Zari
ohodnotit

Návrat do budoucnosti

Back to the Future

Další název:
Návrat do budúcnosti (SK); Zurück in die Zukunft
Rok:
1985
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
20.2.1992
„O tom, jak je těžké být strůjcem vlastního osudu.“

Komentáře k filmu Návrat do budoucnosti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Od malička ( už si ani   přesně nevzpomínám, kdy   jsem to viděl poprvé ) jsem   se do tohoto komediálního   sci - fi filmu zamiloval :-).V   té době to pro mně byl   jeden z nejúžasnějších   filmů a dodnes se na něj   velmi, velmi velmi rád   podívám.
LenC2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2009
V roce 1985 kdy vzniklo toto   skvělé sci-fi o autě,   které cestuje časem si   R.Zemeckis mohl nechat jen   zdát o dnešních   digitálních efektech a i   proto má toto sci-fi své   kouzlo na svou dobu díky   perfektním efektům i dnes.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Velice kvalitní sci- fi  
tak tohle je dosti velká   paráda velmi dobře natočeno   a obsazení přímo senzační
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Klasika všech klasik
Film, který je povinností   pro každého, kdo má jen   trochu rád scifi a   megapovinností pro ty,   kteří mají rádi vtipné a   chytře napsané filmy.
Psát o zápletce, kdy se   teenager omylem dostane do   doby, kdy se jeho rodiče   teprve seznamují, by bylo   nošením alkoholu do   parlamentu.
To hezké   na tom je, kolik humoru   dokázali tvůrci z této   situace vytřískat a kolik   odkazů dokázali do svého   snímku vpašovat.
Návrat do budoucnosti pro   mne na věky zůstává   jedním z nejlepších filmů   všech dob.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Excelentní příběh na téma   cestování v čase. Film je   napínavý, zajímavý a   velice poutavý. Kvalitní   herecké výkony, slušná   výprava, i dokonalé filmové   triky. Prostě super.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Skvělá sci-fi komedie. Dnes   už klasika. Cestování v   čase lidi vždycky   fascinovalo, jak svět vypadal   v minulosti, jak bude vypadat   v budoucnu. Film je zpracován   do nejmenšího detailu,   skvělé herecké obsazení   kde koncertují především   M.J. Fox a Chris Lloyd, hudba   je také velmi povedená.   Stroj času zabudovaný do   sportovní káry je super   nápad, originální   zápletka, člověk se nenudí   od začátku do konce. Celá   tato série mě nikdy neomrzí   stejně jako Rocky.
Georgie2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2011
Na tomhle filmu je nejlepší,   že při každém zhlédnutí   po x letech mě znova   překvapí, jak je skvělý.   Režijně perfektně   propracovaná komedie, která   spolehlivě vyvolá   nefalšovaný, spontánní   smích.
Ed
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2005
Vynikající komedie.   Kvalitně propracovaný   scénař, dobrý humor,děj a   super dialogy.
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2004
To je jeden z nej filmů, co   jsem kdy viděl. Střídání   dějových linií je výborné   a samozřejmě, že mladičký   M.J Fox je tu taky skvělý.   Takových herců je opravdu   málo.Tomu filmu prostě   nechybí ani vtip ani napětí   ani dobra hudba ani dobří   herci.Prostě je senzační.
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Filmů o cestování v čase   tu bylo už opravdu mnoho. Ale   tenhle Zemeckisův (i když   už trochu fousatý nutno   říct) je stále nejlepší.   Sci-fi komedie jak má být.   Nenudil jsem se ani na jednu   minutu a klidně bych se na ni   koukl i vícekrát. Pro mě je   to jedna z nejlepších   komedií v tomto žánru.
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2005
Asi nejlepší díl trilogie   Návrat do budoucnosti. Tady   se Michael J. Fox terpve   rozehřívá...
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Na film jsem se dívala s   nechutí, ale mám ráda   Michaela J. Foxe, tak jsem si   tedy řekla, že se podívám.   Bylo to pro mě milé   překvapení, film je opravdu   povedený a, i když je to   řadu let staré, pořád to   má šmrnc. Několik   komických situací přidala   moderní doba. Je to samosebou   archaické, ale zdá se mi,   že s tím počítali a   vědomě si z toho dělali   legraci. Foxovy začátky   nemají chybu.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2008
Když to dávali v kině, tak   jsem na tom nebyl. Kamarádi   mě říkali, že to byl super   film. A já proč, cestování   v čase je v kaýdém druhém   sci-fi filmu. Potom jsem   viděl 2. díl a nedalo mě   to. "Pološílený"   vědátor, cesta do minulosti,   matka se zamilovala do svého   ještě nenarozeného   syna...... A co myslíte, jde   tohle spoustu dalších věcí   dohromady? Moje hodnocení je   odpovědí :).
p.a.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2017
Co k tomuto filmu napsat? Snad   "povinnost pro fanoušky   Sci-Fi/komedie"? Michael   J. Fox a Christopher Lloyd   jsou úžasná dvojka. Robert   Zemeckis napsal perfektní   scénář (spolu s Bobem   Galem) a režie se mu taky moc   povedla. Když poté divák   shlédne celou trilogii a   vidí jak všechno navazuje a   zapadá do sebe - za sebe   můžu jen říct GENIÁLNÍ.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2019
Tohle se nedá popsat jinak   než klasika. Svým tématem   byl snímek oproti ostatním   značně napřed a využil   téma cestování časem   úplně na maximum. Příběh   je geniálně vymyšlený,   efekty byly na tu dobu více   než skvostné a herecké   výkony jsou stejně skvělé.   Miluju tento film, stejně   jako miliony dalších lidí.   Jeden z mých   nejoblíbenějších.
Dymytry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
opravdu vydařený snímek,   vůbec celá triologie je   vynikající. Film mě bavil   od začátku až do konce, a   donutil k zamyšlení, nebudu   prozrazovat konkrétní   scény, které mě zaujali,   jenom doporučím každému,   aby se na tento film a vůbec   celou triologii podíval
setler
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2012
Trilogii návrat do   budoucnosti jsem viděl   poprvé ještě jako dítě a   pravidelně se na tyto filmy   dívám několikrát do roka.   Ztvárnění podobných   situací v několika   časových úsecích je   famózní.Výrazy Dr.Browna   nezapomenutelné...
tonysoukup
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2021
Nejlepší film na světě (za   mě).
michaeljameson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Návrat do budoucnosti je   bezpochyby nejlepší film v   cestování v čase. První   díl mě naprosto dostal a   musel jsem ihned vidět   ostatní díly. Perfektně   propracované přechody let, v   kterých se celý děj   odehrává. Na tu dobu i   skvělé triky. Alan Silvestri   zde dělal hudbu a ta film   přímo vyšperkovala !!
Merito
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Jakmile jsem tento film   spatřila, stala jsem se jeho   velkým fanouškem (dívám se   vždy, kdy jej dávalí).   Když jsem o tomto filmu   četla,že byl natočen již v   roce 1985 nemohla jsem   uvěřit, neboť v mnohém   předčí mnohé filmy   natočené v "dnešní   době". Vřele   doporučuji
adelkasprdelkas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Jedna z nejlepších sci-fi co   jsem kdy viděla. Že vtip   sci-fi ubírá? Hloupost,   některé "vážné"   science fiction mi přijdou   spíše k smíchu. Bláznivý   profesor Emmet Brown v   podání skvělého   Christophera Lloyda a jeho   DeLorean - stroj času   jezdící na plutonium, v   dalších dílech pak na   odpadky. Dále je Tu Marty   McFly, ztrozkotanec, který by   si přál jednou prorazit se   svou rockovou skupinou. Když   se ovšem nedorozuměním   dostane do dob kdy ještě   nebyl na světě a jeho   rodiče se měli teprve   seznámit, nedopatřením se   jeho matka namísto do jeho   otce, zamiluje do něj. To mu   naštěstí pomůže vyřešit   profesor, který je ale   samosřejmě z minulosti   (přítomnosti:) Ještě že   jsou na světě další dva   díly, které nejsou nejsou   horší, ne-li lepší.
Muffy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Dnes už klasika.
Spojení sci-fi, cestování v   čase a retra Ameriky 50.tých   let - GENIÁLNÍ. Nejlepší   komedie, kde najdete snad   vše.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Tato série filmů o   cestování v čase patří k   tomu nejlepšímu, co bylo   natočeno. Fox a Lloyd jsou   výborní a kdo by nechtěl   cestovat do budoucnosti, ale i   v čase zpátky do minulosti?
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2013
Návrat do budoucnosti
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara v roce   1986 za Nejlepší píseň k   filmu za píseň The Power of   Love (hudba Chris Hayes a   Johny Colla, text Huey Lewis),   Nejlepší zvuk a Nejlepší   původní scénář.
Oscar v roce 1986 za   Nejlepší střih zvukových   efektů.
Poté, co se   Robertu Zemeckisovi povedl   film "Honba za   diamantem", mohl si   dovolit natočit další   dobrodružnou komedii. A   protože potají doufal v   úspěch, měl v plánu to   celé pojmout jako trilogii,   což se mu nakonec také   podařilo a my se mohli   dočkat "Návratu do   budoucnosti 2" a   "Návratu do budoucnosti   3". Navíc se objevil i   animovaný televizní seriál   se stejným názvem   "Návrat do   budoucnosti", stejnými   postavami a podobnou   zápletkou. Já si tenhle film   oblíbil už při prvním   shlédnutí, ještě jako   škvrně, a to ani ne tak   kvůli hlavnímu hrdinovi   Martymu McFlyovi, ale hlavně   kvůli poblázněnému   profesorovi, kterého Marty   nazývá Doc (jako doktor).   Toho ztvárnil vynikající   Christopher Lloye, který se   poprvé objevil jako blázen v   "Přeletu nad kukaččím   hnízdem". Co dodat,   poblázněné role mu   sednou...
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Kvalitně zábavné sci-fi   dobrodružství, kde se   objevuje slavný DeLorain, se   kterým lze cestovat   časem.Oba hlavní herci se s   přehledem vžili do svých   fiktivních postav, zejména   Christopher Lloyd alias Dr.   Emmett Brown.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2011
Parádní snímek staršího   data s nesmrtelným tématem.   Skvělé na tomto filmu je,   že i přes jeho stáří   nepůsobí nijak zastarale ani   komicky. Strašně rád se na   něj podívám kdykoli znovu a   ponořím se do kultovní   nostalgie=)
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2014
Návrat do budoucnosti
Tak tuhle sci-fi komedii nelze   nic jiného než jen chválit.   Cestování v čase bylo, je a   doufám, že vždy bude hodně   zajímavé téma. Navíc když   je to celé zpracováno   takovou zábavnou formou, tak   film jen tak neomrzí. Jedná   se o naprosto nádherný   pohled na stroj času se   vším všudy, film nepůsobí   nikterak moc vědecky a na   druhou nepostrádá určitou,   ikdyž dosti nadnesenou   logiku, která je při   zpracování takového tématu   potřebná. Rovněž potěší   hlavní představitelé,   kteří působí dost   sympaticky.
bouncer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2004
Návrat
Nádherný začátek skvělé   trilogie z osmdesátých   let...holt klasika. Co dodat?   Snad jen, že mě potěšilo,   že i z logického (či   věděckého) hlediska film   neobsahuje nějaké boty a dá   se to pochopit a uvěřit :-)
padde
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Téměř dvacet pět je tomuto   filmu (vč. dvou   pokračování) a dle mého   názoru strčí do kapsy   většinu současných tzv.   sci-fi. Časové paradoxy,   resp. jejich okolnosti a   následky jsou v těchto   dílech opravdu zdařilé.   Vždy se s chutí k tomuto   filmu vracím.
Rollage
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Zlatá léta 80.
Opravdu výborná sci-fi   komedie, která už patří   mezi jasnou klasiku. Duo   Spielberg-Zemeckis přišlo s   povedeným obsazením (Lloyd,   J. Fox), časovými paradoxy,   a prostředím roku 1955,   které je nádherné. Byl by   hřích se nezmínit, že ke   skvělé podívané přispěla   i Silvestriho hudba.
709112412
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2007
Podle mně jeden z   podařených snímků od   Zemeckise, M.J.Fox tady   předvádí spolu s   Christopherem Lloydem   podívanou, která nemá   vážnější trhliny v   pokusech o nastolení   pochopení děje filmu z   hlediska faktů. Nikde se   neděje nic co by nešlo   "obkecatů že se tak   může opravdu stát. Sci-fi   se opravdu podařilo a tak   nezbývá než jen usednout a   nechat se unášet do   budoucnosti a "držet   palce"...
chulittt
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Výborný snímek at už   Michael J. Fox v hlavní roli   nebo doktor ve vedlejší roli   zaří , nápad že se vratí   v čase a potká své rodiče,   všechny tři díly naprostá   paradní podivaná výborné   hlášky např.Hej McFly ,halo   halo je někdo doma.abych to   shrnul výborná sci-fi   komedie jaká se už dneska   nemá šanci natočit.
Lunocie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2009
nemám ráda komedie
ale tohle je fakt vyjímka.   Asi díky super hereckým   výkonům mám všechny díly   :-) jednoduchý nápad ale   skvěle zpracovaný
No1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Sci-fi klasika, která se   jentak neokouká. Podle mého   Zemeckisův nejlepší film   vůbec. Nelze jinak než   doporučit :)
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2012
Moc pěkná a zajímavá   komedie . Musíte sledovat aby   jste se neztratili v čase a v   budoucnosti nebo minulosti :-)
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Marty McFly se pomocí   vynálezu doktor Browna   dostává do minulosti a má   možnost ovlivnit minulost   svých rodičů. Ovšem musí   do života svých rodičů   zasáhnout, aby se vůbec   narodil a mohl se vrátit do   současnosti.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2012
Čas coby nejpřísnější   examinátor prověřil   zábavnost Návratu do   budoucnosti s tím nejlepším   vysvědčením. Hrátky s   časovou smyčkou možná   nejsou dokonale logicky   dotažené, ale zato jsou fakt   vtipné, jaké by asi při   stoprocentním vědeckém   dohledu být nemohly.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2017
Těžko se mi tyhle "must   see klasiky" hodnotí.   Návrat do budoucnosti   vnímám jako první   vlaštovku, která otevírá   prostor nové vlně sci-fi a   tuto vlnu formuje.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2018
Osemdesiatky, vrchol   spolupráce   Spielberg/Zemeckis…   Maximálne zábavné,   nápadité, inteligentné,   kultivovano vtipné, s citlivo   podanými hlbšími   myšlienkami. Film, ktorý   nerobí hanbu pojmom   „popcorn“ alebo   „(ultra)happyend“. Prečo   sa už dnes také   nenakrúcajú? Prečo žijeme   v tak depresívnej dobe? Keby   som nebol filmom doteraz   nedotknutý a hodnotil ho v   dobe vzniku, zrejme by to bolo   za 10*.
salsaverde
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2009
halooo, je tam někdo?!
Vsetky pokracovania tohto   filmu mam rada. Ma to švih aj   napätie, je to domyslene   prelinanie dejov   buducnost/sucasnost/minulost.   M.Fox bol na tuto rolu sikovne   vybraty, posobi dojmom vecneho   studenta. AKurat sa mi   nepozdaval vyber herecky do   role Lorraine, posobila pri   Martymu ako starsia sestra.
emdvojka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Návrat do budúcnosti sa stal   vskutku originálnou komédiou   nielen v roku svojej výroby,   ale jeho originalita vládne   svetom filmov dodnes. To   značí o tom, že trilógia   Back to the future je   najlepšia séria o cestovaní   v čase, ktoré boli do dnes   natočené
hrose
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2005
Podle mně jeden z   nejlepších snímků od   Zemeckise vůbec je to fakt   svižná a oddechová komedie,   jaký se v osmdesátých   letech dělali,DeLorean je   prostě nejlepší.
P.S.-v roce 1992 vyšla v   čechách v nakladatelství   cinema knížka Návtat do   budouctnosti od Georga Gipa   což je vlastně volný   přepis jedničky, koupil sem   jí na smícháči v antiku za   bůra a vážně sem   neprodělal:-)
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Na sci-fi film s komediálními prvky celkem slušné.
Trilogie Návrat do   budoucnosti mne v globálu   dvakrát neoslovila, spíše   tento první díl, který   nepostrádá určitou   originalitu, stojí za   shlédnutí, další dva díly   postrádají onu původní   myšlenku a nepřinášejí   nic nového. Syn, který se   setkává se svou mladou   matkou a ona se do něho   zamiluje, hezká (možná   trošku incestní) myšlenka,   co dokáže v dobrém   scénáristickém pojetí   pobavit. Na příliš časté   repete ale tento film   vyloženě není.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Konečně se mi podařilo   zkouknout tuto klasiku, která   mi tolik let unikala. Avšak i   když je to film zajímavý a   zábavný určitě to není   film bez kterého bych se   neobešel. Michael J. Fox je   super ale přišlo mi to   docela dost pomalý a bylo zde   málo vtipných situací. Ale   atmosféra 50. let se povedla.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2018
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $210,609,762║Tržby   Celosvetovo $388,300,000▐   ▐ Tržby za predaj Blu-ray v   USA //počet predaných kusov   ║ Tržby za predaj DVD v USA   $5,514,726 //počet predaných   kusov 576,011║ __ Tržby za   predaj edície Back to the   Future - The Complete Trilogy   na Blu-ray v USA $23,310,117   //počet predaných kusov   606,006║ Tržby za predaj   Back to the Future Trilogy na   DVD v USA $727,319 //počet   predaných kusov 27,558║   Čaro 80.rokov z tohto filmu   pekne dýcha, len škoda že   som tento film nevidel prv,   určite by ma to viac nadchlo,   dnes mi to príde dejovo už   dosť okukané, ničím extra   zvláštne, aj keď sa to   celkom dobre pozerá o tom   niet pochýb. /65%/
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Obstojná komedie s   originálním nápadem   "cesty" v čase, kdy   syn málem "sbalí"   vlastní matku. To je jeden z   nejzajímavějších   okamžiků celého filmu,   který tehdy sice byl hit,   dnes už ale trošičku   "vyčpěl".
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2014
Jeden z nejpřeceňovanějších filmů všech dob.
Tak nechápu, proč je film   tak vysoce hodnocen.Děj je   úplně debilní, sejně tak i   celá zápletka okolo stroje   času. Ještě nikdy jsem   neviděl, aby smyčka   točící se kolem tohoto   stroje se skládala z   dopravního auta, které při   vysoké rychlosti se   teleportuje zpět v čase a   mimochodem to časové období   si můžete i nastavit! Tohle   byla nejtrapnější část   celého filmu.
Vtipy   pokládané za vtipy nejsou   žádnými vtipy, ale jen   trapný pokus o vtip, např   scéna s Libyjcema. Film také   trpí úmyslnými chybami.   Nemůže se stát, že by se   AKáčko seklo, ale zde se to   stane a s chodou okolností se   sekne Libyjcovi, co se chystá   zabít našeho hlavního   hrdinu.

Herci   jsou v poho. Michael je mladý   sympaťák a Chris Lloyd   nemusí být extra hercem, aby   dokázal zahrát pošahance,   jako zde. Jinak je film   extrémně blbý a nudný a +   šílená dějová zápletka.   Přitom začátek vypadal   docela slibně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih31928minih31928Velká sázka o malé pivo (1981) [TV film] 
Velká sázka o malé pivo n
minih43992minih43992Ajťáci (2006) [TV seriál] 
The IT Crowd n
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n
minih9880minih9880Kamarád do deště (1988) 
Kamarád do deště n
minih88022minih88022Univerzita pro příšerky (2013) 
Monsters University n
minih41233minih41233Prokletí bohů (2004) 
Immortell (ad vitam) n
minih43045minih43045Šarlotina pavučinka (2006) 
Charlotte's Web n
minih17889minih17889Robocop (1987) 
RoboCop n
minih49445minih49445Vikingové II (2008) 
Outlander n
minih20678minih20678Taxikář (1976) 
Taxi Driver n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Křižák v džínách (2006)

 Křižák v džínách (2006)
Křižák v džínách n
Kruistocht in spijkerbroek
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy / válečný
Země: Nizozemsko / Belgie / Lucembursko / Spolková republika Německo
Režie: Ben Sombogaart

(spin-off)

Kouzelný výtah (1999)

 Kouzelný výtah (1999)
Kouzelný výtah n
Time at the Top
Žánr: rodinný / fantasy
Země: Kanada
Režie: Jimmy Kaufman

(spin-off)

Návrat do budoucnosti 3 (1990)

 Návrat do budoucnosti 3 (1990)
Návrat do budoucnosti 3 n
Back to the Future Part III
Žánr: komedie / western / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Zemeckis

(pokračování)

Návrat do budoucnosti 2 (1989)

 Návrat do budoucnosti 2 (1989)
Návrat do budoucnosti 2 n
Back to the Future Part II
Žánr: komedie / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Zemeckis

(pokračování)

Návštěvníci (1983) [TV seriál]

 Návštěvníci (1983) [TV seriál]
Návštěvníci n
 
Žánr: sci-fi / komedie / rodinný / fantasy
Země: Československo / NSR
Režie: Jindřich Polák

(pokračování)

Neuvěřitelný příběh (1981) [TV film]

 Neuvěřitelný příběh (1981) [TV film]
Neuvěřitelný příběh n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Československo
Režie: Věra Jordánová

(spin-off)

Něco je ve vzduchu (1980)

 Něco je ve vzduchu (1980)
Něco je ve vzduchu n
 
Žánr: sci-fi / komedie / drama
Země: Československo
Režie: Ludvík Ráža

(spin-off)

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977)

 Zítra vstanu a opařím se čajem (1977)
Zítra vstanu a opařím se čajem n
 
Žánr: komedie / sci-fi
Země: Československo
Režie: Jindřich Polák

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama