Zari

Komentáře uživatele T800

T800

T800 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 33
6. den (The 6th Day)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Da sa
Schwarzenneger bol vcelku   presvedcivy ako klon v tomto   filme pekne to stvarnil a to   spojenectvo nakoniec bolo   fajn. Efekty usli a tie   vrtulniky boli bohovske.   Vcelku fajn film.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Super
Tento film je fakt super. Je   to uz klasika medzi   automobilovou tematikou. Vrelo   odporucam da sa to pozerat   dookola a to auto ach   jaj.Nicolas Cage bol fajn aj   Vinnie Jones usiel od Angeliny   Jolie som ale cakal viac   ostatni boli dobry.
Absurdistán (Idiocracy)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2008
No co povedat.
Ako uz je v nazve tento film   je absurdny. Neviem preco ho   natocili ale co us neda sa to   pozriet viac ako 2x a to len   vdaka Lukemu Wilsonovi ktory   je fajn herec ale hra len v   slabych filmoch. On to ako tak   potiahol inak film je o nicom.
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Tak toto ano
Toto je kultovy serial z   ameriky zo 60-tych rokov. Toto   som videl ako vobec jeden z   prvych serialov vobec. Hoci je   to cierno biele dava to tomu   taky nadych morbidity ale o to   tu ide. Neviem si to   predstavit vo farbe. Hmm to by   us nebolo ono. Serial je   fantasticky urobeny na tie   roky ale humor je stale   aktualny. Pekna praca. Vrelo   odporucam
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Dobre
Tento film je dobry. Matt   Damon ako agent to je sila. Je   to presvedcive ako keby   niekedy robil v tajnej sluzbe.   Inak dej sa celkom len nieco   tomu chyba. Celkove hodnotenie   je ze sa to oplati vidiet.
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2008
ujde
no je to psycho teda. Hlavny   hrdina ako masovy vrah ktory   si pusta porno aby nebolo   pocut krit jeho obeti.   Christian Bale je ako vrah   velmi presvedcivy a po tejto   ulohe a ulohe vraha v Shaftovi   mi velmi simpaticky tento   herec nebol. Po batmanovi to   vsak napravil. Teda je   presvedcivy.
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Super
Jeden z mala vinikajucich   gangsterskych filmov co som v   poslednej dobe videl. Danzel   W. je skutocne presvedcivy   gangster aj ked viac mu sedi   rola kladneho hrdinu policajta   ci agenta. Nie je to muz v   ohni ale je to na vysokej   urovni.
Americký ninja (American Ninja)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Fakt to stoji za to
Toto je velmi dobry film s   akcnou ninja tematikou.   M.Dudikoff je tak presvedcivy   ako vojak ale aj ako ninja.   Stara klasika akcnych zanrov.   Treba to vidiet. A este   doplnim za celu seriu tam kde   hra Dudikoff tie dasti su   velmi dobre. Ale kde nie je uz   nemaju taku kvalitu aj ked ani   D.Bradley nie je zly.
Big Hit (The Big Hit)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Super
No popravde som od toho   necakal vela ale tento film ma   prekvapil ako akcnymi scenami   tak aj hercami a dokonca aj   humorom. JE to sice starsi   film ale stoji za to si ho   pozriet.
Bullittův případ (Bullitt)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Ty vole
V tomto filme hra moj naj   herec Steeve McQueen a hra   detektiva Bullita. Film je   sice trosku akoby surovy no je   to tym ze davno sa tak tocily   filmy. Ma celkom dobry dej no   zvuk aut je super. No najviac   ma dostala najslavnejsia   automobilova nahanacka tak to   je nieco a pocut na domacom   kine ten mustan vrcat ach jaj.
Divoká noc (Dirty Deeds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Velmi dobre
Som sa zabavil na tomto filme   najma ten chalan to zahral   dobre ale ta meg je uzasna. Je   to velmi funny komedia na   sposob prci prci prcicky.   Treba vidiet.
Hokejový zázrak (Miracle)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Hokej je hokej
Ci sa to niekomu bude paci   alebo nie je tu oslava hokeja   ako takeho a v nasich kocinach   Cesko - Slovensko je tato hra   velmi popularna. Kazdy   hokejovy fanda si tu prida na   svoje herci su na korculich   presvedcivy a Kurt je priam   ako Scotty Bowman. Vrelo   odporucam.
Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
To naj co sitcom ponuka
Toto je proste super serial   stale je sa na com smiat a tie   hlasky barneyho priatelia su   pri tomto len slaby odvar.   Skvele
Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (Jay and Silent Bob Strike Back)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Fajne Fajne
Toto je sice svojim obsahom   velmi absurdna komedia ale   clovek sa tu nenudi a smeje sa   cely cas a ty herci co tam   hrali mensie ulohy spomeniem   par- matt damon, ben affleck,   jason biggs, chris rock, herci   ktorych pozna vacsina podla   filmovych roli ako stiffle,   dawson a dalsi ....
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2007
no neviem
tento film je sice akousi   akcnou komediou ale na smiatie   ale vela som sa nezasmial a   akcia je vo forme akejsi   parodie na americke akcne   filmy. Napisem to takto da sa   to pozriet ale asi iba raz.
Jumper
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Velmi zaujimave
Bolo to fajn velmi pekne   spracovane neustala zmena   lokacii samuel bol fajn a aj   Jumper berem ako plus ze   stavili na mladeho herca ako   Jumpera vlastne aj ta jeho   kamoska bola dobra. No mozno   niekto starsi by tomu dodal   trosku viac stavy ci by mal   viac charakterovu rolu. Danzel   W.? Ci niekto iny? Matt D.   alebo Brad P.?
Kat (The Punisher)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Velmi dobry
Tento film nie je sice nejaky   velkofilm ako Terminator ale   ponuka velmi slusnu akciu a   dobre herecke vykony - Tom   Jane a je celkom zaujimavy. Je   to vynikajuci film na Vecer. U   mna bodoval.
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Velmi dobre
tento film ma pobavil   rozosmial a skoro aj   rozplakal. Je to velmi pekne   spojenie komedie a aj   rodinneho filmu s akousi   fantasy. Odporucam na dlhe   zimne vecery.
Motýlek (Papillon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Steve je klasa
Tento film som videl viac krat   ale Steeve ako stroskotanec   spolocnosti snaziaci sa utiect   vsakovatou formou je podla mna   klasika. Filmy ako utek z   alcatrazu, shawshank   redemption, ci serial prison   break mali na com stavat. Toto   je jedna zo zivotnych roli   Steva McQueena.
Mystery, Aljaška (Mystery Alaska)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Tak to ano
Tento film je pre kazdeho   hokejoveho fanusika. Stoji za   to si to pozriet. Super herci   a skvely pribeh. Vsetko je   super ako keby to bolo naozaj.   po zhliadnuti filmu kazdy   dostane chut hrat hokej.   parada vrelo odporucam
Ponorka (Das Boot)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Velmi dobre spracovane
Toto je film ktory bol   natoceny skor ako terajsie   kasove trhaky z 2. sv. vojny   ale stoji za to ma silny   pribeh a aj ked ho natocili   tak davno stoji za to si to   pozriet. Odporucam vsetkym   fanusikom vojnovych filmov
Ponorka U-571 (U-571)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Tak toto sa da
Fajn film aj ked som to videl   prvy krat ma zarazilo ze tam   hra spevak z kapely Bon Jovi -   Jon Bon Jovi ale pribeh je   fajn aj kulisy a aj ponorky su   fajn len tomu co si chyba. No   pozriet to stoji za to.
Roming
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Da sa to
Tento film mal len dva plusy a   aj preto to u mna vytiahol na   7cku. Prvym je Labuda a jeho   rola a druhym je vinikajuci   Bolek Polivka. Tento zahral   skvelo a vdaka nemu to malo aj   komedialny nadych. Inac to s   tym Somaliho pribehom len   pokazilo cely film mohli to   urobit na sposob romskeho road   trip ci euro trip to by bola   podivana.
Skleněné peklo (The Towering Inferno)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Bomba
Bomba bomba bomba to je super   katastroficky film. Toto   neprekona nic. Klasicka rezia   a velmi dobry herci. Steve je   super a paul tiez. Potom som   nieco podobne videl vo filme   Ericom robertsom ale to je   proti tomuto slaby odvar.   Odporucam
Smrtonosná past 4.0 (Live Free or Die Hard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Celkom Fajn
Clovek sa uz tesil konecne po   tolkych rokoch lebo tato teraz   uz qvatrilogia je velmi dobra   a malo ktora sa jej vyrovna   zvedavy som na ramba. Inac   Willis je super len trosku   chybali na jeho hlave vlasy   ale podal svoj skvely vykon v   akcnych filmoch a aj jeho   hlasky su tu. Troskumi sak   chybala klasicka akcia ako   bolo v jednotke. Film je super   na vecnu zabavu mate   postarane.
Superpoldové (Super Troopers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Very Funny
Toto je velmi dobra komedia   pri ktorej sa clovek nasmeje   kde nasli namet na tento film   neviem ale stoji za to si ho   pozriet lebo je to uzasna   komedia plna policajneho   humoru.
Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Excelente
Tento film som videl najviac   zo vsetkych je to tolkokrat ze   sa sam cudujem ze som tolko   pozeral. A ked je moznost   pozriem si ho zas. Vyborna   akcia a tie efekty na tie roky   to je nieco klobuk dolu a   pochybujem ze este niec   prekona tento film u mna.   Arnieho Zivotna rola.   Jednoducho perfektne.
Útěk z Alcatrazu (Escape from Alcatraz)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Clint je dobry
Je to predloha mnohym filmom   ktory to kopiruju no myslim ze   predloha tomuto filmu bol tak   trochu film Motylek Le   Papillon. Clint to zahral   skvelo do podrobna vykresleny   utek z väzenia z ktoreho niet   uniku.
Velkej biják (Epic Movie)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.11.2007
ach jaj
Tak trapny film som uz davno   nevidel skoda casu to pozerat.   Kebyze sedim v kine tak ma   stve ze som presral na to   peniaze.
Velký útěk (The Great Escape)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Naj Film tych cias
Toto je jeden bomba film ktory   som videl no poviem vam celkom   ma ocaril - zmenil moj pohlad   na filmy tocene v tej dobe.   Nasiel som herca ktory zomrel   predcasne a ako sa ukazalo mal   aj slovenske korene. Steve   McQueen je klasa dokazal to vo   viacerych filmoch. Tu hra   leteckeho kapitena a ktory sa   za kazdych okolnosti pokusa   dostat prec z tabora ktory   strazia nemci. Film ma velmi   silny pribeh a navyse je to   skutocna udalost. Velmi silne   herecke obsadenie a skvelu   reziu. Vynikajuci je aj   Charles Bronson. Celkovo tu   hraju 3 zo 7 statocnych a to   je uz zarukou kvality.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aku-Aku

Aku-Aku
Aku-Aku

Naposled navštívené:
Aku-Aku

Aku-Aku
Aku-Aku