Zari
ohodnotit

Liga spravedlnosti

Justice League

Další název:
Justice League (SK)
Rok:
2017
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
16.11.2017
„V jednotě je síla.“

Komentáře k filmu Liga spravedlnosti

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2017
Komiksový vesmír se   začíná zahušťovat a DC   už se taky rozjelo na plné   …..stripy. A není čas   řešit, kdo je kdo, takže se   nezdržuje samostatnými filmy   všech hrdinů, vždyť je to   stejně všechno na jedno   brďo. Někteří jich mají   naopak více než je zdrávo =   Batman. Když je materiál   (https://www.fdb.cz/film/liga-   spravedlivych-valka-justice-le   ague-war/131578), je třeba ho   vytěžit, vyhodit   nepotřebné a úplně   neznámé (Shazam, Green   Lantern), přidat CGI a hodně   výbuchů, svléknout   minimálně do půli těla,   alespoň někoho, aby bylo na   co koukat (děkuji Henry),   přidat trochu humoru (Aquaman   si určitě bude dávat pozor,   kam si sedá) a pár   nepřátel, čím více tím   lépe a jde se na věc. Ben   Affleck už svého Batmana   neudýchává, ale pořád je   jeho klad, že je bohatý,   Superman se vrátí (neberu   jako spoiler, protože to už   je obecně známo) a jeho   temné cameo docela děsilo,   Jason Momoa od Hvězdné   brány hraje pořád to samé,   akorát v tomhle filmu je víc   mokrý, Gal Gadot ve své   Wonder woman nejen zdobí, ale   je důležitým pojítkem v   týmu a omladina v podobě   Flashe mě ani neiritovala   tolik jako nový Spiderman v   posledním kapitánovi.   Nedokážu posoudit co   zůstalo ze Snydera a co je   Whedonovo, fakt, že Whedonův   styl mi sedí víc, Snyder je   na mě moc temný a   filozofující. Před   začátkem filmu mě lehce   vyděsila informace, že budou   dva díly, čekala jsem   neuzavřený příběh stylu   Pána prstenů, ale není   čeho se bát, kdo neuvidí   poslední scénu, ten ani   nebude na pochybách. Ale   poslední scéna je. Jen   neplést s Deadpolem,   pravověrné fanoušky by   vaše neznalost   mohla…znechutit.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2019
Souhlasím s hodnocením a   většinou komentářů. Tohle   je fakt velká bída. Jakožto   letitý fanoušek Supermana a   všeho, co se kolem něj   děje, jsem opravdu zklamanej.   O tom, jak Affleckovi sedí   kostým Batmana, taky netřeba   polemizovat. To byl hroznej   krok vedle. Jsem zvědavej,   jakýho jantara nasadí   příště. Jason Momoa sice   rozechvěje kdejaký rodidla,   ale je to taky tragéd, v   tomhle filmu určitě. Jsem   zvědavej na jeho výkon v   Aquaman. Nuda, bída, žádné   napětí, Clarkovo vstání z   mrtvých a hláška Lois po   tom, co vyleze z rakve, že   hezky voní. Boha jeho, tohle   nedává ani tak tolerantní   člověk vůči komiksům,   jako jsem já. Na to, že v   tom měl prsty Zack Snyder,   kterýmu se velmi povedl Muž   z oceli. Jenom potvrdil, že   po předchozím díle k   žádnému zlepšení   nedošlo. Nejsem si jist,   jestli se bude podílet na   dalším filmu se   Supermanem,protože tohle je   opět sotva průměr 50%
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $300miliónov║Tržby USA   $228,795,047║Tržby   Celosvetovo $657,595,047▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Vyprchaní úplne rutinný   Zack Snyder, veru mal sa na to   radšej vykašlať, než   takýto polotovar vypustiť do   sveta. Dosť mi to pripomína   ako sa Michael Bay postupne   utopil v sérii Transfomers   ale tam bol ešte aspoň ten   trblietavý vizuál a triky.   Tak toto bolo fakt na silu   zbúchané. Dejovo povrchné,   bez zápalu, ani návrat   nádeje z S na hrudy   neohúril. Máme tu ďalšieho   komiksového paroháča   Steppenwolfa ničiteľa   planét, ach jaj a jeho hejno   otravných svetlušiek.   Trikovo prevažne tak slabé   ako akýkoľvek béčkový   film, natočený za pár   šúp, doslova sledujeme len   digi bordel a pokiaľ to fakt   malo tak nabitý rozpočet,   tak to je dosť nepekné   fiasko. Pár krát sa tu dá   zasmiať, oči potešia krivky   Wonder Women ale pozitívnych   vecí tu moc človek nenájde.   Dokonca aj hudobný doprovod   je nevýrazný, hlavne keď sa   tu zľahka nesie motív z   Burtonovho Batmana. Neviem čo   sa deje ale DC Comics sa   dostáva do čoraz väčších   sračiek, že to tak musím   povedať. Ich loď sa potápa.   Neviem či vôbec budem mať   niekedy sily na opätovné   pozretie tohto nepodarku.   Oproti tomuto mala aj   komiksovka Wonder Women svoju   úroveň. DC padá na dno a   asi už ťažko sa z neho   vyhrabú. /videl v kine: 50%/
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Parta borců z DC Comics   pěkně pohromadě. O tom se   mi v době prvního Supermana   ani nesnilo. Ale není jich   nějak moc? No někdy ano,   někdy ne. Lepší průměr.
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2022
Liga zachraňuje svět
První verze filmu je nejen   kratší ale i horší co se   týče kvality ale pořád jde   o průměrný film s dobrými   postavami. Jen dětinský   úvod a příliš krátké   finále filmu neomohli. Navíc   záporák tu není moc dobře   digitálně ztvárněn oproti   novější verzi. Preferuji   režisérskou verzi filmu.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.12.2017
Fucking league
Další z řady snímků , kde   scénář není potřeba ,   poněvadž děj se odvíjí   samospádem v režii několika   vybraných postav.Batmana už   přestalo bavit nahánět   lapky po Gothamu a tak si vzal   za úkol odhalit   mezigalaktické spiknutí a   zachránit svět. K ruce si   sežene krále moří   Poseidona i s trojzubcem,   ovšem ten je tady trochu v   konspiraci pod názvem   Aquaman(asi snaha o mystery   zápletku)   Amazonku,černocha-cyborga a   nějakého trotla co do něj   uhodil hrom a tak je rychlý   jako blesk.Tahle parta začne   bojovat s přerostlým   polétavým hmyzem a jejich   rohatým bossem z jiných   světů.Sami ale nestíhají a   tak se rozhodnou exhumovat   Supermana a máme   takřikajích kolektiv   pohromadě.Perlami filmu jsou   dialogy, za všechny jeden   příklad:"Batmane a ty   máš jaké zvláštní   schopnosti? Já jsem   bohatý." Pokud by tehle   film sehráli jako pantomimu   tak by se mohlo říčt, že   je to inovace která   zaujme.Tradičně tam nacpali   efekty všeho druhu a   některé se i povedly, tedy i   tenhle škvár má lehce   koukatelný vizuál , jinak je   to typický snímek určený   primárně pro popcorn-stupid   publikum. Dopadne to ale happy   a svět je záchráněn!
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2021
Přišlo mě to takové   umělé a tlačené na sílu.   Jinak zápletka dobrá teda   až na moc jednoduché   oživení Supermana.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2018
Možná tu budou spoilery
Do toho filmu jsem šel s   tím, že naprosto všichni   tvrdili, že je to strašný a   tak podobně. Takže jsem v   zásadě neměl co ztratit.

Záporák byl   tragickej, to si povězme   rovnou. Naprosto plochej, bej   ničeho. Fakt trága.

Druhá nejhorší   věc byly všudypřítomné   náznaky, ale nic nebylo   dotažené do konce. Vztah   ruce a Diany, vztah Bruce a   Berryho a tak dále.

Taky nechápu   rozzuřenýho Supermana. Jako   je jasný, že jeho smrt   nebyla atmanova vina, takže   to nemělo žádnej důvod. A   jestli to bylo jen tou   kostkou, tak potom by ho asi   neuklidnila jenom nějaká, i   když pěkná, kočka:D Buď   měl takovej zůstat a nebo   ani neměl takovej bbejt. Jako   kdyby se trochu divil, že je   naživu a tak podobně, tak   ok, ale tohle bylo divný.   Spousta lidí říkalo, že na   konci byl moc přesílenej,   ale zase tak hrozný mi to   nepřišlo.

Jinak postavy pohoda,   akorát to zase bylo všechno   takové temné, a ono asi i   má ýt, komiksy od DC prostě   nejsou tak barevné jako od   Marvelu, ale třeba Ostrov   amazonek vypadal docela   tragicky oproti filmu Wonder   Woman a to je škoda. Trochu   nekonzistentní. Flash je   super, Batmana mám rád jako   druhýho nejoblíbenějšího   hned po tom Nolanově, a   Cybborg taky šel. Nejmíň mi   přišel výraznej Aquaman, na   to, jakej nabušenej model ho   hraje, ale třeba to vylepší   v sólovce.

Obecně mi to nepřijde   jako špatný film, jen si   skoro myslím, že DC to mělo   udělat naopak. Tenhle film   bych natočil jako první,   epizodku boje S vs B bbych   vynechal, chápu, že i v   komiksech to bylo, ale tak do   detajlů se toho zase držet   nemusejí, pak bych točil ty   jednotlivý sólovky a pak   bych dal pokračování Ligy,   které jistě bude, což je   jasné z poslední   potitulkové scény.

Hodnocení 7 z 10   je myslím dost velkorysé.
p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2017
Hurá!!
Do kina se chodím bavit, a to   bylo u tohoto snímku   splněno. Bavil jsem se   dobře. Možná by to dopadlo   hůř, kdyby to nepřevzal   Whedon. Snyderův přístup   mě nebaví. V Lize   spravedlnosti bych ještě   pár scén vynechal, ale   nešť. Celkově mě zkrátka   film bavil. Spolek hrdinů je   ucházející, jejich   představitelé to v klidu   zvládli. Hudba mi taky   nevadila, triky v pohodě.   Pravda na záporákovi si   mohli dát víc záležet,   takže snad příště. Jinak   je třeba čekat až na konec   titulků.Překvapením pro mě   byl výkon Millera, jeho Flash   je dost dobrý.
SNCIS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2017
"Jakou máš   schopnost?" - "Jsem   bohatej." Affleck jako   temný rytíř potřetí a   snad ne naposledy, byl   výborný a dle mého názoru   - nejlepší představitel   Batmana. Gal Gadot jako sexy   Wonder Woman také potřetí a   znovu v každé scéně S E X   Y. "Řekni mi...   Krvácíš? Nováčci: Flash   vtipálek a sympaťák,   Aquaman jako drsná ryba na   suchu a Cyborg který je asi   jen dopočtu. Jinak epický   příběh o konci světa,   dobře natočená akce a   skvělý soundtrack. Trochu   digibordel ano, ovšem ten je   i v každé marvelovce.   Stopáž beru ale mohlo to   bejt i delší. Jsou tam i   emoce a na konci to zombie   Superman pěkně   rozbombarduje. Snyder a Whedon   to dali na výbornou. - 100%.
aribary
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.3.2018
Na tohle se chodí do kina???
Mám takový dojem že okolní   hodnocení tohoto paskvilu   psali asi bytosti z jiné   dimenze nebo lidé které   postihla nemoc zvaná amerikus   stupidus.TOHLE se Vám   doopravdy líbilo.Odpusťte   vážení,ale tenhle film je   totální ztráta času.Batman   by už konečně měl jít do   důchodu,to dredaté   stvoření zpátky do   Hvězdné brány ,ten   Bleskoprsk zpátky do zásuvky   a chudáka Supermana měli   nechat odpočívat v   pokoji.To,co tam tito   komixáci předváděli by o   100% zvládli líp i Ferda   mravenec,brouk Pytlík   ,Myšpulín a
Fifinka- princezna   bojovnice.
AtemuLukas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2019
To jako vážně??
JL je film, na který jsem se   opravdu hodně těšil. A   musím uznat, že jsem po   shlédnutí byl dosti   rozčarovaný. Začneme ale   tím co se mi líbilo. Kladné   body dostává obsazení WW,   S,B dokonce i Alfréda a Lois.   Tim ale asi končíme. Jako   Jason Momoa, není zrovna můj   oblíbený herec, ale tahle   role mu sedla. Co ale   nefungovalo byl Cyborg, který   mě nezkutečně iritoval.

Rady Fisher to   sice nehrál špatně ale CGI,   který použili na jeho   kostým prostě nefungovalo. V   dosti scénách je vidět,   jeho počítačová grafika a   nejvíce na jeho obličeji. A   takhle můžeme pokračovat u   celého filmu. Všude je   cítit CGI a to znatelně   víc, než BVS. Také je   znát, že Snyder po tragédii   v rodině od projektu   odešel.

Díky   tomu působí cely film, jako   nedodělaný projekt než   celovečerní film. Ovšem na   rozdíl od Avengers tu ne i to   klasické klišé, že se cely   tým rozhádá a nakonec se   usmíří, aby zachránili   svět. (No alespoň ne tak   okatě.)

Hodně   pěkný je tu i Soundtrack,   který stejně jako u BVS   budete milovat. Trochu mne   mrzí, že po JL se roztrhla   vlna za odvolání Afflecka z   role Batmana, protože ten do   této role prostě sedí.   Ovšem trochu mínus má u mne   i film díky tomu, že trochu   kopíruje Joela Sumachera.   Opět má Batman dva kostými,   z nichž jeden používá na   závěrečný boss fight. To   mi připadá už dochuťte   ohrané.

Ovšem   i to zachraňuje Gal Gadot v   sexy kostymku WW. No ale teď   k hodnocení. Tady budu muset   dát, i když nerad horší   hodnocení jak u BVS. Hodně   mi vadí Cyborg,Flash, CGI a   nedodělanost filmu. Proto   dávám 7/10
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 8.8.2018
Justice League od DC chcel   byť ako „Avengares“ od   Marvelu. To sa však   nepodarilo a podľa mňa je to   takto dobre. Aj tak má DC z   tohto hľadiska trošku   obmedzené možnosti. Z   hľadiska obsahu   filmu/príbehu a špeciálnych   efektov nečakajte prevratné   „veci“. To, čo z tohto   dokáže univerzum DC   posunúť trošku dopredu, sú   hlavní aktéri. Tá ich   spolupráca nie je zlá (ale   na prvý Avengares to ešte   nemajú), z hľadiska   hereckých výkonov G. Gadot   (správne) opäť vyniká.   Vtipných dialógov (a scén)   je tu spíš málo, ale tie   zase fungujú celkom dobre   (napr. „Si slimák!“) Film   J. League odporúčam hlavne   tým, ktorý si po ťažkom   dni (týždni) chcú vidieť   jeden nenáročný   sci-fi/akčný film, pri   ktorom sa dá „vypnúť“.   PS.: „Ako sa ti podarilo   vybaviť u banky?“ „Kúpil   som bank.“ Osobné   hodnotenie: 76%
AdamTorpis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2018
Konečne
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.
guppy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.3.2018
Blábol
Trochu mi to připomíná   praní starého trika. Z   pračky vyndám úplně jinou   barvu a kdybych neviděl   visačku s originálním   výrobcem, tak bych nepoznal   výrobce......
stak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2018
....
než jsem film viděl, říkal   jsem si, že na bandu   tajtrlíků v pláštěnce   jsem už starej a že to bude   strašná slátanina.... ale   neeeee je to pecka film a   doporučuju.... nicméně   nutno shlédnout předešlé   filmy.
missis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2018
tenhle film mě prostě baví,   není v něm nic navíc, nic v   něm nechybí a všechno   skvěle funguje. po   strašlivých kritikách jsem   se docela děsila, ale bylo to   příjemné překvapení.   můžu vidět znovu a znovu a   neztrácí to pro mě své   kouzlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56915minih56915Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad] 
Česko Slovenská SuperStar n
minih162079minih162079Řbitov zvířátek (2019) 
Pet Sematary n
minih60287minih60287Otýlie a 1580 kaněk (1965) 
Otýlie a 1580 kaněk n
minih86112minih86112Zátah (2011) 
Serbuan maut n
minih53954minih53954O místo na slunci (1959) 
O místo na slunci n
minih102652minih102652Robot a Frank (2012) 
Robot & Frank n
minih16344minih16344Pomáda 2 (1982) 
Grease 2 n
minih141499minih141499Tohle je náš svět (2016) 
Captain Fantastic n
minih154221minih154221Vražda v Orient Expresu (2017) 
Murder on the Orient Express n
minih41293minih41293Děsnej doják (2006) 
Date Movie n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Aquaman a ztracené království (2023)

 Aquaman a ztracené království (2023)
Aquaman a ztracené království n
Aquaman and the Lost Kingdom
Žánr: akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Flash (2023)

 Flash (2023)
Flash n
The Flash
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada / Austrálie / Nový Zéland
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

Blue Beetle (2023)

 Blue Beetle (2023)
Blue Beetle n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Mexiko
Režie: Angel Manuel Soto

(pokračování)

Black Adam (2022)

 Black Adam (2022)
Black Adam n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jaume Collet-Serra

(pokračování)

Peacemaker (2022) [TV seriál]

 Peacemaker (2022) [TV seriál]
Peacemaker n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn, Brad Anderson, Jody Hill

(pokračování)

Shazam! Hněv bohů (2022)

 Shazam! Hněv bohů (2022)
Shazam! Hněv bohů n
Shazam! Fury of the Gods
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Batgirl (2022)

 Batgirl (2022)
Batgirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2021)

 Sebevražedný oddíl (2021)
Sebevražedný oddíl n
The Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / mysteriózní / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Wonder Woman 1984 (2020)

 Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman 1984 n
Wonder Woman 2
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)

 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) n
Birds of Prey
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Cathy Yan

(pokračování)

Shazam! (2019)

 Shazam! (2019)
Shazam! n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Aquaman (2018)

 Aquaman (2018)
Aquaman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

Wonder Woman (2017)

 Wonder Woman (2017)
Wonder Woman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / válečný / komiks
Země: Spojené státy americké / Čína / Hongkong
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2016)

 Sebevražedný oddíl (2016)
Sebevražedný oddíl n
Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David Ayer

(pokračování)

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti n
Batman v Superman: Dawn of Justice
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Muž z oceli (2013)

 Muž z oceli (2013)
Muž z oceli n
Man of Steel
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

17:55 - 18:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

32 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

87 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama