Duben

Komentáře uživatele matne

matne

matne zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Úžasné - ve svém žánru -   vynikájící! Kdo hodně   slušný monitor + zvuk, je to   senzace i doma. Mávalo to   "se mnou," že jsm   nestačil "zírat!"   Zvuk, akce, žádné prázné   místo, nic "odporně   přešvihlého," fandil   jsm otci a "on to   dal."To je jistě také   věc "za co se platí =   dobrý konec." V   "boji" to nebyl otec   ale úžasný   "likvidátor."   Milovníkům tohoto žánru   DOPORUČUJI !
Ach, Bože (Oh, God!)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
"Ach Bože," - ten   film obsahuje "náherný   dvojí náhled." Očima   Boha, očima lidí, (věřích   + nevěřících.) Autor   sděluje s velmi přirozenou   nadsázkou, "co a jak by   mohlo být - kdyby..."   Podání herců vynikající -   nápad originální, v   podstatě "jediný svého   druhu." Natočeno 1977 a   film neztrácí na   aktuálnosti. Spíše naopak.   Velmi vtipně a svižně   natočený děj - až Vás   může napadnout: "Tak by   to skutečně mohlo   být..."
Avatar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Úspěšný snímek "pro   davy?" Rozhodně ano.   Avatar přímo "vnucuje   touhu se zalíbit..!"   Efektní, scény, triky   dokonalé, akční vsuvky   úžasné, příběh fádní   "nepřesvědivý."   Nic jiného jsm však   nečekal. (Test jak vydržet   do konce v 3D kině. Za Ty   peníze.)   "Náplast:" -Děti   byli nadšeny! :)
Bitevní loď (Battleship)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Na tento "počin"   Petera Bergera jsm sěl   "bez předsudků."   Začátek - dostí bídná   "komedie."   Kupování kuřete   "nádherné"   slečně. 2.bratři:   Úspěšný a neúspěšný.   Atd... Děj celého filmu   velmi   "předvídatelný."   Navíc dlouhá minutáž.   Ovšem jaké bylo mé   překvapení - díval - li   jsem se na film, jako "na   lehkou parodii!" :-) Od   chvíle kdy UFO přistálo, by   měl divák "získat   nadhled," a pak se   výtečně baví až do konce   filmu ! Navíc se necítí   nijak "podveden."   Pokud tohle   "dokážete," všem   doporučuji! :-) (S manželkou   jsme se smáli   "hláškám" -   ještě den potom.) Pobaví a   neurazí!
Čtyřlístek ve službách krále
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Čtyřlístek ve službách   krále! No to tady ještě   nebylo. Nepatřím již   věkově přmo do školy, či   školky.Na film jsm šel s   většími obavami. Všude jsm   slyšel kolik tam je skryté   reklamy, jak jest fim   předražen a   "nesrovnatelnost" se   "zahraničím." Tedy   pánové a dámy, já se bavil   jak nikdo a celá rodina se   mnou! Ano viděl jsm "jak   Kocour s jogurtem balí   Fifinu," :-D i nějaká   lízátka co "dostala pod   nohy hradní stráž..."   :-D Ale nadchly mě zejména   kratičké "gegy"   pro českého diváka: Parodie   na Policii, úžasný   "Zimozel ! " - ten   se doopravdy povedl a rovněž   zrádce Kelly - takže   záporáci parádní. Animace   na vysoké úrovni. Exletní   dabing, luxusní muzika,   prostor na plátně plný.   Dosti rychlý děj - lupiči s   bankou a cihlami "mi   unikli" zejména   "důvodem své   přítomnosti..?"   PROČ..?
Inu ale   kompletní hodnocení jak   píši v úvodu 100.lidí =   100.názorů = davám 9 * A   VŠEM UPŘÍMNĚ   DOPORUČUJI..! :-)
Elektrické děti (Electrick Children)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Film mě doslova   "usadil." Výborné   obsazení, děj   "nepřepjatý,"   vynikající práce s kamerou   (posuny v ději příběhu v   kobinaci se sny, atd...)   Skutečně "libová   muzika" - k tomuto   kousku. Nápadité,   neokoukané, výborně   zpracované = kompaktní   snímek. Ne skutečně   "nečekejte   komedii." Téměř   alternativní, zdaleka ne   "pro každého..."   "Náročnému   divákovi" doporučuji.
Extrémní předsudek (Extreme Prejudice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Nezbývá mi, nežli souhlasit   se zdejšími komentáři.   Celkově to pro mne bylo   velice příjemné   "překvapení."   Nemám až tak v oblibě tento   žánr. Přesto byla   podívaná natolik   "akční a   strhující," až jsm   valil oči. Obě dvě hlavní   postavy měly nezaměnitelné   "charisma ," a do   poslední chvíle bych si   netipl konec...
Rozhodně doporučuji,   pokud Vám nevadí   "trocha krve..." )   :-D
Hitler kaput! (Gitler kaput!)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Svým komentářem nechci   provokovat. Je je prostě   "MŮJ." :-)Pánové   + dámy, čtenáři tohoto   krátkého a   "nepřínosného   komentu," nejprve vězte:   Jsm zcela střízliv a beztak   jsm si film "Gitler   kaput!" musel pouštět   "po kouskách."   Abych se nezalhkl smíchy. :-D   JE TO GROTESKA !! A kdo ji tak   bere, užije si "ještě   o několik dní," při   dalším   "proklikávání"   scén... Hitler šnupající   metamfetaminy a jeho   "intoxikace," to se   dnes nevidí. Takové filmy se   netočí. České masy by to   "zavrhly..." Ruský   špión je "zcela na   hraně" až bláznivě   "nudného humoru ! "   Film má mnoho   "neskutečných"   dějových zápletek,   náznaků i protichůdností.   A "VŮBEC NEŘEŠÍ   REALITU." :-D
  Tohle jsm nečekal! Děj -   nepopsatelný! Já "pro   slzy neviděl!" Varuji   před špekem, před, či   běhen filmu - TO PAK   ZABÍJÍ! :-D Musím dát za   sebe nejméně 8 - 9!
Hon (Jagten)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Drama které mě oslovilo.   Vynikající film,   netradiční kamera, muzika a   drsný děj. Herecké výkony   špičkové, ba přímo   unikátní. Téma aktuální:   "Děti nelžou !"   Jistě. Tak tomu jejich   rodiče věří "musí to   tak být." V žádném   případě nepovažuji za   ztracený čas - doporučuji!   8 z 10.možných.
Hvězdná brána: Návrat (Stargate: Continuum)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Rád bych se odvolal na:   "Erkul." Ten   komentář mi "natolik   sedne," jako bych ho   téměř psal sám.   Předesílám, že tomuto   žánru "nehovím   bezhlavě." Ale jak archa   pravdy, Hvězdná brána,   nepřinesly překvapení.   Nesouhlasím s "lepším   dějem." Týrá mě pocit   "průměrnosti" z   celého snímku. Ač jsm se   snažil "nechat se do   děje vtáhnout,"   neustále podívaná   nečekaně použila   "herecké," či   jiné "páčidlo,"   co diváka spolehlivě z děje   "vytrhlo..."   Zklamání. A to i přes   relativně vysoké hodnocení.   Můj názor - nehádám se.
Jagoda u supermarketu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Pro mě jeden z nejlepších   Kusturicových filmů. Jagoda   je kouzelná   bytost."Terorista"   je odhodlanec bojovat za   křivdu způsobenou své   babičcce, čímž si získá   přízeň přihlížejícího   davu. Hlášky, které   lochtají bránici sviští   vzduchem každám okamžikem.
Kantonský kmotr (Ji ji)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Akční, komedie, krimi, drama   - v těchto žánrech se   skutečně film pohybuje. Děj   je rychlý, místy až   speltitý, na úplném   začátku se "vše   tváří vážně."   Zanedlouho však přichází   mnoho ponejvíce ironického   humoru. Hlavního hrdinu   natáčení rozhodně   "velice bavilo,"   což je na filmu v pozitivním   slova smyslu poznat. Ač bylo   akce hodně - přenádherně   režírované   "bitky" jsou tam   pouze dvě a to je škoda.   Přikláním se k názoru -   že by fimlmu neuškodila   kratší minutáž. Kdo má v   oblibě tyto herce , jistě   nebude zklamán.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Neskutečně "vysoké   hodnocení" a chvála   "ze všech stran" -   zřejmě způsobily, že jsm   skutečně nebyl nadšen.   Čekal jsm víc.
Dejme   tomu, že v horrorech patří   "mezi to lepší."   Ostaní musí být tedy nutně   "katastrofa..!" :-/
Modelky na zabití (Death to the Supermodels)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Nemusíte se mnou souhlasit.
Nebudu se hádat ale   poshlédnutí mě napadlo že:  
"MODELKY NA   ZABITÍ," JE TEN   NYJVÝSTIŽNĚJŠÍ NÁZEV ! !   !
UHODNĚTE PROČ..?   :-D
Muži při práci (Men at Work)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2013
Opravdu vtipná a nadčasová   komedie. Bestarostná,   jednoduchá,děj pěkně   odsejpá. Hlášky i postavy   mě pobavily. Z dozorce   polepářů se vyklubal   úžasný týpek, který   nesnáší poldy a má svůj   osobitý způsob, jak se jim   pomstít. Taky mě dojímá,   jak jsou v těhlech komedií   zloduši vždy perfektně   komiksový. Tyhle starý   komedie mají něco do sebe.
Naboř a ujeď (Hit and Run)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2013
Film se mi líbil. Humor mi   velmi sednul. Herecké   obsazení myslím sedlo též.   I mě oslovila postava   "drsného" Alexe.   Doporučuji.
Nádherná Zelená (La Belle verte)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Film - jež jsm právě   shlédl mě   "uzemnil."
Je to překrásná ukázka   naší planety. Není to ani   zdaleka nudný snímek - velmi   vtipné - hluboké - milé...   :-)
(Zdá se, že to   "není film pro   každého..." )
Občan X (Citizen X)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Tento film mě překvapil.   Myslím, že dostatečně   vykresloval totalitní   přístup. I přes své   těžké téma, tu a tam   probleskne humor. Herecké   výkony mě také potěšily.   Že je to natočeno dle   skutečné události je   katastrofální. Film   rozhodně doporučuji.
Oskar (Oscar)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Film s Funesem jsm viděl. To   je "klasa." Ale   tato verze dosahje   "jiných kvalit"   (zřejmě hereckým   obsazením.) Já se snažím   "nesrovnávat." Pak   jsm byl touto verzí doslova   ohromen!" Úsměv místy   "až k slzám,"   téměř po celý film. Jistě   děj jednoduchý (patří k   věci.) Doporučuji Jako   "velice kvalitní   komedii" chcete - li se   řehtat. A následně   "nelitovat prokoukaného   času." Kdo se dívá   "své si najde se   zárukou!" Doporučuji -   bez předsudků. :-)   "...a neříkejte mi   šéfe!" :-D
Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Nedokoukal jsem film.
...to je tak, když někdo   nezná knihu a poslouchá   "o čem se mluví."   Pak se vytvoří mylná   představa něčeho, "co   je třeba shlédnou," jde   - li o film...
Tuto   chybu již nezopakuji.   Nezlobte, anebo zlobte, se na   mě, ale odhaduji, že ve 3/4   filmu jsm film vypl.
To neznamená jediné:
"100.LIDÍ =   100.NÁZORŮ !"
Ani "zatratit tento   film nemohu," jak je   nudný... :((
Tak snad   příště! Matěj.
Pevné pouto (The Lovely Bones)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Překvapil..! Divák nečeká   po relativně "běžném   začátku příběhu"   něco vyjímečného. Herci   dle mého soudu hrají   uvolněně + přesvědčivě.   Pojednou se pohled filmu   "obrací." Vzniká   velkolepá podívaná. A   rovněž "mnoho věcí k   zamyšlění..." Děj   již "neze   předvídat." Vše   krystalizuje samo. Divákovi   je skutečnost a   "neskutečnost"   dávkována velice stylově a   taktně. Kamera a vizuální   triky s barvami, opět   překvapí. Závěr pak   zřejmě   "ponejvíce..!"   Hodnotím vysoko. Film se asi   "nezavděčí davu."   Ale někoho to chytne.   Patřím mezi   "ulovené..!"
Poslední sbohem (Checking Out)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Nebylo to přímo bez nápadu,   nebylo to přímo špatné.   Zprvu diváka nadchne několik   pěkných slovních hříček.   Poté začně   "tápat" - do jaké   míry je to komedie, či   "životní   zamyšlení." Mnoho scén   zbytečně dlouhých, kazí   celkový dojem. Šťastný   konec - u filmu na mém   "hodnocení   ubral..."
Přízraky (The Frighteners)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Tedy "nešel jsm na   jisto."Děkuji zdejším   komentářům od uživatelů -   neb mě ve výběru filmů   "pomohly." Dle mého   soudu, tento hororový vtip =   vyniká. Herci se snaží   hrají "s chutí!"   Děs se slučuje s humorem -   kostra psa tam pobíhá.   Zesnulým hlídá   "klid" na hřbitově   zesnulý šerif.:) Efekty s   peklem a nebem   "překvapivé."   Druhá polovina fimu graduje.   Jde "víc o nervy."   Nádherná záverečná   scéna. :) Peter Jakson   "mě dostal!" Za   sebe doporučuji, nepříliš   náročný , ale přesto   zajímavý filmek!
Rande u přepážky (Flypaper)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2013
Skvělý výběr herců a   neotřelý děj. Naprosto   nestandartní bankovní   loupež. Neočekávejte   žádné zaběhlé scénáře.   Rozhodně doporučuji.
Saló, aneb 120 dnů Sodomy (Saló o le 120 giornate di Sodoma)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.2.2013
Můj komentář asi mnoho   nepomůže k objektivitě   filmu, jež jsm shlédl   "ze zvědavosti."   Bohužel se snímek zdá   "nadhodnocený."   Pravděpodobně pouze pro   diváky, jimž připadá   "pobuřující."   Jakkoli dobře znám knihu   "120 Dnů Sodomy,"   nenašel jsm podobnosti. Film   je monotematický, zdlouhavý,   bezdějový, a relativně   "fádní..." Ani na   2.shlédnutí nebylo nalezeno   "nic nového..." :-(   S nikým se nehádám, píši   subjektivně.
Sedm (Seven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2014
Plus: Vinikající kamera,   zvuk + střih. Celý film je   kompakní výtvarný celek,   který vyniká ponurou   atmosférou. Herecké výkony   velice přesvědčivé, na   vysoké úrovni. Obsazení   výborné, prostě   "uvěříte   všemu."
Mínus:   Děj: Naprosté klišé. Dva   detektivové, (jeden samosebou   "nový") se   dohadují při odhalování   série vradž. Nakonec si   "padnou do oka" a   vraha odhalí. Nezachraňuje   ani fakt, že vrah je   "zajímavý" svoji   motivací sedmero hříchy.   Poslední vražda - veliké   zklamání - předvídatelné   odkrojení hlavy budoucí   maminky co prosí za   "život svého   dítěte," film sundává   do naprostého průměru.   Děj uzavřený - jasný -   plochý - obrazně:   "happy end."   Zmiňované plus jsou však   tak silná, že stojí tento   filmový "počin"   shlédnout. Určitě však   pouze jednou.
Schůzka naslepo (Blind Date)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2013
Pobavil jsem se. Příjemná,   odpočinková a zábavná   komedie plná skvostných   hlášek a alkoholu. Idální   pro volný večer k   veselejším snům... :-)
Skrytá identita (The Departed)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Udělal jsm chybu. Díky   "chvále ze všech   stran," a "velice   pozitivním   komentářům," jsem od   filmu čekal příliš... Ač   je slušně obsazen, prvních   20.minut, je jakýsi   "nutný předkrm."   Děj se rozjíždí kolem   60-té minuty, kdy je i   "sem - tam príma   akce." Přesto jsou   "nápadná výplňová   místa." Z děje by se   dalo "vytěžit" -   myslím daleko více. Takto   divák čeká "kdy se   opět posune kupředu..."   Herecké vykony na slušné   úrovni.Takto pojatý děj, je   vhledem k minutáži vleklý.   Potěšilo mě až posledních   30.minut "kdy je děj   přímo strhující a stále v   akci." Umělecký   přínos subjektivně   minimální. Přesto   DOPORUČUJI, avšak   "nečekejte   neskutečné!"
P.S.Obdivuji kohokoli -   jež "Skrytou   identitu" shlédl   vícenásobně.
Superžralok (Super Shark)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.6.2014
Ze zvědavosti.
Na snímek jsm se podíval   přiznám se jen proto abych   viděl "co ostatní   hodnotí tak slabě."   Odhodlaně jsm dokoukal i   závěr. Netušil jsm, že   toto někdo může zařadit do   kategorie: "komedie,   sci-fi..." Snažil jsm se   zapamatovat co nejvíce a zde   rozepsat - jak film   působí... Snímek mi ovšem   prošel hlavou - jako   "duch zdí" - beze   stopy. To je neskutečné nic.   :(
Zátah (Serbuan maut)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2014
"100.lidí = 100.názorů..."
Jejda to se nepovedlo!   "Zátah" na mě   působil jako sesazené   vystříhané akčí scény z   mnoha filmů. "Akce na   akci," tady pravda   probíhá od 00:05.min do   konce tohoto snímku - jenž   hodnotím spíše jako   "parodii." Diváka   pak nutně "střílení   mlácení a hluk otupí"   a jen očekává na konci   "rozuzlení" -   ktreré se však nekonná. Kdo   miluje co jsm právě popsal,   bude jistě nadšen!

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

16 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Sváteční slovo tajemníka České...

02:55 - 03:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

66 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:45 - 03:40

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10