Jeden svět
ohodnotit

Bílé maso

Chugyeogja

Další název:
The Chaser; 추격자
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
125 minut
„Joong-ho zkusil život na obou stranách zákona. Dřív býval policajt, teď je pasák. Obchody se mu ale zkomplikovaly, protože některé jeho dívky záhadně zmizely.“

Obsah filmu Bílé maso

 
Joong-ho je drsný detektiv, který se díky špatné finanční situaci dal na cestu pasáka. Avšak v poslední době mu zmizelo několik dívek, aniž by zplatily své dluhy. Když pátrá po příčině, objeví, že všechny dívky si objednal jeden ze zákazníků... ten, u kterého je právě teď další z jeho dívek.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Vapet
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
korejská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bílé maso >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2018
Pocitově hrozně dlouhej film, kterej vrší   divné chování postav a hlavně celkově moc   nepochopíte např. práci policie, která se   nijak nesnaží a pak to ještě pohnojí. Holt   jinej kraj, jinej mrav. Námět a technická   stránka je OK, ale díky mdlému tempu a   zvláštním okolnostem které jsem nebyl schopen   nějak pochopit tak dávám pouze 40%.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.6.2014
Přítelkyně mě namlsala, že tento film musím   vidět, abych nahlédnul do korejské filmografie   a podíval se na specifické konce filmů "po   asijsku". Asi mě za výsledné hodnocení   moc nepochválí, ale přestože se mi film celkem   líbil, já z něj tolik odvařenej rozhodně   nebyl. Čekal jsem něco trochu jiného, hlavně   více vražd a do detailu ukázaných. Zvlášť   když si vrah chystal svoje nádobíčko. Nakonec   z toho bylo temné drama a krimi, a bezvýsledné   pátrání po zmizelé a přizabité prostitutce.   Prostřední část filmu se mi občas líně   vlekla, možná to mohlo být o dvacet minut   kratší, ale hlavně v poslední cca půlhodině   se film solidně rozjel, po propuštění vraha na   svobodu pro nedostatek důkazů a útěku oběti z   pasti, z domu ve kterém byla držena. Dobře byly   zahrány obě hlavní role, pasáka a vraha, co   mě už zaujalo méně tak hudba ve filmu. Ne že   by byla špatná, ale není to úplně můj   šálek kávy. Konec filmu byl též zajímavý,   žádný velký happyend. Napadá mě trochu   srovnání žánrově podobného filmu Přísaha,   s Jackem Nicholsonem, který taky nekončí   dobře.
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Snímek, který zaujme nejen po stránce herecké,   ale po stránce efektů. Příběh vraha, který   vraždí ženy kvůli své impotenci, mě velmi   zaujal. A jak už to u Korejských filmů bývá,   má to "happy end" po svém, ne po   Americku!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Temný snímek jihokorejských tvůrců lze   považovat za skvost daného žánru. I když   pachatele prozradí již na začátku, svoji   vizuální stránkou přesto dokáže upoutat.   Vyprávění příběhu nikam nespěchá, vše   nechá jakoby dozrát a na diváka vyhrne s plnou   parádou. A tak sledujeme bývalého policistu,   který se stal pasákem,jenž se snaží najít   vraha svých děvčat a jak přitom naráží na   neschopnost a nevraživost tamních policistů. I   když to vypadá na obyčejné drama, několika   brutálních scén se dočkáme a to ve svém   tradičně asijském stylu. I přes svou   dvouhodinovou délku dokáže snímek udržet   napětí. Akčních scén je poskrovnu, což filmu   vzhledem k vybudované atmosféře jedině   pomohlo. Jihokorejci zkrátka překvapily a   myslím, že tento jejich počin stojí za   pozornost.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2012
Bílé maso
Když jsem si pustil tento film, vůbec nic jsem   od něj neočekával. Měl jsem před sebou jen   dlouhou noc v práci a jako jeden z možných   výběrů na zkrácení se jevil korejský snímek   Bílé maso.
Trošku mě odrážela zpočátku   stopáž dvě hodiny, ale řeknu Vám, že takhle   rychle uplynout čas jsem snad ještě nezažil.   Film nabere tempo hned v prvních minutách a to   si drží až snad do poslední vteřiny.   Neuplynula doba, kdy bych pomyslel na čas nebo na   cokoliv jiného. Opravdu, Chugyeogia vtáhne   diváka natolik do děje, že musíte prožívat   každý pohyb s hlavním hrdinou, který se na   první pohled jeví jako všivák, a když ho víc   poznáte, jen se utvrdíte v této pravdě. O to   víc je ale sympatický. Nejedná se o žádného   Bruce Willise s extra kladným charakterem, se   super schopnostmi, jen o obyčejného pasáka,   který se stará o svůj kšeft.
Popravdě moc   korejskou kinematografii neznám, ale jestli se   zde nachází něco aspoň z poloviny tak dobrého   jako bylo toto, začnu být asi jejím velkým   fanouškem. Už se těším na svojí další   noční, snad v nabídce naleznu podobný   skvost...
mongoose66
Hodnocení:
Přidáno: 27.6.2011
tak nevím,asi jsem stará škola a mám rád   filmy s hlavou a patou,u kterých se člověk   nenudí,ale Bílé Maso jsem vypnul po půl   hodině.Možná je práce s kamerou   dokonalá,střih taky ale film je nanic.Tvůrci   filmu se chvílemi chtěli trochu inspirovat   filmem Sedm,ale vyšla z toho nuda a jen nuda...
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Síla
Tak tohle byl hodně silný snímek. Určitě   stojí za shlédnutí, rozhodně není pro   slabší povahy.
Bývalý detektiv pátrá po   jedné ze svých dívek, vše začne být   složitější, než to zpočátku vypadalo...   Napínavý od začátku do konce. A konec   veškerou bravůrnost jenom podtrhl.
Phreaker
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Film, který mě naprosto uchvátil svou   vizuální stránkou, prací s kamerou, ale i   skvělou hudbou. Lee Sung-je odvedl za kamerou   opravdu obrovský kus práce, a když k tomu   přičtu výborný děj vznikne z toho dílo,   které si opravdu zaslouží označení: Jeden z   nejlepších trillerů, které sem kdy viděl.
Hugin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Už jsem si začínal myslet, že asijská   kinematografie stagnuje, po dlouhé době jsem   viděl film, jež se dá nazvat filmem. Žánrově   srovnatelné snímky, jako např. „Mlčení   jehňátek“ nebo „Sedm“ jsou v porovnání s   tímto filmem, jen pouhou druhou kategorií.   Tradičně, asijsky, skvěle natočené, emočně   vypjaté, vyhýbající se zavedeným klišé (i   zde by se ovšem nějaké našlo), se zdařilou   hudbou, jež dolaďuje hutnou atmosféru..   Stodvacetiminutová stopáž nedopřeje divákům   chvíli oddychu, napětí od začátku do konce.   Příběh je směřován k holywoodskému konci,   avšak dějový zvrat ho „vrací“ zpět do   Koreje Hlavní postava není žádný superman a   psychopatický zabiják působí jako zcela   normální a obyčejný člověk, což přidává   příběhu na autentičnosti. Když si vzpomenu na   některé skutečné kriminální případy za   poslední léta probírané v českých médiích,   tak ani mnohdy nelogické chování policie   nepůsobí až tak nevěrohodně. Při sledování   děje lze najít i některé „inspirace“ z   výše uvedených filmů, mimo nich si také nelze   nevzpomenout na Old boye (kladivo je v Koreji   zřejmě velice populární nářadí), ale to   pranic neubírá na kvalitách tohoto snímku.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22994minih22994Všude dobře, doma nejlíp (1994) 
North n
minih58397minih58397Poldové (2010) 
Cop Out n
minih45232minih45232Velmi křehké vztahy (2007) [TV seriál] 
Velmi křehké vztahy n
minih16321minih16321Policie (1985) 
Police n
minih84475minih84475Extinction: The G.M.O. Chronicles (2011) 
Extinction: The G.M.O. Chronicles n
minih53465minih53465Pobřežní lýtka (2000) [TV seriál] 
Son of the Beach n
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih125994minih125994Slídil (2014) 
Nightcrawler n
minih47508minih47508Private Practice (2007) [TV seriál] 
Private Practice n
minih70311minih70311Sejmout zabijáka (2011) 
Kill the Irishman n


Hodnocení:n12345678910
Bílé maso (2008)Bílé maso (2008)Bílé maso (2008)Bílé maso (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10