Zari
ohodnotit

Zkažená úča

Bad Teacher

Další název:
Mrcha učiteľka (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
28.7.2011
„Cameron Diaz se stala učitelkou, ovšem pozor! Chová se absolutně nevhodně…“

Komentáře k filmu Zkažená úča

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Bad Teacher
Bad Teacher byl přesně ten   film, který si spousta lidí   vychvaluje, tak jsem se do   něj zakousla stejně jako   Lucy Punch do jablíčka, ale   skutek utek. Moc vtipných   pasáží tam nebylo, co   říct Cameron Diaz byla   skvělá a to byla také   jediný člověk, který   drží film na nohách. Co se   týče Jasona Segela byla jsem   zklamaná, že ve filmu   nedostal tolik prostoru,   protože už v mnoha filmech   dokázal, že je výborný   komik, možná kdyby měl   šanci diváci by se pobavili   víc. Škoda, ale jinak to   nebyla úplná ztráta času,   ale mohlo to být lepší.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.8.2017
Takový podivný příběh o   jedné učitelské zlatokopce   nevážící si nikoho a   ničeho. Nenávidí svou   práci, své studenty, své   spolupracovníky. A každá   lumpárna ji projde. Hm...   Proti ní vystupuje kolegyně,   která v ději vyznívá jako   záporná postava, ale   bezúspěšně. K zasmání   tady toho moc nijak zvlášť   není a jen pánové si jednou   užijí své u scény, kdy   představitelka hlavní   postavy Cameron Diaz ve své   roli myje auto. Na svůj věk   je stále rajcovní, ale to je   asi tak všechno. Po herecké   stránce to samozřejmě   Cameron zvládla dobře.   Příběh je ve své podstatě   hloupý až běda. Hodinu co   hodinu žákům místo   probírání učiva pouští   filmy a potají chlastá. A to   není všechno a jak bylo   zmíněno, vše jí projde.   Logika věci? Žádná.   Zkrátka nelze rozpoznat, co   tím vlastně chtěl básník   říci. Je sice fakt, že se   tu role obrátili. Takto   zdivočelí byli převážně   žáci, nyní je to učitelka.   Pokud to má v sobě nějaké   moralizování, nějak se to   minulo účinkem. Tohle se   prostě nepovedlo.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Hodně komentářů tady   lítá k jedný scéně a   protože si tady se S! moc   lidí hlavu nedělá, tak já   taky. Věřím, že umytí   auta od Diaz bylo hodně   žhavý a scéna byla   "mokrá" pro   všechny   zúčastněný...Komedie má   bavit a já se bavil. Justin,   jako debílek, pardon   andílek.(brejličky se mu   mlžily, zato jedničky   množily). A Jason, jako   slogan od whisky Jameson   " S nadhledem". Pro   mne ale nejlepší scéna   byla- Proslov plný pravdy od   kluka v beranici-....
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Cameron a její komedie mám   velice ráda, ale tato se mi   nijak zvlášť nelíbila....   kdyby tam nehrála, asi film   by byl propadák.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.6.2013
Na svetlú budúcnosť
Učiteľka Betka tu nevyzerá   zle, ale to je jedno z mála   pozitív. Problém je absencia   vtipu, ale ja som nikdy zas   extra zmysel preň nemal.   Nezábavné, nudné, hrozný   koniec. Neverím, že by jej,   tobôž v Amerike, prešlo   verejné hulenie, pitie na   hodine, vyspavanie opíc za   stolom v triede či nezáujem   o tých malých. Smutné.   Ovšem solídne nihilistický   život. Pre cieľ zväčšiť   si hrudníček spravím   všetko, aby som konečne   mohla zbaliť nejakého   pracháča a užívať si jeho   ťažko zarobené doláre.   Prečo nie. Ale bolo to   robené tak krutým spôsobom,   voči tým deťom a hlavne   voči veverke Amy, ktorej mi   bolo strašne ľúto, keď   bola taká zlatučká. Ten ich   súboj bol taký krutý a   neľútostný, že chvíľami   mi to neprišlo vôbec ako   komédia. Mám z toho   jednoducho rozporuplné   pocity. Ale aby som nehanil,   tie body sú za niektoré sexy   pózy Cameron, postavičku (i   keď smutnú) Amy a hlavne za   brutálneho Kirka a jeho   vrcholný nástup na tom   mopede počas skladby   "Ripper" od   heavymetalovej legendy JUDAS   PRIEST, to bol borec, yeah
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Rozhodně slabší komedie s   dobrým obsazením. To je   bohužel na filmu jediné ok.   Celkově pár úsměvných   scén, ale jedno zkouknutí   úplně stačí.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Cameron poprvé
Amorálně nekompromisní   zábavná komedie jiného   druhu. Cameron Diaz kouří,   šnupá, chlastá a má kruhy   pod očima, a při tom všem   je snad POPRVÉ absolutně   sexy.Od uměle vyšroubované   neherečky jejího kalibru   snad až nadpozemský   výkon.Jednoduchý a   nekomplikovaný scénář o   jedné totálně zkažené   vyučující je až   překvapivě chytlavý, a   místy i velice vtipný na   poměry těchto komedií.   Naprosto zásadní je u této   komedie odhodit předsudky   alá Barbie C.D. a dát to bez   jakýchkoli informací.   Sympatický J.Segel v roli   tělocvikáře a slizký   suplat milionář J.Timberlake   vkusně doplňují tuto pro   mne velice překvapivě   zdařilou komedii. No vidíš   Cameron a trvalo to jen 17 let   kariéry :)
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2014
Zkažená úča
Docela dobrá komedie, kde   diváka zaujme zejména jedna   jediná postava a tou je   egocentrická, vypočítavá a   sobecká zlatokopka v podání   Cameron Diaz, která byla pro   své zájmy schopná udělat   cokoliv, z čehož pramení   řada humorných situací a   ostatně i vychází celý   děj filmu. Jen jsem trochu   nepobral tu scénu, kde   šukají přes oblečení, to   byl opravdu dost velký úlet.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2011
Z Bad Teacher mám   rozporuplné pocity. Cameron   byla pravděpodobně správná   volba, ale o dalším   osazenstvu se dá s úspěchem   pochybovat. Některé hlášky   zaručeně zajistí rezonanci   bránice, jiné jsou úplně   mimo mísu. Na chvilkové   pobavení úča stačí, ale   co si budeme povídat - žánr   komedie nabízí i mnohem   chytlavější kousky.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Jednoduché
ale celkem vtipné a hlavně   sexy Cameron v hlavní   roli.Nečekat nic náročného   na přemýšlení,nebo nedej   bože nečekaný konec.Prostě   oddychová typická americká   komedie na zabití nudného   večera.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2012
Celkom svieza komedia bez   zbytocne prehnanych nechutaren   a s dobrymi hlaskami. Takisto   soundtrack sa vydaril.

/8.1.12/ cz dab LS   Productions dabing v roce 2011   [fs]
/30.7.12/ -=-   [pip]
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.9.2017
Cameron Diaz jsem měl rád,   ale botox a platiky z ní   udělaly podivnou, oteklou   zombie. Film celkem o prdu a k   prdu.
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2011
Scenáristicky sa film   Zkažená úča - Bad Teacher   zaraďuje k priemeru - nebol   to žiaden "pruser",   ale k dokonalosti chýbalo   ešte veľa. Celý príbeh sa   točil okolo bláznivej a   flegmatickej učiteľky,   ktorá nerieši nič iné,   okrem svojich osobných   problémov. Vo filme boli len   povrchne opísané charaktery   ostatných postáv (okrem   hlavnej hrdinky) a žiaci tam   pôsobili skôr ako komparz -   nedostali vo filme skoro   žiadny priestor. Niektoré   situácie boli posunuté   "do absurdna", čo   je u komédií bežné,   znehodnocuje to však kvalitu   filmu. Počas celého filmu   som sa ani raz nezasmial,   naopak niektoré momenty   pôsobili nudne. V podstate   film nevyužil potenciál   príbehu a nevyťažil z   hlavnej hrdinky maximum.
sylwikk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Elizabeth je učitelka,   kterých asi moc neni.   Chlastá, hulí, paří, je   sprostá a místo, aby svý   žáky učila, pouští jim   filmy a dělá si, co chce.   Jenže potřebuje peníze, aby   si mohla nechat zvětšit   prsa, a tak po více, či   méně úspěšných pokusech   získat větší obnos peněz,   je donucena začít opravdu   učit...
Teda abysem   byla upřímná, od tohohle   filmu sem čekala opravdu   víc... Někteří psali, že   je Cameron nezklamala a že se   na roli hodila, já mám ale   opačnej názor. Prostě mi   tahle sladká blondýnka   vůbec neseděla v roli   sprostý a drsný učitelky,   nevěřila sem jí to. O   ostatních hereckých   "výkonech" by se   taky dalo s klidem   pochybovat... Justin? Už   zase? Proč? Je to třetí   film, kde sem ho viděla a   nikde mě teda ňák   extrémně nezaujal, tady   hrál vyloženě takovýho   blbečka. Lucy Punch? O tý   snad radši pomlčet, byla   tragicky trapná. Jedinej   sympaťák byl Jason Segel,   ten ale zase nedostal moc   prostoru to ukázat. Komedie   teda nic moc, nevybavuju si,   že bysem se u ní ňák   nasmála. Možná tam bylo   pár vtipnejch momentů,   který ale zas na druhou   stranu zastínily ty trapný.   No abysem furt nekritizovala,   dívat se na to dá. Když to   ale už nikdy neuvidim, taky   přežiju. Průměr - nic   víc, nic míň.
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2011
tak takto veru nie...hrozné,   strašné a príšerné,   nevtipné, nezaujímavé,   katastrofálne !!!
ale   asi je to ukážka toho ako to   chodí na americkej škole, no   ďakujem pekne...
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Hodně mě zaujaly recenze,   také Cameron Diazová, dobré   plakáty a samozřejmě   skvělý název. Musela jsem   to prostě vidět.
Je   pravda, že jsem si snímek   představovala rozhodně   trochu jinak, ale když se nad   tím tak zamyslím tak to bylo   opravdu super.
Já   osobně jsem se poměrně   zasmála a i když mi pár   scén přišlo přitažených   za vlasy, tak stejně vě   finále bych řekla, že šlo   o velice příjemnou komedii.  
Některé popisy filmu   mi ale přijdou ne moc   pravdivé, tak doporučuji   spíš nečíst a jen se   mrknout.
Ukázka   vypadala určitě skvěle a je   pravda, že ve finále byl   film úplně jiný. Stejně   říkám, že mě se to   líbilo.
Cameron   Diazová vypadala tak   maximálně na třicet. Moc   jí to slušelo a tahle role   mi k ní bezvadně seděla. Je   pravda, že hlavní téma   filmu-nová prsa-mě moc   nebralo, ale nakonec jsem se i   tomu přizpůsobila.
Že Justin bude hrát   takovýho pitomečka, to jsem   nečekala. Jeho roli jsem se   ale velice nasmála. Hlavně   jak byl s Diazovou na pokoji.   A do filmu byl dost zajímavě   vyparáděn. Tradá.
Asi bych řekla, že do   televize se hodí film líp,   než do kina, ale i v kině   působí jako příjemná a   vtipná oddechovka.
Líbí se mi, jak jde   Elizabeth do všeho po hlavě   a nebere ohledy na ostatní   lidi. Prostě myslí jen a jen   na sebe. To je zajímavý   úhel pohledu a dobře   zpracovaný.
Snímek   tu není moc dobře hodnocen,   ale já bych řekla, že si   zaslouží lepší hodnocení   a určitě se najde ještě   hodně lidí, kterým se bude   komedie líbit.
Nikotyna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Ale jo u tohohle filmu jsem se   fakt zasmala :D :) Justin měl   sice teda šilenou roli, a ta   scena obleceneho milovani je   desna :D:D ale jinak dobra   komedie :)
sismik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Komedie, která mě příliš   nedostala....místy jsem se   opravdu zasmála, místy to   bylo spíš trapné než   vtipné...
AtemuLukas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2019
Tak tohle byla dobrá   oddychovka na překonání   nudy. Cameron Diaz byla   perfektní a myslím si, že   ji role docela sedla. Jako   není to zrovna revoluční,   nebo originální děj,   který by udělal díru do   světa, ale koukat se na to   opravdu dá. Určitě tam   najdete i pasáže, díky   kterým se pobavíte.
Worech
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2012
Vtipné...
Jako učitel oceňuji   některé ze situací ve filmu   ztvárněném, jinak spíš   než o školním prostředí   je celkové vyznění o   něčem jiném. Nicméně   jakž takž také vtipném.
mp94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Hodnocení, shrnutí...
Konečně jsem se dožil   normální komedie, která má   vtip a není to slaďárna   jako každá jiná. Cameron   Diaz zahrála fantasticky v   podaní tohoto filmu, opravdu   vynikající. Tento film   doporučuji a nebylo by na   škodu do toho kina si na něj   zajít, protože zklamaní   určitě nebudete. Bylo plno   komedií, ale tahle má vtip,   šmrnc, dobrou hudbu;-kameru,   a Cameron si říká, co chce   a nebere ohled na ostatní,   což se u romantických nebo i   norm. komedií nedočkáme ale   tady ano =)..prostě nemůžu   jinak než 10/10...Viděl jsem   mnoho komedií ale tahle byla   jedna z BEST!
jan91aaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2012
:)
Kdy to hrála Cameron Diaz tak   jiná by to lépe nesvedla.
dávám 10 hvězdiček pro   naši zkaženou úču. :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24683minih24683Smuteční slavnost (1969) 
Smuteční slavnost n
minih45433minih45433Na území žen (2007) 
In the Land of Women n
minih189553minih189553Atlantic (1929) 
Atlantic n
minih62502minih62502Radioaktivní sny (1985) 
Radioactive Dreams n
minih19535minih19535Srdce a duše (1993) 
Heart and Souls n
minih86444minih86444Avatar: The Way of Water (2022) 
Avatar 2 n
minih62097minih62097Akcelerace smrti (2008) [TV film] 
Crash and Burn n
minih13133minih13133Muž na útěku (1968) 
Muž na útěku n
minih32866minih32866Brak (2002) 
Tři v tom, Jehličí n
minih13138minih13138Muž přes palubu (1980) 
Muž přes palubu n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama