ohodnotit

Námořní vyšetřovací služba [TV seriál]

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service

Další název:
NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
45 minut, 234 dílů
„Mark Harmon řeší zločiny ve vojenském námořnictvu s týmem speciálních agentů.“

Komentáře k filmu Námořní vyšetřovací služba

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2012
NCIS byla první - první   námořní(a přímořská -   započítávám i   spřízněnou Hawaii Five-0) a   proto zůstane nejlepší.   Možná i kvůli pravému   geekovi Timovi a pravé   mimóze Abby.

Každá série má   nějakou hlavní zápletku,   hlavní myšlenku, něco, co   musí být odhaleno popř.   zabito...a přitom se řeší   běžné případy - asi to   tak nějak stále funguje, 10   sérií je tomu dokladem.
matej69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Jedna z nejlepších ,,kriminálek"
V tomto zajímavém seriálu   se skvěle propojuje vážnost   vyšetřování a humor   vyšetřovatelů.
  Také je zde vynikající   obsazení postav, které se   vzájemně doplnují;   vážnost sama v podobě   tvrdého Gibbse, vtipálek   Tony, trochu šílená Abby,   zelenáč McGee, kočka s   násilnickými sklony Ziva,   patolog Ducky, který si   povídá s mrtvolami a jeho   nemotorný pomocník Jimmy.   Dostávaj mě scény, kdy   někdo z týmu drbe Gibbse,   otočí se a kdo za nim   nestojí...?
Prostě   skvělej seriál, kterej si   zaslouží 100%
m.king
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2010
Seriál super, bohužel s   přibývajícím počtem   dílů je znát úbytek   námětů a nápadů a míří   tam kam všechny, do (_!_).
SNCIS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2017
Nesmrtelný Leroy 'Jethro'   Gibbs! Seriálu jsem se dlouho   vyhýbal. Po shlédnutí   několika sérii Námořní   vyšetřovací služba: Los   Angeles. Jsem si řekl když   je tak dobrý spin-off jak   dobrej asi musí bejt   originál? Začal jsem tedy   tuto kriminálku sledovat   epizodu po epizodě. Dnes už   mám za sebou 13 úžasných   sérii. Tento seriál má i po   tolika letech vysílání tak   skvělou sledovanost a tolik   věrných fanoušku že   seriál skončí snad jen   smrtí Marka Harmona, který   ve svých 65 letech vypadá na   50 a do důchodu se zcela   jistě nechystá což je   dobře. Dnes už si i myslím   že na nějaký spin-off   " Námořní   vyšetřovací služba: Los   Angeles. " se po čase   zapomene a zkrátka jako kdyby   nikdy neexistoval. Ale na   tento originál se podle mně   jen tak nezapomene. Pro mne   NCIS patří mezi mé TOP   seriály. Má to vtip, akci,   napětí a každá série   svého záporáka, svou   dějovou linku. Má to   zkrátka svoje kouzlo. Mohu   jen doporučit... Ať si   každý vytvoří svůj   názor.
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Supr seriál....dostalo   mě,že z něj odešla Sasha   Alexander mám jí moc ráda a   ta postava mi byla mooc   simpatická. Mám taky ráda   Tonyho a Gippse no celkem i   Zivu a Abby,ale McGee mi   vůbec není   simpatický.....připomíná   mi dospělé mimino!
mandela8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2015
dabérka Abby
Nejskvělejší její   dabérkou je Klára Kuklová.   Úžasné je ji poslouchat,   když vysvětluje a   vysvětluje laboratorní   procesy. Určitě to není   lehká práce - dabing. Ale   Klára je v tom prostě moje   jednička. Škoda, že v   nových epizodách už   nedabuje. Moc a moc velká   škoda.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Tak tento seriál je   bomba,skvěle točeno a velmi   dobré
téma.Jsou zde skvělé   hlášky a i přes   vyšetřování jeto pojaté   velmi lidsky a skvělá parta   vyšetřovatelů to je   parádička.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Dobrý seriál,líbí se mi   otcovský Jethro, nováček   McGee,ale zlobivý frajer   DiNozo a zvláštního zjevu   majitelka Abby,to jsou postavy   , které ze seriálu   nedělají jen kravatˇáckou   dívačku. Pro mě zůstává   nepochopitelný ten   přátelský pracovní duch,   to jim závidím.
JanaOss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Námořní vyšetřovací   služba je svižná   kriminálka, nechybí zde   lidskost postav, jejich city,   nechybí ani úsměvné   situace a jedním z hlavních   dojmů krom schopnosti týmu   je jeho soudržnost a   sounáležitost.
blondataXena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Pohled ženy
Mám ráda většinu   krimiseriálů, kde je i děj   i myšlení, což je případ   NCIS. Navíc (to je ten pohled   ženy) Gibbse bych určitě z   postele nevyhodila... :-)
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2013
Vtipné a překvapivé   dialogy. Osobností je   autoritativní Gibbs a opak   ukecaný a zdánlivě   povrchní DiNozzo. V podstatě   je dobré, že se divák   baví, přičemž reálná   dění jsou podstatně jiná.   Jeden z nejlepších krimi   seriálů z dílny amerických   tvůrců.
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Jeden z najlepších   kriminálnych serialov, ktorý   som kedy videl...Má to   švih-štýl a všetko čo   iným chýba...
9Grace3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2009
NCIS je super seriál .   Nejlepší jsou ty hlášky a   jak Gibbs dává všem   pohlavky .Ale tyhle řady co   dávají nejsou stejně dobré   jako ty první dvě
Kuvik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2011
Je to síce zaujímavý krimi   seriál, ale pre mňa zase nie   až taký pútavý, dosť mi   tu prekážajú tie   rozporuplné Gibbsové   pravidlá, ktoré pre   slušného človeka neznejú   príliš dobre.
  Napr.:
-   "Neospravedlňuj sa, je   to znak slabosti" - ak   keď to Gibbs nevzťahuje na   priateľov, je to znak jeho   sebectva, až narcizmu.
- "Vždy buď presný   keď klameš" - radšej   no comment.
-   "Nechoď nikde bez   noža" - dosť   primitívne.

Teda na základe   uvedeného mi nepripadá   Jethro Gibbs ako seriózny   človek, navyše ani herec   Mark Harmon, ktorý ho   stvárňuje nie je u mňa   príliš obľubeným hercom.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2018
__NCIS: 3.sezóna ▐ Tržby   za predaj DVD v USA $3,013,763   //počet predaných kusov   75,250║ __NCIS: 5.sezóna   ▐ Tržby za predaj DVD v USA   $3,222,324 //počet predaných   kusov 82,751║ __NCIS:   6.sezóna ▐ Tržby za predaj   DVD v USA $7,644,475 //počet   predaných kusov 215,398 ║   __NCIS: 7.sezóna ▐ Tržby   za predaj DVD v USA $7,907,998   //počet predaných kusov   208,160 ║
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2017
Krása...křesťan zabije   svého hodného   bratra...muslima, který   hledal v lidech dobro a našel   svého boha. Je vidět, že   muslimácká masáž není   záležitost jenom posledních   dní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54747minih54747Mikulášovy patálie (2009) 
Le petit Nicolas n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih4959minih4959Casablanca (1942) 
Casablanca n
minih38201minih3820124 hodin (2001) [TV seriál] 
24 n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih21506minih21506Tváří v tvář (1997) 
Face/Off n
minih25062minih25062Vyšetřování ztráty třídní knihy (1997) 
n
minih53669minih53669Expendables: Postradatelní (2010) 
The Expendables n
minih40160minih40160Poseidon (2006) 
Poseidon n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Námořní vyšetřovací služba LA (2009) [TV seriál]

 Námořní vyšetřovací služba LA (2009) [TV seriál]
Námořní vyšetřovací služba LA n
NCIS: Los Angeles
Žánr: drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Barrett, Steve Boyum, Terrence O'Hara

(pokračování)

Hawaii Five-O (1968) [TV seriál]

 Hawaii Five-O (1968) [TV seriál]
Hawaii Five-O n
 
Žánr: drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael O'Herlihy, Charles S. Dubin, Paul Stanley

(pokračování)

Hodnocení filmu

76.4 % (333)
7   - cicis
8   - Erkul
7   - clara.bow
8   - veverka-zr
10 - efCZa
9   - Angelika28
7   - Veronika42
7   - pataamat
4   - M.A.G.
7   - Prasoid
6   - PROCESOR
1   - Lienocka22
7   - salte
7   - georginaa
10 - ignac1
9   - BinLADIN
6   - Kuvik
6   - Serpentina
7   - Karius
4   - T2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158826
Osobností: 650919
Fotografií: 608777
Plakátů: 289978
Obsahů a biografií: 146006

Poslední komentáře

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018...

Dvě nevěsty a jedna svatba
Nemohu se ubránit vzpomínce   na knihu Nikolaje Nosova -   Neználek. Tam malíř   Tubička maluje malenky,   které chtějí vypadat   všechny více >

Autor: beneva | Hodnocení: 5 / 10

Šlechetný cowboy Sandy (1964) [T...

Šlechetný cowboy Sandy
V nudném deštivém dni při   televizi plné opakovaní   amerických detektivních   seriálů a ještě horších   premiér českých   pokračování více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Zombieland: Rána jistoty (2019)

Zombieland: Rána jistoty

Zombieland: Rána jistoty
Stejně jako první díl, i   tohle byla naprostá pecka.   Gagy od začátku do konce,   absurdní situace   odehrávající v asbsurdním   více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 9 / 10

Král psanec (2018)

Král psanec
Máte rádi film Braveheart   (1995) a zajímá vás co se   dělo dál po smrti Williama   Wallaceho, tak číhněte na   Outlaw King (2018) boj   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Mrtví neumírají (2019)

Jezismarja, to byla blobost!

Mrtví neumírají
Co to jako melo bejt, komedie,   parodie nebo co. Rozhodne se   na to nedalo divat a pul   hodine jsem to vzdal...

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.097/0.067