez chyby
Dlouho mě žádný film   takhle nedostal. Perfektní   děj, skvělé herecké   výkony, krásná hudba a   celkové prostředí. Opravdu   dokonalý a vřele   doporučuji!
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2011
po dlouhé době příjemná rádoby komedie
no zase po dlouhé době   příjemná, i když   "lehká" komedie!   já se bavila, den po   shlédnutí si zopákla   "Samce" - také s   Ashtonem a i přesto, jak   nenávidím Natalii, se   bavila. Skutečný úkaz, jak   dopadá, když si nezávazně   "hrajeme", pokud si   na toho druhého zvykneme...   dopadá to láskou...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2021
Emma a Adam mají spolu v   rámci svého přátelství   příležitostný sex a   rozhodnou se, že z toho   udělají běžnou věc.   Avšak za předpokladu, že k   sobě nebudou mít žádné   city. U Adama se ale projeví.   Co na to Emma? Natalie   Portman a Ashton Kutcher. Oba   jsou patřičně živelní a   svým způsobem jako pár   vcelku roztomilí. Snímek v   sobě nese okouzlující a   úsměvné okamžiky, i když   se to celé drží jediné   lajny a tím je životní   postoj Emmy, která je tu   neustále moralizována   faktem, že takový vztah   není dlouhodobě   udržitelný. Že s tím   zkrátka mají i city co do   činění. Že emocionální   vztah je jedním z   nejmocnějších sil v   přírodě. Atmosféra snímku   je živá a svým úsměvným   nadhledem nenudící. Přesto   se objevuje vagón   nejrůznějších výhrad   vůči určitým aspektům   postav, vývoje děje a vůbec   určité logičnosti. Z   počátku oba vystupují jako   pubertální jedinci a   později, když to mezi nimi   začíná být citově   vážné, chybí mezi nimi ta   správná chemie. Ke konci   připadá onen citový vývoj,   hlavně u Emmy, nějak   uspěchaný. Jako letní   romantická komedie se dá i   tak užít a přijít během   sledování na jiné myšlenky   a naopak zapomenout na chmury.   Na režijní stoličce   režisér s českými kořeny   Ivan Reitman, kterého tu   bystré oko v jedné scéně i   zahlédne. A jen tak pro   zajímavost, námětem tento   film v kinech konkuroval   snímku uvedeného ve stejném   roce ´Kamarád, taky rád´   (2011)
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2011
Natalie se mi posledni dobou   vryva cim dal tim vice pod   kuzi a ja se tesim na kazdy   dalsi film s ni. Ve spojeni s   "kacerem" jsou   idealni filmovy par pro   dlouhou chvili u pc/tv s   bramburkami a nejakym pitivem   :-)
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2011
Celkem pohodový film pro   uvolnění po práci:-) Ashton   Kutcher super, k Natalie   Portman se mi role   nehodila...Nevím proč,   spíš mi přijde, že se   hodí k dramatům nebo   akčním filmům...
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2011
No Strings Attached
Je jasné, že něco   očekávat od tohohle filmu je   naprostá blbost. Já jsem se   na něj podívala především   kvůli Natalii Portman. A   nevím jestli to je tím, že   jsem nic neočekávala po   skončení filmu jsem si   říkala, že to zas tak blbé   nebylo. Zápletka je celkem   jasná a není potřeba jí   rozepisovat. Mě asi nejvíce   překvapilo to, že ve filmu   je celkem dost povedených   hlášek u kterých jsem se   opravdu pobavila. Dostat   menstruační mix, no něco   takového by mě ve snu   nenapadlo, ale očividně   hlavního hrdinu ano. Takže   film neshledávám nijak   špatným, ale v podstatě   všechny tyhle filmy se pak   drží již dobře známé   šablony lásky.
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Film mě ani moc nelákal, ale   měla jsem tu návštěvu a   nechala jsem jí vybrat, na co   do toho kina půjdeme. Mezi   fantasy a hororem zvítězil   tento snímek.
Těšila   jsem se hlavně na Natalii   Portman. Tu si pamatuji   hlavně z Leona, to je pro mě   nezapomenutelná role.   Kutchera jsem nikdy moc   nemusela, ale poslední dobou   mi tolik nevadí. Tady zahrál   docela dobře.
Když to   vezmu kolem a kolem. Děj byl   dosti předvídatelný (ale to   už v těhlech romantických   komediích bývá, že) a   scény byly někdy dost   zdlouhavé. Musím přiznat,   že u konce už jsem trochu   zívala, protože mi to   přišlo opravdu dlouhé.
Můžu pochválit humor. U   některých scén jsem se   opravdu zasmála. Co mě moc   nezaujalo, byla sprostá   slova. Nevím, ale myslím si,   že když se v jedné větě   objeví třicet hloupých   nadávek, tak to není tak   příjemné. Na mě tam   vulgarit bylo někdy až   trochu moc. To je věc, která   mě chytla za uši asi   nejvíc.
Zaujal mě ale   charakter postavy Natalie.   Taková trochu šílená   holčina. Musím říct, že   ta postava se mi opravdu   líbila! A Natalii to moc   slušelo. Přesto bych řekla,   že má určitě na hraní v   lepších filmech, než je   takhle lehce nadprůměrná   rádoby komedie.
Jak   už jsem psala, tak pár   vtipných momentů, až moc   sprostých slov (na mě) a   zdlouhavý děj. Určitě se   našlo i pár   příjemnějších míst, ale   stejně musím říct, že mě   to moc nevzalo. Určitě se   nic nestane, když snímek   neuvidíte (stojí za to, jen   pokud máte rádi Portmanovou,   vypadala tam božsky!).
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2011
Tak docela zklamání.Další   z tuctových romantických   komedií s chabým humorem a   typicky sladkým koncem.Děj   také docela o   ničem.Škoda.Tak možná   příště.
legenda
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2012
Kúzlo dobrých romantických   komédií spočíva v tom, že   keď začína upadať dej a   divák sa začína postupne   nudiť, príjde oživenie a   dej sa obohatí o nové   zápletky. Vo filme Hlavne   nezáväzne to však neplatí.   Celý dej plynie v jednej   rovine, bez náznaku   inteligentného humoru a   romantických zápletiek.   Veľké sklamanie z   nezvládnutého a nudne   natočeného filmu.
olgab
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Jak je vidět,s americkými   romantickými komediemi se   roztrhl pytel.Škoda jen,že   ztrácejí postupně na   kvalitě.Už na začátku   člověk ví,jak to přesně   dopadně.Vévodí jim za muže   Ashton Kutcher a za ženy   Jennifer Aniston.Trochu mi to   připomíná současnou   českou kinematografii,kde se   hlavně u Hřebejkových   filmů jedná jakoby o   neustálé pokračování   jednoho filmu.A hrají zde   rovněž stále stejní   herci.Podle mě   zklamání.Kdeže jsou časy   "Lásky nebeské,Pretty   Woman " a jim podobné   filmy.
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2011
No ne že bych se v průběhu   filmu ani jednou nezasmála...   jenomže dvakrát tolik   scének mi přišlo   neohrabaných, nudných nebo   totálně uhozených. Navíc   se nemůžu zbavit pocitu, že   ten film byl úplně o ničem.
UplneZlo
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2011
tak... nic moc :D
ani   ziadna hlbsia myslienka, ani   vtipne :)

ale   dalo sa pozerat... napriek   nevynimocnosti to nie je nudne   :))
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.5.2012
A znova, s chlastom opatrne, nevieš kde sa zobudíš
Nuda v robote, tak raz za čas   má človek chuť na nejakú   blbinu, kde sa snáď pobaví,   a hlavne nebude premýšľať.   Očividne to mala byť   komédia. Nu, neviem, myslím,   že som sa nezasmial ani raz.   Ani nejak romantické mi to   neprišlo. Prakticky bez deja   príbeh o dvoch hlavných   protagonistoch (ktorý sa mi   moc ako herci nepozdávajú,   ako som zistil z iných   filmoch, kde hrali), ktorí   premýšľajú úplne iným   orgánom než mozog. Fakt to   bolo prakticky o ničom a ten   námet taktiež strašný,   chvíľami to bolo dokonca   akoby nasilu sprosté. Taký   podarený obraz dekadencie   mladých ľudí. Ale ok,   celkom pekný sladký koniec,   tie ja rád. Druhý bodík   pridávam za podareného   tatíka
giggle
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Šeď a nuda
Osobně mě tento film tak   nudil, že se divím, že jsem   ho vůbec (ač coby kulisu)   dokoukala. Možná proto, že   jsem se celou dobu ptala   "Proč toto vlastně   vzniklo?!". Někdo ví?   Natalii Portman jsem   nevěřila vůbec, pro roli   sexuchtivé dračice bych   tipovala i jaksi   vyvinutější herečku.   Kutcher mi nevadí, ale tady   mi taky extra neseděl.
Možná to bude znít   puritánsky, ale je pointou   filmu "Mějte sex,   kdykoli, kdekoli, ale prostě   jen tak?!"

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih140911minih140911Tut (2015) [TV minisérie] 
Tut n
minih21183minih21183Tootsie (1982) 
Tootsie n
minih39636minih39636Casanova (2005) 
Casanova n
minih9308minih9308Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) [TV film] 
Jak vytrhnout velrybě stoličku n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih30975minih30975Jak na věc (2002) 
About a Boy n
minih21347minih21347Třetí princ (1982) 
Třetí princ n
minih25711minih25711Úplné zatmění (1995) 
Total eclipse n
minih74455minih74455Honey 2 (2011) 
Honey 2 n
minih156349minih156349Marie Terezie (2017) [TV minisérie] 
Marie Terezie n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:05 - 17:00

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

16:35 - 17:25

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

62 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10