Zari
ohodnotit

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Další název:
Ghost Rider 2: Duch pomsty
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.3.2012

Komentáře k filmu Ghost Rider 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2019
O trochu lepší blbost než   první film. Jestli byla   hlavní herečka cikánka, tak   já jsem Japonec. Nedávám   už ani tu dvacku za efekty,   protože byly skoro stejné   jako u prvního filmu, tedy   ohleděné. Škoda času na to   čumět.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.5.2012
Ghost Rider 2
Na tenhle film jsem se   těšila a nakonec jsem jeho   zkouknutí trochu odložila,   ale i přes jeho negativní   ohlasy jsem si ho nenechala   ujít a co říct, kdybych ho   neviděla vůbec nic by se   nestalo ba naopak nemusela   bych být tak znechucená. Co   měl tenhle film vlastně   znamenat? I přesto, že je   znát, že byl větší   dostatek finančních   prostředků zejména na   tricích, to je tak všechno   co na filmu bylo pozitivní,   ba ne ještě Idris Elba a   Johnny Whitworth. Kam se tohle   hrabe na první díl, ono kam   se to hrabe na jakýkoliv   film. Nevím proč, ale už mi   přijde jako klišé, že   Nicolas Cage neustále   zachraňuje nějaké děti.   Naprosto neoriginální   příběh, který nezaujme. U   čeho se musím pozastavit je   samotné vystupování Ghost   Ridera, ty jeho pohyby, to byl   snad tanec? Nebo co to   všechno mělo znamenat,   otřesná proměna z člověka   na ghost ridera při jízdě   na motorce. Je pravda, že   Cage byl vždy mým   oblíbeným hercem, ale v   posledních několika letech   ty jeho filmy jsou úlety a   tenhle film bohužel není   vyjímkou. Návrat k tomuhle   filmu to by byla zbytečnost.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2018
Druhý snímek o slavném   ďábelském komiksovém   motorkáři už vypadá jinak,   ale přeci jen ještě   poněkud nevalně. Speciální   CGI efekty dokonalé,   scénář prostý, rychlejší   tempo, ale celkově stejně   jakoby tomu ještě něco   chybělo. Tvůrci se tu   ničím nezdržovali a   neustále šli ve vývoji   hlavní dějové linky k   věci. Místy je tak děj   značně zkratkovitý a   psychologická stránka věci   Johnyho Blaze nejen že   nefunguje vůbec, ale spíše   vyznívá až směšně.   Komiksové příběhy to holt   s přepisem na stříbrná   plátna nemají pranic   jednoduché. Tak či onak,   vždy je něco špatně. Ghost   Rider je zkrátka další   nelehký a dosti tvrdý   oříšek, na kterém si   filmoví tvůrci vylámou   zuby, ať se budou snažit   sebevíc. Ale za pokus to   stálo.
Edward52
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2022
grimasy
Již několik desítek let   sledují filmy, (xakru to už   přes 55 let), a čím dál   tím víc sledují, že   světoví herci mají ve   všech filmech stále týž   výraz v obličeji, takže   Cage tady kdyby na sebe   nasadil masku, takže cenzura   zbytek smazla
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2014
Prachy ...
... alespoň tak mi to   přišlo - vydělat   prachy.Nevěřím sice tomu,   že by měla jednička   nějaký super ohlas, ale   tvůrci přesto šli do   dalšího filmu.Doufám, že   tento jejich nápad byl   poslední a trojka už   nebude.
Nejzajímavější jsou ty   efekty s tím ohněm, to je   ale asi tak všechno.Víc to   vidět nemusím.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2013
Stejně dobrý díl jako   první.Dobrý vizuální   efekty,dobrá akce,dobrej   humor.Tentokrát se chce   pekelný jezdec zbavit svého   prokletí,ale ďábel se   nevzdá,po herecké stránce   spokojenost N.Cage podal   dobrý výkon i na roli   ďábla vybrali dobrého   herce.
Langley
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2012
Ajajaj, tohle je docela   fail.Neřekl bych, že se   jedná o sequel.První film   není nutný vidět, zde je   vysvětleno vše s úvodními   titulky.Neveldine s Taylorem   dostali širší rozpočet a   natočili nezajímavou   podívanou.Nuda je znát,   triky symbolizovaly slabost   již v ukázkách.Úplně jsem   čuměl, co to Cage ve filmu   předvádí za grimasy, a   říkal jsem si, že to snad   není možné.Idris Elba je   plus.Na snímku je znát   troška temnoty ale i   komedie.Akčních scén není   příliš a zrovna něčím   výrazným se   neohání.Rukopis rejžů je   ale znát, zejména na kameře   se to podepíše.Bohužel   čekal jsem víc, třeba   někdy příště, znovu a   lépe.
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Jásám, povedená jízda
Tak já s tímhle filmem fakt   nevím. Mám to v hlavě   pomíchané a nevím, co si   myslet - vlastně vím, ale...   to je jedno, pojďme od   začátku. V tomhle filmu   nejvíce oceňuji výbornou   kameru, animované vložky a   triky. Ačkoliv byla dvojka   dražší než její   předchůdkyně, vypadá   dospělejší. Nicolas Cage   tentokrát není nic moc a   spíše nudí, zato mě opět   ( pokolikáté už? )   překvapil Ciarán Hinds. Jeho   satan je uvěřitelný a ze   všech hereckých výkonů   nejlepší. Exteriéry jsou   výborné, první polovina   filmu utíká velmi pomalu a   spíše nudí, druhá však   nabízí nezapomenutelný   zážitek. Je tu spoustu   výborně a svižně   natočené akce, hodně prvků   fantasy a sem tam trochu i   hororu. Navíc naprosto   úchvatné je finále.   Výborná je i Blazeova   vizáž, jeho hořící lebka   je ve dvojce o hodně lepší.   Líbilo se mi to tak moc, až   jsem byl překvapen, ale   pocity mám stále spíše   smíšené. Dohromady to je   ale hodně nadprůměrná   zábava plná parádní akce a   atmosféry, docela nakonec   překvapil i příběh. Moje   hodnocení je 68%. Více na   filmovy-raj.bloger.cz. A tohle   doporučuju.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $57miliónov║Tržby USA   $51,774,002║Tržby   Celosvetovo $132,563,930▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $7,300,102 //počet predaných   kusov 360,242║ Tržby za   predaj DVD v USA $10,830,875   //počet predaných kusov   628,659║ neveril by som že   to môže byť až tak   otrasná žbrnda, kde asi v   polovici záberoch máte pocit   že to je točené nejakým   človekom bez kúska fantázie   v rámci suchého domáceho   videa a to ostatné čo sa   chce tváriť akčne je niečo   tak ohavne záchvatovo   traslavé, lebo Ghost Rider sa   každú chvíľu utápa v   depke a trepe s tou hlavou   ostošesť, herci suchý,   proste ani nemajú čo hrať   lebo príbeh je prvoplánová   utópia, nuž je to ďalšia   zbytočnosť neskutočných   podivínov ako že režisérov   asi ulietajúcich na nejakých   práškoch, no Neveldine a   Taylor by to už mali fakt   zabaliť /10%/
vojtam
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Tak tohle byla hotová   katastrofa,jednička se mi   líbila ale tohle   hnůj.Příšernej   děj,dialogy i na tricích   šetřili.Ta poslední věta   jsem Johnny Blaze a jsem ghost   rider(haha)Nechápu jak se k   tomu Cage mohl propůjčit.Nic   trapnějšího jsem dlouho   neviděl!Fakt jsem   znechucenej!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2012
Filmove efekty v hlavnej ulohe
Zaujimavy akcny film s   Nicolasom Cageom v hlavnej   ulohe.Rezisersky zvladnute na   urovni,scenar a herecke vykony   miestami kolisajuce.Na prve   miesto by som postavil   efekty.Tie boli   fantasticke.Ghost Rider a   vsetko okolo neho vyzeralo   uzasne.Film mi vsak dost   vyrazne pripominal iny   snimok-Drive Angry, v ktorom   tiez hral Nicolas Cage, a   ktory bol o nieco lepsi.
Doporucujem.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.4.2013
Řidič motocyklu s vadným chladičem...
...je tu zas a vypadá trochu   líp.
Ale ne o moc.
Děj tu máme opět   prostinký,jen triky se   vylepšily.
Byl jsem na   Ghost Ridera   "nastartovaný" už   po shlédnutí stupidní   ošklivé jedničky a   začátek mě utvrdil v   tom,že o moc lepší to   tentokrát nebude...   Zastřený hlas vám na   začátku vysvětlí,že   chlápek s hořící kebulí   jezdí po světě a trestá   lidi,kteří dělají špatné   věci...a mezi ně   patří...hůůůů bojte   se...nelegální   stahovááánííí...
Takže to bychom měli od   scénáristů jeden trapný   vtip na zahřátí,abychom od   nich nečekali nějaké   veledílo.
A pak už to   jede "jezdec" se   čertví proč objeví v   Rumunsku,kde taky   nááááhodou vyrůstá syn   samotného Belzebuba a jeho   mamka je kočka a synáček je   sympaťák a Niki Cage už   nechce ,aby mu chytla hlava   vždycky,když ho někdo   zprudí a do toho nám ješte   rejža naservíruje   "highlandera" Chrise   Lamberta(symbolicky,protože   tenhle sympaťák hraje v   čím dál větších   slátaninách) no je to   prostě taková čalamáda.
Ale abych jen nehanil. O   proti dílu prvnímu se   vylepšili triky. Jezdci teď   hlava opravdu hoří (a ne   jako v jedničce,kde   vypadal,jako světluška)a   dokonce i pěkně doutná.   Líbil se mi také nápad,kdy   se pod Ghost Riderem   proměňují i další   stroje...nejen motocykl.
Cage si tak osedlá velký   náklaďák,nebo dokonce   těžní stroj. Velmi   efektní.
Co jinak   dodat... Snad už nebudou   točit trojku. A když,tak ne   s Cagem,který nemládne a s   hořící hlavou vypadá   mnohem líp,než v reálné   podobě...
Hrozilo by   nám,že film bude opět   špatný. A nám by se   nechtělo za něj dát peníze   a tak bychom si ho (zase)   nelegálně stáhli a Ghost   Rider by nám za to vycucnul   duši (možná lepší než   peněženku).
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Ghost rider 2
Mne osbne sa tento,snimok   pacil akcny scifi hororovy na   jednotku to nema ale to neva   realnejsia kamera bola u mna   velkym plusom efekty   nadpriemerne pribeh trochu   slabsi ale inak som sa bavil
Sanchez
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Co to je .. toto .. totok je   Ghost Rider ? Spíše   nepovedená reklamní ukázka   na hodně špatný film. Tohle   se snad nedá ani zařadit k   'béčkovým' snímkům, ale   do odpadové kategorie.   Neříkám, že by první   "Ghost" byl   nějakým extra nabušeným   trhákem, ale dokázal pobavit   a zaujmout, což se o jeho   pokračování řici nedá.   Kousky nelogické slátaniny   poslepované dohromady, aniž   by to ladilo. Nemá to   žádný spád, ani napětí   .. napínavou atmosféru už   vůbec ne. A ještě k tomu   uměle natahované (i přes   krátkou stopáž). Nějaká   pozitiva ? Se štěstím   kapánek uspokojivý konec a   asi dvě povedené akční   scény .. ostatní stojí za   prd - těžká nuda.
terka69
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2012
2/10
Tak tohle pokračování   zbořilo všechny moje   očekávání, bohužel v   negativním smyslu. Jestli si   tvůrci mysleli že už tak   slabý příběh zachrání   efekty, tak se jim to vůbec   nepovedlo. Kde byl ten   "vytuněný" bike a   ta kožená bunda s ostny? V   tomhle podání vypadal Cage   jako škvarek a bike jako   stará rachotina, které bych   uvěřila že každou chvíli   vybuchne.
hlavsa5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2012
...bída bída bída, triky   jsou dobré ( mají na to )   akční scény taky   dobré...ale to je tak vše.   Tady se potvrdilo, že dvojka   padla daleko od jedničky.   Škoda.
matej69
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.3.2012
...zklamání...
Asi jako všechny i mě to   dost zklamalo. Bylo to   přehnaný a úplně se to   lišilo od původního Ridera   - tu motorku odflákli a nová   podoba kostlivce byla až moc   "realistická". Ta   scéna v dole mi připadala   nehorázně přehnaná a to   jak se pořád kejval ze   strany na stranu vypadalo   spíš na autistu než na   Ghost Ridera...
Navíc   Cage hrozně přehrával
Roux
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Lituji těch 139Kč za kino. A   když toho lituje i můj   partner, který je milovník   Ghost Ridera, tak už to   nejspíš něco znamená.
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Veliké plus tohoto filmu je,   že jsou tam vtipy. Tím se   dostává celý děj i   zpracování do čistého   žánru, kdy nepoučuje,   nemoralizuje, bezúčelně   nezatěžuje přemýšlením,   ale jen baví. Triky jsou   prostě už na takové   úrovni, že vás nenapadne,   že to je dělané   počítačem, ale oheň   vážně hoří a lidi   vážně lítají vzduchem na   všechny strany. Někde je na   triky kladen až přehnaný   důraz, takže asi dvě   scény, kdy hořící Rider   pouze kroutí hlavou a nic   jiného, mi přišly   zbytečně dlouhé, ale celý   film jednoznačně předčil   mé očekávání. Dobré to   bylo. A těším se na   pokračování.
Hakamiah
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.9.2012
Naprosto úděsné. Odvážím   se tvrdit, že tohle je   nejhorší film, jaký jsem   kdy viděl. Taková ubohost si   nezaslouží ani tu jednu   hvězdičku. Navíc je to snad   poprvé, co jsem nebyl   schopný dokoukat film vcelku,   ne že bych u toho usnul, ale   prostě jsem nevydržel se na   tu debilitu dívat delší   dobu. Příběh je trapný a   herecké výkony   katastrofální, herci snad   neustále přehrávají.
xxlch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Čekala jsem cosi   lepčejšího.Nebýt   Nikolase,byl by to pouze   nezajímavý počin s   obstojnými efekty.Takhle-   skouknout a dost.
Spasmen
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2012
špatné pokračování
Dávám 5/10 jen proto že   jednička doslova nadchla.   Dvojka nemá nic co by mě   nadchlo , špatný příběh ,   horší efekty a ještě   horší vedlejší role a to   nemluvím o výkonu N. Cage.   Bohužel jsem asi čekal odost   víc .
paras77
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.2.2014
Naprosto úděsný film, na   který jsem se tak moc   těšil. Víc k tomu asi   dodávat nemusím. Jednička   šla, tohle byla příšernost   a snaha vylámat ze značky   alespoň nějaké peníze.
Merkava
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.1.2016
Ještě že jsem na to nešel   do kina, hrozná slátanina s   hluchými místy a kecy o   bohu. To ten kdo to natočil   snad neviděl ani první díl.
Kody74
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2014
Nic nového pod sluncem,film   je celkem napínavý,ale   myslím,že v tomto směru už   nemá moc co nového říct
rawworkout990413
Hodnocení:
Přidáno: 24.6.2015
nazor na tento film.
ja jsem ho jeste nevidel ale 1   mne bavila byl to zajimavy   film. podle mne to nemuze byt   taka chujovina.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41436minih41436Ďábelský Santa (2005) 
Santa's Slay n
minih5073minih5073Cesta spásy (1965) 
The Hallelujah Trail n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih149808minih149808The Last Heist (2016) 
The Last Heist n
minih44509minih44509Seber si svých pět švestek (1983) 
Un chien dans un jeu de quilles n
minih73871minih73871Nanosonda (2002) [Video] 
Antibody n
minih43510minih43510Dům (1986) 
House n
minih22127minih22127Vášnivý polibek (1994) 
Vášnivý bozk n
minih9332minih9332Jako vejce vejci (1996) 
Multiplicity n
minih114869minih114869Thanatomorphose (2012) 
Thanatomorphose n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Ghost Rider (2007)

 Ghost Rider (2007)
Ghost Rider n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Steven Johnson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Meine Nichte tut das nicht

Meine Nichte tut das nicht
Meine Nichte tut das nicht

V podezření (Under Suspicion)

V podezření
Under Suspicion

André Previn

Previn André

Naposled navštívené:
Meine Nichte tut das nicht

Meine Nichte tut das nicht
Meine Nichte tut das nicht

V podezření (Under Suspicion)

V podezření
Under Suspicion

André Previn

Previn André