ohodnotit

Třetí patro [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
65 minut, 65 x 6 dílů
„Seriál z doby, kdy se chodilo na učňák a na vojnu“

Komentáře k filmu Třetí patro

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Poměrně dobrý seriál o generačních vztazích.
Vcelku slušně natočený   seriál řešící problémy   generace mladé a dravé a té   rodičovské, která má   potřebu vychovávat a   zakazovat, naproti nim stojí   mladí rebelové, kteří   chtějí změnit svět a   touží si žít sami po   svém...věčné a vlastně   stále aktuální téma.   Tehdejší teenageri z 80. let   se dnes přehrávají do rolí   těch vychovávajících   rodičů a svádí boje se   svými ratolestmi. Na seriálu   mě zaujal zejména výkon   Lukáše Vaculíka, který   svého mistra odborného   výcviku hraje s jeho klady i   zápory, dělá chyby a není   žádným idealizovaným   hrdinou. Slabinu vidím v   herectví Jaromíry Mílové,   nevýrazné i projevově   nepříliš dobré herečky.   Naopak smutek vyvolává   krásná Markéta Fišerová -   velmi nadějná a šikovná   herečka, která by mnohé   hvězdy s přehledem strčila   do zadní kapsy, kdyby   nepřišla těžká nemoc a   neupoutala ji na invalidní   vozík. Přesto je stále   krásná a sympatická dáma,   na jejíž role se velmi mile   a s nostalgií vzpomíná.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2008
Určitě kde hraje Duchoslav,   můžeme počítat, že film   bude plný humorných   situací, průšvihů a   lásek. Parta těchto   začínajících herců byla   skvělá i v jiných filmech a   škoda, že už takové filmy   se moc nenatáčí. Tento   seriál vyšel i v knižní   podobě.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
na dobu vzniku a ohledně   režimu který zde panoval  
velmi slušní   seriál.Slušné je i   obsazení které dodává   kvalitu tomuto dílu
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2006
Televizní seriál z   učňovského prostředí.   Setkáváme se zde s celou   řadou tehdy začínajících   herců. Seriál je zajímavý   a koukatelný.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Zase jeden dobrý seriál z   minulého režimu, který jsme   aspoň někteří docela rádi   sledovali. Já mezi ně teda   patřím. Mně se to vždycky   líbilo a trvá to dodnes.
Objevuje se tu spousta   mladých herců, kteří se   prosadili i za nového   režimu. Dobrý byl jako   obvykle J.A.Duchoslav.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Ta doba přinášela různé   seriály, tento patří k   lepším, protože je   syrovější, bez těch   blbých povzbuzujících   řečiček. A pak člověk   může spatřit mladé a   mladší naše nynější   hvězdy filmů ,seriálů a   televizních estrád. Zase tak   od věci ukázat prostředí   učnˇovského školství,ta   buzerace a   patolízalství.Mně se to   celkem líbilo a hodně mi to   připomnělo.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2016
Tohle je poměrně   přesné...tak nějak   fungovalo školství / a nejen   školství/ v dané   době.Není to sice nijak   zábavná podívaná, ale   spíš dokument a malé   memento.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Velmi pěkný serial,   člověku připomene školní   léta a ukazuje problémy a   strasti učnů které se   dějí i dneska hlavně   šikana. Bohužel ta   většinou není potrestána   jako v tomto seriálu. 7 z 10
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Jsem docela překvapenej.   Viděl jsem to v premiéře   před těma 20 a více lety,   teď na to koukám podruhý a   zjišťuji, že to není tak   hrozný a na smetiště   seriálových dějin to   úplně nepatří. Dílo je   daní tehdy vrcholné   popularitě Lukáše   Vaculíka, nicméně si   myslím, že hlavní role v   tak velkém projektu není pro   něj. Výkony jeho i dalších   zúčastněných oscilují na   hranici vrcholných kreací a   naprosté ochotničiny,   přesto je to shlédnutelné.   Byť z dnešního pohledu to   může působit směšně.   Nebo já nevím - jezdí se   dneska ještě na chmel?:-)
Warden
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Seriál z učňovského   prostředí.Partička ze   Sněženek a machrů,celkem   koukatelný Vaculík a celé   to s přehledem diriguje   Smyczek.Seriál shlédnutelný   i po letech

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16568minih16568Poslední mohykán (1947) 
Poslední mohykán n
minih43983minih43983Hvězdná brána: Návrat (2008) [Video] 
Stargate: Continuum n
minih12134minih12134Matěji, proč tě holky nechtějí? (1981) 
Matěji, proč tě holky nechtějí? n
minih12013minih12013Maratónec (1976) 
Marathon Man n
minih13957minih13957Nemilosrdně (1986) 
No Mercy n
minih39582minih39582Šmoulové (1981) [TV seriál] 
The Smurfs n
minih23384minih23384Za tichých nocí (1940) 
n
minih24492minih24492Zítra se bude tančit všude (1952) 
n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n
minih6608minih6608Dobří holubi se vracejí (1987) 
Dobří holubi se vracejí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (149)
6   - argenson
4   - curil
6   - jarda53
6   - clara.bow
6   - green-tea
6   - Angelika28
7   - hvezdyn
5   - Frolíček
7   - M.A.G.
7   - jmenuji.se
8   - ajaajena
5   - PROCESOR
8   - Petra.Barb
6   - Agostino
8   - georginaa
7   - LenC2
7   - ignac1
8   - BinLADIN
6   - Serpentina
7   - payo1555
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158105
Osobností: 649225
Fotografií: 605127
Plakátů: 289254
Obsahů a biografií: 145064

Poslední komentáře

Srdečný pozdrav ze zeměkoule (19...

Srdečný pozdrav ze zeměkoule
"Dobrý den, můžeme   Vám položit jednu otázku?   Jak by jste reagoval na   návštěvu mimozemských   civilizací?"   "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Zápočet z přežití (2017)

Zápočet z přežití
Od začátku špatné. Konec   nabídne trocha napětí ale   jako celek nuda. Špatní   herci spolu jednoduchostí   kterou se celý film   prochází.

Autor: wena | Hodnocení: 4 / 10

Virus (1999)

Virus
Snímek nás zpočátku   přivádí do vesmíru, kde   sovětská orbitální stanice   zahlédne blížící se   energetický mrak, který po   nárazu způsobí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Je třeba zabít Sekala (1998)

Je třeba zabít Sekala
Opravdu strhující   drama.Nejlepší film   natočený po roku 89.Už je   to 21 let od uvedení ,ale   pokaždé se na něj   podívám.

Autor: pacoš

Slídil (2014)

Slídil
Slidil je vynikajici   thriller.Je o amaterskem   reporterovi.Mel nominaci na   Zlaty glob.Vcelku zdarily a   napinavy film.Davam 70   procent.

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.1