Zari
ohodnotit

Ženatý se závazky [TV seriál]

Married with Children

Další název:
Ženatý so záväzkami; Eine schrecklich nette Familie
Rok:
1987
Délka:
25 minut, 259 epizod
„seriál o průměrné rodině s podprůměrnými příjmy“

Komentáře k filmu Ženatý se závazky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Tak tento serial fakt zeru a   jsem rad,ze ho zase davaji.
Vzdycky me rozesmeje a co   dil,to perla.Fakt ze jo.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
tak tento seriál je   absolutně bez konkurence a   nemá nejmenší chybu   skvělé skeče vás provází   celým tímto seriálem
Misantrop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2011
"Občas docela dobrá   švanda" pro Obyčáky (=   pro obyčejné lidi). Pro mne   je to však mnohem víc než   jen vydařený populární   americký sitcom o jednom   prodavači bot jménem Al   Bunda a jeho   "podařené"   rodince. Příběhy jednoho   průměrného amerického   outsidera, jehož žena mu   nevaří, neuklízí a nepere,   jehož dětičky si ho   neváží a jeho pes ho   neposlouchá, mají pro mne   až antický rozměr   katartické tragédie! Je to   pro mne zároveň i jisté   potvrzení správnosti mého   osobního rozhodnutí nikdy se   neoženit, byť jsem nikdy   nepotřeboval a potřebovat   nebudu žádné vnější   ukazatele na mé cestě   životem. - Český dabing   přebíhá od skvělého a   nejlepšího po hloupé   zbytečné chyby v překladu,   namátkou: "Vyhodili mě   z kurtu" mělo být   správně "od soudu"   (The Court = soud, nikoli   tenisový kurt, jak vyplývá   z kontextu, kdyby ho někdo   sledoval) a president Lincoln   není žádný   "abbé", nýbrž Abe   [čti Ejb], což je zkrácený   tvar jména Abraham.
fred.appl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Born To Be Bunda!!!
Nestárnoucí, skvělé, ani   po víc než dvaceti letech od   prvního uvedení (a víc než   deseti od natočení   posleního dílu)   nepřekonané, a pro ty,   kteří nevědí, dokonalá   ukázka, co je to sitcom a jak   má vypadat. Báječně   napsané a skvěle   ztvárněné archetypální   situace v absolutní hyperbole   absurdity, znovu a znovu   stvrzující, že podstata   člověka nezáleží v   myšlení! (Arthur   Schopenhauer by zajásal, a   nejspíš by řval smíchy,   až by si naprskal do rukopisu   'Die Welt als Wille und   Vorstellung.')
smíšek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2007
Výborná zábava
Geniální seriál s   vynikajícím českým   dabingem. Valerie Zawadská a   Pavel Zedníček opravdu v   dabingu Peggy a Ala Bundových   excelují. Seriál ač okatě   laciný, je plný skvělých   hlášek a narážek na   konzumní život v Americe.   Nejlepší scéna je ta, když   Al v Anglii strčí nohy do   jezírka....a ryby okamžitě   vyplavou na hladinu. Kéž by   u nás tento seriál vyšel   (samozřejmě i s   vynikajícím českým   dabingem) na DVD.
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Nejlepší vtipný seroš!
Nezapomenutelná rodinka   Bundových. Utahaný Al   příjde z práce.. a jídlo   nikde. "Copak je dnes   Paggy? Dušený nic?" :D   Největší sranda je s Alem.   Líná Peggy je taky celkem   jako dobrá postava, tedy   hlavně dobře zahraná, ale   někdy mi až vadí. Marcy mi   přišla na začátku ještě   jako šlušná holčička, ale   později? Alovi nadává do   bůh ví čeho a používá   plno erotických hračiček   :DD Marcy bych podle chování   ani nepoznala. Steve nám   zdrhnul, ale místo něj   nastopil vtipnější   Jefferson, který je stejný   jako Peggy. Nepracuje. :D jako   sladká třešinka na dortu je   Kelly. Úžasná přezdívka   melounek :D Tu slyším   ještě dnes v hlavě. Když   byl Al z Kelly úplně mimo a   nestačil se divit jak je   hloupá tak řekl jen:   "To nic melounku."   :DD Když tento seriál   začínal, tak se mi líbil   ten její účes .. a jako   poslední je tu věčně   nadržený Bud, :D ale pozor   Bud není blbej! :D V   průběhu seriálu jde vidět   jak dospívá... Inu,   některé díly vyjdou až na   slzy ze smíchu. Doporučuji   první díl ze čtvrté   série. :D Když jsem ho   pochopila, tak jsem se válela   po posteli smíchy. Jojo,   nezapomenutelná rodinka   Bunddových co věčně nemá   prachy a nezapomenutelně   vtipný Al, který pravidelně   pronáší svvoji hlášku:   "Peggy, dnes byla v   krámě tlustá ženská   a..."

Na   tento seriál bych se mohla   dívat klidně 24hodin denně   a vůbec by mě nepřestal   bavit.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Al Bunda a Jefferson,to jsou   neskutečný kolíci,a celý   ten spole "NE MADAM"   miluju tenhle seriál u   nějakejch dílu se až válim   smíchy.
Lucka-V.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Tohle je prostě zábavný   seriál ze všímvšudy. Mám   pocit, že někdo, i kdyby   chtěl, tak něco podobného   už nikdy nenatočí.
sarf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Al Bunda, to je jako bych se   díval do zrcadla časně   ráno po flašce kořalky.   Poctivě, 264x, tak mi ten   odpornej chlap přirost k   srdci. Co na tom, že se k   němu člověk může   připodobňovat především v   těch situacích, který si   zrovna za rámeček nedá.   Nesejde ani na tom, že   samozřejmě nelze natočit 11   sezon jednoho seriálu, aniž   by úroveň byla semtam   kolísavá. Připadá mi,   jakoby se ta rodinka vyrojila   z bedny do mýho obýváku a   stala se součástí mýho   domova. Členům rodiny taky   můžete mít ledacos zazlý,   ale máte je prostě rádi.   Tím spíš, že Al je prostě   moje krevní skupina.

P.S. Kecám,   nejsem jako on - Al má   přecejen náskok ty čtyři   touchdowny.
Leeslie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Jeden z mích nej   sitcomů.Nejvíc mě pobaví   hloupá blondýnka,která mě   připadá díl od dílu   blbější a   blbější....právě v   posledních sériích už   zachraňuje trochu upadající   kvalitu seriálu.
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Někdy nemůžu...válím se   po zemi smíchy!Ty sexistické   vtipi jsou prostě   skvělé!Díl při kterém   jsem fakt nemohla byl asi ten   jak Marcy měla orgazmus při   přednášce.Nebo návštěva   v Londýně a Kellyn   anglicko-americký   slovník!Prostě tenhle   seriál je néééjjjj!!
77car
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Nejlepší seriál, který   jsem kdy v tv viděl. Úvodní   znělka se sice ne každému   zalíbí, ale já však   nečekám na úvodní znělku,   ale na děj toho kterého   dílu. Humor v tomto seriálu   nemá chybu. Občas se sice   najde nějaký ten slabší   díl, ale to mi nevadí.   Bundovi jsou prostě   nejlepší.
nikola007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Tento seriál mám moc   ráda...Musím říct Bunda je   vážně super ale to   všichni.Sranda,trapné   chvíle no prostě to je supr   seriál!!!
swman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2007
bomba
nejlepší seriál všech   dob.i když některé vtipy se   opakují ale co muže člověk   chtít v tolika   dílech:o))myslím že boží   je slabé slovo.a kterému   chlapovy by se nelíbila   kelly.no prostě není asi   třeba komentář protože   tohle každý viděl a kdo ne   vřele doporučuji i když to   se asi nestane.mám doma   všechny díly a mohl bych to   vidět pořád.tak pokud je   někdo stejný ulet určitě   napište.
pavlik100
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Al Bunda je prostě nej.. a   ostatní členově rodiny ho   perfektně doplňují.Nápad s   prodavačem bot nemá chybua   humor je to krásný.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2011
Skvělý ulítlý sitkom o   skvělé ulítlé a bláznivé   rodině. Vždycky mě   překvapí něčím novým.   Strašně ráda se na to   koukám, protože mají   strašně srandovní díly,   který mě vždycky pobaví.   Hlavně El je nejlepší. Ty   jeho hlášky nebo Kelly jak   je hustě blbá
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Jde povětšinou o vtipný   seriál, s herci kteří   perfektně ztvárnili své   role. Občas se stane že   některý díl je slabší.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Kultovní seriál o trochu   typické americké rodince si   našel zaslouženě mnoho   příznivců. Spousta, možná   že na první pohled trochu   laciných a prvoplánových   vtípků, ale rozhodně se   budete bavit a možná, že se   i občas najdete. Dalším   kladem je skvělý český   dabing, který vám tak nebude   kazit požitek.
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Velmi vydařený seriál o   typické americké rodinke na   čele s Alem Bundom,který si   vzal zerzavou zrúdu a   prodáva boty.To byl jeho   citát.Všechno je tu   vydařené,rodina Bundú nemá   chybu,hloupá Kelly,nic   neděláci Peggy a veříci si   Bud.Ovšem ve vedení je   pořád Bunda,kterého   stvárnil Ed O'Neil.Rodina   trpíci hladem,dělá jenom Al   a ještě k tomu otravní   sousedi.Nekterých pár dílu   je o ničem,jiné sou horší   a jiné zase skvělé.Proto 9   hvězd,no i tak si myslím,že   patří k nejlepším sitcomum   co z nám.
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2010
Když jsem býval menší,   lezl mi tento seriál dosti na   nervy. :) Nějak mi totiž   ucházelo, v čem je vlastně   ten humor, a proč ho všichni   tak zbožňují. Jenomže s   odstupem času - jak jsem tak   nějak dospěl :D - jsem si   uvědomil, že je ve   skutečnosti skvělý. Parodie   na typickou americkou rodinku   nemá prostě chybu. Humor je   takový neotřepaný, občas   drsný ale také skvělé   herecky zahraný. Teď už se   ani nedivím, proč byl a   pořád stále je u tolika   lidí populární. Jeden z   nejlepších amerických   sitcomů, které z hollywoodu   vzešly...
usov
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2009
usov
tenhle seriál fakt úžasně   pobaví hlavně El Bunda je   nejlepší ty jeho ksichty na   ty se nedá zapomenout všem   doporučuju
marecek.7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2009
joo tennhle seriáll je   prostě skvvělej:)al bunda   prodavač bot kterému smrdí   nohy, peggy bundová   nezaměstnaná a hloupá   hospodyňka, bud bunda chytrý   a nadržený dospívající a   kelly bundová blbá jak   poleno:Dno prostě jedna   epizoda deně a hned mám   lepší náladu.
IronDavid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Serial
Ženatý se závasky je   skvělej sitcom ale je opravdu   na zasmátí občas tam   najdete nějaký dobrý děj   ale né zas tak moc   obsáhlej.Jiný je to u těch   dílů kde je to na   pokračování,ale když to   bylo na 2 díly a Bundovic   rodina seděla janom v autě   to bylo opravdu   bezdějný.Jinak je to supr   seriál
BZZSOFT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2007
Je to super seriál s opravdu   kvalitním a českým   dabingem. Podle mě vůbec   nezáleží na tom, že se v   něm ukazuje převážně   americký životní styl,   protože se v těch scénách   dokáže najít opravdu   každý a nejen američan.   :-)
Jde o pohodový a   uklidňující seriál   určený pro celou rodinu.
3caesar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Skvelý   sitkom.Najlepší.Niektoré   diely som videl hádam aj   10krát a bez problémov si   pozriem hociktorý znova :D   Toto ma bude vždy baviť,keď   si aj na smrtelnej posteli   spomeniem na niektoré hlody z   tohoto seriálu sa určite   rozosmejem :D Určite boli   niektoré diely lepšie,iné   horšie,ale v každom sa   našiel nejaký dokonalý   hlod,hláška,na ktorú sa ani   po rokoch nedá   zabudnúť.Začal som to   sledovať ako decko,takže som   kopu vecí pochopil až pri   niekoľkej repríze :D Smiech   vraj lieči,potom mi tento   seriál riadne predĺži   život :D Proste bomba,na   tento seriál nedám nikdy   dopustiť...
venca100
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Al
Jen těžko se mu jiný   vyrovná.Al Bunda to je vzor   všech chlapů na zemi :-D,ale   kdo neviděl,tak doporučuji   shlédnout.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2009
Sledovanie tohto úspešného   amerického sitcomu sa mi   celkom zapáčilo. Každý   jeden diel bol o niečom inom,   bolo tu plno zvratov,   zábavné scény pri ktorých   sa dalo dobre pobaviť, no   predsa najviac zaujímavá   bola rodinka Bundovcov, ktorý   do seba navzájom vyrývali   rôznymi gestami napríklad   brat medzi sestrou, ktorý   boli na seba nasadení, alebo   tak isto aj starí Bundovci.   Táto situačná komédia je   dosť zábavná, ale   najhlavnejšie je na nej že   ktosi ju aj pozrie nikoho   nedokáže unaviť.
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Někdy mi to až připomíná   parodii na klasický rodiný   život američana.
Skvělý humor, jen občas   nevím, která bije.
Ale jo, krásně se u   něho relaxuje :)
Horten
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2009
Skvělej serial ve kterým mě   pobavil hlavně Al   Bunda...některé díly se mě   zdály trochu slabší ale i   tak je to supr prča.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2009
"Ženatý se   závazky",je celkom   zábavný americký sitcom,   ktorý srší humorom.   Sympatická štvorčlenná   rodinka, ktorej hlavou je   vtipný otec Al Bunda, jeho   lenivá manželka Kelly a dve   dospievajúce deti hlúpa   dcéra Kelly a zakrpatený   syn Bud. Mne osobne sa   sledovanie tohto seriálu   veľmi zapáčilo, len škoda   že som ho už nevidel dlhšiu   dobu.
Verča73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2009
verča73
tohle je snad ten nejlepší   seriák co jsem kdy viděla na   tohle se můžu dívat pořád   do kolečka a pořád se u   toho nasměju!!!!!!!!
supernatural
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Al Bunda a jeho slávna   rodinka , tento seriál ma   doslova uchvátil. Svojský   zmasel pre humor, lenivá   manželka, bláznivé deti ,   otravná práca , komické   príbehy a jedný milý   susedia. U mňa tento seriál   zabodoval a stále ma dokáže   pobaviť.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2012
Niet na to dobre sa oženiť
Kedysi som to hltal. Dnes po   čase to dávajú opäť a nie   je to ani po čase vôbec   zlé. Niektoré veci   dochádzajú totiž až teraz.   Bunda si to jednoducho vie   zariadiť a je to borec.   Najlepší ale i tak bol Buck.   Inak oveľa lepší a by som i   povedal realite bližší   seriál ako rozumrozdávajúci   a moralizujúci Krok za krokom   či Bill Cosby
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Výborný americký sitcom.   Baví mě Al Bunda, protože   se tváří jako křupan, ale   v podstatě žije život .   Vůbec celá rodinka je   skvělá ti skvělí   zamindrákovaní sousedé.   Prostě normální a   jednoduchá zábava.
Out-Of-Way
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Perfektní seriál, ve kterém   se pořád něco děje.   Možná, že některé díly   jsou trochu slabší, ale i   tak je to jeden z nejlepších   seriálů.
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2019
Serial o jedne americke   rodince.Ziji ve meste   Chicago.Jejich otec je   prodavac bot Al Bunda a jejich   matka je Peggy Bundyova,ktera   praci nema a je zena v   domacnosti a maji 2   deti-hloupou dceru Kelly a   syna Buda a jeste maji psa   Bucka.Serial mel docela   uspech.Maji jeste sousedy   Roadsovi.Je to pekny a komicky   serial s Edem O Neallem a Katy   Sagall.
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Mít doma chlapa alá Al   Bunda, letěl by hned z   baráku! Nejen že si strká   ruku do kalhot a dává nohy   na stůl, ale je neschopný!   jejich povedená dcera a   synáček ... no prostě   jablko nepadá daleko od   stromu. Chudák Peggy. A ty   sousedi? Mno to je další   hrůza. Sranda tam občas je,   ale už mě to po skoro 8   letech, co na to koukám   přestává bavit.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Když jsem byl mladší   seriál se mi docela líbil,   dnes se ještě podívám ale   série jsou čím dál   trapnější a celkově je to   zvláštní, chvílema mi to   přijde i dost amatérské.   Ale námět takto   "fungujíci" rodiny   je dobrej .
Ell3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2010
Co znám,všichni si tento   sitcom hodně chváli.Ale moje   cesta k němu nevede.Al Bunda   je mi strašně nesympatický   a jeho manželka Peggy   taky.Nezaujal mě,koukám na   něj jen když ho dávaj a nic   jiného nedávájí.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Kdysi se mi to dost líbilo,   hlavně špičkování mezi   Alem a Peggy a jeho narážky   na plochou sousedku. Časem to   ale nějak vyčpělo, dnes už   se směju mnohem míň.
green-tea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Tak tohle mi nikdy k srdci   nepřirostlo - Al Bunda se mi   jeví jako absolutně   nesympatický trouba a jeho   rodinka jako obsazenstvo   psychiatrické léčebny.   Jediná normální bytost je   tady pes, ale ten to, chudák,   nezachrání. Děkuju -   nechci!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.2.2016
Kdysi se mi to obcas libilo
Dneska uz se mi otvira nuz v   kapse i pri tom umelem smichu.   Copak american nepozna, ze se   ma smat?! Nejspis ne. Ono   vetsinou neni cemu. Zridka se   tu objevi vtip. Vetsinou jde   jenom o vzajemne urazeni a   ponizovani.
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Já opravdu tento seriál   nemohu a nedokážu vystát. Z   komentářů zde již   uvedených se mi líbí ten od   hejtmana - úvodní melodie by   probudila i mrtvého. Něco na   tom bude. Protivnost tohoto   sitcomu začíná již   úvodní písní,   neuvěřitelně pisklavé a   nepříjemné. Zbytek není o   nic lepší. Trapný Bunda   sedící na kanapi, manželka   Peggy pohazující   příšernou parukou, k tomu   dvě rozmazlené dětičky, z   nichž zejména je   "výživná"   blondýna:-) Pes za to chudák   nemůže, ale bohužel ani   kvůli tomu zvířeti nelze   dát víc bodů, neboť ve   chvíli, kdy na návštěvu   dorazí sousedi a celá ta   společnost začne opravdu   "duchaplný"   rozhovor, prchá člověk v   pudu sebezáchovy od   obrazovky:-)
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.4.2008
V mých deseti letech toto   patřilo k mým   nejoblíbenějším   seriálům. Postupem času se   mi ale humor podle vzoru   "manželství po dvaceti   letech", založený jen a   jen na vzájemných   urážkách a odporného   ponižování, přestával   líbit. A teď už tento druh   "srandy" nemůžu   ani vystát. Situace, kdy   jeden z manželů ponižuje   toho druhého (a pak si role   vyměnijou), už mi jsou   notně nepříjemné, natož   aby mi připadaly ještě   vtipné.
hejtman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.11.2007
sorry za hodnocení,ale moje   alergie,na tento seriál   nezná mezí.Ta úvodní   melodie by probudila i   mrtvého a já když ji   slyším,vypínám TV a   zahazuji ovladač.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44800minih44800Čtyři minuty (2006) 
Vier Minuten n
minih24986minih24986Panství (1998) 
n
minih41877minih41877Asterix a Olympijské hry (2008) 
Astérix aux jeux Olympiques n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih18129minih18129Rudá Sonja (1985) 
Red Sonja n
minih49483minih49483Znamení Vlka (1972) [TV film] 
Moon of the Wolf n
minih24571minih24571Sázka na třináctku (1977) 
n
minih33986minih33986Pavoučí teror (2002) 
Eight Legged Freaks n
minih9493minih9493Jedna kočka za druhou (1993) 
Jedna kočka za druhou n
minih2492minih2492A.D.A.M. (1988) 
A.D.A.M. n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Diana Barrows

Barrows Diana

Naposled navštívené:
Diana Barrows

Barrows Diana