Jeden svět
ohodnotit

Skleněné peklo

The Towering Inferno

Rok:
1974
Délka:
165 minut
„Dramatická záchrana začíná.“

Komentáře k filmu Skleněné peklo

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
klasifikátor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2019
Z mého pohledu nejlepší   katastrofický film jaký kdy   byl natočen. Velmi dobrý   scénář je jakousi   kompilací dvou   katastrofických románů a   režisér John Guillermin z   něj dokázal vytvořit   strhující podívanou s   opravdu vynikajícím   hereckým obsazením. Člověk   musí dlouho přemýšlet kdy   viděl
naposledy v   jednom filmu tolik slavných   herců jako jsou Steve   McQueen, Paul Newman, William   Holden, Robert Wagner, Faye   Dunaway, Robert Vaughn, Fred   Astaire, O.J. Simpson či   Richard Chamberlain. Děj je   plný akcí má velmi dobré   tempo (což je u tak   mimořádně dlouhého filmu   unikátní) a silnou   atmosféru. To vše vyniká o   to víc, že film byl natočen   v roce 1974 a tedy bez   jakýchkoliv počítačových   triků!
Jsem laik a tak   nedokážu posoudit reálnost   počínání hasičů a ani mi   to nepřipadá relevantní.   Jako běžného diváka mě   zajímá jen to jak na mě   působí při sledování   filmu a tomu dávám   podtrženou jedničku!!! Četl   jsem i obě literární   předlohy a neumím si   představit, že by z nich   šel napsat lepší scénář.   Podle mě tento film zcela   určitě patří do "TOP   TWENTY" v historii   světové kinematografie!!!!
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2010
Nejsem fanouškem žánru ani   žádného z herců, takže 10   nedám. Ale... Na svou dobu   úžasný. Dodnes si pamatuju,   jak jsem to viděl někdy v 10   letech a už při úvodních   titulcích se taťky ptal, co   to je "režie akčních   scén"?
Katastrofické filmy 60. a   70. let mají oproti   současným triky na úplně   jiné úrovni, ale schválně   nepíšu "horší",   protože to tak nevidím.   Naopak, tehdy to museli dělat   tak, aby to vypadalo reálně.   Polystyren a jiné náhražky,   ale aspoň na lidi něco   opravdu padalo. Skutečně   museli uhýbat,   "hraní" strachu a   nebezpečí bylo   reálnější.
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Dnes už se žánr   katastrofického filmu tolik   netočí a tak těžko někdo   překoná klasiku Skleněného   pekla. Navíc takové herecké   obsazení se také už nedá   nikdy dohromady. Maximálně v   nějakém rádoby mega filmu   jako v Postradatelných, ale   to se nedá vůbec srovnat.   Myslím, že jména Astaire,   Chamberlein, Holden, Newman,   McQueen, hovoří za vše.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2014
I mě se film velice líbí a   vemte řeč s nějakým   hasičem, co vám na to poví.   Hovadina, blbost, nemožné. A   nenechá si to vymluvit,pro   nás laiky, přehlédneme   kdejakou hloupost, která je   vycucaná s prstu, jen aby   divák byl napnut 3 hodiny ale   zřejmě jsou opravdu situace,   které nejsou v reálném   světě možné. Ale já jsem   amatér a tyhle řečičky   mohu hodit za hlavu. V   každém i v normálním filmu   jsou libůstky, jako ve   Vinetou 1, si to uhání   autobus, kdesi nad Aljaškou   letadlo dělá čmoudovou   čáru, a nebo v Zemanovi, v   části Bestie, odborní   filatelisti ví, že ta a ta   známka ještě v tu dobu   nebyla vydaná a asi proto   byla tak vzácná...
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Výborná adaptace výborné   knihy! Přesně takhle nějak   jsem si celou situaci při   čtení představovala a při   sledování filmu jsem zase   skoro na vlastní kůži   cítila horko těch   plamenů...
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Nepřekonaný a   nepřekonatelný   katastrofický film s   plejádou hvězd v jakémkoli   plánu, technicky dokonalý, s   pomalejším rozjezdem, což   na škodu není a s modrýma   očima Stevea McQuenna a Paula   Newmana.
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Sedmdesátá léta byla ve   znamení velkých   katastrofických filmů. Tehdy   ještě filmaři uměli a   měli obrovských smysl pro   detail. Dnes sice mají   lepší možnosti, třeba   využití počítačové   animace pro zvláštní   efekty, ale jsou jinak   odfláknuté. Jsou to filmy   plné banálních rozhovorů a   různých blábolů.
Film Skleněné peklo je   však něco jiného. Když   měl u nás v TV poprvé   premiéru, to bylo někdy hned   na počátku devadesátých   let, toto vysílání pro mne   bylo opravdu svátkem. Film   má u mne rovněž vyšší   hodnotu už díky svému   hvězdnému obsazení.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2012
Skleněné peklo
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Po "Motýlkovi"   přichází jiný velkofilm,   ve kterém si opět zahrál   Steve McQueen. Další   hvězdou je zde Paul Newman.   Podobně jako v   "Dobrodružství   Poseidonu", kde je   hlavním aktérem obří   potápějící se loď, v The   Towering Inferno sledujeme   také nesourodou skupinku,   která se snaží dostat z   hořícího mrakodrapu. Vše   je opět vyvedeno s   největší precizností, aby   divák zůstal v napětí až   do poslední vteřinky.   Každá z postav může   kdykoliv přijít o život a   vy jen fandíte, ať to zrovna   není ta, kterou jste si   právě před chvílí   oblíbili. Celkově se mi to   dost líbilo, ale koukal jsem   společně s jednou slečnou,   kterou odradila délka a po   hodině raději usnula. Já   zůstal v napětí až do   poslední minuty, protože se   opravdu pořád něco   děje.
Film získal   celkem tři Oscary: Nejlepší   kamera, Nejlepší střih a   Nejlepší píseň k filmu.   Neproměněné nominace na   Oscara: Nejlepší herec ve   vedlejší roli (Fred   Astaire), Nejlepší výprava   a dekorace, Barevná výprava,   Nejlepší zvuk a ta   nejcenější nominace   Nejlepší film...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2022
Je to X let co jsem film   viděl a tak jsem si dal   opáčko. Musím říct, že   není tolik filmů, které tak   málo stárnou a tenhle   zestárnul málo a se ctí.   Dobrej příběh, napětí,   solidní akce, výborné   triky, slušní a oblíbení   herci, kvalitní dabing,   přehledný střih, vysoká   technická úroveň atd. Ano   porád to má   "vejšku" - 80%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2017
Na svou dobu velkolepé dílo   neztrácející ani dnes na   své atraktivitě. Jak je   řečeno na samém začátku   příběhu, jedná se o poctu   hasičům celého světa,   kteří při zásahu umírají   aby druzí žili. Nese v sobě   i kritiku snahy postavit co   největší dílo avšak co   nejlevnější. Dopady   takového jednání jsou   katastrofické, které se   neobejdou bez obětí zcela   zbytečných. Po technické   stránce není co dodat. Zub   času sice i tady krapet   zapracoval, ale i tak není co   vytknout. Krásně plynulý   děj za podpory filmových   hvězd. Steve McQueen a Paul   Newman se výborně doplňuji   a vytváří neodolatelnou   dvojku. Nejvíce snad   překvapí účast Freda   Asteira. Ale je tu mnoho   dalších a kupodivu pozornost   na sebe neztrhávají. Ano,   příběh je značně   jednoduchý, avšak různé   osudy jednotlivců i tak   citově zasáhnou. Lidská   neomalenost a přesvědčení   přežít za každou cenu. V   70. letech vzniklo mnoho   katastrofických snímků, z   nichž nejznámější jsou   hlavně z prostředí   dopravních letadel. Ale   požár v mrakodrapu je teprve   peklo. A lidé se nepoučí a   nepoučí. Tento snímek   stojí za to vidět.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Ve své době to byl jistě   jeden z nejlepších   katastrofických filmů. To   jistě značí všeobecné   hodnocení, nejenom moje.
Když ho někdy   reprízují v TV, tak se rád   podívám a osobně obdivuju   efekty a triky, které tvůrci   používali v 70. letech.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Bomba II.
Ano, tento možná trošku   pubertální, ale výstižný   výraz skvěle shrnuje kvalitu   tohoto katastrofického filmu,   jednoho z nejlepších v   historii kinematografie ve   své kategorii. Viděla jsem   jej mockrát a věřte, že   stále něčím novým   překvapí, i když děj již   notoricky znáte. Především   vám zůstává stát dech nad   perfektními trikovými   záběry, které pochopitelně   nejsou narozdíl od těch   dnešních umělých dělány   počítačově. Herecké   výkony naprosto úžasné,   zejména u bohužel již   zesnulého Steva Mc Queena.   Filmu dávám plný počet,   zasloužil by si i víc. Mohu   jen doporučit všem   milovníkům katastrofických   filmů a napětí vůbec.   Jenom malý vzkaz těm,   kteří to ještě náhodou   neviděli a chystají se:   První půlhodina filmu je   rozjížděcí a celkem nic se   neděje, spíše se   seznamujeme s postavami,   které konverzačně hovoří.   Poté však dojde ke zkratu,   začne se šířit požár a   já vám garantuji, že až do   konce budete v napětí, jak   vše dopadne.
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2009
Tento katastrofická film zo   70-rokoch patrí naozaj medzi   elitu vo svojom žánre.Obsah   tohto skvelého filmu je   pestrý a reálny. Herecké   obsadenie je tu skutočne   hviezdne. Hral tam snáď   každý kto vtedy patril medzi   hereckú elitu, pričom   väčšina sú už dnes   legendy.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.9.2014
Vynikající snímek určitě   bez debat, pomalu   vyprávěný. Počátek   požáru probíhal zlehka   žádná, divočina alá jedna   jiskra a požár jako kráva.   Z McQueena a Newmana čišelo   charizma, jakýkoli dialog   mezi nima měl koule! I pouhý   telefonát měl spoustu kladu.   80%
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2013
Jeden z nej katastrofických   snímků 20 století.Plejáda   hereckých osobností v čele   s P.Newmanem a S.McQueenem je   zárukou kvality.Výborný   příběh,režie a výborné   efekty.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Na svou dobu skvělí film   parádní obsazení a skvělé   je i
obsazení.Tento   dramatický snímek je skvěle   natočen a jsou zde skvělé   efekty které ve své době   byli na vysoké úrovni.
Kuvik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Na svoju dobu špičkový   katastrofický film s   hviezdnym hereckým   obsadením. Aj v súčasnosti   má čo divákovi ponúknuť.   Má prakticky reálny dej, v   niektorých pasážach je to   troška prehnané, resp.   zdramatizované. Veľmi   zaujímavo podaný scénar.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2012
Tak tenhle snímek se opravdu   povedl. Na svou i na dnešní   dobu je to něco   neuvěřitelného. Skvělí   herci, filmové triky a   příběh. Opravdu super!   Nejvíce jsem se zamýšlel   nad poslední větou, která   padla z úst Steva McQueena:   "Něco takového se   může stát znovu..." A   opravdu stalo, den 11. září   2001, kdy bylo hodně podobná   katastrofa, ale s mnohem   horšími následky. Filmaři   vlastně předpověděli   budoucnost. Moc hezký film.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Nejlepší katastrofický film   všech dob. Filmu vévodí   skvělí herci, na svojí dobu   výborné triky (které i dnes   vypadají obstojně) a   povedená atmosféra strachu   ve které nevíte kdy kdo   umře. Neexistuje zde totiž   žádné klasické schéma   podle kterého herci   umírají. Skvělý film,   který by měl vidět každý   kdo má rád Newmana, McQueena   nebo jen výborné filmy.   Nepřekonaná klasika žánru.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2012
Snímek Skleněné peklo, by   měli dnešním   režisérům,scénaristům a   hercům katastrofických   filmů pouštět jako povinnou   četbu, protože takhle to má   vypadat! Sešla se tu docela   slušná ,,herecká   smetánka,, Co jméno,to ikona   tehdejší doby a hlavně na   hereckých výkonech stojí   celej film. Drama a napětí   filmem cloumá, jak zrovna   vybuchlá sopka s horskou   chatkou a když to srovnam s   katastrofákem u kterýho se   Newman s Holdenem sešli o 6   let později, tak se to   vlastně ani srovnat nedá!   Film má jedinou kaňku a to   je rok výroby. V těchto   dobách měli asi ještě   lidstvo za úplně tupé a tak   jako je tomu u mnoha dalších   filmů z této doby, najdeme   tu spousty nelogických a   hlavně trapně   melodramatických scén.   Hlavně scéna s vrtulníkem.   Dvě slepice začnou bláznit   a běží k vrtulníku, kterej   je ještě ve vzduchu a ten se   zblázní ještě víc a   rozbije se tam. Jen scéna,   kterou scénáristi   potřebovali, aby mohl film   pokračovat, ale rozhodně   mohli popřemýšlet trošku   víc a vymyslet něco   inteligentnějšího. Tak či   onak je skleněné peklo mezi   katastrofickými filmy, jako   skleněná kulička   povalující se mezi   hliněnými-->90%
thejduk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2014
Vynikající scénář a   vynikající herci - to je ve   výsledku vynikající film,   řadicí se mezi to   nejlepší, co jsem viděl.   P.Newman a S.McQueen   dominují, ale i ostatní   herci předvádí špičkové   výkony a tento film opravdu   zanechá v divácích   nezapomenutelný dojem. Efekty   na tu dobu vynikající,   prostě řada katastrofických   filmů současnosti tomuhle   dílu nesahá ani po kotníky   - co kdyby ho zkusil natočit   znova? Asi si nikdo netroufne.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2018
║Rozpočet   $14miliónov║Tržby USA   $116,000,000║Tržby   Celosvetovo $139,700,000║ Po   technickej stránke dosť   slušne zvládnutý projekt a   hlavne na danú dobu v   70.rokoch, keď sa dosť   často točili všelijaké   možné katastrofické filmy.   Samozrejme u takýchto tipov   filmov dosť brzdí   napredovanie deju samotný   príbeh a náležitý spád, a   v tomto prípade to miestamy   rezonuje práve na akejsi   pomyselnej hrane únosnosti   ale vďaka hereckým hviezdam   ako Paul Newman či Steve   McQueen si to drží svoju   nadpriemernú úroveň a ich   hrdinstvo sa dá uveriť a nie   je zbytočne preplácané.   Neškodilo by určite   prestrihať podaktoré scény   aby to malo lepší spád ale   to je už len taká polemika k   vylepšeniu. Dosť je   viditeľné že sa tu tlačí   na počet mŕtvych a tým   pádom prídu trošku fádne   úmrtia, doslova sú tam dosť   nasilu vtesnané úseky do   deja, len aby sa stále niečo   ohavné dialo. /70%/
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2012
Můj nejoblíbenější   katastrofický film,velkolepé   scény plné skutečného   děsu. Vyjímečné herecké   obsazení, Paul Newmann, Steve   McQuinn a další. Možná ta   délka, ale dá se to   pochopit, protože bylo třeba   ukázat podrobný postup boje   hasičů s požárem   mrakodrapu. V určitých   chvílích filmu, scéna s   Richardem Chamberleinem, jak   chce být první mezi   unikajícími, to jsem   prožíval. Musel skončit   špatně.Byl to opravdový   napínák a při tom   srozumitelný.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Film je sice dlouhý, ale   výživný a nedovolí, aby   se divák nudil. Chytne jeho   pozornost a už nepustí. S   výborným Newmanem a McQeenem   může hravě konkurovat   dnešním katastrofickým   filmům plným digitálních   hraček, které věrohodně   rozhodně nepůsobí.   Skleněné peklo je klasika   žánru se stále aktuálním   tématem.
Charlie35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2009
Nebudu plýtvat chválou, je   to zbytečné. Tenhle film je   ve svém žánru to, co jsou   ve svém žánru Čelisti,   Sedm statečných, Mlčení   jehňátek nebo třeba   Statečné srdce .....takže   vrchol ve své kategorii.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Výtečná adaptace knižní   předlohy umocněná   hvězdným obsazením a i   přes své stáří film   patří ve své kategorii k   naprosté špičce. Takovéto   filmy se dnes už bohužel moc   netočí.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Můj oblíbený film. To   období správných chlapů a   ubohých padouchů miluji. Na   svou dobu výborně natočený   film prakticky na koleně a   přitom mu všechno věříte   a bez dechu čekáte, jak to   dopadne. I kdybych ho viděla   po jedenácté, vždycky se do   něj zakoukám.
misoft
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Čo k tomu filmu dodať? Nič,   tu sa dá len konštatovať,   že v dobe vzniku (a aj teraz)   je to super film so super   hereckým obsadením.   Niektoré scény sú síce   nadsadené, žiaľ, fikcia   tohto filmu sa už stáva v   realite skutočnosťou. Ale v   dobe vzniku to bol jeden z   NAJlepších katastrofických   filmov. A doteraz sa radí   medzi tie kvalitné, ktoré sa   dajú aj po rokoch pozerať   (na rozdiel od niektorých   iných).
Dex
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2006
Opět něco nového a   nápaditého.Pokud jste četli   knížku Skleněné peklo,tak   Vás tento film určitě   nezklame.Vykreslení lidských   povah,jak kdo se dovede chovat   v kritických okamžicích,kdy   mu jde o život.Napětí od   začátku až do konce
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2019
Pro mne určitě nejlepší   katastrofický film, jaký   jsem kdy viděla. Vzhledem k   roku, ve kterém byl natočen,   mohu jen obdivně   vzdychnout...
T800
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Bomba
Bomba bomba bomba to je super   katastroficky film. Toto   neprekona nic. Klasicka rezia   a velmi dobry herci. Steve je   super a paul tiez. Potom som   nieco podobne videl vo filme   Ericom robertsom ale to je   proti tomuto slaby odvar.   Odporucam
qerulant
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Klasika nad klasiku v žánru   katastrofických filmů.   Tenhle žánr sice upřímně   nenávidím, ale Skleněné   peklo je vzácnou výjimkou.   Velice uvěřitelné, hluboce   lidské v pozitivním i   negativním smyslu, k   zamyšleníhodné a navrch   napínák jako blázen... a   vyzdvihovat pány Newmana či   McQueena, ale i Chamberlaina s   Astairem snad ani nemá   smysl...
MarZav
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2023
Výborný film, ktorý si   hocikedy veľmi rád pozrie.   Jeho dĺžka mi vôbec   nevadí. Napínavý a   strhujúci dej od samého   začiatku. nechýba tu ani   bohaté herecké obsadenie.   zahrali si tu spolu Paul   Newman a Steve McQueen.
vratik7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Svělej film se skvělými   herci. Na tomto filmu se   určitě nepotvrzuje že kdo   šetří má za tři.   Výsledkem je strach, panika,   stovky hasičů a 150 patrovej   mrakodrap v plamenech.
Lionhearth
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2011
rozhodně nejlepší film ve   své kategorii, ani dnes s   efekty které nám dovolují   takřka vše, sme nebyli   schopni natočit lepší   katastrofickej film než ty ze   70tých let v čele s   tímhle
doporučuju   všem kdo chtěj vidět   opravdu pořádnej   katastrofickej film (lepší   nenajdete):)
jaruš50
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Nejhezčí katastrofický   film,který znám.V dnešní   době se stal již bohužel   skutečností.Vystihuje   prakticky to,že peníze   znamenají bohužel moc a moc   znamená další touhu po   penězích i za cenu lidských   životů.
CLEP
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2006
Při vzpomínce na tento film,   se mi vybaví skvělý   herecký výkon FREDA ASTAIRA.   F.A. vytvořil postavičku   sňatkového   podvodníka.Dokázal,že není   malých rolí,ale velkých   herců.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56806minih56806Román pro muže (2010) 
Román pro muže n
minih109065minih109065Motelové pokoje (2012) 
The Motel Life n
minih40044minih40044Nabít a zabít (2005) 
Lucky Number Slevin n
minih154919minih154919Kings Bay (2017) 
Kings Bay n
minih107923minih107923Vězeňská správkyně (2001) 
The Warden n
minih6378minih6378Dívka na koštěti (1971) 
Dívka na koštěti n
minih51386minih51386Hypermarket (2007) [TV film] 
Hypermarket n
minih94601minih94601Voto di castità (1976) 
Voto di castità n
minih36671minih36671Hamlet (1964) 
Гамлет n
minih41676minih41676Popelka (1969) [TV inscenace] 
Popelka n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Mrakodrap (2018)

 Mrakodrap (2018)
Mrakodrap n
Skyscraper
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké / Hongkong
Režie: Rawson Marshall Thurber

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Pyl zlatého kapradí

12:00 - 12:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

0 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10