Zari
ohodnotit

Black Panther

Další název:
Čierny Panther
Rok:
2018
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
15.2.2018

Komentáře k filmu Black Panther

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2018
Dějově film navazuje na   Civil War, přesto je, jako   celá Wakanda, tak trochu   odloučen od hlavní linie   Marvelu. I když ve druhé   potitulkové scéně se k ní   zase oklikou vrací.. Vizuál   i soundtrack je jak africký,   tak moderní, tedy jako celá   Wakanda. Filmu nemám co   vytknout. Je to klasická,   takže dobrá Marvelovka, ve   které je pro změnu i   výborný záporád, se   kterým se lze ztotožnit. Ke   konci mi trochu vadil W'Kabi,   ale nebbudu povídat proč,   abych neprozrazoval. Jinak   naprostá paráda.
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2019
Na tenhle film jsem se opravdu   hodně těšila. Zvláště,   když se ukázalo na kolik   ocenění je nominován.   Možná jsem čekala moc,   protože mě to trochu   zklamalo. Rozhodně to nebylo   nudné, ale měla jsem pocit,   že tam k nějakému   většímu zvratu došlo až   někdy na začátku třetì   třetiny. Kdyby nebylo obří   výpravy, která je, jak   jinak, bezchybná, film by asi   nic nového nenabídl. Přesto   stojí za zhlédnutí, ale   mezi mé nejoblíbenější   marvelovky asi patřit nebude.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2018
Za mě jeden z lepších   kousků z, v posledních   letech celkem produktivní,   dílny Marvelu. Black Panther   má tak akorát postav,   logický a solidně   vystavěný děj (byť je z   některých částí na hony   cítit jejich účelnost),   hlubší myšlenka (pomáhat a   zasahovat nebo nezasahovat a   nepomáhat), sem tam slušnej   joke (byť někdy trochu na   hraně s parodií), kvalitní   akce a atraktivní sci-fy   prostředí.
AdamTorpis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2018
Konečne je tu !!!!!!!!!!!!!!!
Tento film patrí (aspoň   podľa mňa) medzi najlepšie   filmy od MCEU. Skvelá akcia,   efekty postavy, skoro   všetko!!!!!! Až na hlavného   záporáka. Nechápajte ma   zle. Micheal Jordan je skvelý   Erik Killmonger. To uznávam.   Len mohol dostať viac   priestoru. Keby tu bolo aspoň   to ako šiel po smrti svojho   otca ďalej. Chadwick Boseman   je skvelý. Je to proste   skvelý Black Panther, a   veľmi sa teším na jeho   výkon v 3. Avengers. Takisto   aj jeho sestra ktorá je fakt   humorná. Kalaw je tiež   skvelo napísaná postava   tento vedľajší záporák   bol hrozne vtipný,   sympatický. Škoda že skapal   :(. Filmu dávam 8/10.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2018
První hodina v pohodě, pak   přichází chvilku hlucho a   samozřejmě se sem musela   zase nacpat spousta kravin co   bylo jak bylo atd. Ovšem zase   musím přiznat, že to   přineslo pár zajímavých   zvratů v ději. Hodnotím   zvláště vizuál, který je   vlastně u Marwellů   standardem. V ději jsou   hluchoty, ale jen pár a ne   dlouhých, ale také jsou v   ději překvapení. Chtělo to   ještě okořenit nějakou tou   legráckou, kterých tam bylo   poskrovnu a pusti k lizu také   bělochy a bylo by to na   devadesát. Efekty j sou též   na patřičné úrovni, takže   se domnívám, ač nápadem   kravina, sedmdesátku si   zaslouží. Proč v   závěrečných titulcích dva   přídavky, nechápu. A na   konci titulků už je   vyhrožováno pokračováním.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2018
Za mě nejslabší film z MCU,   i když možná po Infinity ho   vezmu na milost, když je to   vlastně doplňovačka do   univerza. Mě ani tak nevadil   příběh, který je stejný   jak mnohé, ani herci, v   podstatě Chadwick je   důstojným nástupem svého   otce, ani ty "divoké   ženštiny" okolo něj,   ani vtipná ségra   vynálezkyně, výprava byla   naopak moc dobrá, ale nevím,   možná je to jenom můj   dojem, ti herci mluvili   naprosto strašně. Dobře,   angličtina neměla být   jejich rodným jazykem, ale   poslouchat to, mi úplně   ničilo uši a to mi zkazilo   dojem z celého filmu. Je to   trochu škoda, ale jak jsem   poznamenala na začátku,   možná časem Pantera vezmu   na milost.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2018
PROCESOR!
Tak já nepatřím k   fanouškům těchto   komiksichtů a tenhle žánr   mě nechává chladný. Jen   občas když se hodně nudím   a chci vidět, ale pořádnou   kravinu, tak potom šáhnu.   Když nejsem fanoušek, tak to   nechci ani hanit, protože sem   od toho nic nečekal a docela   se bavil a několikrát se   dokonce i zasmál. Jenom   nechápu, proč ten scénář   je už od supermana pořád   stejný. Někde nějaká   tajemná hornina co   propůjčuje nadpřirozené   schopnosti a samozřejmě   oblek se kterým je hlavní   hrdina téměř nesmrtelný.   Pokud je cílovka kluci 8.-   max do 14. tak je to asi   ready. Ale přece jenom by si   mohl konečně někdo dát   práci a vymyslet něco   jiného. Třeba, že když si   kluci budou číst normální   knížky a pilně se učit,   že to v životě můžou   dotáhnout daleko i bez obleku   a zázračný horniny(byliny).   Ve filmu mě nejvíc bavil   král „Gorilák“ se svými   hlášky. A protože sem   zahnal nudu tak tomu napálím   u mě nevídaný hodnocení.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2018
Přiznám se, že už mě ty   Marvelovky neberou. Podle mě   je to jenom komerce, jak   vydělat prachy. Samozřejmě   uznávám, že jim to   očividně jde a být jedním   z majitelů, tak dělám to   samé :-).
Ovšem na   tomto filmu se mně líbilo,   že to mělo hlavu a patu. Ten   scénář byl dobře   vymyšlený. Děj stál   skutečně za to.
A   hlavně hereké obsazení - to   byla paráda.
Martin   Freeaman - není jenom Hobit   :-). Ovšem Danai Gurira a   Winston Duke - ti dva mě   hodně potěšili.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Nic nového
Upřímně nevím proč si   tento film vydobyl takovou   slávu, ale asi to bude tím   že hlavní představitelé   jsou afroameričani.   Upřímně mě tento film   nenadchnul ničím novým,   příběh byl průměrný,   efekty zase o kousek lepší   než v předešlých   marvelovkách. Black Panther   jako samotný superhrdina je   ale skvělým přírůstkem do   rodiny Marvel Comics Universe.   Žádná velká sláva to ale   není.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2018
U nas dobre, za hranicami nezajem...
Komiksy milujem.Preto som s   napatim ocakaval tento   "hype",ktory bol   pomaly nominovany na   Oscara.Nechapem preco.Do   komiksov politika   nepatri.Beriem to ako boj   dobra so zlom a nic viac.Je mi   jedno akej farby pleti je   hlavny hrdina.V tomto snimku   nosny pilier.Btw-zit si v   blahobyte a za hranicami   umieraju bratia na AIDS a   hladomor to je   "prasarna"!!!Nastast   ie zaver je z politickeho   hladiska uspokojivy.Herecke   vykony toporne, bojove sceny a   gadgety katastrofalne.Pre mna   komiksove sklamanie 10   rocia.
Film   nedoporucujem.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Každý černý superhrdina se   i u Marvela počítá. Jen   toho je v posledních letech   nějak moc a všechny ty   hrdinné superpříběhy mi   připadají na jedno kopyto a   tedy trochu nudné. Black   Panther je ničím   nevybočujíc průměr.
Wiikii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2019
Když jsem zaslechl, že Black   Panther bude bojovat o Oscara,   vzpomněl jsem si, že jsem   jej ještě neviděl. Včera   jsem to napravil. Ale   nadprůměrné ohromení se   nekonalo. .. Proč byl vůbec   nominován? To bylo v roce   2018 tak moc málo dobrých   filmů ? Ne... Ale narozdíl   od ostatních je zde Afrika,   černoši, náznakem ghetto a   ženy válečnice. Nýbrž se   už pozapomnělo na to, že ve   filmu je zvrhle a jednoduše   vytvořeno Africké kulturní   prostředí(jako by jste u   nás muže oblékly do   ženského kroje, protože tak   to bude mít větší feel),   ta hudba je jak od   pracovitého brigádníka,   kamera od klasického   brigádníka a kulisy či   animace od špatně placeného   brigádníka. + nemluvě o   tom, že se téměř všichni   chovají jak s Los   Angeleského ghetta. .. Proč   tedy tohle bojuje o sošku?   ... Ale co, jinak škoda, že   zemřel hlavní záporák, ten   byl fajn, sice trochu   dychtící po krvy, ale s   dobrým srdcem. Naopak hlavní   bílej záporák byl jak   parodie na Jokera z Temného   Rytíře. .... HODNOCENÍ: 55%
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2023
Moc se to nepovedlo ,byla to   taková splácanina ,na jednu   stranu krásně udělaná   příroda a do toho vesmírný   stroje,černošský rituály a   tance a do toho super   zbraně,nej co z toho bylo   byla bitva na Wakandě jinak   jsem se spíš nudil.
RwlBem
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.6.2021
Jak
pejsek s kočičkou vařili   dort dle afrického receptu.   Trocha Supermana, trocha   Bonda, trocha ethnicoloru, a   výsledkem je míchanina s   pachutí rozporuplného   nereálna. Ono kmenové   rituály s futuristickými   technologiemi nejdou svařit   ani když se pod kotlem   usilovně přikládá   nějakým modrým bazmekem. A   vzhledem k tomu, že mě   neberou ani plešaté holky v   červeném úboru, ani   "conanovského"   vládce skandované "hu   hu", místy jsem se až   nudil. Milý Marvele,   politické zadání máš   splněno, tak koukej točit   něco k světu, neboť   hvězdičky dávám   tentokráte téměř   výhradně za přírodní   scenérie.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Black Panther má výhodu v   tom, že už za dva měsíce   tu budou Avengers: Infinity   War – patrně dosud vůbec   největší Marvelovka, takže   by se na něj mohlo poměrně   rychle pozapomenout. Ani   víceméně cameo Foresta   Whitakera to nevytrhne. A   pokud jste snad taky někde   četli prohlášení typu   „Black Panther tvoří   historii MCU“, pak je   raději berte s nemalou   rezervou. Od ostatních   komiksových blockbusterů se   liší, to ano, leč není to   zrovna v dobrém. Alespoň,   že nám jsou představeni   Danai Gurira, Letitia Wright a   Winston Duke, jehož M’Baku   přispěje několika pěknými   vtípky. A jestli se teda na   film stejně chystáte, tak   ještě tradiční   upozornění: ze sálu zase   odejděte až po   závěrečných titulcích.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih86459minih86459Země bez zákona (2012) 
Lawless n
minih37091minih37091Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 
Around the World In 80 Days n
minih99077minih99077Ten třetí (2013) 
The Third Person n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih138778minih138778Mladí a hladoví (2014) [TV seriál] 
Young & Hungry n
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n
minih164972minih164972Patrick (2019) 
De Patrick n
minih105517minih105517Želvy Ninja (2014) [2k digital] 
Teenage Mutant Ninja Turtles n
minih136040minih136040Chemo (2015) 
Chemia n
minih121145minih121145Zázraky (2014) 
Le meraviglie n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:05

11 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř Zuckerbergova metamozku

12:00 - 12:55

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama