Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Farma smrti

 
Po světě se toulají spousty lidí. Nemají domov, přátele, zázemí, a tak jen bloudí, občas si najdou práci a zase jedou stopem o pár mil dál. Pokud ovšem nenarazí na farmu Hoboken Hollow. Mnoho lidí tam přijelo, ale málo se jich odtamtud vrátilo. Práce na téhle farmě znamená hladovění, ponižování a zvrácené mučení členy šílené rodiny Brodericků. Když je někdo tulák, většinou nemá nikoho, kdo by mu pomohl. O to víc se musí na farmě snažit, jinak skončí jako večeře pro prasata.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Farma smrti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.11.2021
Pokud je nějaký námět u diváků úspěšný,   vždy se kuje železo, dokud je žhavé. To   znamená, že se vždy na tom kdejaký produkční   tým snaží přihřát svoji polívčičku. Pokud   je snímek dobrý, jede se dál a to tak dlouho,   dokud to někdo nezprasí, A ano, týká se to   právě tohoto snímku. Takže tu máš další   podivnou rodinu, kterou vede démonická   ženština, které se to ale věřit vůbec nedá.   A jak jinak, unášejí kolemjdoucí k ukájení   svých otrokářských a mučících choutek. A   aby toho nebylo málo, s donáškou jim pomáhá   místní šerif, což, mimo jiné, připomene   povídku Miroslava Švandrlíka ´Guláš´.   Snímek propadá naprosto ve všem. Žádné   napětí, žádné vyloženě šokující scény,   žádná žánrová atmosféra, i když snaha   znatelná je. Ani ty masky nejsou nijak   věrohodné. Nízkorozpočtový televizní   spektákl dávající jasně najevo, že tady,   ohledně děsivého hororového slasheru, prostě   pšenka nepokvete. Ne, tady nefunguje vůbec nic.   Jason Connery, syn Seana Conneryho, tohle vzal   snad jen z nouze z nedostatku filmových nabídek.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.3.2020
Kur.. to zas bylo co. Hodně špatný film, a   ještě navíc jakýsi debil do toho na začátku   camrá a prozrazuje události dopředu. Mínus   čtyřicet za to a kletba na blba, který tohle   vymyslel. Klasická chyba, snad v každém filmu,   kamera zase kouká jinam, když se konečně něco   děje. Prostě další pokus zfilmování údajně   skutečné události a opět neúspěšný. Nuda   jako kráva. Na konci špatný střih.
marci22
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.12.2012
Byla jednou jedna farma a nebyla to úplně   obyčejná farma.Prasátka si nepochutnávali na   pomejích nýbrž na utržených končetinách   tuláků a kočičky na téhle farmě nechlastaly   mlíko ale hustou krev.Jo tahle farma je tak   trochu o té krvi,ale najde se tu i mučení a   násilí,které je v dnešní době vidět v   každém druhém hororu.Příběh sám o sobě je   taková klasika a rádoby burani byli fakt   nechutní,hlavně Louis,nebo jak se ta baba   jmenovala.Do děje se místy vkrádala nuda a   abych řekl pravdu,musel jsem tento film sledovat   na 3x abych ho vůbec   dokoukal.Sečteno,podtrženo,nakonec dávám   slabej podprůměr,ikdyž doopravdy nic moc   úchvatného to nebylo.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Na tom texaském venkově asi žije samý magor.   Alespoň se tak dá posuzovat s napínavého   hororu Farma smrti. Dějová linie filmu je   totožná s každým dálším vidlákohororem.   Různí tuláci jsou najímání jako pomocní   dělníci na jakousi farmu uprostřed texaské   krajiny - jsou mezi nimi pochybní živlové,   Mexikánci a další existence. Jediným cílem   filmu, snad patří do tzv. slasherů, je ohromit   diváka brutalitou. Mučení, znásilnění,   vraždění - to jsou atributy béčkového   hororu. Film je tak dost odbytý. Není vůbec   jasné, jak je ona farma veliká, nemá žádnou   metodiku přidělování práce. Prostě si zde   jednotliví dělníci hrají se dřevíčky,   které loupají a řve na ně poďobaná ženská,   o kterou byste si ani kolo neopřeli. Příkazy   typu, "tady budeš něco dělat, i když   nevím, co, ale když to nebudeš dělat, tak tě   zabijeme!". Film je prostě sračka a už ani   nevím, kde se vzal v mé filmotéce.
palm18
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.6.2011
stupidní
Víc hloupější ,,horor'' jsem skoro   neviděla,je jich více,ale tohle patří mezi   elitu...moc se divím,že to má takové   hodnocení.Fandové hororů tohle nemůžou nikdy   takhle ohodnotit.Nechápu,jak může   hororová,teda v uvozovkách hororová stupidita   získat tolik procent hodnocení.Je to pod   úroveň
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Farma smrti
Poměrně dobrý horor, který je natočen na   motivy skutečných událostí. Film nabídne   velké množství brutálně sadistických scén,   jimž na děsivosti navíc přidává fakt, že   něco takového zvrhlého se doopravdy stalo.   Nicméně hektolitry krve tady byly použity na   úkor napětí, propracovanosti dějové linie a   možná trochu výraznější autentičnosti.
Faustka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2010
Rodina Brodericků je škálou všemožných   patologických povahových rysů. Jeden je krapet   opožděnej,ale vlastně to s ostatníma jenom tak   koulí a uši má pořád našpicovaný. Ten   další "Junior", je takový velký   dítě, co si hraje na kápo s elektrickým bičem   pořád při ruce, ta šeredná ženská(chtělo   by to nahodit make-up), která tam všechny furt   peskuje, jeden přicmrdovač, kterýmu dali funkci   a už si myslí, že nad něj není... Různý   ztroskotanci pochytaný v okolí na tyhle   parchanty makaj a jsou rádi, když dostanou kus   žvance a mají se kde vyspat, ale jakmile nějak   z nich odmítne poslušnost, tak ho zabijou, jako   zatoulanýho psa a rozporcujou prasatům a nejen   těm...tak bacha bezdomovci, máte to   spočítaný.
Kuvik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Keď sa niekde v západakove Texasu nájdu takí   pometenci, ako v prípade rodiny Broderickových,   tak potom niet div, že s nevinnými chudákmi to   môže dopadnúť tak ako aj v tomto filme, ktorý   je bohužiaľ podložený skutočnými   udalosťami.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37437minih37437Větrná setba (1983) [TV inscenace] 
Větrná setba n
minih34288minih34288Jedna ruka netleská (2003) 
Jedna ruka netleská n
minih45423minih45423Dešťová víla (2010) 
Dešťová víla n
minih43430minih43430(Ne)šťastně až na věky (2006) 
Happily N'Ever After n
minih183608minih183608Tonka Šibenice (1967) [TV film] 
Tonka Šibenice n
minih37027minih37027Cikánské děvče (1936) 
The Bohemian Girl n
minih24178minih24178Zůstaň hladový (1976) 
Stay Hungry n
minih8492minih8492Hordubal (1979) 
Hordubal n
minih34017minih34017Sexy ptáci (2001) 
Sexy Boys n
minih24485minih24485V horách duní (1946) 
n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190273
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10