Zari
ohodnotit

Obsah filmu Jagoda u supermarketu

 
Jagoda Dimitrijevičová je zaměstnána jako pokladní v novém americko-srbském supermarketu. Žije sama všedním životem a po své třicítce hledá stáje ještě pravou lásku. Když jí kolegyně u vedlejší pokladny přebere nadějného mladého muže, je frustrována a odmítne obsloužit poslední zákaznici, starou paní. Druhý den vtrhne do obchodu Marko, bývalý člen zvláštních sil ozbrojený samopalem. Zajme většinu zaměstnanců a chce znát jméno toho, kdo ublížil jeho babičce. Brzy je market obklíčen protiteroristickým komandem a začne vyjednávání s teroristou. Akci komanda přihlíží dav lidí, kteří převážně fandí Markovi, který vyjadřuje i jejich názory. Během...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

matne
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Pro mě jeden z nejlepších Kusturicových   filmů. Jagoda je kouzelná   bytost."Terorista" je odhodlanec bojovat   za křivdu způsobenou své babičcce, čímž si   získá přízeň přihlížejícího davu.   Hlášky, které lochtají bránici sviští   vzduchem každám okamžikem.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2007
... „Big Smile! V americkém supermarketu se   musíte chovat po americku. Jestli někdo nechce,   vždycky se najde někdo jiný, kdo chtít bude.   Smile!“ Jagoda je pokladní v nově otevřeném   obchodním domě Jugo-American v srbském   městečku a čeká na svého prince. Posledního   chlapíka Nebojsu jí vyfoukla kolegyně přímo   před nosem a to rovnou z fronty u kasy.   Naštvaná Jagoda proto na konci směny odmítne   namarkovat jahody jedné babče. Což má za   následek množství absurdních situací,   protože tuhle nespravedlnost se rozhodne   potrestat její vnuk Marko Kraljevic a to se   samopalem v ruce. Terorista, který svoji dobrou   vůli projevuje alespoň tím, že své zajatce   propouští a to se slovy ... „Nechci vás už v   tomhle supermarketu nikdy vidět“. Celému   přepadení pochopitelně přihlíží   rozrůstající se dav (že by veřejné   mínění), který buď píská nebo jásá. Velmi   ostrá satira plná neuvěřitelných a mnohdy i   velmi vulgárních hlášek. A jelikož je málo   známá, neodpustím si ještě jednu výměnu   názorů ... „Američané jsou tentokrát naši   přátelé. Pitomče.“ – Možná tvoji   přátelé, ale rozhodně ne moji!“ Schválně,   jak reaguje dav? A dost :-).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Jagoda u supermarketu (2003)Jagoda u supermarketu (2003)Jagoda u supermarketu (2003)Jagoda u supermarketu (2003)
Reklama