ohodnotit

Vlastně se nic nestalo

Další název:
Kde je mlha, mizí stín
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„O tom, jak je bláhové trestat za vlastní vinu sebe i druhé. V hlavních rolích zasl. um. Jana Brejchová a Tereza Brodská.“

Celkové hodnocení filmu Vlastně se nic nestalo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (24 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.2.2014
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2016
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.2.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2014
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2020
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2008
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2017
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.9.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2008
topipig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.1.2020
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2005
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2019
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41371minih41371Quigley - psí život (2003) 
Quigley n
minih57708minih57708Šípková Růženka (1970) 
Dornröschen n
minih26723minih26723Ticho! Ticho! Ticho! (1963) [TV film] 
Ticho, Ticho, Ticho n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih162050minih162050Doktor Martin: Záhada v Beskydech (2018) 
Doktor Martin: Záhada v Beskydech n
minih3469minih3469Báječná léta pod psa (1997) 
Báječná léta pod psa n
minih140625minih140625Dokonalé protiklady (2015) 
A Perfect Wedding n
minih59419minih59419Hale and Pace (1988) [TV seriál] 
Hale and Pace n
minih122792minih122792Casa Grande (2014) 
Casa Grande n
minih145570minih145570Hra na lásku (2016) [TV film] 
The Game of Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (24)
5   - argenson
4   - curil
1   - Pitryx
7   - Veronika42
5   - hvezdyn
1   - Misantrop
8   - payo1555
4   - melakara
7   - collen
6   - Faye
5   - Rene1
6   - Lasy
5   - Jiika
7   - Milicent
3   - topipig
7   - Blanche21
8   - Persefonia
7   - miroslav22
6   - rosta12
7   - Bape
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168555
Osobností: 665353
Fotografií: 661492
Plakátů: 317751
Obsahů a biografií: 155377

Poslední komentáře

Domácí lékař (1986) [TV inscenac...

Domácí lékař
Někdy moc nechápu nízké   hodnocení českých snímků   (pokud to není kult jako   spalovač mrtvol apod.) na   filmových portálech. Ač je   tedy více >

Autor: Natalia_Budz | Hodnocení: 9 / 10

Četník a četnice (1982)

Četník a četnice
Poslední díl četnické   serie, který jsme viděl, mě   pobavil velmi dobře, i Když   scéna Funese kdy má   vzteklinu je mimořádná.

Autor: stanko | Hodnocení: 7 / 10

Murder Most Foul (2017) [TV epiz...

Murder Most Foul
Návrat do starého dobrého   začarovaného lesa a na konci   zvrat na druhou. Chlapci si   poplakali na rameni a minulost   člověka vždycky doženě,   Zvlášť, když je pirát,   který žije téměř 200 let.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Prodavač iluzí (1997)

Prodavač iluzí
Tahle "filmová freska" z   hollywoodského zákulisí je   po všech stránkách taktak   průměrná. Na konec 90.let   technicky nic extra a herecky   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Tři spory - Spor dramaturga Stro...

Tři spory - Spor dramaturga Stroupežnického
Druhý díl trilogie z   historie Národního divadla a   důležitých postav kolem   něj. Režisér Ludvík Ráža   dlouhodobě patřil mezi   naší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení