Zari
ohodnotit

Zkažená úča

Bad Teacher

Další název:
Mrcha učiteľka (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
28.7.2011
„Cameron Diaz se stala učitelkou, ovšem pozor! Chová se absolutně nevhodně…“
Popis / Obsah / Info k filmu Zkažená úča
Zlatokopka Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) pověsila svou kariéru učitelky na střední škole na hřebík v očekávání, že se bude brzy vdávat za svého bohatého snoubence. Jenže on zničehonic zásnuby zruší a nebohá Elizabeth se musí vrátit zpět do školy. Nutno říci, že Elizabeth je nezodpovědná, nekompetentní, kouří marihuanu a absolutně nevěnuje pozornost svým kolegům, natož pak studentům. Během svých hodin promítá studentům ve třídě filmy. Kolegyně Amy Squirrel Elizabeth závidí, nesnáší ji a všemožně se jí vyhýbá. Jednoho dne se Elizabeth setká se suplujícím učitelem Scottem Delacortem, zjistí, že je bohatý a začne s ním flirtovat. Následně se dozví, že má Scott rád velká prsa, a tak se rozhodne podstoupit operaci a dát si silikonové implantáty. Jenže na to potřebuje sehnat 10 000 amerických dolarů. Štěstí jí hraje do karet, má totiž šanci získat speciální bonus, stačí jen, aby měli její žáci nejlepší výsledky státní zkoušky. A tak se najednou Elizabeth promění v opravdovou učitelku a svědomitě začne připravovat své studenty na zkoušku. Jenže s cílem dosáhnout těch nejlepších výsledků používá nepříliš etické prostředky. Naneštěstí je tu Amy, která se snaží najít důkazy, aby prokázala, že Elizabeth podvádí…

Zdroj: HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Zkažená úča
Školní komedie Jakea Kasdana (nar. 1974) Zkažená úča navazuje na současný trend značně obhroublých a morálně sporných hollywoodských filmů. – Titulní postavou je pohledná Elizabeth Halseyová, která se bůhví proč zahazuje jako učitelka na základní škole. Její jedinou snahou je ulovit pracháče a cestu k tomu vidí v plastické operaci prsou. Na samém začátku má svůj cíl na dosah, ale dostane kopačky, takže jí nezbývá nic jiného, než vrátit se do školy a vydělat si nějak na vytouženou plastiku. Odmítá vytrvalé dvoření outsiderského tělocvikáře Russella, zato svádí tvrdý boj o naivního suplenta z bohaté rodiny Scotta s pokryteckou kolegyní Amy Veverkovou. Aby získala potřebné peníze, musí se začít snažit. Neštítí se ničeho. Přitom ustavičně hulí, je sprostá a podvádí. Jen místy probleskne její dobrá vůle někomu pomoct aspoň tím, že mu od plic řekne, co dotyčný dělá špatně. – Vše je postaveno na představitelce titulní role Cameron Diazové, která bohužel přehrává. Její soutěžení s Amy Veverkovou je snadno předvídatelné, situační komika nenápaditá, silácké dialogy vesměs jalové. Vznikla tak pouze podprůměrná komedie.
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2011/9


Popis / Obsah / Info k filmu Zkažená úča
Většina učitelů prostě nedá F (známku 6). Například Elizabeth (Cameron Diaz). Je prostořeká, bezohledná a chová se nevhodně. Pije, opíjí se a nemůže se dočkat, až si vezme svou stravenku a vypadne ze své každodenní předstírané práce. Když se s ní rozejde její snoubenec, začne plánovat, jak získat bohatého a hezkého suplujícího učitele (Justin Timberlake) – a soutěží o jeho přízeň s příliš energickou kolegyní Amy (Lucy Punch). Když se navíc Elizabeth přistihne, jak odráží pokusy o sblížení ze strany sarkastického, neuctivého učitele tělocviku (Jason Segel), následky jejích divokých a neskutečných plánů dají jejím studentům, jejím spolupracovníkům a dokonce i jí samé takové ponaučení, jaké ještě nezažili.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Larry Markes

Markes Larry

Jiří Křižan

Křižan Jiří

Naposled navštívené:
Larry Markes

Markes Larry

Jiří Křižan

Křižan Jiří